blank
 
blank

Η αστρολογία 30/12 - 2/1/2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Ερμής τρίγωνο με Ουρανό.

 
Η αστρολογία 30/12 - 2/1/2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Ερμής τρίγωνο με Ουρανό.
Βαθμολόγησε
Score: 1  Ψήφοι: 1
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις 30 Δεκεμβρίου – 2 Ιανουαρίου. Ο Ερμής σε τρίγωνο με Ουρανό και σε σύνοδο με Δία δημιουργεί ένα ευχάριστο εορταστικό σκηνικό.

Sponsored Links

Καλή χρονιά! Ο Ερμής μας κάνει ένα καλό ποδαρικό!

Τελευταίες ημέρες του χρόνου και ένα βήμα πριν την ανατολή μιας νέας χρονιάς! Το πλανητικό σκηνικό δονείται σε πολύ υψηλές συχνότητες τον Ιανουάριο. Μπορεί οι μέρες αυτές να έχουν ένα πιο χαλαρό και ίσως και σε κάποιες περιπτώσεις ένα πολύ ευχάριστο χρώμα, αλλά ας μην γελιόμαστε, βρισκόμαστε ήδη κάτω από την επιρροή της σημαντικής πρώτης έκλειψης της χρονιάς, στις 10 του μηνός, που θα επιφέρει πολύ ισχυρούς κραδασμούς στο κλίμα και στα γεγονότα που διαδραματίζονται.

Ωστόσο, οι μέρες αυτές μας δίνουν την ευκαιρία να γιορτάσουμε σε ένα ευχάριστο κλίμα τον ερχομό του Νέου Έτους, μια και οι συνθήκες των ουρανών μας το παραχωρούν.

Το ποδαρικό στην νέα χρονιά το κάνει ο Ερμής με τις δύο όψεις που σχηματίζει αυτές τις πρώτες μέρες της εβδομάδας και εμείς ετοιμαζόμαστε για μια εκπληκτική είσοδο του χρόνου, που για κάποιους φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενη, με πολλά πυροτεχνήματα και βεγγαλικά να φωτίζουν όχι μόνο τον Ουρανό αλλά και τις ζωές τους!

Αυτό οφείλεται στο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό τη Δευτέρα, το οποίο ανοίγει την πόρτα σε σημαντικές εξελίξεις και εκπλήξεις. Βεβαίως, όταν μιλάμε για τον Ουρανό τα πράγματα δεν έρχονται ποτέ όπως τα περιμένεις ή όπως τα είχες φανταστεί. Δεν ξέρεις ποτέ ποιο κουτάκι θα ανοίξει και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένεις, για να σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Στο μενού των δύο πλανητών συμπεριλαμβάνονται οι ξαφνικές συναντήσεις, νέα, ειδήσεις προσκλήσεις, ακόμα και ταξίδια μπορεί να εμπλουτίσουν το σκηνικό των εορτών σου.

Και αν νομίζεις πως τα είδες όλα σου έχω κι άλλα: Τη σύνοδο του Ερμή με τον Δία την Πέμπτη.

Γιορτές είναι και το θετικό συναίσθημα στις περισσότερες τουλάχιστον περιπτώσεις, είναι εκείνο που οδηγεί τα βήματα και τις κινήσεις σου και κάτω από την επιρροή των δύο πλανητών αυτό μπορεί εύκολα να διογκωθεί.

Φυσικά και θα θελήσεις να το ρίξεις έξω, να διασκεδάσεις ακόμα και να υπερβάλλεις βρε αδερφέ! Και βεβαίως να ξοδέψεις να καταναλώσεις, με κάθε τρόπο, ενώ η πράσινη τσόχα των ημερών παίρνει φωτιά!

Κι είναι εκεί που μπορεί να τα χάσεις όλα ακολουθώντας τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου, πως εγώ θα είμαι ο τυχερός της χρονιάς, σ’ εμένα θα πέσει το φλουρί εφέτος, εγώ θα τα πάρω όλα, αλλά στο τέλος να καταλήγεις να κάθεσαι μόνος στα σκαλιά, παρέα με την απογοήτευση σου και να θυμώνεις με τον εαυτό σου γιατί παρασύρθηκες και δεν υπολόγισες σωστά τα πράγματα.

Γιατί Ερμής – Δίας μπορεί να είναι και η ‘’φούσκα’’ στην οποία πόνταρες αλόγιστα.

Βεβαίως δεν αποκλείεται (αν συνηγορούν κι άλλα στοιχεία στο προσωπικό ωροσκόπιο σου) να φύγεις με τις τσέπες σου γεμάτες.

Όλα είναι πιθανά σε αυτή τη ζωή, αλλά να θυμάσαι πως το “μέτρο” δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου ή όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, είναι από τους ευνοημένους των ημερών και πραγματικά μπορεί να εισπράξουν πολύ σημαντικά οφέλη αν τηρήσουν τα όρια και τα πλαίσια που επιβάλλονται ή εκμεταλλευτούν ευκαιρίες που προκύπτουν.

Και κλείνοντας να ευχηθούμε αυτή η χρονιά να έχει πολύ λιγότερη βία, περισσότερη ανθρωπιά μια και αυτό χρειαζόμαστε πρωτίστως, αλλά και διάθεση για αυτογνωσία, μια και το περισσότερο διάστημα της καλούμαστε να ανακαλύψουμε τι πραγματικά χρειαζόμαστε για να είμαστε καλά και ευτυχισμένοι.

Καλή χρονιά και Πολλές ευχές για ένα ειρηνικό, φωτεινό και συνειδητό 2020!

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε επίσης το βίντεο μας, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-12-2019 19:00:00