blank
 
blank

Η Αφροδίτη στο Λέοντα και ο Άρης στο Σκορπιό και πως επηρεάζουν τα ζώδια... Έρχεται έρωτας!!!

 
Η Αφροδίτη στο Λέοντα και ο Άρης στο Σκορπιό και πως επηρεάζουν τα ζώδια... Έρχεται έρωτας!!!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Με την Αφροδίτη στο Λέοντα και τον Άρη στο Σκορπιό, ένα έντονα ενεργοποιημένο ερωτικό παράθυρο έχει ανοίξει. Τρελαινόμαστε να παίζουμε ρόλο δραματικό στις σχέσεις, περιπλέκοντας τα πράγματα, ώστε να υπάρχει και ένα θεατρικό ενδιαφέρον. Άλλωστε η Αφροδίτη στο Λέοντα είναι αδύνατον να αφήσει ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες και να μην δείξει ποιος έχει την πρωτιά στα ερωτικά δρώμενα.

Ο συνδυασμός του Άρη στο Σκορπιό και της Αφροδίτης στον Λέοντα είναι ακαταμάχητος και ανάλογα, επηρεάζει το κάθε ζώδιο χωριστά.
Sponsored Links

Προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια

Οι Κριοί λοιπόν έχουν το προβάδισμα, αφού ο κυβερνήτης τους, ο Άρης, στον Σκορπιό πρώτα θα ελευθερώσει τα σεξουαλικά του προσόντα και έπειτα θα σκεφτεί για σχέσεις.
 
Οι Ταύροι θα περάσετε σε ξεκαθάρισμα στα ερωτικά, αφού όλο αυτό το διάστημα σας άλλαζαν τα φώτα και σεις υπομένατε καρτερικά. Ετοιμαστείτε για νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα μιλήσουν στην καλαισθησία σας.
 
Οι Δίδυμοι τολμάτε να απλώσετε τα πλοκάμια σας στον εργασιακό χώρο, μετατρέποντας τον σε κρεβατοκάμαρα. Έχει ρίσκο το πράγμα, αλλά χάρη στους επικοινωνιακούς σας ελιγμούς, το fun club σας διευρύνεται.
 
Οι Καρκίνοι θα ανασηκώσετε λίγο το κεφάλι από την εμμονή να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και θα διαπιστώσετε πως με μια γεμάτη τσέπη, οι προσφορές γνωριμιών είναι αμέτρητες. Άλλωστε, η επιτυχία ήταν πάντα τρομερό αφροδισιακό.
 
Οι Λέοντες ζουν απόλυτα το μεγαλείο τους, καθώς η ενίσχυση της Αφροδίτης στο ζώδιό τους εκτός του ότι δίνει ευκαιρίες επιτυχίας και εγγυήσεις καλών γνωριμιών (top εργένηδες, γνωριμίες από τζάκι κλπ), προσφέρει και μια αδιαμφισβήτητη επιβεβαίωση της γοητείας, έτσι ώστε η απόρριψη να είναι εντελώς ξένη λέξη στο λεξιλόγιο τους.
 
Οι Παρθένοι, αν εξαιρέσουμε τις διαφορές τους στο περιβάλλον που θα τους οδηγήσουν σε τεταμένα νεύρα, μπορεί και να αρέσκονται σε προκλήσεις ερωτικού περιεχομένου και κάθε είδους ερωτικά μηνύματα. Επίσης, πολλοί θα ασχοληθούν με αγάπες παλιές που ψάχνουν πόρτες ανοιχτές να τρυπώσουν ξανά στο παρόν.
 
Οι Ζυγοί θα μπερδευτείτε λίγο ανάμεσα στις… ερωτικές φιλίες και τους φιλικούς… έρωτες. Κάπου όμως η άκρη του νήματος έχει χαθεί και έτσι θα χρειαστεί να τοποθετηθούν ταμπέλες στα άτομα που σας ενδιαφέρουν, ώστε στο τέλος να σας μιλάν και οι μεν και οι δε. Τα οικονομικά προσέξτε, αν και η σπατάλη είναι μέρος της γοητείας σας τον καιρό αυτό.
 
Οι Σκορπιοί έχουν δυνατά χαρτιά, όχι μόνο στα ερωτικά αλλά και στα επαγγελματικά, όπου ο παλμός της επιτυχίας χτυπά όλο και πιο γρήγορα. Ότι είστε ακαταμάχητοι δεν χρειάζεται να ξαναειπωθεί. Ότι όμως όλη αυτή η αστείρευτη ενέργεια διοχετεύεται πρωτίστως στα επαγγελματικά σας, ίσως είναι πρωτόγνωρο και για σας ακόμα. Η Αφροδίτη από τον Λέοντα σας βοηθά σε επιτυχημένα deals αλλά και σε ερωτικά πρελούδια με εραστές κύρους.
 
Οι Τοξότες θα παλέψετε με τους δαίμονες από το παρελθόν σας, είτε αυτοί είναι παλιά λάθη που σας ακολούθουν ακόμα, είτε ενοχές για συμπεριφορά σας στο παρελθόν. Κάποια πράγματα υπήρξαν αναπόφευκτα στη ζωή σας, αλλά το παρόν είναι πολλά υποσχόμενο, αφού νέες προοπτικές ανοίγονται, ευκαιρίες παρουσιάζονται και δρόμοι ξεδιπλώνονται μπροστά σας που ίσως κάποιοι σας οδηγήσουν σε ένα έρωτα από μακριά, δίνοντας σας και την ευκαιρία να γνωρίσετε άλλες κουλτούρες και μέρη.
 
Οι Αιγόκεροι μάλλον περνάτε μια τεταμένη ερωτική κατάσταση που και αυτή θέλει ξεκαθάρισμα. Απλά ίσως δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή. Είναι και κάποιες φιλίες που δεν άντεξαν το πλήρωμα του χρόνου και την κατάληξη τη χρεωθήκατε εσείς. Εν τούτοις, ερωτικά το ομιχλώδες τοπίο θα παραμείνει, αφού δεν παίζετε ακόμα ανοιχτά, ενώ κρύβετε τους σκοπούς και τις επιδιώξεις σας. Γοητεύετε πάντως και μη φοβηθείτε να ζήσετε ακόμα μια σεξουαλική επανάσταση.
 
Οι Υδροχόοι αφού κάνετε το εργασιακό περιβάλλον να θυμίζει λιγάκι ρινγκ του μποξ (να ’ναι καλά ο Άρης), προχωράτε δυναμικά και στον έρωτα σας χαμογελά η τύχη, φέρνοντας σας αξιόλογες ευκαιρίες, που στο χέρι σας είναι να τις αξιοποιήσετε. Το βασικό είναι πως μπαίνουν στη ζωή σας άτομα, που θα την κάνουν ευχάριστη και όμορφη.
 
Οι Ιχθείς θα σκοντάψετε σε τυχερές επαγγελματικές συγκυρίες (δόξα να’ χει η Αφροδίτη), ενώ ο Άρης σε ζώδιο του Νερού καθώς είναι, θα σας ευνοήσει, να τολμήσετε πράγματα που μέχρι πριν σας έκαναν να κοκκινίζατε. Αν το αντικείμενο του πόθου σας θεωρείτε πως ήταν κάτι άπιαστο και πολύ μεγαλύτερο από σας, η ανάλογη δόση θάρρους θα φέρει τα πάντα στα μέτρα σας.
 
Από τη Ματίνα Πάτζαλη
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-09-2012 00:00:00