blank
 
blank

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε τρίγωνο με Ποσειδώνα και ο Ήλιος σε τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ρομαντισμός, σεξουαλικότητα και αναβίωση παλαιών σχέσεων.

 
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε τρίγωνο με Ποσειδώνα και ο Ήλιος σε τετράγωνο με Ποσειδώνα. Ρομαντισμός, σεξουαλικότητα και αναβίωση παλαιών σχέσεων.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 22 Νοεμβρίου τα ξημερώματα, στις 3.20, η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου.

Το διάστημα αυτό, η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε ένα ζώδιο στο οποίο δεν νιώθει καλά, βρίσκεται στο ζώδιο της πτώσης της, αφού βάζει σε δεύτερη μοίρα την αγνή και άδολη αγάπη και σε πρώτη την σεξουαλικότητα, τον ερωτισμό και το πάθος. Αυτό όμως μπορεί να λειτουργήσει θετικά σε σχέσεις που έχουν χάσει την αρχική τους επιθυμία, αφού θα «ξεθάψει» παλιά συναισθήματα.
 
Εξάλλου, το γεγονός ότι την ίδια μέρα σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα αποτελεί έναν θετικό οιωνό που εξισορροπεί την κατάσταση και προσδίδει στην Αφροδίτη ένα πιο ρομαντικό τόνο. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να αναβιώσουν σχέσεις από το παρελθόν, αφού ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης που κατανοεί και συγχωρεί.
 
Την ίδια μέρα σχηματίζεται και το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα που εγκυμονεί κινδύνους κυρίως σε όσους επιμένουν να παραβλέπουν την αλήθεια που βρίσκεται μπροστά τους και να φαντάζονται τα πράγματα όπως τους εξυπηρετεί.
Sponsored Links

Ποιά ζώδια ευνοούνται από την Αφροδίτη στον Σκορπιό

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν ιδιαίτερα από τη συγκεκριμένη διέλευση της Αφροδίτης είναι του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) και της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό και η επιρροή της στα ζώδια

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, στις 22 Νοεμβρίου η Αφροδίτη περνά στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα υπάρξει μια σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σου και είτε θα μπορέσεις να αποπληρώσεις ένα δάνειο που σε προβληματίζει , είτε θα κάνεις μια επένδυση που θα σου αποφέρει κέρδη. Η συγκεκριμένη διέλευση ευνοεί και την ερωτική σου ζωή, αφού η Αφροδίτη στον συγκεκριμένο τομέα θα ανεβάσει τη λίμπιντό σου στα ύψη, με αποτέλεσμα να αναζωπυρωθεί η σχέση σου με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος, είναι πιθανό να υποκύψεις σε ένα πάθος, ενώ αν σε απασχολεί μια σχέση από το παρελθόν θα έχεις τώρα την ευκαιρία να την αποκαταστήσεις. Πρόσεξε μόνο γιατί το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται κι αυτό στις 22/11 είναι πιθανό να δημιουργήσει πρόβλημα στη μόνιμη σχέση σου, αν υποκύψεις σε μια παράνομη περιπέτεια. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, στις 22 Νοεμβρίου η κυβερνήτης σου Αφροδίτη περνάει στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου. Το διάστημα αυτό οι σχέσεις σου και κυρίως αυτή με τον σύντροφό σου θα γίνει πιο δυνατή καθώς θα βρεις τρόπους να δεθείς περισσότερο μαζί του. Η σεξουαλικότητα και το πάθος του Σκορπιού θα γίνει αισθητή, ενώ το τρίγωνο που διαμορφώνει ο Ποσειδώνας με την Αφροδίτη στις 22 θα συμβάλει στο να διατηρηθεί και ο ρομαντισμός σας. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις όμως, είναι το τετράγωνο που σχηματίζει την ίδια μέρα – στις 22 – ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα που μπορεί να σε παροτρύνει να κάνεις κάποια έξοδα που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, η Αφροδίτη περνάει στις 22 Νοεμβρίου στον Σκορπιό από όπου σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στον μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Η συγκεκριμένη όψη θα δώσει μια ώθηση στην καριέρα σου που θα είναι η επιβράβευση των μέχρι τώρα προσπαθειών σου. Την ίδια μέρα βέβαια, το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα είναι πιθανό να προκαλέσει την «δυσφορία» του συντρόφου σου που νιώθει να απομακρύνεσαι όλο και περισσότερο από κοντά του και να αφοσιώνεσαι όλο και περισσότερο στη δουλειά σου. Φρόντισε να μην τον «αποπάρεις» αλλά να τον φέρεις με τον τρόπο σου στα νερά σου. Αν είσαι ελεύθερος μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου, ίσως εκδηλωθεί ένας έρωτας μέσα από τον χώρο της δουλειάς σου, ενώ αν είσαι άνεργος ή αναζητάς μια καλύτερη δουλειά, θα την βρεις μέσα σ’ αυτό το διάστημα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, στις 22 Νοεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που θεωρείται πολύ θετικό για το ζώδιό σου. Εκεί θα παραμείνει μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου και το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τον έρωτα, τις διασκεδάσεις, να ασχοληθείς περισσότερο με τα παιδιά σου, ή να ξεκινήσεις μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα που θα σου φέρει σημαντικά κέρδη. Αν είσαι ελεύθερος, θα κάνεις μια γνωριμία πολύ ενδιαφέρουσα που θα σε παρασύρει σε μια σχέση γεμάτη έρωτα και πάθος. Εξάλλου, με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 22/11 η ανάγκη σου να δημιουργήσεις μια μακροχρόνια σχέση θα είναι πιο έντονη από κάθε άλλη φορά. Φρόντισε μόνο να μην παραμελήσεις τα επαγγελματικά σου καθήκοντα κυρίως αν είσαι υπάλληλος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, στις 22 Νοεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού και τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Εκεί θα παραμείνει μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου, για να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα αρμονικό κλίμα στο οικογενειακό σου περιβάλλον, να ασχοληθείς με τα προβλήματα των δικών σου ανθρώπων και να φροντίσεις για την αποκατάσταση τυχών ζημιών ή βλαβών στο σπίτι σου. Αν σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να μετακομίσεις σε μια άλλη περιοχή, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να το κάνεις, καθώς έτσι θα σου δοθεί η ευκαιρία να αποταμιεύσεις κάποια χρήματα. Επίσης υπάρχει περίπτωση να κερδίσεις χρήματα από την εκμετάλλευση κάποιου περιουσιακού σου στοιχείου. Πρόσεξε μόνο γιατί με το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα στις 22 είναι πιθανό να «πετάξεις» στην κυριολεξία χρήματα για την καλοπέρασή σου και μόνο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, στις 22 Νοεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί πολύ θετικό για την επικοινωνία σου και τις επαφές σου με άτομα που μπορούν να συμβάλλουν με οποιοδήποτε τρόπο στην πρόοδό σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποιοι να θελήσουν να εκμεταλλευτούν την ικανότητά σου να επιχειρηματολογείς με ευχέρεια αλλά και να κατανοείς δυσνόητους όρους και να σου προσφέρουν «γη και ύδωρ» για να συνεργαστούν μαζί σου. Επιπλέον θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις μερικά σύντομα ταξίδια από τα οποία ναι μεν θα αποκομίσεις κέρδη, ίσως όμως προκαλέσουν την δυσφορία των δικών σου. Τέλος, αν είσαι ελεύθερος, αυτό το διάστημα θα κάνεις μια όμορφη γνωριμία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η δική σου κυβερνήτης η Αφροδίτη, περνάει από τις 22 Νοεμβρίου, στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου. Το διάστημα αυτό, θα υπάρξει μια σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σου, με αποτέλεσμα να μπορείς να χαρίσεις στον εαυτό σου κάποιες πολυτέλειες που έχεις στερηθεί. Με το τρίγωνο μάλιστα που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα την ίδια μέρα – στις 22/11 – ίσως υπάρξει μια σταθερή αύξηση στον μισθό σου, αφού οι προσπάθειες που κάνεις εκτιμώνται και ανταμείβονται από τους ανωτέρους σου. Παράλληλα, ίσως θελήσεις να κάνεις κάποια έξοδα για να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου. Αν σκέφτεσαι να πάρεις ένα πιο οικονομικό αυτοκίνητο, ή να εντάξεις στην εργασία σου ηλεκτρονικά μηχανήματα, υπολογιστές κ.λπ. πρόσεξε, γιατί το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα μπορεί να σε παρασύρει σε λάθος επιλογές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, στις 22 Νοεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα βρίσκεσαι σε εξαιρετικά πλεονεκτική θέση, αφού η γοητεία σου και τα χαρίσματά σου θα είναι περισσότερο εμφανή με αποτέλεσμα να μπορείς να προσελκύσεις και να πείσεις οποιοδήποτε άτομο. Αν είσαι ελεύθερος μάλιστα, θα έχεις την ευκαιρία μέσα από πολλές προτάσεις να επιλέξεις το κατάλληλο πρόσωπο. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, η αγάπη και ο έρωτας θα έχουν την πρωτοκαθεδρία αυτό το διάστημα, και δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις την σχέση σου. Εκείνο που πρέπει να προσέξεις μόνο, είναι το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 22 που μπορεί να σε ωθήσει να κάνεις κάποια έξοδα που δεν είναι απαραίτητα και που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση στο άμεσο μέλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, στις 22 Νοεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού και τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Εκεί θα παραμείνει μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου και το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να κάνεις έναν απολογισμό των πεπραγμένων σου και να αξιολογήσεις κάποια γεγονότα ώστε να αποφασίσεις για τυχόν αλλαγές που κρίνονται απαραίτητες. Ίσως διαπιστώσεις ότι κάποια άτομα από το φιλικό σου κύκλο δεν έχουν τις ίδιες αγνές προθέσεις με σένα, και είναι καιρός να αποκοπείς μια για πάντα από αυτά. Ίσως η δουλειά σου δεν σε ικανοποιεί και αναζητήσεις μια νέα πορεία. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια περίοδο συλλογισμού που θα σε οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέλλον. Καλύτερα ωστόσο θα είναι να αποφασίσεις μόνος σου και να μην επηρεαστείς από άλλους. . Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, στις 22 Νοεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο, να δεις φίλους και γνωστούς που έχουν χαθεί το τελευταίο διάστημα, αλλά και να θέσεις τους νέους στόχους σου για την επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 22/11 μπορεί επίσης να σου ανοίξει το δρόμο για νέες γνωριμίες με άτομα που μπορούν να σε υποστηρίξουν και να σε βοηθήσουν, ενώ δεν αποκλείεται να πρόκειται και για ένα άτομο με το οποίο θα δημιουργήσεις μια ρομαντική σχέση, αν είσαι ελεύθερος. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να βεβαιωθείς ότι πρόκειται για ένα άτομο που είναι ξεκάθαρο και δεν κρύβει μυστικά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η είσοδος της Αφροδίτης στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 22 Νοεμβρίου, στρέφει το ενδιαφέρον σου στην καριέρα σου. Μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου θα έχεις την ευκαιρία να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και να αποδείξεις στους ανωτέρους σου ότι αξίζεις μια καλύτερη θέση. Αν έχεις δική σου επιχείρηση, το ίδιο διάστημα, θα διαπιστώσεις ότι η πελατεία σου αυξάνεται, αφού ο κόσμος εμπιστεύεται περισσότερο τα δικά σου προϊόντα. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 22/11 μάλιστα, μπορεί να σου αποφέρει σημαντικά κέρδη ή και να σου ανοίξει τον δρόμο για την προώθηση της δουλειάς σου στο εξωτερικό. Στον αισθηματικό τομέα αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσεις μια σοβαρή σχέση με ένα άτομο μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, στις 22 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη ξεκινάει την πορεία της στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού και εγκαινιάζει ένα πολύ θετικό διάστημα για το ζώδιό σου. Μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου, θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις πολλά όνειρά σου και να βελτιώσεις σημαντικά τα οικονομικά σου αλλά και να καλλιεργήσεις το πνεύμα σου. Έτσι, είναι πιθανό να ξεκινήσεις ένα νέο κύκλο σπουδών ή ένα σεμινάριο που θα βοηθήσει στη σταδιοδρομία σου ή να προγραμματίσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό που θα επηρεάσει τον τρόπο σκέψης σου. Αν είσαι ελεύθερος θα δημιουργήσεις μια σχέση με σοβαρές προοπτικές, ενώ αν διατηρείς ήδη μια σχέση, θα αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις σύντομα. Το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα που σχηματίζεται την ίδια μέρα, ίσως σε κάνει να αμελήσεις λίγο τη δουλειά σου, κάτι που θα πρέπει να αποφύγεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-11-2012 00:00:00