blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 8 - 11 Οκτωβρίου 2018 με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό.

Οι αστρολογικές προβλέψεις 8 - 11 Οκτωβρίου 2018 με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό.
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 1
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 8 μέχρι 11 Οκτωβρίου 2018. Μάθε πως η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό τον Οκτώβριο 2018

Την Τρίτη, έχουμε την Νέα Σελήνη του μήνα στην 15η μοίρα του Ζυγού. Ο κύκλος αυτός θα έχει επίδραση ως τις 24 Οκτωβρίου που είναι και η Πανσέληνος του μήνα.

Ο Μενέλαος Λουντέμης λέει στο βιβλίο του Ένα Παιδί Μετράει τ΄ Άστρα, “Από την στιγμή που αγαπηθήκαμε, δεν είχαμε ανάγκη κανέναν! Δύο μπορούν να κάνουν τον κόσμο ολόκληρο, αφού κι ο κόσμος από δύο έγινε!”

Και κάπως έτσι, αρχίζει το ταξίδι στον κόσμο του Ζυγού, σε έναν κόσμο που το ένα κι ένα κάνουν δύο, και αυτός ο συνδυασμός είναι απαραίτητος για την ύπαρξη του!

Φυσικά, ένας τυπικός Ζυγός ζει πάντα με προσθέσεις: 1+1+1+1 και ούτω καθ’ εξής, αφού και οι σχέσεις είναι συνυφασμένες με το DNA του!

Μία Νέα σελήνη λοιπόν, στο τυπικό ζώδιο των σχέσεων, δεν θα μπορούσε παρά να μιλά για την ανάγκη του να σχετιζόμαστε, όμως μέσα από αμοιβαιότητα, ισοτιμία και συνεργασία.

Το σημαντικό, είναι να στέκεσαι κοντά στους ανθρώπους σου, με ανιδιοτέλεια, προσφέροντας τους το χέρι σου να στηριχτούν, και διάθεση να είσαι εκεί, παρών όταν σε χρειάζονται. Και όλη αυτή η φροντίδα, η αγάπη, η προφορά, να πηγάζει από μέσα σου και να έχεις στο μυαλό σου πως ο άνθρωπος που βρίσκεται δίπλα σου χρειάζεται την παρουσία σου, και να φροντίζεις να είσαι κοντά του.

Οι σχέσεις φτιάχνονται κάτω από διάφορες συνθήκες και για διάφορους λόγους. Όμως πάντα χρειάζονται τέχνη για να επιβιώσουν στον χρόνο.

Να μπορείς να μην τραβάς το σκοινί, όταν βλέπεις πως ο άλλος έχει φτάσει στα όρια του, να μάθεις την τέχνη του να συμβιβάζεσαι. Όχι όμως με τον «κακό συμβιβασμό», που σε κάνει να χάνεις την ταυτότητα σου μπροστά στις επιθυμίες του άλλου, αλλά με εκείνο τον μαγικό τρόπο του να κάνεις λίγο πιο πίσω όταν νιώθεις πως χρειάζεται να ακολουθήσεις τον δρόμο του άλλου και ό,τι τέλος πάντων χρειάζεται για να στηρίξεις αυτή την ένωση. Στόχος είναι η αρμονία, αυτή που μπορείς να δημιουργήσεις μέσα από μια υγιή ένωση.

Γιατί πάντα, σε κάθε σχέση, υπάρχει ένα υπάρχουν δύο “πόλοι” που χρειάζεται να παίξουν το ρόλο των αντιθέτων για να μπορέσουν να ενωθούν και στη συνέχεια να δημιουργήσουν τον δικό τους κόσμο ή ακόμη να γίνει η σχέση αυτή ο κόσμος τους!

Πόσο όμορφο ακούγεται, και πόσο δύσκολο είναι όταν το “Εγώ” αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο!

Ο κύκλος αυτός της Νέας Σελήνης, σε παροτρύνει να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου, να βρεις το λάθος και να το διορθώσεις, να πας ένα βήμα παραπέρα, να ψάξεις μέσα σου να ανακαλύψεις την πραγματική σου ανάγκη, αυτήν που θα μπορέσεις να υποστηρίξεις με όλο σου το είναι, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος.

Είναι η στιγμή των αναθεωρήσεων, και όχι των νέων ενάρξεων. Γιατί ξέρεις, πως αν δεν σταθείς στα λάθη σου, αν δεν τα δεις κατάματα και αν δεν βρεις την μεγαλοψυχία να τα διορθώσεις, να ζητήσεις μια ειλικρινή συγνώμη γι αυτά και να κλείσεις ή να ανοίξεις με επιτυχία ένα διαφορετικό κύκλο από τον προηγούμενο, δεν μπορείς να μιλάς για εξέλιξη και φυσικά ούτε να πας παρακάτω. Πουθενά!

Ο ρόλος της Αφροδίτης στη Νέα Σελήνη

Ο κυβερνήτης αυτής της Νέας σελήνης είναι η Αφροδίτη, που ήδη έχει περάσει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού.

Τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα και, συχνά, ανικανοποίητα. Θα νιώθεις να ταλαντεύεσαι ανάμεσα σε αυτό που σου ορίζουν η λογική και η καρδιά σου. Συχνά θα γίνεσαι απαιτητικός και κτητικός, χωρίς να λογαριάζεις πόσο εφικτά είναι αυτά που επιθυμείς. Ο έρωτας πληγώνει και πληγώνεται, γίνεται ορμητικός, έντονος και, πολλές φορές, οδηγεί σε συγκρούσεις.

Η Αφροδίτη πρόκειται να συναντήσει τον Άρη, τον αιώνιο εραστή της, μόνο που εδώ η διάθεση για έλεγχο είναι πολύ εύκολο να χαλάσει το κλίμα του μεταξύ τους.

Τα συναισθήματα γίνονται πολύ σκληρά και απαιτητικά, τόσο ως προς τον εαυτό, όσο και ως προς τον άλλον.

Η Αφροδίτη περιμένει ένα σήμα, ένα ερέθισμα, που θα την κινητοποιήσει, ενώ ο Άρης τα περνά όλα από λογική επεξεργασία, Και αυτός είναι ένας λόγος που μπορεί να οδηγήσει στην σύγκρουση.

Και για τον χάρτη της Αθήνας, η Αφροδίτη και ο Άρης αφορούν τους οίκους 1-7, δηλαδή το… Εμείς και οι Άλλοι!

Σχέσεις και συνεργασίες περνούν από ισχυρούς κλυδωνισμούς, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επίπεδο χώρας, κυρίως λόγω διαφορετικών προτεραιοτήτων.

Σχέσεις αλλά και θέματα από το παρελθόν επανεμφανίζονται, αλλά είναι δύσκολο να βρουν τις ισορροπίες τους στην παρούσα φάση.

Θα λέγαμε πως είναι περισσότερο ένας κύκλος ανακίνησης των σχέσεων που, όμως, αν δεν προσέξεις, μπορεί να οδηγήσει σε ισχυρές συγκρούσεις.

Πολύ εμφατικά το δίνει και η όψη των Φώτων (Ήλιος & Σελήνη) με τον Πλούτωνα. Ο χειρισμός σε κάθε μορφή του είναι ένα μέσο πίεσης, που όμως μπορεί να έχει τελείως διαφορετικά αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκεις.

Ίσως ακόμα οι πιέσεις που δέχεσαι από τους γύρω σου να σε πνίγουν σε τέτοιο βαθμό, που είναι δύσκολο να τις αντέξεις - στη δουλειά στη σχέση σου, παντού...

Ο έλεγχος και η αυτοκυριαρχία μπορεί πραγματικά να σε σώσουν από κάθε αρνητικό συναίσθημα ή κάθε είδους εμπλοκή που μπορεί τώρα να δημιουργηθεί.

Και πάντα η γνώση του εαυτού είναι εκείνη που μπορεί πραγματικά να σε κάνει να διαχειριστείς τα πράγματα αποτελεσματικά. Μην επιτρέψεις στα όποια αρνητικά συναισθήματα να σε κυριεύσουν! Γιατί το σίγουρο είναι πως, αν αφεθείς στην σκοτεινή πλευρά του εαυτού σου, δεν θα μπορέσεις να ανακαλύψεις τη μαγεία που κρύβει το φως που έχεις μέσα σου. Και να θυμάσαι πως, αν ο αυτοέλεγχος χαθεί, είναι πολύ εύκολο να περάσεις στον ρόλο του θύματος και αυτό να είναι και η μεγάλη παγίδα του κύκλου αυτού.

Το πιο σημαντικό είναι να εστιάσεις στην πραγματική σου ανάγκη, να αναζητήσεις τις ποιότητες εκείνες που κάνουν καλό στην ψυχή σου και να μην εμπλακείς σε κανενός είδους χειρισμούς που μπορεί να σε κάνουν να χάσεις την ουσία της αναζήτησής σου!

Ο Ερμής στον Σκορπιό

Ο Ερμής την Τετάρτη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου και θα παραμείνει έως τις 31 Οκτωβρίου. Η σκέψη γίνεται βαθιά και αναζητά ότι μπορεί να κρύβεται κάτω από την επιφάνεια. Τώρα μπορείς να αντιληφθείς πολύ πιο εύκολα, ό,τι είναι κρυμμένο κι ό,τι δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά!

Θα σχηματίζει μια όψη αντίθεσης με τον Ουρανό στην ίδια ημέρα, δημιουργώντας μια πνευματική διέγερση, τέτοια που σε βοηθά να αντιλαμβάνεσαι πολύ πιο εύκολα ότι συμβαίνει γύρω σου. Υπάρχει έκδηλη η τάση να μην ακολουθείς την πεπατημένη, αλλά να αντιδράς σε ότι νιώθεις να μην το θέλεις ή να μην σου αρέσει!

Επειδή ωστόσο η νευρικότητα που κυριαρχεί δεν σε αφήνει να δεις τα πράγματα καθαρά, κράτησε αποστάσεις απ’ ότι νιώθεις να σε δυσκολεύει και μην βιάζεσαι να πάρεις θέση για πράγματα που νιώθεις να μην είσαι σίγουρος πως μπορείς να υποστηρίξεις. Η παρόρμηση εδώ είναι κακός σύμβουλος και καλό είναι να είσαι εγκρατής και μετρημένος στις κινήσεις σου!

Ιδιαίτερη προσοχή και κατά τις μετακινήσεις ή τα ταξίδια σου!

Δεν αποκλείεται να ακούσεις κάποια νέα που θα σε αναστατώσουν!

Από τη Νέα Σελήνη ευνοούνται οι εκπρόσωποι της Αέρινης τριπλότητας, δηλαδή Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Τώρα θα έχουν την ευκαιρία να οργανώσουν με ένα πιο αποτελεσματικό τρόπο τα σχέδια τους, να ενισχύσουν την κοινωνική τους ζωή, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, να κάνουν αναθεωρήσεις που θα τους βοηθήσουν να βελτιώσουν τα θέματα ή τις σχέσεις τους με τα πρόσωπα που τους ενδιαφέρουν.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι φαίνεται να βρίσκονται μπροστά σε αρκετές προκλήσεις, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και χρειάζεται να κινηθούν έξυπνα και κυρίως με αυτοσυγκράτηση και ξεκάθαρους στόχους για να μπορέσουν να γίνουν περισσότερο αποτελεσματικοί στις επιδιώξεις τους. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σας. Δείτε επίσης το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν τα ζώδια.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-10-2018 19:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι