blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 5 Φεβρουαρίου μέχρι 8 Μαρτίου 2018: Ώρα για δράση!

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 5 Φεβρουαρίου μέχρι 8 Μαρτίου 2018: Ώρα για δράση!
Βαθμολόγησε
Score: 1  Ψήφοι: 1
 

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα από 5 μέχρι 8 Μαρτίου 2018 και μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου. O Ερμής την Τρίτη 6 Μαρτίου 2018, αλλά και η Αφροδίτη την Τετάρτη, περνούν στο ζώδιο του Κριού και μας παρακινούν για δράση!

Ολυμπία Χριστοδουλή

Ο Ερμής στον Κριό

Ο Ερμής θα παραμείνει στο ζώδιο αυτό ως τις 13 Μαΐου, μια και στις  15 Απριλίου 2018 περνά σε ανάδρομη πορεία (Μάθε περισσότερα στο Ανάδρομος Ερμής 2018).  Αυτό το ανακάτεμα της πλανητικής τράπουλας, φέρνει αλλαγές τόσο την καθημερινότητα μας όσο και τον τρόπο που σκεπτόμαστε ή αντιδρούμε!

Ο Κριός είναι ένα πύρινο και παρορμητικό ζώδιο, και ο Ερμής σε αυτή τη θέση, υποχρεούται να προσαρμοστεί σε αυτές τις ποιότητες και να λειτουργήσει κάτω από τις εντολές του ζωδίου. Ως εκ τούτου παύει να λειτουργεί με αντικειμενικότητα και λειτουργεί κατά βάση με υποκειμενικά κριτήρια, καθώς και με εγωκεντρική διάθεση.

Υπάρχει μια βιασύνη, ένας παρορμητισμός, που μας κάνει να τα θέλουμε όλα εδώ και τώρα, χωρίς να δίνουμε χρόνο για τις απαραίτητες διεργασίες και στάθμιση των καταστάσεων.

Και το σημαντικό είναι πως οι συμπεριφορές διέπονται από μια ισχυρογνωμοσύνη που δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για ελιγμούς η διπλωματικές κινήσεις.

Παράλληλα, μια αυξημένη  νευρικότητα είναι πολύ πιθανό να παρατηρηθεί στις κινήσεις της καθημερινότητας μας.

Ο Ερμής στις 23 Μαρτίου περνά σε ανάδρομη πορεία, δημιουργώντας ένα περιβάλλον σύγχυσης και αμφισβητήσεων, αλλά και ανταγωνισμού που εκδηλώνεται με πολλούς τρόπους στην ζωή μας και την καθημερινότητά μας.

Είναι μια περίοδος που θα υπάρχουν πολλές ιδέες η έξυπνες λύσεις , αλλά χρειάζεται διανοητική πειθαρχία για την υλοποίηση τους, κάτι που δεν θα είναι εύκολο να επιτευχθεί.

Και επειδή είναι εύκολο να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα και να κάνουμε κινήσεις, χωρίς να τις σκεφτούμε και πολύ, είναι εύκολο να κάνουμε λάθη και να καταλήξουμε σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Τις ημέρες που ο Ερμής θα μείνει σε ανάδρομη πορεία, είναι απαραίτητο να μην πάρουμε θέση σε καταστάσεις που δεν έχουμε ολοκληρωμένη την εικόνα τους, να μην λειτουργούμε κάτω από την παρόρμηση της στιγμής, και κυρίως να μην βιαζόμαστε για οτιδήποτε!

Είναι όμως μια καλή στιγμή, να επανεξετάσουμε πράγματα που δεν ολοκληρώθηκαν το προηγούμενο διάστημα, να διορθώσουμε λάθη και να συλλέξουμε πληροφορίες που θα μας φανούν χρήσιμες.

Η Αφροδίτη στον Κριό

Επίσης, την Τετάρτη 7 Μαρτίου, και η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Κριού, όπου και θα παραμείνει έως 31 Μαρτίου 2018.

Η Αφροδίτη είναι ο ρυθμιστικός παράγοντας των αισθημάτων και των συναισθημάτων μας, και στον Κριό περνά στο ζώδιο της αδυναμίας της. Ο Κριός σαν παρορμητικό και “φουριόζικο” ζώδιο, την αναγκάζει σε μια διαρκή αναζήτηση, κάτι που δεν είναι στην φύση της, επειδή για να λειτουργήσει θετικά, πάνω από όλα χρειάζεται τη βολή της και την ησυχία της.

Έτσι λοιπόν στο διάστημα μέχρι το τέλος του μήνα, οι σχέσεις  περνούν σε μια φάση πιο δύσκολη, μια και υπάρχουν αρκετές απαιτήσεις που δεν είναι εύκολο να ικανοποιηθούν.

Είναι δύσκολο και να εκφράσουμε το συναίσθημα μας και να βάλουμε μια τάξη και μια ισορροπία τόσο μέσα μας, αλλά και πολύ περισσότερο και γύρω μας.

Καλό λοιπόν είναι στο διάστημα του μηνός, να αποφύγουμε να εκφράζουμε υπερβολικές απαιτήσεις από τους συντρόφους μας, και να μην ενδίδουμε στα απαιτητικά σενάρια του μυαλού μας που μας κάνουν να χάνουμε τις ισορροπίες μας. Κυρίως να αποφύγουμε απαιτητικές συμπεριφορές που είναι υπεύθυνες για προβλήματα στις σχέσεις της προσωπικής ζωής, αλλά και της επαγγελματικής.

Από τη νέα θέση των δυο πλανητών ευνοούνται κυρίως τα ζώδια της πύρινης τριπλότητας: Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, που μπορούν να ελπίζουν σε μια ανανέωση της κοινωνικής και της ερωτικής τους ζωής.

Ο Δίας σε ανάδρομη πορεία

Την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018, ο Δίας, ο μεγάλος ευεργέτης του ζωδιακού περνά σε ανάδρομη πορεία, από την 23η μοίρα του Σκορπιού, και θα φτάσει έως την 13η μέχρι τις 10 Ιουλίου 2018, όπου θα ξεκινήσει και πάλι την ορθόδρομη πορεία του.

Η Αναδρομή του Δία αφορά μια περίοδο, όπου η ανάγκη για ενδοσκόπηση είναι πολύ πιο έντονη και μάλιστα σε θέματα που σχετίζονται αφενός με τα επεκτατικά σχέδια μας, όσο και θέματα που αφορούν τη φιλοσοφική  ή την  πνευματική μας ζωή.

Ο Δίας βρίσκεται στον Σκορπιό, ένα ζώδιο με δυναμική φύση, που όμως έχει όλη την δεκτικότητα και την ευαισθησία που χρειάζεται για να πάρει ενέργεια από μέσα του.

Ο Δίας κατά την αναδρομή του θα συντελέσει ακριβώς σε αυτό: Να καθαρίσουμε ότι μπορεί να μας αναστέλλει, να μας ”μολύνει” ή να μας κάνει αναποτελεσματικούς μέχρι τώρα.

Θα λειτουργήσει σαν ένας αναγκαίος επαναπρογραμματισμός, όσον αφορά τις αξίες και τα πιστεύω μας, και θα μας δώσει την δυνατότητα να διορθώσουμε λάθη που σχετίζονται με αυτά. Είναι η αναγκαία στάση που χρειάζεται να κάνουμε, για να ελέγξουμε, αν στην πορεία μας ή στα όποια σχέδια έχουμε προς εξέλιξη πηγαίνουν όλα καλά ή χρειάζονται διόρθωση.

Σαφώς και είναι μια πολύ σημαντική στιγμή, που μπορούμε να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις για να προχωρήσουμε απρόσκοπτοι στο επόμενο εξελικτικό μας σχέδιο.

Κυρίως αν βλέπουμε πως οι εξελίξεις δεν είναι όπως τις έχουμε σχεδιάσει, η περίοδος αυτή είναι ιδανική για κάθε είδους αναθεωρήσεις, έτσι ώστε παρακάτω να μπορέσουμε να εισπράξουμε την εύνοια του πλανήτη.

Από την ανάδρομη πορεία του Δία επηρεάζονται όλοι, (ανάλογα τον οίκο που καταλαμβάνει ο πλανήτης στον γενέθλιο χάρτη), αλλά κυρίως οι Ταύροι, Λέοντες , Σκορπιοί και Υδροχόοι που έχουν τον Ήλιο (δηλαδή το ζώδιο) τους ή προσωπικούς πλανήτες από την 23η, έως την 13η μοίρα. Κυρίως αυτοί θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν εκείνες τις βελτιωτικές κινήσεις που χρειάζεται για να εξελίξουν με τον καλύτερο τρόπο τα σχέδια τους και να εισπράξουν την “τύχη” που τους υπόσχεται ο πλανήτης.

Για λεπτομέρειες, διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις και δες επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθεις πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-03-2018 19:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι