blank
 
blank

Πανσέληνος στην Παρθένο στις 9 Μαρτίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Πανσέληνος στην Παρθένο στις 9 Μαρτίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Η Πανσέληνος στην Παρθένο πραγματοποιείται τη Δευτέρα 9 Μαρτίου το απόγευμα στις 19:48 για την ακρίβεια. Η Πανσέληνος βρίσκεται στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου και οι μέρες αυτές θα έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό το παρασκήνιο, τις εντάσεις, τις συναισθηματικές εξάρσεις αλλά και τους προβληματισμούς για το μέλλον μας. Η Παρθένος είναι το ζώδιο που κυβερνάται από τον Ερμή και επομένως σχετίζεται με τη λογική, η οποία κρίνεται απαραίτητη το επόμενο δεκαπενθήμερο ώστε να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, χωρίς να παρασυρθούμε από φαντασιώσεις και ουτοπίες, που δεν οδηγούν πουθενά. Η Πανσέληνος αυτή δεν είναι απαραίτητα αρνητική, ωστόσο απαιτεί υπομονή και ψυχραιμία και συνιστά να αντιμετωπίσουμε με ευθύνη τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις μας και να δείξουμε μια δυναμικότητα, χωρίς να παρεκκλίνουμε από την αρχική πορεία μας. Η διατήρηση της επαφής με την πραγματικότητα θα συμβάλει στην επίτευξη ακόμα και του πιο δύσκολου στόχου.

Η Πανσέληνος στο γήινο ζώδιο της Παρθένου μας καλεί να αντιμετωπίσουμε ζητήματα της καθημερινότητας και να ολοκληρώσουμε καταστάσεις που πιθανόν μας έχουν αγχώσει και εκνευρίσει έντονα και ειδικά σε ότι αφορά τη δουλειά μας. Αυτό που θα πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι μας διέπει μία έντονη ανάγκη για συναισθηματισμό και εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων, καθώς ο Ποσειδώνας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη συγκεκριμένη Πανσέληνο και δεν αφήνει περιθώρια για να δούμε με αντικειμενικά κριτήρια πώς πρέπει να κινηθούμε. Άρα είναι προτιμότερο να οδηγηθούμε στα όποια συμπεράσματα υπάρξουν μέσω της διαίσθησης και να μην αφεθούμε στα συναισθήματα που τελικά θα μας εμπλέξουν σε μία κατάσταση που δύσκολα θα μπορέσουμε να αντιληφθούμε ποια είναι η πραγματικότητα. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε στα πρόσωπα που μιλάμε και εμπιστευόμαστε σε ότι αφορά τη δουλειά μας, καθώς φαίνεται με ευκολία να υπάρχει παρασκήνιο που τελικά όταν έρθει στην επιφάνεια θα μας απογοητεύσει.

Παράλληλα η Αφροδίτη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό δίνει το σύνθημα για αιφνιδιαστικές αλλαγές σε ότι αφορά τα προσωπικά μας, κεραυνοβόλους έρωτες και διάθεση για οικονομικό ρίσκο που μπορεί να μην εξελιχθεί με τον τρόπο που περιμέναμε αν δεν είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και διορατικοί στις κινήσεις μας. Σημαντικό είναι να εκμεταλλευτούμε πιθανές προσκλήσεις για διασκέδαση και απολαύσεις που τελικά θα μας βοηθήσουν να ξεφύγουμε από τις καθημερινές δυσκολίες και να δούμε πραγματικά τη ζωή μας από την αισιόδοξη και θετική της πλευρά. Προβλήματα μπορεί να μας δημιουργήσει ο Ερμής, καθώς είναι στάσιμος στον Υδροχόο και δεν αφήνει περιθώρια για να υπάρξουν καθαρές συνεννοήσεις και σημαντικές κινήσεις. Είναι αυτός που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία και τελικά να δυσκολέψει την όλη διεργασία σκέψης και δράσης σε ότι θέλουμε να διαχειριστούμε στην καθημερινότητα και στη δουλειά μας.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού που είναι γεννημένοι στα τέλη του δεύτερου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες), καθώς φαίνεται να έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα που αφορούν την προσωπική, την οικογενειακή και την επαγγελματική τους ζωή, όμως δεν μπορούν να δουν ξεκάθαρα τι πρέπει να κάνουν και αυτό τελικά μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες αντιδράσεις ή αποφάσεις και τελικά στην απογοήτευση. Αντίθετα, τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από την Πανσέληνο είναι οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι.

Γενικά, το να κρατήσουμε τις αποστάσεις από οτιδήποτε νιώθουμε πως δεν μπορούμε να διαχειριστούμε, είναι πραγματικά σωτήριο! Η περίοδος αυτή δε συνηγορεί στο να πάρουμε απαντήσεις ή να κινητοποιήσουμε τις όποιες εξελίξεις επιθυμούμε, τόσο σε προσωπικά όσο και σε επαγγελματικά ζητήματα. Χρειάζεται να είμαστε ιδιαιτέρα προσεκτικοί στον τρόπο που χειριζόμαστε το λόγο μας, ώστε να μη γίνουμε επικριτικοί και καυστικοί, αλλά και στο πώς αντιδρούμε σε οτιδήποτε μας βρίσκει απροετοίμαστους ή μας έρχεται ξαφνικά.

Sponsored Links

Η Πανσέληνος στην Παρθένο και οι αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, η Πανσέληνος του Μαρτίου σε φορτώνει με ευθύνες, υποχρεώσεις και πολλές απαιτήσεις που θα σου στερήσουν τον ελεύθερο χρόνο σου και θα σε πιέσουν αρκετά. Θα χρειαστεί από πλευράς σου να αφιερώσεις αρκετό χρόνο στην εργασία σου για να μπορέσεις να βάλεις σε μία ισορροπία, εκκρεμότητες που είχες από το παρελθόν. Κάποια προβλήματα που σχετίζονται με την καριέρα σου και το μέλλον της, θα σου απορροφήσουν όλο σου το ενδιαφέρον με αποτέλεσμα να νιώσεις εξάντληση ψυχική, αλλά και σωματική. Έστω και αν σου είναι δύσκολο, προσπάθησε να αφιερώσεις λίγο παραπάνω χρόνο για την ξεκούραση αλλά και για την διασκέδασή σου! Μάθε περισσότερα στις μηνιαίες προβλέψεις για τον Κριό ανά δεκαήμερο γέννησης.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, η Πανσέληνος του Μαρτίου δεν είναι αρνητική για το ζώδιό σου, ίσα- ίσα που σου δίνει σημαντικές ευκαιρίες, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς! Με αυτή την Πανσέληνο μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου, να εκπληρώσεις μία προσδοκία σου, να ανανεώσεις την εμφάνισή σου ή να ασχοληθείς με ένα νέο δημιουργικό σχέδιο που θα σε εκφράζει και θα μπορείς να επιδείξεις όλα τα ταλέντα σου! Τα συναισθήματά σου θα είναι έντονα και θα τα εκδηλώνεις με τον πιο όμορφο τρόπο. Οι ικανοποιήσεις που θα δεχθείς θα είναι μεγάλες και έστω και αν τον τελευταίο καιρό είχες περάσει φάση μοναξιάς, τώρα μπορείς να ξεδώσεις με ένα νέο χόμπι ή με ένα καινούριο φλερτ που θα σε ανανεώσει! Μάθε περισσότερα στις μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο ανά δεκαήμερο γέννησης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, το ολόγιομο φεγγάρι του Μαρτίου, σου προκαλεί άγχος, αναστάτωση και ανατροπές στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Μπορεί να υπάρξει κάποιο οικογενειακό πρόβλημα που θα πρέπει να το διαχειριστείς άμεσα, χωρίς νευρικότητα και ένταση. Κάποια καβγαδάκια και διαφωνίες με συγγενικά πρόσωπα είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών. Προσπάθησε να μην τραβήξεις στα άκρα τη σχέση σου με τους ανθρώπους που αγαπάς και μην μεταφέρεις τα νεύρα και την ένταση της δουλειάς στο σπίτι! Μάθε περισσότερα στις μηνιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο ανά δεκαήμερο γέννησης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, η Πανσέληνος πάντα επηρεάζει το ζώδιό σου, αφού η Σελήνη είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σου. Το ολόγιομο φεγγάρι του Μαρτίου, φέρνει μπελάδες στις επικοινωνίες σου. Ο τρόπος αντίδρασής σου θα είναι εύθικτος, ενώ κάποια νέα που μπορεί να ακούσεις θα σε ταράξουν. Πρέπει να δείξεις προσοχή στις μετακινήσεις σου ή στον προγραμματισμό κάποιου ταξιδιού, γιατί μπορεί να προκύψουν αναβολές, καθυστερήσεις ή και προβληματάκια. Προσπάθησε να μην παίρνεις τοις μετρητοίς τα λόγια που θα ακούσεις από τους γύρω σου και απέφυγε τα καβγαδάκια και τις λογομαχίες που ούτως ή άλλως θα προκύψουν. Μάθε περισσότερα στις μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο ανά δεκαήμερο γέννησης.

ΛΕΩΝ

Αν είσαι Λέων, η Πανσέληνος του Μαρτίου επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα, είτε κάποια μικρή μείωση στις απολαβές σου που θα σε πιέσουν και θα σε αγχώσουν. Δείξε προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες και μην υπογράφεις έγγραφα για τα οποία δεν έχεις πρώτα διασταυρώσει την εγκυρότητά τους και τους όρους τους. Η ερωτική σου διάθεση θα είναι αρκετά ανεβασμένη αυτές τις μέρες. Μάθε περισσότερα στις μηνιαίες προβλέψεις για τον Λέων ανά δεκαήμερο γέννησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, η Πανσέληνος αυτό το μήνα πραγματοποιείται στο ζώδιό σου. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν ταραχές και προβλήματα στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου. Ο τρόπος έκφρασής σου θα είναι απότομος, ενώ τα νεύρα και οι εντάσεις θα δίνουν και θα παίρνουν. Αν είσαι σε μία μόνιμη σχέση, προσπάθησε να αποφύγεις τις τριβές και μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Ο εγωισμός αλλά και η απόλυτη συμπεριφορά θα δοκιμάσουν κάθε μορφή σχέσης και επικοινωνίας σου, γι’ αυτό είναι καλύτερο από την πλευρά σου να προσπαθήσεις να ρίξεις τους τόνους για να αποτρέψεις τις οριστικές ρήξεις. Μάθε περισσότερα στις μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο ανά δεκαήμερο γέννησης.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, τάση για απομόνωση και περισυλλογή θα προκαλέσει η Πανσέληνος στο ζώδιό σου. Θα νιώσεις την ανάγκη να αποτραβηχτείς για λίγο από όλους και από όλα, προκειμένου να σκεφτείς σοβαρά πώς θα λύσεις κάποια προβλήματα που εδώ και καιρό σε πιέζουν και δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις τους στόχους σου, έτσι όπως θα θελες. Η νοσταλγία του παρελθόντος αλλά και η πίκρα από κάποιες καταστάσεις που έζησες, θα σου ρίξουν λίγο την ψυχολογία. Προσπάθησε να κοιτάξεις μπροστά το μέλλον, αδιαφορώντας για ότι έχει γίνει ή για ότι έχεις χάσει στο παρελθόν! Μάθε περισσότερα στις μηνιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό ανά δεκαήμερο γέννησης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν είσαι Σκορπιός, χαμογέλασε και νιώσε ανακούφιση, γιατί η Πανσέληνος του Μαρτίου όχι μόνο δεν είναι αρνητική για το ζώδιό σου, αλλά σου δίνει και σημαντικές ευκαιρίες. Είναι μία περίοδος που θα νιώσεις ότι οι κόποι σου ανταμείβονται και ένα μεγάλο όνειρο ή σχέδιο που έκανες στο παρελθόν μπορεί τώρα να γίνει πραγματικότητα. Ξαφνικές συναντήσεις και επικοινωνίες με φίλους ή νέες γνωριμίες που θα προκύψουν μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Μάθε περισσότερα στις μηνιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό ανά δεκαήμερο γέννησης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, ο τομέας των επαγγελματικών σου επηρεάζεται από την Πανσέληνο του μήνα. Διανύεις μία περίοδο που στη δουλειά σου θα γίνουν αλλαγές και θα υπάρξουν κάποια προβλήματα που θα σε πιέσουν και θα χρειαστεί να τα λύσεις άμεσα. Ένα επαγγελματικό σχέδιο ή κάποιο όνειρο που είχες σχετικά με την εξέλιξη της καριέρας σου, δεν θα έχει τα αποτελέσματα που περίμενες και αυτό θα σε απογοητεύσει. Θα χρειαστεί να κάνεις σκληρό αγώνα προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Μάθε περισσότερα στις μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη ανά δεκαήμερο γέννησης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, είσαι στους ευνοημένους του μήνα, αφού η Πανσέληνος του Μαρτίου δεν επηρεάζει αρνητικά το ζώδιό σου. Είναι μία περίοδος που θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και αποφασιστικότητα και θα κινηθείς δραστικά, προκειμένου να λύσεις κάποια προβλήματα της καθημερινότητάς σου. Με νέες ιδέες και προτάσεις θα καταφέρεις να δώσεις τέλος στις προβληματικές καταστάσεις που υπήρχαν μέχρι σήμερα στη ζωή σου. Μία επικοινωνία, μία συνάντηση ή ένα ταξιδάκι αναψυχής θα ανεβάσουν την ψυχολογία σου! Μάθε περισσότερα στις μηνιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω ανά δεκαήμερο γέννησης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είσαι Υδροχόος, η Πανσέληνος του Μαρτίου θα σε πιέσει σχετικά με θέματα που αφορούν σε νομικά, κληρονομικά ή γραφειοκρατικά ζητήματα. Κάποια προβλήματα, καθυστερήσεις ή και απρόσμενες εξελίξεις σχετικά με τους παραπάνω τομείς θα σε πιέσουν και θα σε αγχώσουν. Δείξε προσοχή στους όρους συμβολαίων που υπογράφεις και πριν κάνεις αίτηση για δάνειο εξέτασε καλά πρώτα τους όρους, αλλά και τις οικονομικές σου δυνατότητες. Η πίεση και το άγχος των ημερών θα εκτονωθεί στην «κρεβατοκάμαρα» σου. Μάθε περισσότερα στις μηνιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο ανά δεκαήμερο γέννησης.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, ένταση, συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, αλλά και καχυποψίες φέρνει η Πανσέληνος του Μαρτίου στο ζώδιό σου! Οι προβληματισμοί, αλλά και οι ανατροπές που θα υπάρξουν έχουν να κάνουν με μία σταθερή σχέση της ζωής σου ή το γάμο σου. Θα νιώσεις ανασφάλεια και φόβο για την εξέλιξη μίας συναισθηματικής σου σχέσης και η συμπεριφορά σου θα είναι αρκετά κτητική και απόλυτη απέναντι στο ταίρι σου. Δεν πρέπει να ξεχνάς ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, παρά μόνο βελτιώνονται, γι' αυτό μην σε πιάνουν οι εγωισμοί και απομακρύνεις με την συμπεριφορά σου το σύντροφό σου από κοντά σου. Μάθε περισσότερα στις μηνιαίες προβλέψεις για τους Ιχθείς ανά δεκαήμερο γέννησης.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-03-2020 12:00:00