Quantcast
blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 4 - 7 Νοεμβρίου, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Πλούτωνας τετράγωνο Άρης.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 4 - 7 Νοεμβρίου, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Πλούτωνας τετράγωνο Άρης.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις 4 - 7 Νοεμβρίου 2019. Μάθε πως ο Πλούτωνας σε τετράγωνο με τον Άρη θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Ο Πλούτωνας ξανάρχεται!

Είναι η ώρα να μετρήσεις τις δυνάμεις σου, μιας και τις μέρες αυτές το σταυρόλεξο που καλείσαι να λύσεις είναι για …δυνατούς λύτες!

Ο “κόκκινος πλανήτης”, ο Άρης, συναντά σε όψη τετραγώνου τον Πλούτωνα την Τρίτη, μέσα από τα ζώδια του Ζυγού και του Αιγόκερω.

Θα παρατηρήσεις πως ξυπνούν μέσα σου, διάφορες ανάγκες, οι οποίες αναμφισβήτητα δεν είναι ούτε απλές, ούτε εύκολα διαχειρίσιμες, αφού όταν μιλάμε για Πλούτωνα τίποτα δεν είναι απλό ή προφανές.

Η επιρροή του φτάνει βαθιά στο κύτταρό σου, αναμοχλεύει τα “σκοτεινά πεδία” της ύπαρξης σου, ανασύροντας μνήμες, γεγονότα και συναισθήματα που έχεις καιρό να νιώσεις. Κι εδώ, ο σκοπός του είναι να σε προκαλέσει, φέρνοντας στο προσκήνιο ό,τι σε “καίει” κι ό,τι σε πονάει.

Ο Άρης θα βιαστεί να πάρει το “υλικό” και να το φέρει στο προσκήνιο, όποιο κι αν είναι αυτό: επιθυμίες που δεν εκπληρώθηκαν, φόβοι, συναισθήματα που σε πληγώνουν, όλα όσα κουβαλάς μέσα σου και δεν κατάφερες να διαχειριστείς όταν έπρεπε... Κατά συνέπεια, εύκολα μια φαινομενικά ήρεμη καθημερινότητα μπορεί τώρα να εξελιχθεί παρανάλωμα του πυρός, από μια ασήμαντη αφορμή. Ή τουλάχιστον έτσι θα φανεί, μιας και οι ενέργειες αυτών των δύο πλανητών μόνο ασήμαντες δεν είναι!

Ωστόσο, γενικά ο Άρης κάνει φασαρία και πολύ περισσότερο στον Ζυγό, αφού σε πολλές περιπτώσεις δεν βλέπει καθαρά το πρόβλημα, έτσι ώστε να μπορέσει να το διαχειριστεί. Τελεί υπό το κράτος πανικού και φόβου, χωρίς να μπορεί να καταστρώσει μια στρατηγική για την αντιμετώπιση τους. Είναι πιθανό οι καταστάσεις να ξεφύγουν και το κλίμα να θυμίζει μπαρουταποθήκη έτοιμη να εκραγεί.

Ακόμα όμως και στην περίπτωση που τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο σου, μπορείς πάντα να τα διαφοροποιήσεις, να τα αλλάξεις και στο τέλος να δημιουργήσεις τις συνθήκες που εσύ θέλεις. Γιατί πάντα η δύναμη έχει δύο μέρη, και δύο επιλογές: Να την χρησιμοποιήσεις προς εσένα ή για εσένα, φροντίζοντας να επιλέξεις τον σωστό τρόπο για να καταφέρεις αυτό που επιθυμείς.

Φρόντισε να παίξεις δίκαια κι έντιμα τα χαρτιά σου. Στηρίξου στις δυνάμεις σου, ακόμα και αν το αποτέλεσμα δεν σε δικαιώσει απόλυτα. Να θυμάσαι πως κατά αυτόν τον τρόπο θα νιώσεις εσωτερική ηρεμία και γαλήνη, κι αυτό από μόνο του είναι εξαιρετικά σημαντικό.

Αν αφεθείς στην παρόρμηση, αν η μόνη προτεραιότητα σου είναι να πετύχεις αυτό στο οποίο στοχεύεις, χωρίς να υπολογίζεις με ποιό κόστος θα γίνει αυτό, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι θετικό. Θα πρόκειται, όμως, για μια πύρρειο νίκη, αφού για να την εξασφαλίσεις, ίσως να καταπατήσεις τις αρχές και τις αξίες σου. Ίσως ακόμη να βλάψεις κάποιο άλλο πρόσωπο! Το παιχνίδι είναι δύσκολο και η έκβαση του εξαρτάται από τους κανόνες της ηθικής.

Οι ισορροπίες, λοιπόν, είναι όντως λεπτές και συχνά δυσδιάκριτες όταν μιλάμε για Άρη- Πλούτωνα. Το ποιος τελικά είναι ο νικητής παραμένει αμφίβολο.

Στην πραγματικότητα, νικητής είναι αυτός που κοιμάται ήσυχα το βράδυ, αυτός που έχει κοντά του ανθρώπους που τον νοιάζονται, εκείνους που τους αγαπά και τον αγαπούν! Όλα ξεκινούν και τελειώνουν εκεί. Είναι δεδομένο...

Επειδή θα έχεις την τάση να γίνεις σκληρός, δεσποτικός, απόλυτος και κυριαρχικός, και να αγνοήσεις τις ανάγκες των άλλων, καλό είναι πριν βιαστείς να πάρεις θέση να αναρωτηθείς τι έχει μεγαλύτερη σημασία για εσένα... Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στον εργασιακό τομέα, όπου το κλίμα μπορεί να γίνει επικίνδυνα ανταγωνιστικό, προκλητικό κι αμείλικτο!

Χρειάζεται σκέψη... Γιατί, ναι, μπορεί να είσαι εσύ ο νικητής, θα είσαι όμως μόνος σου! Ενώ αν φερθείς με μεγαλύτερη σύνεση, μπορεί να ανακαλύψεις τα οφέλη που έχει η συλλογικότητα, η συνεργασία και η ενσυναίσθηση. Πίστεψε με, αυτά είναι πιο σημαντικά!

Επηρεάζει Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους που έχουν τον Ήλιο, τον ωροσκόπο τους ή προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα των ζωδίων. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ και δείτε όλα τα βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube!

Δείτε στο βίντεο πως επηρεάζεται το ζώδιο σας αυτή την εβδομάδα, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Δείτε στο βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από τον Χρίστο Ντούβλη.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-11-2019 19:00:00