blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 9 - 11 Νοεμβρίου 2018: Η Νέα Σελήνη και ο Ήλιος σε εξάγωνο με Πλούτωνα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις 9 - 11 Νοεμβρίου 2018: Η Νέα Σελήνη και ο Ήλιος σε εξάγωνο με Πλούτωνα.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 9 έως 11 Νοεμβρίου. Μάθε πως η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα επηρεάσει το ζώδιο σου. Οι δονήσεις της Νέας Σελήνης στον Σκορπιό που προηγήθηκε, μας ακολουθούν και σε αυτό το τριήμερο. Είναι η εποχή που αρχίζουν δειλά, δειλά κάποια πράγματα να κινούνται και να εξελίσσονται, στέλνοντας αχτίδες φωτός και αισιοδοξίας.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με Πλούτωνα

Το τριήμερο αυτό κινείται σε ένα κλίμα χαράς, καλής διάθεσης και κοινωνικότητας, που μας επιτρέπει να μοιραστούμε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους μας.

Πέρα όμως από αυτό, κορυφώνεται και το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, μια όψη που μπορεί να δώσει ιδιαίτερες και ίσως και σημαντικές εξελίξεις σε ό,τι μπορεί να επιδιώκουμε.

Κάτω από την ενέργεια αυτής της επιρροής, εξυπηρετούνται κάθε μορφής σχέσεις και συνεργασίες που κινούνται σε ένα κλίμα σύμπνοιας και οι όποιες συλλογικές δράσεις μπορούν να δώσουν εξαιρετικό αποτέλεσμα!

Tις ημέρες αυτές είναι πολύ σημαντικό να ξαναβρείς τη δύναμή σου, και να τη χρησιμοποιήσεις, ώστε να γίνεις περισσότερο αποτελεσματικός με ότι καταπιάνεσαι.

Όμως, η άσκηση δύναμης και η επιβολή της εξουσίας μπορεί να φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα, για αυτό προσπάθησε να κατευνάσεις την εσωτερική σου ένταση για διεκδίκηση και κινήσου σε πιο ήρεμους και διαλλακτικούς τόνους. Να θυμάσαι, πως με τον τρόπο αυτό, μπορεί να κερδίσεις πολύ περισσότερα. Η έμφαση δίνεται σαφώς στον επαγγελματικό τομέα και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να σχεδιάσεις τον επόμενο στόχο σου.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί Αιγόκεροι και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε την ευκαιρία να κινηθείτε με μέθοδο και οργάνωση στην κατεύθυνση που επιλέγετε.

Σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο το τριήμερο αυτό, έχει ισχυρό συναισθηματικό υπόβαθρο, οι σχέσεις προάγονται και αποκτούν προτεραιότητα στην καθημερινότητα σου.

Τα αισθηματικά μας το Σαββατοκύριακο

Ας μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή του τριγώνου μεταξύ της ανάδρομης Αφροδίτης από τον Ζυγό, και του Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου. Όλα κινούνται κάτω από μια ερωτική διάθεση, αυτή που μπορεί να ενώσει πρόσωπα από το παρελθόν που είχαν απομακρυνθεί.

Μοιραίες συναντήσεις, μηνύματα που βρίσκουν απήχηση από τον παραλήπτη τους και ο μικρός φτερωτός θεός κάνει και πάλι το θαύμα του. Είναι η ώρα της επιλογής και του ξεκαθαρίσματος. Θα αφήσεις πίσω σου το παρελθόν ή θα του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία; Είναι η στιγμή που καλείσαι να αποφασίσεις.

Ίσως ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο να επανέλθει μια συνεργασία του παρελθόντος με καινούργιες προοπτικές.Σε κάθε περίπτωση, οι Δίδυμοι Ζυγοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, θα έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν κατάλληλα το τριήμερο αυτό! Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σας. Δείτε επίσης το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν τα ζώδια.

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-11-2018 09:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι