blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 29 Ιανουαρίου μέχρι 1 Φεβρουαρίου 2018.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις από 29 Ιανουαρίου μέχρι 1 Φεβρουαρίου 2018.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα από 29 Ιανουαρίου μέχρι 1 Φεβρουαρίου 2018 και μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου. Την εβδομάδα αυτή, μπαίνουμε στον πρώτο κύκλο εκλείψεων του 2018, και η αρχή γίνεται με τη δεύτερη Πανσέληνο του μήνα, που είναι και Ολική Σεληνιακή έκλειψη.

Sponsored Links

Η Πανσέληνος και Ολική Έκλειψη Σελήνης του Ιανουαρίου

Κορυφώνεται την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018, για την Αθήνα στις 3.26μμ, στην 11.37 μοίρα του Λέοντα, και θα είναι ορατή στην Αυστραλία, στην Ασία, στον Ειρηνικό ωκεανό, και στη Δυτική Βόρεια Αμερική.

Η επιρροή της έχει ξεκινήσει εδώ και δύο εβδομάδες, ενώ στις 15 Φεβρουαρίου ακολουθεί και μια μερική Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Υδροχόου.

Πως μας επηρεάζουν οι εκλείψεις;

Οι εκλείψεις είναι περίοδοι, όπου τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα είναι υπερτονισμένα, και ως εκ τούτου δεν έχουμε την διαύγεια να εκτιμήσουμε ή να αξιολογήσουμε με αντικειμενικότητα τις εξελίξεις ή τις κινήσεις που πρέπει να κάνουμε, και γι αυτό χρειάζεται να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις αποφάσεις που παίρνουμε.

Στις Σεληνιακές εκλείψεις, εμπλέκεται σε μεγάλο βαθμό, το συναίσθημα, που είναι ιδιαίτερα φορτισμένο, γι αυτό και συνήθως είναι μια περίοδος σημαντικών εκκαθαρίσεων, σε κάθε τομέα της ζωής μας (ανάλογα με τον οίκο και τους πλανήτες που επηρεάζει στον γενέθλιο χάρτη μας).

Οι εκλείψεις ενεργοποιούνται κάθε φορά που ένας πλανήτης διελαύνει από το “σημείο” της έκλειψης, και κυρίως με την παρουσία του Άρη. H ισχύς τους, σύμφωνα με την αρχή του Πτολεμαίου, διαρκεί σε χρόνια όσο και η διάρκεια σε λεπτά της έκλειψης. Επίσης θα επηρεάσει όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες δυόμιση μοίρες από την μοίρα της έκλειψης.

Η Πανσέληνος με ολική έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα στις 31/1/2018

Ο κύκλος αυτός έρχεται να μας θυμίσει πως ο καθένας από εμάς είναι μοναδικός και αυθεντικός!

Ο Λέων είναι ένα πύρινο ζώδιο, και συμβολίζει τη Γέννηση και τη Δημιουργία.

Χρειάζεται να έχουμε το θάρρος και τη δύναμη, να είμαστε ό εαυτός μας, να είμαστε συνεπείς στις ανάγκες μας, και να τις γνωρίζουμε, να τις εξυπηρετούμε και όχι να τις αγνοούμε, γιατί τότε ο ίδιος μας ο εαυτός θα μας προδώσει. Ότι κάνουμε, ότι υπηρετούμε, χρειάζεται να το αγαπάμε, μια και μόνο έτσι μπορούμε να το υποστηρίξουμε όπως πρέπει και φυσικά να πετύχουμε σε ότι επιδιώκουμε.

Ο Λέων έχει κυβερνήτη τον Ήλιο, την “καρδιά” του Ηλιακού συστήματος.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Συμβολίζει όμως  και την “καρδιά μας”, αυτή που χτυπά δίνοντάς μας καθημερινά το δώρο της  ζωής. Και είναι αυτή που χρειάζεται να ακούσουμε για να είμαστε ολοκληρωμένοι και ευτυχισμένοι.

Η αυθεντικότητα του καθενός μας είναι ακριβώς αυτή: Να είναι πιστός σε ότι ορίζει το βαθύτερο κομμάτι του εαυτού, εκεί που βρίσκεται το κέντρο της Ύπαρξής του!

Είναι το εσωτερικό φως που θα μας δείξει το δρόμο για κάθε εξέλιξη ή δημιουργία και αυτό χρειάζεται να ακολουθήσουμε.

Χωρίς αυτό η καθημερινότητα, η ζωή γίνεται άχρωμη και σκοτεινή.

Στον Λέοντα φωτίζεται η Μοναδικότητα μας. Απέναντι στον Υδροχόο, φωτίζεται η ανώτερη συνείδηση. Ό καθένας μόνος του, αλλά τελικά όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο. Το “όλοι μαζί μπορούμε” είναι το σύνθημα του, αλλά για να το υλοποιήσουμε, χρειάζεται να φύγουμε από το “Εγώ” και να υπηρετήσουμε το “Εμείς”.

Κυρίως όμως χρειάζεται να αναγνωρίσουμε τις ανάγκες και τις αξίες που στηρίζουμε και να τις εκφράσουμε ειλικρινά προς τα έξω.

Η Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη

Στην έκλειψη αυτή έχουμε την Σελήνη να σχηματίζει μια όψη αντίθεσης με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου.

Είναι η στιγμή που συνειδητοποιούμε πως αυτό που εμείς θεωρούμε σαν αξία ή σαν υψηλό ιδανικό, βρίσκει τους γύρω μας αντίθετους ή αδυνατούν να το κατανοήσουν. Κι εδώ είναι μια στιγμή, που αναγκαστικά θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσουμε με ποιά μεριά θα συνταχτούμε.

Είναι πολύ πιθανό να νοιώσουμε απογοήτευση, από πρόσωπα στα οποία μέχρι τώρα μπορεί να είχαμε δώσει κυρίαρχη θέση στην ζωή μας, αλλά εδώ θα κληθούμε να αναγνωρίσουμε μια λάθος επιλογή.

Και πολύ πιθανόν να συνειδητοποιήσουμε πως επειδή κάποιες φορές φανήκαμε χαλαροί ή ελαστικοί ως προς τα θέλω μας, έφτασε τώρα η στιγμή που θα το πληρώσουμε.

Η έκλειψη αυτή έχει αρκετή απογοήτευση, κυρίως συναισθηματική, αν στις μέχρι τώρα επιλογές μας δεν ήμασταν συνεπείς ως προς τον εαυτό μας και τις ανάγκες μας.

Κι εδώ μπορεί να διαπιστώσουμε πως στην  έκφραση της δικής μας επιθυμίας ή θέσης, οι γύρω μας, πρόσωπα που έχουμε στηρίξει ή ακολουθήσει αδυνατούν να ανταποκριθούν.

Θέματα με γυναίκες μπορεί να παρουσιάσουν τις περισσότερες εμπλοκές, τόσο σε φιλικό, επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Η συμμετοχή του Κρόνου και του Ερμή στην έκλειψη

Στην παραδοσιακή Αστρολογία, κυβερνήτης της έκλειψης είναι το Ουράνιο Σώμα ή ο Πλανήτης που βρίσκεται πάνω από τον Ορίζοντα. Κι εδώ είναι ο Ήλιος που βρίσκεται στην κυβέρνηση του Κρόνου (παραδοσιακός κυβερνήτης του Υδροχόου) στον χάρτη για την Αθήνα.

Ο Κρόνος βρίσκεται στον Αιγόκερω, πανίσχυρος, υπενθυμίζοντας μας πως για ότι θέλουμε να πετύχουμε χρειάζεται να έχουμε οργάνωση, όρια και να είμαστε προετοιμασμένοι πως θα δουλέψουμε πολύ σκληρά γι αυτό. Δεν συγχωρεί λάθη, παραλείψεις και είναι η στιγμή που θα εισπράξεις αυτό που έχεις μέχρι τώρα “σπείρει”.

Είναι λοιπόν μια έκλειψη “εκκαθαρίσεων” σε πολλούς τομείς, (ανάλογα το πως σε επηρεάζει στον γενέθλιο χάρτη σου), οι οποίες το επόμενο διάστημα θα εμφανίζονται μπροστά σου, με τέτοιο τρόπο που δεν θα μπορείς να τις αγνοήσεις και θα κληθείς να πάρεις θέση.

Πολύ σημαντική και η μετακίνηση του Ερμή, ο οποίος εγκαταλείπει το ζώδιο του Αιγόκερου για να περάσει σε αυτό του Υδροχόου. Και που δίνει μια βελτίωση στο όλο κλίμα και κυρίως στα θέματα της επικοινωνίας που βελτιώνονται σημαντικά. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι φίλοι, οι παρέες, η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, και ίσως και μέσα από αυτές υπάρξουν και λύσεις που θα εξυπηρετήσουν την καθημερινότητα η τους στόχους.

Πως η έκλειψη θα επηρεάσει τα ζώδια;

Θα επηρεάσει πρώτιστα τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν τον Ήλιο τους, τον ωροσκόπο τους ή προσωπικούς πλανήτες, κοντά στην 11η μοίρα των ζωδίων αυτών. Είναι μια εποχή που καλούνται να ξεκαθαρίσουν τι ακριβώς θέλουν, ποιά πρόσωπα μπορούν να εμπιστευτούν, ποιά χρειάζονται κοντά τους και ποια μπορούν να έχουν!

Πολύ πιθανόν να χρειαστεί να κλείσουν κύκλους που δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες ή στις προσδοκίες τους, σε προσωπικό η επαγγελματικό επίπεδο. Οι εκκαθαρίσεις είναι επιβαλλόμενες και το σίγουρο είναι πως δεν θα μπορείς να τις αγνοήσεις!

Γιατί η εξέλιξή σου το απαιτεί! Για λεπτομέρειες, διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις και δες επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθεις πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σου. Η Ολυμπία Χριστοδουλή δεν είναι απλά μια αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που σημειώνει καθημερινά δεκάδες επιτυχίες με τις προβλέψεις της! Είναι η αστρολόγος που συμβουλεύονται όλοι οι διάσημοι! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στέλνοντας ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-01-2018 22:00:00