blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 6 μέχρι 9 Αυγούστου 2018 με ένα πλούσιο πλανητικό σκηνικό.

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 6 μέχρι 9 Αυγούστου 2018 με ένα πλούσιο πλανητικό σκηνικό.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 6 μέχρι 9 Αυγούστου 2018. Μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου, αυτές τις ημέρες, από το πλούσιο σε όψεις πλανητικό σκηνικό.

Μπαίνουμε σε μια εβδομάδα με πολλά πλανητικά γεγονότα, αλλά και με μια ακόμα έκλειψη την Παρασκευή 10 Αυγούστου, που συνοδεύει τη Νέα Σελήνη του μήνα.

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με Δία

Η εβδομάδα ξεκινά κάτω από την επίδραση του τετραγώνου μεταξύ του Ήλιου με τον Δία, από τα ζώδια του Λέοντα και του Σκορπιού.

Είναι πολύ εύκολο τις ημέρες αυτές, κάτω από την επιρροή των εκλείψεων που δίνουν σε όλα τα πράγματα μεγαλύτερες διαστάσεις από ότι πραγματικά έχουν, να ξεφύγουμε, να βγούμε έξω από το μέτρο, έξω από τα συνηθισμένα μας όρια ή να καταπιαστούμε με πράγματα που ξεπερνούν τις δυνατότητες μας. Οι λάθος εκτιμήσεις εύκολα μπορούν να μας οδηγήσουν και σε λάθος κινήσεις και σε πολλές περιπτώσεις δίχως να καταλαβαίνουμε τις συνέπειες των πράξεων μας! Υπερβολική κατανάλωση σε φαγητό, σε ποτό ή σε αγορές χαρακτηρίζουν αυτό το διάστημα, αφού εύκολα θα μας κάνουν να χάνουμε τις ισορροπίες μας.

Αλλά και ζητήματα που αφορούν την οργάνωση της δουλειάς μας, συζητήσεις ή επαφές που μπορεί να έχουμε σχεδιάσει, χρειάζονται πολύ καλό προγραμματισμό και οργάνωση.

Δεν αποκλείεται επίσης να νοιώθουμε πως κατακλυζόμαστε από υπερβολικές απαιτήσεις από τον ίδιο μας τον εαυτό, τις οποίες, όμως, χρειάζεται να ελέγξουμε, γιατί οι κινήσεις που θα κάνουμε, μας βγάζουν έξω από τον προγραμματισμό μας.

Η όψη επηρεάζει τους Ταύρους Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που αφενός επηρεάζονται από την έκλειψη του μήνα και είναι εξαιρετικά πιθανό να χάσουν το μέτρο και τις ισορροπίες τους, αν δεν το προσέξουν.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό μέχρι 8 Σεπτεμβρίου

Την Τρίτη 7 Αυγούστου, έχουμε μια σημαντική πλανητική μετακίνηση, αυτή της Αφροδίτης που επιστρέφει στο σπίτι της, στο ζώδιο του Ζυγού, όπου και θα παραμείνει έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2018.

Ο Πλανήτης της αγάπης και των σχέσεων, στη ζωδιακή περιοχή του Ζυγού, έρχεται να δημιουργήσει ένα κλίμα ισορροπίας και αρμονίας σε ότι αφορά τον τομέα των σχέσεων, προσφέροντας ένα καλό αντίβαρο στην ταραγμένη περίοδο που διανύουμε.

Οι σχέσεις περνούν σε πρώτη προτεραιότητα και λειτουργούν μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα, όπου υπάρχει μια καλή διάθεση ανταλλαγής, ικανή να στηρίξει και εξυπηρετήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στις σχέσεις.

Και θα λέγαμε πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλουμε σε μια νέα βάση τα θέλω μας, τον τρόπο με τον οποίο τα επικοινωνούμε με τα πρόσωπα που μας ενδιαφέρουν και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες που θα μας βοηθήσουν στην βελτίωσή τους.

Ευνοϊκή περίοδος για επανασύνδεση

Το πρώτο πλανητικό ραντεβού της Αφροδίτης είναι το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο ‘Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου την Τετάρτη 8 Αυγούστου.

Είναι η στιγμή των επανασυνδέσεων. Οι σχέσεις εκείνες που εδώ και καιρό μπορεί να έμειναν σε εκκρεμότητα ή παραμένουν αιωρούμενες, μπορούν να περάσουν στην επόμενη φάση τους.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει η ειλικρίνεια και η αμεσότητα που εκφράζουμε τα θέλω μας ή τα παράπονά μας και το κατά πόσο έχουμε συνειδητοποιήσει και την δική μας συμμετοχή στα λάθη που μας απομάκρυναν από τα πρόσωπα που αγαπάμε.

Και να θυμάστε πως από την δική μας στάση θα καθοριστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και το αποτέλεσμα, αφού λίγο μετά, την Παρασκευή, η Αφροδίτη συναντά και τον ανάδρομο Κρόνο.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με ανάδρομο Κρόνο φέρνει θετικές εξελίξεις!

Τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Κρόνος βρίσκονται στις θέσεις τους και είναι πολύ ισχυροί. Αυτό σημαίνει πως έχουν ισχυρή θέση και σωστή οπτική απέναντι σε αυτό που εκφράζουν. Για αυτό το λόγο και το τετράγωνο αυτό, όχι μόνο δεν είναι αρνητικό, αλλά προσφέρει ένα περιβάλλον πολύ σημαντικών εξελίξεων, από το οποίο μπορούμε είτε να κάνουμε ένα βήμα προόδου όσον αφορά μια σχέση από το παρελθόν μας, είτε να κάνουμε μια ειλικρινή συζήτηση που θα μας ανοίξει ξανά την πόρτα με το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει. Καλό είναι ωστόσο, αν δεν έχουμε επεξεργαστεί την δική μας θέση και στάση, να μην κάνουμε άστοχες κινήσεις, γιατί εδώ υπάρχει ο κίνδυνος και τα δύο μέλη να επιμένουν να υιοθετούν δογματικές και αδιάλλακτες συμπεριφορές, που μόνο προβλήματα μπορούν να δημιουργήσουν

Από τη νέα θέση της Αφροδίτης επηρεάζονται οι εκπρόσωποι της αέρινης τριπλότητας, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, που θα έχουν την ευκαιρία να ανανεώσουν την κοινωνική και την ερωτική τους ζωή, ενώ από τις όψεις της Αφροδίτης με τον Άρη και τον Κρόνο, επηρεάζονται οι εκπρόσωποι των Ταύρων, Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών, Αιγόκερων και Υδροχόων του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα πρώτα δεκαήμερα των ζωδίων, που τώρα θα έχουν την ευκαιρία μιας σημαντικής επανεκκίνησης στην ερωτική τους ζωή.

Ο Ουρανός σε ανάδρομη πορεία μέχρι 6 Ιανουαρίου 2019

Την Τρίτη 7 Αυγούστου, έχουμε επίσης τον Ουρανό να περνά σε ανάδρομη πορεία, ξεκινώντας από την 2η μοίρα του Ταύρου, έως τις 6 Ιανουαρίου 2019. Στις 8 Νοεμβρίου θα περάσει ξανά στο ζώδιο του Κριού και θα φτάσει έως την 28η μοίρα.

Η αναδρομή του Ουρανού είναι ένας κύκλος που διαρκεί 155 ημέρες τον χρόνο και ο πλανήτης επιστρέφει περίπου 4 μοίρες πίσω από το σημείο που ξεκίνησε την αναδρομή του. Η αναδρομή του πλανήτη διαμορφώνει ένα κλίμα εσωτερικών αλλαγών, ανάλογα με τους τομείς που καταλαμβάνει στον γενέθλιο χάρτη, αλλά και τους πλανήτες του ωροσκοπίου με τους οποίους έρχεται σε επαφή.

Αν στο προηγούμενο διάστημα είχατε ξεκινήσει, οργανώσει ή σχεδιάσει μια αλλαγή στην ζωή σας, αλλά δεν είχατε καταφέρει να την ολοκληρώσετε, η αναδρομή του Ουρανού θα σας δώσει την ευκαιρία να επανεξετάσετε τα πιθανά λάθη και να τα διορθώσετε.

Πιθανώς οι αλλαγές που σχεδιάζετε να αφορούν την ανάγκη σας για μια μεγαλύτερη ελευθερία, όπως για παράδειγμα να αποδεσμευτείτε από μια καταπιεστική σχέση ή εργασία, η περίοδος αυτή σας βάζει σε μια εσωτερική ανάλυση του όποιου θέματος σας απασχολεί προκειμένου να το οργανώσετε με τον καλύτερο τρόπο.

Εκείνο που είναι σημαντικό να θυμόμαστε είναι πως ο Ουρανός είναι εύκολο να μας κάνει επαναστάτες χωρίς αιτία. Κατά συνέπεια, απαιτείται ενδοσκόπηση και οργάνωση, αφού αν απλά ακολουθήσουμε την παρόρμηση της στιγμής, το σίγουρο είναι πως θα χάσουμε το παιχνίδι.

Θα επηρεάσει τους Ταύρους των πρώτων ημερών και τους Κριούς των τελευταίων ημερών ή όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τις μοίρες αυτές, επαναφέροντας προς επανεξέταση και επίλυση θέματα της προηγούμενης περιόδου.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με ανάδρομο Ερμή φέρνει στο προσκήνιο σχέσεις από το παρελθόν

Την Πέμπτη 9 Αυγούστου έχουμε τη σύνοδο του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή, μια όψη που ακολουθεί και την έκλειψη του Σαββάτου.

Επανέρχονται στο προσκήνιο θέματα της προηγούμενης περιόδου, που αφορούν δημιουργικά σχέδια, παιδιά ή ακόμα και τον ερωτικό σύντροφο ή και σχέσεις από το παρελθόν, καθώς επίσης και συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις, που όμως τώρα δεν θα είναι εύκολο να επιλυθούν συμβιβαστικά.

Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή στον όποιο χειρισμό και κυρίως να ξέρουμε τι ακριβώς θέλουμε και πώς να το διεκδικήσουμε, γιατί αλλιώς καμία μορφή συζήτησης που στηρίζεται σε μη οργανωμένες βάσεις δεν θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Από την όψη του Ήλιου με τον Ερμή επηρεάζονται κυρίως οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που τώρα ίσως χρειάζεται να επανεξετάσουν θέματα ή πρόσωπα από το παρελθόν τους και να είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι για τα διεκδικήσουν εκ νέου. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις. Δείτε επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-08-2018 19:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι