blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 30 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου 2019: Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 30 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου 2019: Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις 30 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου 2019. Μάθε πως η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Νέα Σελήνη στην Παρθένo: Σχεδιάζοντας την ζωή σου!

Την Παρασκευή 30.8.2019 έχουμε την Νέα σελήνη του μήνα στην 6η μοίρα της Παρθένου στις 2.53 πμ. Η ανάγκη για εργασία, δημιουργικότητα και οργάνωση είναι το επίκεντρο αυτού του κύκλου, κατά τον οποίο θα σημειωθούν και αναπάντεχες εξελίξεις.

Βλέπεις, στη Νέα αυτή Σελήνη βάζουν πολλοί το χεράκι τους, μιας και οι περισσότεροι πλανήτες συμμετέχουν στο ουράνιο πάρτι, κρατώντας ένα καλάθι γεμάτο ευκαιρίες!

Και πως αλλιώς θα μπορούσε να είναι, αφού παρατηρείται Ήλιος – Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό; Mοιάζει με το τζίνι του Αλλαντίν, που βγαλμένο από τα μακρινά παραμύθια, έρχεται να σου υποσχεθεί όλες εκείνες τις αλλαγές που έχεις ονειρευτεί και μάλιστα ξαφνικά και αναπάντεχα!

Ζούμε σε ένα κβαντικό σύμπαν και βρίσκεσαι σε ένα διαρκές καθεστώς άπειρων και εύπλαστων δυνατοτήτων. Όλοι αλληλεπιδρούμε με όλους και με όλα, μια ιδέα, μια επιθυμία, ένα σχέδιο σου, δεν ξέρεις ποτέ πώς μπορεί να ξεκινήσει, να δρομολογηθεί και να ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με τη θεωρία της σύγχρονης φυσικής, το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώνεται από τον παρατηρητή. Αυτός θα παίξει ρόλο για την τελική έκβαση της υπόθεσης σου. Κι εδώ το θέμα της πίστης είναι αυτό που θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Πιστεύεις ότι θα καταφέρεις; Είσαι αποφασισμένος να κυνηγήσεις το όνειρό σου και να κάνεις οτιδήποτε περνάει από το χέρι σου για να το υλοποιήσεις; Αυτό είναι το πρώτο και το σημαντικότερο βήμα για την επιτυχία σου.

Στη συνέχεια, αναλαμβάνουν οι άλλοι! Και βλέπεις με έναν ανεξήγητο τρόπο, τις εξελίξεις να διαδέχονται η μια την άλλη και να αλλάζουν τα πράγματα τελείως ξαφνικά και απρόσμενα.

Όχι, τίποτε δεν είναι τυχαίο και μην σπας το κεφάλι σου προσπαθώντας να δώσεις απαντήσεις στο πώς άλλαξαν τα πράγματα. Είσαι εσύ ο δημιουργός των εξελίξεων!

Τα Φώτα (Ήλιος & Σελήνη) σε τρίγωνο με τον Ουρανό σκηνοθετούν εκείνες τις χωροχρονικές συγκυρίες που θα σε φέρουν κοντά σε ότι σχεδιάζεις. Παράλληλα και ο Ερμής, σε τρίγωνο με τον Ουρανό, αλλά και σε όψη με τα Φώτα, διεγείρουν το μυαλό και τη σκέψη σου, έτσι ώστε να μπορείς να αντιληφθείς με μια μεγαλύτερη ευκολία όχι μόνο ότι συμβαίνει γύρω σου, αλλά και το πώς πρέπει να κινηθείς.

Μην ξεχνάς πως όλα είναι συχνότητες κι ένα σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας σου είναι να μπορέσεις να συντονιστείς με αυτές! Εδώ αυτό μπορεί να γίνει πολύ πιο εύκολα, και να ανοίξεις νέες ευκαιρίες που θα αξιοποιήσεις. Φυσικά, το τυχαίο και το απρόβλεπτο εξακολουθούν να αποτελούν μέρος των εξελίξεων και θα μπορέσεις να το αντιληφθείς άμεσα.

Οι συναντήσεις της περιόδου αυτής, ίσως να παίξουν καθοριστικό ρόλο, αφού μόνο τυχαίες δεν είναι... Αλλά και οι πληροφορίες που λαμβάνεις, σε κάνουν περισσότερο αποτελεσματικό.

Ο Άρης, σχηματίζει και αυτός όψη με τα φώτα, προσδίδοντας την κατάλληλη δυναμική σε ό,τι τώρα εξελίσσεται. Η περίοδος αυτή έχει έντονη δράση, οργάνωση και δυναμικές τοποθετήσεις τέτοιες που σε κάνουν εξαιρετικά αποτελεσματικό σε οτιδήποτε αναλαμβάνεις. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, προσδίδει την απαιτούμενη σοβαρότητα για να κυνηγήσεις το όνειρο σου. Ναι, σωστά κατάλαβες πως πρόκειται για ένα κύκλος που σε ωφελεί πολλαπλά.

Και ειδικά αν ανήκεις στους Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου, να θυμάσαι πως τα οφέλη της περιόδου μπορεί να είναι περισσότερα από όσα νομίζεις.

Αξιοποίησε κάθε δυνατότητα που ανοίγεται μπροστά σου. Είναι ένας κύκλος ευκαιριών που ούτε καν φαντάζεσαι πού μπορεί να σε οδηγήσει...

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-08-2019 09:00:00