blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 5 - 7 Οκτωβρίου 2018 με την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία.

Οι αστρολογικές προβλέψεις 5 - 7 Οκτωβρίου 2018 με την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 5 μέχρι 7 Οκτωβρίου 2018. Μάθε πως η είσοδος της Αφροδίτης σε ανάδρομη πορεία θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Η Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία μέχρι 16 Νοεμβρίου

Την Παρασκευή 5-10-2018, η Αφροδίτη σταματά την πορεία της, για να περάσει σε ανάδρομη τροχιά έως τις 16-11-2018. Ξεκινά από την 10,50’ μοίρα του Σκορπιού και θα φτάσει έως την 26,11’ του Ζυγού.

Από τώρα και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, θα έχεις την ευκαιρία να ξαναδείς κάποια πράγματα με άλλη οπτική και να τα διορθώσεις, και κυρίως κάθε κίνηση, συμπεριφορά ή εγωιστική πράξη που έκανες και σε απομάκρυνε από τα άτομα που νιώθεις την ανάγκη να έχεις στη ζωή σου. Ισχύει και το αντίθετο φυσικά, αν εσύ υπήρξες δέκτης μιας τέτοιας συμπεριφοράς.

Η Αφροδίτη σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο είναι η πιο σημαντική ένδειξη για τον τρόπο με τον οποίο σχετιζόμαστε με τους γύρω μας. Δείχνει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε την έννοια της αγάπης, πως την προσφέρουμε η πως την εισπράττουμε από τους άλλους. Η αρμονία στις σχέσεις της ζωής του ατόμου είναι θέμα Αφροδίτης, γι’ αυτό και συνδέεται στενά, τόσο με την αισθηματική ζωή, όσο και με την κοινωνική επιτυχία.

Η Διελαύνουσα Ανάδρομη Αφροδίτη

Ο πλανήτης αναδρομεί μια φορά κάθε 19 μήνες και για έξι περίπου εβδομάδες.

Η αναδρομή αυτή γίνεται αισθητή σχεδόν απ΄ όλους τους υπόλοιπους πλανήτες και η επιρροή της εστιάζει στον τομέα της αγάπης και του έρωτα. Έτσι, η παροχή της αγάπης, καθώς και η ερωτική ζωή φαίνεται να περνούν σε μια φάση πιο δύσκολη και η πολυπόθητη ισορροπία δύσκολα επιτυγχάνεται.

Επανασύνδεση με άτομα από το παρελθόν

Φυσικά, κατά την αναδρομή της Αφροδίτης, οι ευκαιρίες που πριμοδοτούνται είναι αυτές της επαναπροσέγγισης των προσώπων εκείνων που μπορεί να έχουν φύγει από την ζωή σου, αλλά δεν έχουν πάψει να υπάρχουν στην καρδιά και στο μυαλό σου.

Είναι η στιγμή, λοιπόν, που περίμενες, για να ανοίξεις και πάλι μια ερωτική ιστορία, να τη δεις με μια νέα οπτική, να κατανοήσεις και την δική σου συμμετοχή στα λάθη που σε απομάκρυναν από το πρόσωπο αυτό και να εκφράσεις την αγάπη σου!

‘Οπως λέει ο Σαίξπηρ, «δεν αγαπούν πραγματικά όσοι δεν δείχνουν την αγάπη τους»! Τώρα λοιπόν είναι η στιγμή της έκφρασής της, με όποιο κόστος και όποιο τίμημα.

Ακόμα και αν το άλλο πρόσωπο δεν ανταποκριθεί σε αυτό που εσύ εκφράζεις, θα ξέρεις πως έχεις εξαντλήσει όλα τα περιθώρια και πως έκανες ό,τι καλύτερο μπορούσες.

Πολλές φορές δεν μετρά τόσο το αποτέλεσμα, όσο το να ξέρεις πως έκανες αυτό που σου υπαγόρευε η ψυχή σου!

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις οριστικά ξεκαθαρίσματα σε ζητήματα που σε ταλαιπώρησαν, να ξαναζήσεις καταστάσεις του παρελθόντος και να δώσεις λύσεις ακόμα και σε καρμικά ζητήματα.

Η αναδρομή της Αφροδίτης σου προσφέρει μια θαυμάσια ευκαιρία επανεξέτασης και επαναξιολόγησης, σε όλα εκείνα τα θέματα που τα είχες αφήσει στο παρασκήνιο, επειδή δεν ήθελες ή δεν άντεχες να τα αξιολογήσεις σωστά.

Κυρίως όμως είναι η στιγμή της επαφής με τον εαυτό σου. Είναι πολύ σημαντικό για εσένα να έρθεις πιο κοντά με το μέσα σου, την ψυχή σου, να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου, τα λάθη σου, να αξιολογήσεις με μια νέα οπτική τις σχέσεις σου και να μην φοβηθείς να δεις κατάματα τις όποιες αδυναμίες σου!

Το πιο σημαντικό για την καλλιέργεια υγιών σχέσεων, είναι η αγάπη μας για τον ίδιο μας τον εαυτό. Μην ξεχνάς πως η σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας, είναι ο καθρέφτης και των σχέσεων που έχουμε και με τους γύρω μας. Βελτίωσε λοιπόν τον εαυτό σου και αυτόματα θα βελτιώσεις κατά πολύ και τις σχέσεις σου, προσωπικές, φιλικές ή ερωτικές.

Επίσης, αν φυσικά το επιθυμείς, αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για να τελειώσεις μια δύσκολη ή προβληματική σχέση που σε ταλαιπωρεί, ώστε να ανοίξεις τον δρόμο για νέες επιτυχημένες σχέσεις στη ζωή σου. Πολλές φορές θα διαπιστώσεις πως οι σχέσεις του παρελθόντος που επανεμφανίζονται, είναι ακριβώς γι’ αυτόν τον σκοπό! Την αποκατάσταση και την απελευθέρωση σου από μη υγιείς καταστάσεις.

Αγάπησε τον εαυτό σου και θ’ αγαπήσεις τον κόσμο ολόκληρο! Ελάφρυνε το φορτίο της αρνητικότητας και δώσε χώρο στη ζωή να σου αποκαλυφθεί.

Ωστόσο, να θυμάσαι πως ΔΕΝ είναι μια εποχή για νέες σχέσεις, νέα ξεκινήματα, επειδή μπορεί να τελειώσουν τόσο εύκολα όσο ξεκίνησαν!

Επίσης, ο κύκλος αυτός δεν είναι κατάλληλος για αγορές, κυρίως πολύτιμων αντικειμένων, χρυσού ή ακόμα και επενδύσεων.

Τι άλλα φέρνει η ανάδρομη Αφροδίτη το 2018;

Η Αφροδίτη αναδρομεί στην 10.50’ του Σκορπιού. Βρίσκεται στο ζώδιο της αδυναμίας της. Μια εποχή, δύσκολη για την ισορροπία ανάμεσα στο συναίσθημα και το πάθος, που μπορεί να εκφραστεί με απόλυτο και κτητικό τρόπο.

Λίγο παρακάτω (στις 11 του μηνός), θα συναντήσει τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου, κάνοντας την έναρξη για έναν νέο ερωτικό χορό μεταξύ των δύο εραστών.

Η διάθεση για έλεγχο μπορεί να εκδηλωθεί με απόλυτες και δογματικές συμπεριφορές που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για εκδήλωση αγάπης και τρυφερότητας. Και είναι πολύ εύκολο να υπάρξουν παρεξηγήσεις, ακόμα και για ασήμαντες αφορμές, που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή στην διαχείριση τους.

Η εποχή απαιτεί έλεγχο στο συναίσθημα και στην έκφραση του, αλλιώς είναι εύκολο να υπάρξουν ακόμα και ρήξεις.

Είναι σημαντικό στον κύκλο αυτόν να βρεις εκείνο που πραγματικά σε ενώνει με τους άλλους και όχι αυτό που σε χωρίζει!

Είναι στο χέρι σου και μόνο, το αποτέλεσμα που θα δημιουργήσεις!Από την αναδρομή της Αφροδίτης επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Ζυγοί (των τελευταίων ημερών,) Σκορπιοί και Υδροχόοι που έχουν τον Ήλιο τους, τον ωροσκόπο τους ή προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 10η μοίρα του ζωδίου. Είναι σημαντικό να θυμάστε πως είναι μια εποχή διορθωτικών κινήσεων. Μη διστάσετε να ακολουθήσετε την ροή των γεγονότων και να επανεξετάσετε όλα τα δεδομένα που έρχονται τώρα μπροστά σας. Κυρίως, όμως, αναζητήστε το δικό σας λάθος και διορθώστε το! Είναι η ευκαιρία σας, μέσα από αυτό, να καλλιεργήσετε καλύτερες σχέσεις με τους γύρω σας και πολύ περισσότερο με τους αγαπημένους σας! Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σας. Δείτε επίσης το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν τα ζώδια.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-10-2018 09:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι