blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 7 - 9 Σεπτεμβρίου 2018 με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο.

Οι αστρολογικές προβλέψεις 7 - 9 Σεπτεμβρίου 2018 με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 7 μέχρι 9 Σεπτεμβρίου 2018. Μάθε πως η Νέα Σελήνη στην Παρθένο και οι άλλες αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σου.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο

Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018 έχουμε τη Νέα Σελήνη του μήνα, στις 8.01μμ, στην 17η μοίρα της Παρθένου.

Μετά από πολύ καιρό, ένας αισιόδοξος κύκλος έρχεται να προσφέρει πολλές ευκαιρίες ανάκαμψης και εξέλιξης.

Ένα από τα σημαντικά γεγονότα του κύκλου αυτού, που η επιρροή του θα κρατήσει έως την Πανσέληνο του μήνα στις 25 Σεπτεμβρίου, είναι πως πλέον οι περισσότεροι πλανήτες βρίσκονται σε ορθόδρομη πορεία, διευκολύνοντας τις εξελίξεις, οι οποίες φαίνεται πως αρχίζουν να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η Παρθένος είναι η μοναδική γυναίκα του ζωδιακού κύκλου, αφού τα άλλα τρία ανθρώπινα ζώδια είναι αρσενικά. Συνδυάζει λοιπόν όλες τις πτυχές του θηλυκού: την Παρθένα, την Δέσποινα και την Ηλικιωμένη. Είναι το ζώδιο που σχετίζεται με την Υπηρεσία, την προσφορά, την οργάνωση, την τάξη, ποιότητες που είναι απαραίτητες στον κύκλο αυτής της Νέας Σελήνης.

Τα Φώτα (Ήλιος – Σελήνη) έχουν μπροστά τους δύο πολύ σημαντικές όψεις. Το εξάγωνο τους με τον Δία και το τρίγωνο τους με τον Πλούτωνα (πρόκειται να κορυφωθούν στις 11 του μηνός).

Ουσιαστικά ενεργοποιούν το εξάγωνο των δύο πλανητών, που κορυφώνεται στις 12 του μηνός, μια όψη που φέρνει εύνοια και τύχη και που τώρα συμμετέχει ενεργά στις εξελίξεις του κύκλου αυτού.

Το διάστημα αυτό είναι πολύ πιθανό να μπορέσεις να εξελίξεις ένα επαγγελματικό σχέδιο της προηγούμενης περιόδου που είχε μείνει σε στασιμότητα ή και να βρεθείς μπροστά σε νέες, σημαντικές ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σου και στοχεύουν στην πρόοδο σου.

Πρόκειται για συμπαντικές ευκαιρίες, που δημιουργούνται με μόνο σκοπό την δική σου εξέλιξη και ανάπτυξη. Ό,τι μέχρι τώρα το έβλεπες να κολλά και να παραμένει στάσιμο, τώρα ήρθε η στιγμή να πάρει τον δρόμο του.

Είναι πολλά τα γεγονότα που πρόκειται να ανοίξουν στον κύκλο αυτόν και καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος να τα αδράξεις. Οι ευκαιρίες δεν έρχονται καθημερινά και τώρα ίσως είναι η στιγμή που περίμενες εδώ και καιρό.

Ο Ερμής στην Παρθένο προσφέρει ευκαιρίες

Ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, ο Ερμής, βρίσκεται και αυτός πανίσχυρος στο ζώδιο της Παρθένου, δίνοντας μια ακόμα επιπρόσθετη ώθηση στις εξελίξεις.

Μόλις έχει σχηματίσει δύο όψεις τριγώνου με τον Ουρανό και τον Κρόνο, ενεργοποιώντας την όψη τριγώνου των δύο πλανητών.

Όλα χρειάζονται ξεκάθαρη σκέψη, ευστροφία, μεθόδευση και οργάνωση. Ναι! Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται τώρα, σου δίνουν ένα σαφές και ξεκάθαρο στίγμα: Είναι η στιγμή σου!

Ο κύκλος αυτός είναι γεμάτος απρόοπτα και εναλλαγές εικόνων, αφού όλα τα σενάρια είναι πιθανά.

Ξαφνικές συναντήσεις, απρόσμενες ευκαιρίες, νέες γνωριμίες που σου ανοίγουν τον δρόμο προς την κατεύθυνση που θέλεις, ξαφνικά ταξίδια, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και σε περιμένουν. Κάθε είδους πρακτικό ζήτημα σου μπορεί τώρα να βρει τρόπους επίλυσης ή διευθέτησης.

Ο ρόλος του απλανή αστέρα Baten Kaitos

Ο ωροσκόπος της Νέας Σελήνης για την Αθήνα βρίσκεται στην 20.45’ του Κριού και πάνω στον απλανή Αστέρα Baten Kaitos. Ο αστέρας αυτός έχει να κάνει με μια σχετική προστασία. Όταν τα πράγματα γίνονται με δυσάρεστο τρόπο, με κάποιον τρόπο καταφέρνεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και να φτάσεις στον στόχο σου. Μπορεί επίσης να δείξει προστασία μέσα από δυσκολίες. Αυτό μπορεί να μας αφορά τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο χώρας.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό

Πολύ εμφατική η παρουσία της Αφροδίτης, που μόλις έχει κλείσει μια όψη τετραγώνου με τον Άρη και έχει περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού, χάνοντας δύναμη. Ο πλανήτης εδώ βρίσκεται στο ζώδιο της αδυναμίας του. Άρης και Αφροδίτη είναι πλανήτες που αφορούν τους οίκους 1 - 7 στον χάρτη της Αθήνας. Οι σχέσεις περνούν από ισχυρούς κλυδωνισμούς, κυρίως λόγω της απολυτότητας και της ισχυρογνωμοσύνης. Αυτό μεταφράζεται σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο χώρας. Και οι δυο πλανήτες όταν σχηματίζουν την όψη βρίσκονται σε ισχυρές θέσεις, πρόκειται όμως πολύ σύντομα να χάσουν την δύναμη τους, μιας και ο Άρης βρίσκεται στη 29η μοίρα του Αιγόκερω και ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Υδροχόο. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως μέσα από τις όποιες συγκρούσεις και τα δύο μέρη περνούν σε δυσχερή θέση, αφού είτε οι λάθος χειρισμοί, είτε ο Εγωισμός, οδηγούν σε ένα όχι καλό αποτέλεσμα.

Η Αφροδίτη, πάντως, πρόκειται να ενεργοποιήσει εκ νέου την όψη του Κρόνου Ουρανού, ενισχύοντας το κλίμα ευκαιριών της περιόδου, αν και σε προσωπικό επίπεδο είναι υπεύθυνη για εντάσεις ρήξεις και χωρισμούς. Αυτό συμβαίνει επειδή το κλίμα των σχέσεων βρίσκεται κάτω από έντονη φόρτιση και δεν είναι εύκολο να κρατήσεις τις ισορροπίες.

Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης βρίσκεται πάνω στην ακμή του 5ου οίκου του χάρτη και, ως εκ τούτου, ο κύκλος αυτός χαρακτηρίζεται από έντονη ή και καλλιτεχνική δημιουργία, που θα πρωταγωνιστήσει στο διάστημα που θα διανύσουμε.Από τη Νέα Σελήνη ευνοούνται οι εκπρόσωποι της γήινης τριπλότητας, δηλαδή Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, αλλά και Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που τώρα θα έχουν την ευκαιρία για δημιουργικές ενάρξεις και αξιοποίηση των επαγγελματικών και οικονομικών τους δεδομένων. Αδράξτε τις ευκαιρίες που ανοίγονται τώρα. Είναι πολύ σημαντικές! ! Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθετε πως οι τωρινές αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-09-2018 09:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι