blank
 
blank

Τα άστρα από 9 μέχρι 11 Φεβρουαρίου 2018 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.

Τα άστρα από 9 μέχρι 11 Φεβρουαρίου 2018 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα από 9 μέχρι 11 Φεβρουαρίου 2018 και μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου. Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν την δεύτερη έκλειψη της χρονιάς, και το κλίμα έχει αρκετή φόρτιση, που όμως στο τριήμερο αυτό θα έχουμε τη δυνατότητα να εκτονώσουμε.

 Η Αφροδίτη στους Ιχθείς

Αρχικά, την Κυριακή, έχουμε το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων όπου και θα παραμείνει έως τις 7 Μαρτίου, που μας δίνει την δυνατότητα να δούμε την καθημερινότητα, τις σχέσεις μας με άλλη οπτική, πιο αισιόδοξη, αλλά και με μια μεγαλύτερη ενσυναίσθηση.

Ο πλανήτης εδώ βρίσκεται στο ζώδιο της έξαρσής του και βγάζει την καλύτερη του ποιότητα, σε ότι εκπροσωπεί, δηλαδή την αγάπη, την φροντίδα και την κατανόηση, βελτιώνοντας  αισθητά το κλίμα στις σχέσεις.

Το  διάστημα αυτό, θα συμβάλλει να γίνουμε πιο δοτικοί στους γύρω μας, αλλά και οι άλλοι απέναντι μας, μαλακώνοντας το συναίσθημα, και βγάζοντας προς τα έξω τρυφερότητα και ευαισθησία, ποιότητες που γλυκαίνουν πολύ την ψυχή μας και βελτιώνουν αισθητά το κλίμα γύρω μας.

Στον κύκλο αυτόν θα έχουμε την δυνατότητα να ξαναχτίσουμε τις σχέσεις μας, να τους δώσουμε νέα κίνητρα, να πλησιάσουμε τα πρόσωπα που αγαπάμε με έναν καλύτερο τρόπο ή ακόμα και να βάλουμε νέες βάσεις σε σχέσεις που έχουν για κάποιο λόγο ταλαιπωρηθεί.

Η Αρμονία είναι σημαντικό στοιχείο για την Αφροδίτη, η οποία τώρα διαμορφώνει το κατάλληλο κλίμα για να την δημιουργήσει.

Η ερωτική ζωή περνά σε φάση ανανέωσης, μια  και το συναίσθημα είναι κυρίαρχο το διάστημα που θα ακολουθεί. Θα λέγαμε πως είναι σχεδόν επιβαλλόμενο να επικοινωνήσουμε μέσα από την καρδιά μας, να βγάλουμε προς τα έξω αυτό που πραγματικά έχουμε μέσα μας και να εξισορροπήσουμε κάθε δυσκολία που μπορεί να δημιούργησε αποστάσεις από τους γύρω μας.

Γιατί πάντα τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά απ ότι νομίζουμε, και πολλές φορές αρκεί μια λέξη για να βελτιώσει καταστάσεις που μας ταλαιπωρούν, όταν η έκφραση των συναισθημάτων μας είναι ειλικρινής και βγάζει προς τα έξω την αλήθεια μας.

Από τη νέα θέση  της Αφροδίτης, ευνοούνται οι εκπρόσωποι της Υδάτινης τριπλότητας Καρκίνοι, Σκορπιοί, και Ιχθύες, που θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν επανεκκινήσεις σε σχέσεις που μπορεί προς στιγμήν να τους έχουν δυσκολέψει, να ανανεώσουν την προσωπική τους σχέση ή να κάνουν και νέες ενάρξεις στην ερωτική τους ζωή.

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με Δία

Την Κυριακή έχουμε ακόμα ένα σημαντικό πλανητικό γεγονός, που αφορά το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία, το οποίο επηρεάζει όλες τις εξελίξεις του τριημέρου.

Υπάρχει η διάθεση να κάνουμε πράγματα που είναι έξω από τις συνηθισμένες μας δράσεις. Ωστόσο, χρειάζεται πολύ προσοχή στο να μην αναλαμβάνουμε δεσμεύσεις για πράγματα που δεν είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να εξυπηρετήσουμε.

Επίσης, η κατανάλωση κάθε είδους έχει την τιμητική της, κι έτσι είναι πολύ εύκολο τις ημέρες αυτές να επιδοθούμε σε αγορές που γίνονται περισσότερο λόγω παρορμητισμού, και όχι κάτω από μελέτη και σχεδιασμό των αναγκών μας. Είναι εύκολο να ξεφύγουμε σε ότι αφορά τα χρήματα μας, και ίσως είναι και αυτό κάτι που θέλει πολύ... μα πολύ προσοχή!

 

Αλλά και σε ότι αφορά την κατανάλωση σε τροφές, δύσκολα θα μπορέσουμε να κρατήσουμε ένα πρόγραμμα, μια και θα έχουμε τάση για υπερκατανάλωση! Πολύ φαγητό πολύ ποτό, και όλα σε υπερθετικό βαθμό, και είναι η αυτοσυγκράτηση που μπορεί να μας κάνει να κρατήσουμε το απαιτούμενο μέτρο που λειτουργεί προστατευτικά για τον εαυτό μας. Για την ακρίβεια ο έλεγχος και η αυτοσυγκράτηση τις ημέρες αυτές είναι απαιτούμενα!

Θέματα που σχετίζονται με οικονομικά, διοικητικά, νομικές υποθέσεις και εκπαίδευση χρειάζονται αυστηρό προγραμματισμό και τήρηση για να επιτευχθούν.

Γεγονός είναι πως τις ημέρες αυτές μπορεί να γίνουμε ιδιαίτερα απαιτητικοί από τους γύρω μας, κάτι που μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις και να χαλάσει και τις ισορροπίες στις σχέσεις μας.

Στα συν του τριημέρου η κοινωνικότητα, οι παρέες, οι έξοδοι, η διασκέδαση, που όμως χρειάζονται και εδώ το απαραίτητο μέτρο γιατί τα όρια είναι δυσδιάκριτα και είναι εύκολο να τα υπερβούμε.

Όσον αφορά τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου,  τις ημέρες αυτές μπορεί να βγουν εύκολα εκτός προγραμματισμού και να κάνουν πράγματα ή κινήσεις που στη συνέχεια θα μετανιώσουν, γι’ αυτό καλό είναι να προσέξουν τις επιλογές τους. Μέτρο σε όλα! Επιβάλλεται ! Για λεπτομέρειες, διάβασε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα και δες επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθεις πως θα σε επηρεάσουν οι αστρολογικές όψεις.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-02-2018 19:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι