blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη. Το πάθος υπερισχύει των συναισθημάτων! Προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

 
Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη. Το πάθος υπερισχύει των συναισθημάτων! Προβλέψεις για κάθε ζώδιο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 30 Νοεμβρίου, 33 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, οι δυο μυθολογικοί αιώνιοι εραστές, η Αφροδίτη και ο Άρης, σχηματίζουν μεταξύ τους την θετική όψη του εξαγώνου και εγγυώνται ευχάριστες εξελίξεις σε σχέσεις και γνωριμίες. Η Αφροδίτη μέσα από το παθιασμένο ζώδιο του Σκορπιού, γίνεται ακόμα περισσότερο ερωτική και φυσικά πιο πρόθυμη να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές ορέξεις του Άρη (παραδοσιακού κυβερνήτη του Σκορπιού), ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο της έξαρσής του τον Αιγόκερω. Διαπιστώνουμε λοιπόν ότι από αυτή την όψη κερδισμένος είναι ο Άρης, που καταφέρνει να «υποτάξει» την Αφροδίτη και να την κατακτήσει άνευ όρων. Με λίγα λόγια, ο έρωτας αυτές τις ημέρες έχει την πρωτοκαθεδρία, με την αγάπη να περνάει σε δεύτερη θέση και το πάθος να υπερισχύει των συναισθημάτων.

Sponsored Links

Ποιά ζώδια ευνοούνται από το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν ιδιαίτερα από αυτή την όψη είναι αυτά του νερού και της γης (Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθείς), ενώ και τα υπόλοιπα αν καταφέρουν να παραμερίσουν τα συναισθήματα και να αφεθούν στον έρωτα, δεν θα μετανιώσουν.

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη και η επιρροή του στα ζώδια

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, το εξάγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Άρης με την Αφροδίτη στις 30 Νοεμβρίου, μπορεί να παίξει έναν θετικό ρόλο στα οικονομικά σου, αφού θα σου δώσει τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις χρέη και οφειλές ή άλλες εκκρεμότητες προς τρίτους. Ο σύντροφός σου, ή άλλα οικεία σου πρόσωπα θα σου προσφέρουν μια σημαντική βοήθεια τη στιγμή που και οι πιστωτές σου θα δείξουν περισσότερη κατανόηση στις ανάγκες σου και θα σου προτείνουν μια ευνοϊκή ρύθμιση που θα σε απαλλάξει από το άγχος. Μετά από αυτές τις ευχάριστες εξελίξεις θα μπορέσεις να αφοσιωθείς στην ερωτική σου ζωή και να αναζωπυρώσεις το πάθος σου με το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος, μια ερωτική πρόκληση μπορεί να ξεκινήσει σαν περιπέτεια της μιας βραδιάς, αλλά σύντομα θα εξελιχθεί πιο σοβαρά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη που συνεχίζει την πορεία της στον τομέα των σχέσεών σου, στις 30 Νοεμβρίου σχηματίζει την θετική γωνία του εξαγώνου με τον Άρη, γεγονός που θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στον σύντροφό σου ή σε άλλες σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Αν έχεις κάποιου είδους συνεργασία με το εξωτερικό, αυτές τις ημέρες θα υπάρξουν ευχάριστα γεγονότα, τα οποία όμως μάλλον θα θελήσεις να τα κρατήσεις για τον εαυτό σου και να μην τα μοιραστείς ούτε με τα πιο κοντινά σου άτομα. Όσον αφορά στη σχέση με τον σύντροφό σου, τώρα θα βρεις λύσεις σε πολλά προβλήματα και θα κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τις ανάγκες του άλλου, με αποτέλεσμα να κάνετε μερικούς αμοιβαίους συμβιβασμούς που θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, το εξάγωνο που διαμορφώνει η Αφροδίτη με τον Άρη στις 30 Νοεμβρίου, θα επηρεάσει τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα οικονομικά σου και θα δημιουργήσει ένα αρμονικό κλίμα στον εργασιακό σου χώρο. Έτσι οι σχέσεις με τους συναδέλφους σου θα βελτιωθούν και θα μπορέσετε να συνεργαστείτε αρμονικά προκειμένου να αποκομίσετε ένα κοινό όφελος. Δεδομένου ότι πρόκειται για δυο πλανήτες άκρως ερωτικούς, είναι πολύ πιθανό να εκδηλωθεί ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από το χώρο της δουλειάς σου, το οποίο μάλιστα μπορεί να οδηγήσει σε μια σχέση μακροχρόνια. Επιπλέον, η συγκεκριμένη όψη ευνοεί γενικότερα την καθημερινότητά σου και τον τρόπο ζωής σου, κι έτσι μπορεί αυτό το διάστημα να αποκτήσεις νέα ενδιαφέροντα, να ασχοληθείς περισσότερο με την προσωπική σου εμφάνιση ή να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής ή γυμναστικής που θα σε ανανεώσει. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, στις 30 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη και ο Άρης διαμορφώνουν ένα εξάγωνο μεταξύ τους, γεγονός που ευνοεί κυρίως την αισθηματική σου ζωή. Έτσι για λίγες μέρες θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τον έρωτα και να αφιερώσεις στον σύντροφό σου τον χρόνο που παραπονιέται ότι του στερείς. Αν διατηρείς μια σχέση σοβαρή, ίσως προκύψει μια εγκυμοσύνη που θα κάνει να αποφασίσεις μια ώρα αρχύτερα την μόνιμη δέσμευση. Αν είσαι ελεύθερος, μια καινούργια γνωριμία θα σε αναστατώσει ευχάριστα και θα ολοκληρώσει την ευτυχία σου. Τέλος η ίδια όψη ευνοεί τους καλλιτέχνες, όπου πρόκειται να εκφράσουν έντονα τα ταλέντα τους και να εντυπωσιάσουν το κοινό τους, καθώς επίσης και τους ελεύθερους επαγγελματίες οι οποίοι θα καταφέρουν να αυξήσουν την πελατεία τους και τα έσοδά τους. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Λέων

Φίλε Λέοντα, η Αφροδίτη που βρίσκεται στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σχηματίζει στις 30 Νοεμβρίου εξάγωνο με τον Άρη και σου δίνει την ευκαιρία να βρεις μια νέα ισορροπία ανάμεσα στις οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις σου. Ίσως μάλιστα αποφασίσεις ότι είναι καλύτερα να βγάζεις ένα μέρος της δουλειάς σου μέσα από το σπίτι σου, ή δημιουργήσεις έναν επαγγελματικό χώρο στο σπίτι σου, ώστε να γλιτώσεις και κάποια περιττά έξοδα. Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανέργων, είναι πολύ πιθανό να αναλάβεις μια εργασία μέσω του διαδικτύου η οποία θα σου αποφέρει σταδιακά αρκετό κέρδος. Τέλος, αν σκοπεύεις να κάνεις ένα σύντομο ταξίδι αυτές τις ημέρες, είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια ξεχωριστή γνωριμία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, σηματοδοτεί το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη που διαμορφώνεται στις 30 Νοεμβρίου. Έτσι το επόμενο τριήμερο θα είσαι περισσότερο δραστήριος και οι επαφές με φίλους και γνωστούς θα αποσπάσουν το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητάς σου. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να γίνουν συζητήσεις που θα οδηγήσουν στην επίτευξη μιας επαγγελματικής συμφωνίας ή να υπογράψεις ένα συμβόλαιο που θα απαιτεί περισσότερες υποχρεώσεις και μετακινήσεις. Η συγγραφή άρθρων, καθώς και οι ομιλίες που απευθύνονται σε ένα μεγάλο κοινό ευνοούνται ιδιαίτερα, ενώ αν σκοπεύεις να κάνεις ένα σύντομο ταξίδι ενόψει του Σαββατοκύριακου, εκτός του ότι θα περάσεις πολύ όμορφα, αν είσαι ελεύθερος θα κάνεις μια ξεχωριστή γνωριμία που θα σε απασχολήσει πολύ στο μέλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η δική σου κυβερνήτης η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη στις 30 Νοεμβρίου και σου επιφυλάσσει θετικές εξελίξεις τόσο για τα οικονομικά σου όσο και για την οικογενειακή σου ζωή. Έτσι, τις επόμενες ημέρες θα δεις τα κέρδη σου να αυξάνονται με μεγάλη ευκολία και δεν αποκλείεται να αποκτήσεις μια νέα πηγή εσόδων είτε από την εκμετάλλευση ενός περιουσιακού σου στοιχείου, είτε από μια σημαντική βοήθεια που θα σου προσφέρουν οικεία σου πρόσωπα. Ωστόσο η συγκεκριμένη όψη πρόκειται να σε ευνοήσει και στον αισθηματικό τομέα, αφού ο σύντροφός σου θα κάνει τα πάντα για να καλύψει τις τυχόν ανασφάλειές σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η Αφροδίτη που βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σου, σχηματίζει στις 30 Νοεμβρίου εξάγωνο με τον παραδοσιακό κυβερνήτη σου Άρη. Το γεγονός αυτό θα επηρεάσει θετικά πρώτα απ’ όλα την διάθεσή σου, με αποτέλεσμα να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση και στην εμφάνισή σου, αλλά και στην προσωπικότητά σου γενικότερα. Έτσι, αυτές τις μέρες θα προσελκύσεις τον θαυμασμό πολλών ατόμων και αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να υποκύψεις σε κάποιο πειρασμό που θα βασίζεται αρχικά στο πάθος, στην πορεία όμως θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει και πολύ καλή επικοινωνία μεταξύ σας. Αν έχεις ήδη μια σχέση, η όψη αυτή θα προκαλέσει γεγονότα τέτοια, που θα αναδείξουν τις σοβαρές προθέσεις του συντρόφου σου. Τέλος, αν το τελευταίο διάστημα σε ταλαιπωρούσε μια ίωση, τώρα θα αναρρώσεις πλήρως. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, ο Νοέμβριος μας αποχαιρετά με μια θετική όψη μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη και παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη όψη μπορεί να μην σε επηρεάσει ιδιαίτερα, σίγουρα θα δώσει έναν διαφορετικό τόνο στην προσωπική σου ζωή. Ίσως μάλιστα βρεις την ευκαιρία να αξιολογήσεις κάποια πρόσφατα γεγονότα και να αποφασίσεις κατά πόσον μερικά άτομα του φιλικού σου κύκλου που προσπαθούν να επηρεάσουν την αισθηματική σου ζωή, αξίζει να παραμείνουν φίλοι σου ή όχι. Αν καταλάβεις ότι προσπαθούν να σου βάλουν «λόγια» για τον σύντροφό σου, χωρίς να υπάρχει πραγματικά λόγος, ίσως είναι προτιμότερο να απομακρυνθείς από κοντά τους, αφού είναι σίγουρο ότι κάπου αποσκοπούν. Εξάλλου η συγκεκριμένη όψη εξασφαλίζει την ευημερία της σχέσης σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, σου υπόσχεται μια συναρπαστική γνωριμία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, ο Άρης που βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σου, σχηματίζει στις 30 Νοεμβρίου εξάγωνο με την Αφροδίτη και η συγκεκριμένη όψη θα γίνει αιτία να αποκομίσεις σημαντικά οφέλη μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον. Τις επόμενες μέρες θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σου και να συναναστραφείς με άτομα που θα σου προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες, χωρίς να αποκλείεται να ανακαλύψεις και τα ερωτικά συναισθήματα που τρέφει για σένα ένα φιλικό σου πρόσωπο. Ίσως πάλι, οι φίλοι μεσολαβήσουν για να γνωρίσεις ένα ενδιαφέρον άτομο που θα σε γοητεύσει αμέσως. Επιπλέον, η συγκεκριμένη όψη σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις και στον επαγγελματικό τομέα, γι’ αυτό καλό θα είναι να εκδηλώσεις τώρα τις όποιες απαιτήσεις σου που έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν αποδεκτές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, την τελευταία μέρα του Νοεμβρίου η Αφροδίτη και ο Άρης σχηματίζουν την αρμονική γωνία του εξαγώνου και η συγκεκριμένη όψη μπορεί να δημιουργήσει πολύ θετικές εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σου. Έτσι, τις επόμενες ημέρες θα προκύψουν ευκαιρίες για να προβάλλεις τα ταλέντα σου, γεγονός που θα συντελέσει στην ανάπτυξη και την πρόοδό σου. Φαίνεται ότι αυτό το διάστημα οι ανώτεροί σου είναι αρκετά εκδηλωτικοί και προσπαθούν με κάθε τρόπο να σε βοηθήσουν ή ακόμα και να κάνουν τα «στραβά» μάτια προκειμένου να διατηρήσεις την θέση σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποιος ανώτερός σου να τρέφει άλλου είδους συναισθήματα για σένα, με αποτέλεσμα να δημιουργήσεις μια όμορφη σχέση μαζί του. Αν πάλι διατηρείς ήδη μια μακροχρόνια σχέση, ίσως πάρεις την απόφαση να την επισημοποιήσεις άμεσα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, στις 30 Νοεμβρίου η Αφροδίτη από το συμβατό ζώδιο του Σκορπιού, σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη, μια όψη που θα αποδειχθεί πολύ θετική για σένα. Έτσι, τις επόμενες μέρες μπορείς να προωθήσεις κάποια ζητήματα που σε απασχολούν αλλά και να καλλιεργήσεις νέα ενδιαφέροντα που θα διευρύνουν τις προοπτικές σου. Το εξωτερικό και οι συναναστροφές με άτομα από άλλη χώρα ευνοούνται ιδιαίτερα, ενώ αν προγραμματίζεις ένα ταξίδι μαζί με φιλικά σου πρόσωπα θα περάσεις πολύ ευχάριστα και συνάμα θα κάνεις μια ξεχωριστή γνωριμία. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει επίσης εύνοια μέσα από συγγενικά σου πρόσωπα ή από γραπτές εργασίες σου που θα έχουν θετική απήχηση στο κοινό. Τέλος, αν αναζητάς μια νέα εργασία ίσως θα πρέπει να την αναζητήσεις σε μεγάλες ή πολυεθνικές εταιρείες που σε ευνοούν αυτό το διάστημα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-11-2012 00:00:00