blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 30 Ιουλίου μέχρι 2 Αυγούστου 2018 από τον Άρη σε τετράγωνο με Ουρανό.

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 30 Ιουλίου μέχρι 2 Αυγούστου 2018 από τον Άρη σε τετράγωνο με Ουρανό.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 30 Ιουλίου μέχρι 2 Αυγούστου 2018 και μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου, αυτές τις ημέρες, από τον Άρη σε τετράγωνο με Ουρανό.

Tην εβδομάδα αυτή βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή τόσο της έκλειψης που προηγήθηκε, (η Πανσέληνος της 27ης Ιουλίου), όσο και αυτής που έρχεται, με τη Νέα Σελήνη του Αυγούστου στις 11 του μηνός.

Αυτό δίνει στα πράγματα, τα γεγονότα, αλλά και τις συμπεριφορές, μεγαλύτερες διαστάσεις από ότι πραγματικά έχουν.

Ο ανάδρομος Άρης σε τετράγωνο με Ουρανό

Πρωταγωνιστής την εβδομάδα αυτή στο πλανητικό σκηνικό είναι ο Άρης, που συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του, την Πέμπτη, συναντά και πάλι τον ανατρεπτικό Ουρανό και δημιουργεί πυροτεχνήματα στο πλανητικό σκηνικό και στις ζωές μας, δυστυχώς με όχι και τόσο ευχάριστες συνέπειες.

Ο Άρης, που από τη φύση του σχετίζεται με τη δράση, την αντίδραση, την αναταραχή και τα ατυχήματα, όπως μικροτραυματισμούς και εγκαύματα, βρίσκεται στον Υδροχόο, κυβερνάται από τον Ουρανό και τώρα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία.

Ο Ουρανός, από την άλλη, είναι ο πλανήτης του ξαφνικού, του απρόσμενου, της αναταραχής, της επανάστασης και της ρήξης.

Οι δύο αυτοί ενώνονται κάτω από μια δύσκολη γωνία τετραγώνου και μάλιστα και οι δύο βρίσκονται σε δύσκολη αστρολογικά θέση. Ο Ουρανός είναι στην αδυναμία του και ο Άρης σε ανάδρομη πορεία, δηλαδή “πυροβολεί” σε λάθος κατεύθυνση. Έτσι, η καθημερινότητα μοιάζει σαν ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί.

Την εβδομάδα αυτή ερχόμαστε αντιμέτωποι με θέματα που μας απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα και ειδικότερα στην περίοδο του Μαΐου, όπου για πρώτη φορά συναντήθηκαν αυτοί οι δύο πλανήτες. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να έρθουν στο προσκήνιο λάθη και παραλείψεις από εκείνες τις μέρες, που ομολογουμένως θα μας προβληματίσουν.

Όλη η εβδομάδα κινείται μέσα σε ένα έντονα φορτισμένο κλίμα, που γίνεται αντιληπτό γύρω σου, μέσα σου, στις εκφράσεις των προσώπων που συναντάς. Η ένταση αυτή εκδηλώνεται πρωτίστως στις συμπεριφορές που είναι τόσο αλλοπρόσαλλες και απρόσμενες, που μπορεί από την μια στιγμή στην άλλη, να βρεθείς πραγματικά προ εκπλήξεων!

Οι δύο αυτοί πλανήτες, πραγματικά, καταργούν κάθε πρόγραμμα. Τις μέρες αυτές, άλλα προγραμματίζεις και άλλα συμβαίνουν και το πιο πιθανό σενάριο είναι να βρεθείς αντιμέτωπος με τελείως διαφορετικές εξελίξεις από αυτές που είχες υπολογίσει!

Παράλληλα, τις ημέρες αυτές θέλεις να τα κάνεις όλα, να μπεις στη δράση, και να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου. Όμως, αυτός ο παρορμητισμός μπορεί φέρει εντελώς διαφορετικά αποτελέσματα από εκείνα που περιμένεις.

Αυτό συμβαίνει, επειδή ό,τι γίνεται τώρα δεν είναι αποτέλεσμα σκέψης και οργάνωσης, αλλά συνέπεια της παρόρμησης της στιγμής, και σε αυτό οφείλονται τα πολλά προβλήματα που δημιουργούνται.

Στο κλίμα των ημερών και οι ξαφνικές συναντήσεις, με όχι και τόσο ευχάριστο χαρακτήρα.

Καλό είναι τις μέρες αυτές, να αποφύγουμε να αφεθούμε στην παρόρμηση μας και να μην θεωρούμε δεδομένα όσα μας λένε οι άλλοι, αφού είναι εξαιρετικά πιθανό να κάνουμε λάθη, τις συνέπειες των οποίων θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να αντιμετωπίσουμε στη συνέχεια.

Κυρίως να μην αφήσουμε την εσωτερική μας ένταση να εκτονωθεί με δυσάρεστα λόγια που μπορεί να δυσαρεστήσουν τους γύρω μας.

Επίσης, χρειάζεται μεγάλη προσοχή και κατά τις μετακινήσεις, γιατί κάτω από την ενέργεια της όψης είναι πολύ συχνά τα ατυχήματα.

Η όψη επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού, δηλαδή τους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους των πρώτων ημερών ή όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις πρώτες μοίρες των ζωδίων αυτών. Ακόμα και με ασήμαντες αφορμές μπορεί να πυροδοτηθούν πολλά θέματα, προσωπικά ή επαγγελματικά, που καλό είναι να κρατηθούν όσο γίνεται σε μια ισορροπία. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις. Δείτε επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σας. Καλό μήνα σε όλους!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-07-2018 19:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι