blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 6 μέχρι 8 Ιουλίου 2018: Ακολούθησε την καρδιά σου.

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 6 μέχρι 8 Ιουλίου 2018: Ακολούθησε την καρδιά σου.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας για το διάστημα από 2 μέχρι 5 Ιουλίου 2018 και μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου, από τον Ήλιο σε τρίγωνο με Ποσειδώνα και το ρομαντικό κλίμα που δημιουργείται αυτές τις ημέρες.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Άκουσε την καρδιά σου, άκουσε την βαθιά σου επιθυμία και ακολούθησε την, γιατί στο τριήμερο αυτό κυρίαρχο ρόλο παίζει το συναίσθημα σου!

Ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου δημιουργεί ένα τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων και εσύ αισθάνεσαι πιο έντονα από ποτέ την ανάγκη να δώσεις και να πάρεις φροντίδα. Αυτός είναι ο λόγος που οι σχέσεις με τους συνανθρώπους σου βελτιώνονται πάρα πολύ αυτές τις ημέρες!

Κάνε εσύ το πρώτο βήμα και μη διστάσεις να έρθεις πιο κοντά σε όποιον νοιώθεις ότι σε έχει ανάγκη και χρειάζεται την βοήθεια σου!

Επίσης, είναι η κατάλληλη στιγμή να λύσεις μια παρεξήγηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, που έχετε μείνει σε απόσταση! Τώρα, ανοίγοντας την καρδιά σου και μιλώντας ειλικρινά, να ξέρεις πως έχεις τη δυνατότητα να διορθώσεις το λάθος.

Ακολούθησε την καρδιά σου..

Ο Έρωτας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο τριήμερο αυτό, μια και δημιουργούνται οι ιδανικές συγκυρίες που σε βοηθούν να αφεθείς στις διαθέσεις του! Λίγο η διάθεση σου που κινείται σε ένα πιο ρομαντικό κλίμα, λίγο οι καλοκαιρινές νύχτες, είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς στα δίχτυα του!

Φυσικά και μπορείς να αναβιώσεις και τον παλιό σου έρωτα, μια και είναι η κατάλληλη στιγμή να ζήσεις ένα νέο ρομάντζο με έναν πρώην εραστή!

Η τύχη σου χτυπά την πόρτα

Επίσης, υπάρχει και κάτι ακόμα στον ουρανό του τριημέρου, που είναι πολύ σημαντικό! Ο Ήλιος μόλις έχει κλείσει μια όψη τριγώνου με τον Δία και ο Ποσειδώνας έχει και αυτός μια ανοιχτή όψη μαζί του! Υπάρχει, δηλαδή, ο σχηματισμός του μεγάλου τριγώνου ανάμεσα σε Ήλιο, Δία, Ποσειδώνα!

Και μάλιστα τόσο ο Ήλιος βρίσκεται στην έξαρση του Δία, όσο και ο Ποσειδώνας βρίσκεται στην κυβέρνηση του Δία! (Ο Δίας είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης των Ιχθύων). Ο σχηματισμός του μεγάλου τριγώνου, θεωρείται σαν οιωνός μεγάλης τύχης και σηματοδοτεί ευοίωνες προοπτικές. Από την άλλη μεριά, μπορεί να δηλώνει και μεγάλη παθητικότητα απέναντι στις καταστάσεις που προκύπτουν. Όμως οι ημέρες αυτές μπορεί να δηλώνουν και καταστάσεις έκτακτης τύχης, τις οποίες μπορούμε να επεξεργαστούμε με άνεση και να καταφέρουμε σημαντικά επιτεύγματα.

Κι επειδή τόσο ο Ποσειδώνας όσο και ο Δίας βρίσκονται σε ανάδρομη πορεία, τις ημέρες αυτές είναι πολύ πιθανό να αναβιώσουν και ζητήματα του παρελθόντος, επαγγελματικά ή προσωπικά, θέματα που τα είχαμε ξεχασμένα στο συρτάρι του μυαλού μας και τώρα επανέρχονται με εξαιρετικά καλές προοπτικές. Ναι, υπάρχει τύχη και χτυπά την πόρτα στους Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου ή όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά!

Μην αφήσετε τίποτα να ξεφύγει από την προσοχή σας, γιατί μπορεί να είναι η ευκαιρία που περιμένατε! Ποτέ δεν ξέρουμε πότε μπορεί να προκύψει κάτι, ακόμα και από εκεί που δεν το περιμέναμε! Προσοχή, όμως! Μην αδρανήσετε μπροστά στα γεγονότα μόνο και μόνο επειδή δεν μπορείτε να πιστέψετε ότι συμβαίνει κάτι καλό στη ζωή σας.

Επίσης, οι ημέρες αυτές είναι κατάλληλες και για πιο πνευματικές αναζητήσεις, όπως η ενασχόληση με τη γιόγκα, το διαλογισμό, την προσευχή, αφού τα παραπάνω τροφοδοτούν με θετική ενέργεια την ψυχή σου και την γαληνεύουν. Επικεντρώσου, λοιπόν, σε αυτά! Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις. Δείτε επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-07-2018 10:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι