blank
 
blank

Η αστρολογία 3 - 5/2/2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Άρης στον Τοξότη.

 
Η αστρολογία 3 - 5/2/2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Άρης στον Τοξότη.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις 3 - 5 Ιανουαρίου. Ο Άρης στον Τοξότη δίνει νέα δυναμική στις εξελίξεις και σε ότι αφορά τις σχέσεις προσφέρει ένα κλίμα ανανέωσης, χωρίς ωστόσο την ένταση και τις δεσμεύσεις της προηγούμενης περιόδου. Δες παρακάτω ποια ζώδια ευνοούνται περισσότερο.

Sponsored Links

Ο Άρης στον Τοξότη μέχρι 16.2.2020:

Με δράση, διεκδίκηση και πάθος μετατρέπουμε τις σκέψεις μας σε πράξη.

Πρώτες μέρες του χρόνου, με μια ισχυρή πολυαστρία στο ζώδιο του Αιγόκερου και έφτασε η στιγμή να φύγουμε από το κλίμα της χαλάρωσης και να μπούμε στα βαθιά…

Μπορεί οι γιορτές να μην έχουν ακόμα τελειώσει, αλλά το νοιώθεις και μέσα σου, πως οι εξελίξεις είναι αυτές που σε καλούν να περάσεις στη δράση, να σηκώσεις τα μανίκια και να πιάσεις δουλειά.

“Πάνω απ΄ όλα ο στόχος σου” φωνάζει το πλανητικό σκηνικό και σε στρέφει στο να δεις την πρακτική πλευρά της ζωής σου, των θεμάτων σου και να οργανωθείς. Το συντομότερο…

Έτσι κι αλλιώς βρισκόμαστε στο κατώφλι μιας δύσκολης έκλειψης και ισχυρών πλανητικών συγκυριών όπως αυτή του Κρόνου - Πλούτωνα, που σημαίνουν το ξεκίνημα μιας σημαντικής εποχής, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοσμικό επίπεδο.

Είναι απαραίτητο να θέσουμε ο καθένας μας τα δικά του όρια και πλαίσια, να αξιολογήσουμε τις ανάγκες μας και να προετοιμαστούμε για το επόμενο εξελικτικό μας βήμα.

Στο τριήμερο αυτό, ο Αρης περνά στην ημέρα της Παρασκευής και ως τις 16.2.2020, στο ζώδιο του Τοξότη, δίνοντας με την σειρά του μια νέα δυναμική στις εξελίξεις.

Ο Άρης είναι δράση, διεκδίκηση, πάθος, ένταση και ο τρόπος με τον οποίο μετατρέπουμε τις σκέψεις μας σε πράξη.

Ο τρόπος που θα διεκδικήσουμε τους στόχους μας είναι θέμα Άρη, αλλά η δυναμική που θα ασκήσουμε είναι η αποφασιστικότητα που θα δείξουμε.

Κάθε πλανήτης έχει την δική του θέση στον χάρτη και ο Άρης είναι εξαιρετικά σημαντικός για την αποφασιστικότητα και την δύναμη που έχει.

Η διέλευση του Άρη από τον Τοξότη μας εισάγει σε μια περίοδο που θα νοιώσουμε την ανάγκη της περιπέτειας και της εξερεύνησης πολύ πιο έντονη από πριν.

Και αν ο Άρης στον Σκορπιό μας έκανε απόλυτους και επίμονους, αλλά και σαφώς με περισσότερη εσωστρέφεια, ο Άρης στον Τοξότη θα αναζητήσει την έμπνευση και την εμπειρία που θα τον εμπλουτίσει και θα τον κάνει να νοιώσει πιο ζωντανός.

Ο Άρης στον Τοξότη είναι σαφώς χαρούμενος, ζωντανός, ευχάριστος, κάνοντας μας την εισαγωγή σε μια εποχή που παρ’ όλες τις δυσκολίες της θα μπορέσουμε να αναζητήσουμε ότι μας δίνει χαρά και αισιοδοξία.

Νέες εμπειρίες, αλλά και η υπεράσπιση των ιδεολογικών μας θέσεων είναι από τα κύρια μελήματα του Άρη στο ζώδιο αυτό.

Και το σημαντικό είναι πως δεν ανεχόμαστε κανενός είδους περιορισμό στον κύκλο αυτόν, μια και ότι είναι δεσμευτικό ή έχει τη διάθεση ελέγχου ή περιορισμού θα το απορρίψουμε αυτόματα.

Η ελευθερία μας πάνω απ’ όλα και σε κάθε μας κίνηση είναι αυτό το πλαίσιο στο οποίο κινούμαστε, αναζητάμε ή επιδιώκουμε.

Μια εποχή που και η κοινωνική ζωή μπαίνει σε άλλη τροχιά και γίνεται η πηγή μιας σημαντικής ανανέωσης της καθημερινότητας μας.

Αλλά και σε ότι αφορά την ερωτική ζωή, ο Άρης προσφέρει ένα κλίμα ανανέωσης, χωρίς ωστόσο την ένταση και τις δεσμεύσεις της προηγούμενης περιόδου.

Από τη νέα θέση του Άρη, επηρεάζονται θετικά οι Κριοί και οι Λέοντες που θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν σε μια νέα βάση τα όποια ζητήματα τους έχουν απασχολήσει και να κάνουν μια σημαντική επανεκκίνηση, ενώ οι Τοξότες καλό είναι να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, μια και έχουν ισχυρή φόρτιση που μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις τους, τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε επίσης το βίντεο μας, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ και δείτε όλα τα βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube!

Δείτε στο βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από τον Χρίστο Ντούβλη.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-01-2020 06:00:00