blank
 
blank

Τα άστρα το τριήμερο. Η Σελήνη από τον Υδροχόο στους Ιχθείς. Ώρες επιλογών…

 
Τα άστρα το τριήμερο. Η Σελήνη από τον Υδροχόο στους Ιχθείς. Ώρες επιλογών…
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 5:02 το πρωί της Παρασκευής, προϊδεάζοντας για ένα διήμερο όπου η επικοινωνία, η παρέα, η ανταλλαγή ή ακόμα και η ενασχόληση με τα συλλογικά, θα είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά του.

Sponsored Links

Οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη από τον Υδροχόο

Η Παρασκευή
 
Στις 5:30 το απόγευμα της Παρασκευής, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό φέρνει ευχάριστες ανατροπές και εξελίξεις, περισσότερο σε προσωπικά ζητήματα, και προτρέπει σε οτιδήποτε μας δίνει της αίσθηση της ελευθερία και της απελευθέρωσης από την καθημερινή καταπίεση…
 
Στις 7:34 το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία δίνει μια αισιόδοξη διάθεση, και την τάση του να συνυπάρξουμε με όποιον μοιράζεται μαζί μας την καλή του διάθεση και την θετική του ενέργεια…
 
Το Σάββατο
 
Στις 00.08 μετά τα μεσάνυχτα, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο και το εξάγωνο της με τον Πλούτωνα, δημιουργούν μια τάση απομόνωσης και απαισιοδοξίας… Φροντίστε την ώρα αύτη, ώστε να βρίσκεστε στον προσωπικό σας χώρο, παρέα με ένα καλό βιβλίο και μην επιτρέπετε στις αρνητικές σας σκέψεις να… σας κάνουν επίσκεψη!

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Σελήνη στον Υδροχόο

Υδροχόοι, Δίδυμοι και Ζυγοί εισπράττουν κατά κύριο λόγο τα οφέλη της θετικής επίδρασης της Σελήνης, μέσα από ένα επικοινωνιακό διήμερο που θα μοιραστούν με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα!

Το εξάγωνο του Κρόνου με τον Πλούτωνα

Παράλληλα, σήμερα ολοκληρώνεται η δεύτερη όψη του κοσμικού εξάγωνου του Κρόνου με τον Πλούτωνα, δημιουργώντας μια εσωτερική πίεση και ένταση για όλα αυτά που στοχεύουμε ή που έχουμε προσπαθήσει να φτάσουμε, όμως για κάποιο λόγο δεν έχουμε καταφέρει ακόμα… Παιχνίδια εξουσίας έρχονται στο προσκήνιο ολόκληρη την περίοδο αυτή με απώτερο σκοπό την κατάργηση όλων των πεπαλαιωμένων μεθόδων η αντιλήψεων, που συχνά θα πλεχτούν μέσα σε ένα υπόγειο και μυστικό περιβάλλον, προκειμένου να δώσουν μια άλλη ροή στα γεγονότα και στις εξελίξεις. Δύσκολες οι συνθήκες και δύσκολος και ο τρόπος, με τον οποίο ο καθένας από εμάς οδεύει στην προσωπική του αλλαγή!
 
Όμως, ο… κήπος είναι γεμάτος αγριόχορτα… και μόνο αν καταφέρουμε και τα ξεριζώσουμε θα μπορέσουμε να δούμε καινούργια, νέα και υγιή φυτά να ανθίζουν! Οι νέες ιδέες, τα νέα δεδομένα, δεν ευδοκιμούν σε έδαφος που δεν έχει προετοιμαστεί καλά… Η αλλαγή πλέον είναι επιτακτική ανάγκη και οι επιλογές είναι οι εξής δύο: Ή μένουμε σε ό,τι μας έχει φέρει μέχρι εδώ, σέρνοντας πίσω μας τις συνήθειές μας, που πεισματικά αρνούμαστε να αλλάξουμε εγκλωβισμένοι μέσα στον μικρόκοσμο μας, ή τολμάμε! Τολμάμε να αρνηθούμε ότι εμπεριέχει βόλεμα, συνήθεια, εγωπάθεια. Και ρίχνουμε το βλέμμα σε κάτι πολύ πιο υψηλό, πιο μεγάλο, πιο δύσκολο, που μπορεί να μας τυραννήσει, να μας δυσκολέψει, όμως είναι το μόνο που θα μας εξυψώσει πραγματικά και θα μας ανοίξει νέους δρόμους, περισσότερο φωτεινούς κι ελπιδοφόρους! Η επιλογή είναι πάντα δική μας!

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία

Η Κυριακή

Την Κυριακή, η όψη του Ερμή σε τετράγωνο με τον Δία ενέχει μέσα της μια υπερβολή,η οποία εστιάζεται περισσότερο στην επικοινωνία, σε ό,τι λέμε ή σε ό,τι ακούμε… Ας προσέξουμε λίγο τις υποσχέσεις που δίνουμε σήμερα, ορμώμενοι από μια στιγμιαία διάθεση, γιατί δεν είναι σίγουρο πως παρακάτω θα καταφέρουμε να την τηρήσουμε. Όπως επίσης κρατάμε… μικρό καλάθι σε ό,τι ακούμε ή σε ό,τι μας υπόσχονται… Η διάθεση μπορεί να υπάρχει, δεν είναι όμως πάντα αρκετή…

Ποια ζώδια επηρεάζει το τετράγωνο Ερμή-Δία

Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθείς και Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, φροντίστε να κρατήσετε το μέτρο σε ό,τι λέτε ή ό,τι ακούτε. Επίσης, προσέξτε και τα οικονομικά σας ανοίγματα… Είναι εύκολο να χαλάσετε χρήματα και να μην ξέρετε πού τα χαλάσατε!
 
Επίσης, την Κυριακή, η Σελήνη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων στις 8:19 το πρωί, αυξάνοντας την ευαισθησία και την ρομαντική διάθεση!!!
 
Μην ξεχνάτε πως κάθε άτομο στην αστρολογία είναι μοναδικό! Διαβάστε λοιπόν τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο χάρτη σας, ώστε να δείτε τις προσωπικές προβλέψεις σας. Για όποιο προσωπικό θέμα σας απασχολεί, οι αστρολόγοι μας σας δίνουν μια άμεση απάντηση με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
 
Σας ευχόμαστε να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-03-2013 00:00:00