blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 29 – 31 Μαρτίου 2019: Ο Άρης στους Διδύμους.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 29 – 31 Μαρτίου 2019: Ο Άρης στους Διδύμους.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 29 – 31 Μαρτίου 2019. Μάθε πως Ο Άρης στους Διδύμους θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Ο Άρης στους Διδύμους μέχρι 16 Μαΐου

Το σημαντικό γεγονός του τριημέρου, είναι η μετακίνηση του Άρη από το ζώδιο του Ταύρου στο ζώδιο των Διδύμων, όπου και θα παραμείνει ως τις 16 Μαΐου 2019 .

Ο Άρης είναι ο πλανήτης της δράσης, της διεκδίκησης, της έντασης, αυτού του αρχέγονου ενστίκτου της επιβίωσης που υπάρχει μέσα σε κάθε άνθρωπο, και τον ωθεί να μπει στη μάχη της ζωής, να παλέψει γι αυτά που πιστεύει και να διεκδικήσει τους στόχους του.

Σε ένα ζώδιο όπως οι Δίδυμοι, αέρινο και μεταβλητό, ο πλανήτης χάνει κάτι από την δυναμική του, την ορμή του, και γίνεται πιο σκεπτόμενος και πιο ανάλαφρος. Αν δηλαδή η δράση περνά μέσα από την σκέψη και την ανάλυση, χάνει την δυναμική της και διοχετεύεται σε άλλους τρόπους έκφρασης.

Στους Διδύμους, ο Άρης γίνεται περισσότερο θεωρητικός, παρά πρακτικός (κάτι που είναι η καθαρή του φύση), και αρέσκεται σε αναλύσεις επί αναλύσεων ακόμα και για πράγματα που δεν γνωρίζει, εξαντλώντας εκεί την δυναμική του. Και βεβαίως πολλές φορές δεν ξέρει τι θέλει και κινείται πάντα μέσα από διλλήματα στα οποία δεν είναι εύκολο να απαντήσει ή να πάρει θέση.

Είναι ένας Άρης περιπλανώμενος, δηλαδή δεν έχει τίτλους όπως λέγεται στην Αστρολογία, ένας πλανήτης έξω από τα νερά του. Βεβαίως, οι άνθρωποι με τον Άρη στο ζώδιο αυτό, έχουν πνευματική ευστροφία, έτσι που μπορεί να επιχειρηματολογούν με πειστικότητα, να παρατηρούν ή να έχουν ανεπτυγμένη περιέργεια.

Ζουν και μαθαίνουν μέσα από αυτά που θα ακούσουν, και θα συλλέξουν τις εμπειρίες τους. Δεν αγαπούν καθόλου την στατικότητα και θα αναζητήσουν ένα αντικείμενο δράσης με εναλλαγές που θα τους κινεί το ενδιαφέρον. Επαγγέλματα που έχουν επαφή με κόσμο, δημόσιες σχέσεις, επικοινωνία, μεταφράσεις, δημοσιογραφία προσελκύουν τα άτομα με τον Άρη στο ζώδιο αυτό.

Το διάστημα αυτό, ο Άρης, μας βγάζει από την στατικότητα που είχε μέχρι τώρα στον Ταύρο, και ανοίγει νέα πεδία ενδιαφερόντων. Το διάστημα αυτό η ανάγκη για επικοινωνία φαίνεται να μας απορροφά και να μας ενώνει με διάφορα πρόσωπα νέα ή παλαιότερα.

Θα θελήσουμε να βγούμε περισσότερο έξω, να μάθουμε πράγματα, να αναζητήσουμε νέες εμπειρίες, να ασχοληθούμε περισσότερο με την τέχνη, να δούμε παραστάσεις, να ανοίξουμε τον κύκλο των ενδιαφερόντων μας, και ότι δίνει στο μυαλό μας νέα ερεθίσματα.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται να βρεθούμε μπροστά σε διλλήματα, προσωπικά η επαγγελματικά, που δεν θα είναι εύκολα να σταθμίσουμε τα υπέρ και τα κατά ή να πάρουμε κάποια απόφαση εύκολα. Επίσης είναι πολύ εύκολο, να μείνουμε στην θεωρία και να αποφύγουμε να κάνουμε πράξη όλα όσα στοχεύουμε.

Από την νέα θέση του Άρη ευνοούνται οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι που θα έχουν την ευκαιρία να ανοίξουν τον κύκλο της κοινωνικής τους ζωής, να κάνουν νέες γνωριμίες, να συλλέξουν τις πληροφορίες που θα ήθελαν για τα σχέδια τους, να ανταλλάξουν επικοινωνία και να ανανεώσουν την ερωτική τους ζωή. Ίσως ακόμα να αναλάβουν και δράση ή πρωτοβουλίες για την επίτευξη των στόχων τους.

Διαβάστε επίσης περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-03-2019 09:00:00