blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 9 ως 12 Μαρτίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Η Πανσέληνος στην Παρθένο.

 
Αστρολογικές προβλέψεις 9 ως 12 Μαρτίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Η Πανσέληνος στην Παρθένο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις 9 – 12 Μαρτίου 2020. Μάθε πως θα επηρεάσει τα ζώδια η Πανσέληνος στην Παρθένο, ο  Ήλιος σε σύνοδο με Ποσειδώνα στους Ιχθείς και ο Ερμής σε στάση.

Sponsored Links

Η Πανσέληνος στην Παρθένο το 2020: Η αναμονή είναι μέρος του παιχνιδιού

Σε κάθε Πανσέληνο το φεγγάρι γεμίζει και έχει ισχυρή ενέργεια, η οποία με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, μας κινητοποιεί. Βρίσκεται 180ο απέναντι από τον Ήλιο, σηματοδοτώντας το σημείο εκείνο όπου καλούμαστε να ανακαλύψουμε τόσο τις πραγματικές μας ανάγκες, όσο και εκείνες των άλλων και να τις εξισορροπήσουμε.

Με την Πανσέληνο στην Παρθένο ο “άλλος” καταλαμβάνει μια ξεχωριστή θέση στη ζωή μας. Καλούμαστε να ασχοληθούμε μαζί του, να αφουγκραστούμε τις ανάγκες του, να κατανοήσουμε τι χρειάζεται και να τον φροντίσουμε. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, τελικά επιτυγχάνουμε την αυτογνωσία. Εδώ οι ισορροπίες προέρχονται μέσα από τους άλλους και στηρίζονται στις σχέσεις μας.

Η Πανσέληνος στην Παρθένο και ο  Ήλιος σε σύνοδο με Ποσειδώνα στους Ιχθείς

Η Παρθένος είναι το ζώδιο που σχετίζεται με την προσφορά και στον κύκλο αυτόν θα χρειαστεί να την υποστηρίξουμε ακόμα περισσότερο. Ο Ήλιος κάνει όψη συνόδου με τον Ποσειδώνα, στο ζώδιο των Ιχθύων.

Ο Ποσειδώνας είναι ένας πλανήτης που δεν είναι συμβατός με την υλική πραγματικότητα. Αφορά το όνειρο, την αυταπάτη, την φαντασία και την σύγχυση του υποσυνειδήτου. Μιλά για εκείνη την πραγματικότητα που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε με τη λογική μας, αλλά μόνο με την ψυχή και την καρδιά μας.

Συχνά συμβολίζει την θυσία, τον πόνο και την απώλεια. Μέσα στην ροή της καθημερινότητας μας και στην προσπάθειά μας να διεκπεραιώσουμε πρακτικά θέματα, συνήθως δεν εστιάζουμε στη σπουδαιότητα που έχουν κάποια πρόσωπα στη ζωή μας. Ξεχνάμε πως δεν θα έπρεπε να θεωρούμε τίποτα ως δεδομένο και πως κυρίως οι σχέσεις μας, χρειάζονται πολύ δουλειά για να μπορέσουν να διατηρήσουν τις ισορροπίες τους.

Δυστυχώς, μόνο όταν νιώσουμε πως χάνουμε κάτι μπορούμε να το εκτιμήσουμε...

Στον κύκλο αυτόν είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν απώλειες, απομακρύνσεις που προκαλούν θλίψη και απογοητεύσεις, ακόμα και εξαπατήσεις, συναισθηματικές ή και υλικές.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να δώσουμε και σε κάθε “περίεργη προσέγγιση” από άγνωστα ή ακόμα και γνωστά άτομα, που μπορεί να δείχνουν ένα φιλικό πρόσωπο, αλλά έχουν ως στόχο να μας εκμεταλλευτούν.

Ο Ερμής σε στάση στον Υδροχόο

Κυβερνήτης αυτής της Πανσελήνου είναι ο Ερμής, ο οποίος βρίσκεται σε στάση για να περάσει πλέον σε ορθόδρομη πορεία στην 28η μοίρα του Υδροχόου, γεγονός που σημαίνει ότι ακόμα βρισκόμαστε σε μια περίοδο αναμονής. Τίποτα δεν εξελίσσεται όπως το έχουμε σχεδιάσει και τίποτα δεν δείχνει να αλλάζει. Κι αυτή η στασιμότητα είναι ένας ακόμα λόγος που μας προκαλεί θλίψη ή ανυπομονησία.

Ωστόσο, να θυμάσαι, πως για να συμβεί και να ολοκληρωθεί αυτό που περιμένουμε, χρειάζεται να έρθει η κατάλληλη στιγμή. Διάβασε περισσότερα για τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο το 2020.

Τώρα λοιπόν είναι μια ώρα αναμονής και όχι δράσης. Ενδοσκόπηση, υπομονή, και προετοιμασία είναι αυτά στα οποία πρέπει να επενδύσουμε τον χρόνο μας, αντί να επιχειρήσουμε νέα ξεκινήματα ή να επιδιώξουμε εξελίξεις!

Γιατί τελικά, για να φτάσουμε στην επιτυχία και για να αποφύγουμε τις δυσκολίες, πρέπει να πηγαίνουμε εκεί που μας οδηγεί η ροή, και όχι εκεί που θα θέλαμε να βρισκόμαστε.

Από την Πανσέληνο στην Παρθένο, επηρεάζονται οι Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Καλό είναι να μπουν σε μια φάση αναμονής και παρατήρησης, εξετάζοντας διεξοδικά τη δική τους στάση και τα λάθη που μπορεί να έχουν γίνει, ώστε να μπορέσουν να τα διορθώσουν. Απαραίτητες οι προσεκτικές επιλογές απέναντι στα πρόσωπα ή τις καταστάσεις που εμπιστεύονται.

Να θυμάστε πως συχνά στον κύκλο αυτόν τα φαινόμενα απατούν! Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Να έχετε μια όμορφη μέρα!

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-03-2020 19:00:00