blank
 
blank

H Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό αναστατώνει τις αισθηματικές και προσωπικές σχέσεις.

 
H Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό αναστατώνει τις αισθηματικές και προσωπικές σχέσεις.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 13 Ιανουαρίου η Αφροδίτη, που βρίσκεται στο συντηρητικό ζώδιο του Αιγόκερω, «κοντράρεται» με τον ριζοσπαστικό και επαναστατικό Ουρανό. Αποτέλεσμα αυτής της όψης θα είναι να επικρατήσει αστάθεια τις επόμενες τρεις ημέρες, τόσο σε αισθηματικές και προσωπικές σχέσεις όσο και σε οικονομικά ζητήματα. Οι αποκαλύψεις μπορεί να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα, είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε και σε κοσμικό, και να επιφέρουν ριζικές αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό, καθώς η συγκεκριμένη όψη ενεργοποιεί για άλλη μια φορά το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα.

Σε προσωπικό επίπεδο θα πρέπει να προσπαθήσουμε να διατηρούμε την ψυχραιμία μας και να συγκρατούμε τον αυθορμητισμό μας που μπορεί να προκαλέσει επώδυνους χωρισμούς ή οικονομικές απώλειες. Καλό θα είναι επίσης να μην εμπιστευόμαστε άτομα που δεν ξέρουμε και να αποφύγουμε πάση θυσία οποιοδήποτε οικονομικό ρίσκο. Σημαντικά προβλήματα μπορεί να προκαλέσει και μια κτητική ή πιεστική συμπεριφορά, καθώς ο Ουρανός δεν ανέχεται δεσμεύσεις και υποδείξεις. Η όψη αυτή ουσιαστικά μας ζητά να αποκοπούμε από το παλιό, το φθαρμένο, το ανούσιο και να αποδεχτούμε το καινούργιο, το πρωτοποριακό και το πολλά υποσχόμενο νέο μέλλον.
Sponsored Links

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού.

Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο είναι αυτά του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 25/3, 26/6, 28/9 και 26/12. Αντίθετα, οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Παρθένοι και οι Τοξότες και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 25/4, 28/7, 28/8 και 27/11 μπορούν να εκμεταλλευτούν προς το συμφέρον τους αυτή την όψη.

H Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Φίλε Κριέ, το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που σχηματίζεται στις Ιανουαρίου συνιστά ιδιαίτερη προσοχή, καθώς ο Ουρανός που βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σου, είναι πολύ πιθανό να σε κάνει περισσότερο ανήσυχο και ευέξαπτο και να σου δημιουργήσει την επιθυμία να απεγκλωβιστείς και να απαγκιστρωθείς από καταστάσεις ή σχέσεις που νοιώθεις να σε πιέζουν. Η ανάγκη σου για ανεξαρτησία μπορεί να γίνει ιδιαίτερα εμφανής στον επαγγελματικό τομέα, ειδικά αν η δουλειά που προσφέρεις δεν ανταμείβεται όσο σου αξίζει. Ωστόσο, θα πρέπει να συγκρατήσεις τον εαυτό σου και να μην εξωτερικεύσεις την αγανάκτησή σου, αν δεν θέλεις να υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες. Ακόμα κι αν αυτή τη στιγμή, νιώθεις έτοιμος να αντιμετωπίσεις τις όποιες εξελίξεις σίγουρα μια αυθόρμητη συμπεριφορά θα σου κοστίσει στην πορεία. Ανάλογη ψυχραιμία πρέπει να δείξεις και στον αισθηματικό τομέα, και να αναβάλλεις για λίγες μέρες οριστικές αποφάσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, η δική σου κυβερνήτης η Αφροδίτη σχηματίζεται στις 13 Ιανουαρίου τετράγωνο με τον ανατρεπτικό Ουρανό, μια όψη που θεωρείται αρκετά δύσκολη. Φαίνεται όμως πώς δεν επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις για το δικό σου ζώδιο, αφού η Αφροδίτη βρίσκεται στο συμβατό ζώδιο του Αιγόκερω και σου προσφέρει την πολύτιμη βοήθειά της. Ωστόσο, καλό θα είναι να προσέξεις ακραίες συμπεριφορές που μπορεί να πληγώσουν άτομα που δεν σου φταίνε και να αποφύγεις εντάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα. Ίσως η αυξημένη σου αυτοπεποίθηση αυτό το διάστημα, και το γεγονός ότι βλέπεις τους στόχους σου να πραγματοποιούνται, σε ωθήσουν να συμπεριφερθείς με κάποια αλαζονεία σε συναδέλφους σου ή ακόμα και ανώτερούς σου, με αποτέλεσμα να δημιουργήσεις αρνητικές εντυπώσεις. Απέφυγε επίσης παρορμητικές αλλαγές στα επαγγελματικά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, στις 13 Ιανουαρίου η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον ριζοσπαστικό πλανήτη Ουρανό και η όψη αυτή πρόκειται να σου δημιουργήσει αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις. Θα πρέπει λοιπόν τις επόμενες τρεις ημέρες να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και κυρίως να αποφύγεις συναλλαγές με φιλικά σου πρόσωπα που μπορεί να σου εγγυώνται το οτιδήποτε, είναι όμως αμφίβολο αν θα μπορέσουν να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους. Προβλήματα μπορεί να εμφανιστούν και στην αισθηματική σου ζωή, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο την συμπεριφορά σου απέναντι στο σύντροφό σου και να μην δίνεις αφορμές για παρεξηγήσεις και τσακωμούς που μπορούν να πάρουν απρόβλεπτες διαστάσεις και να καταλήξουν ακόμα και σε οριστική ρήξη. Ωστόσο, αν διατηρείς μια σχέση που δεν σε καλύπτει, ίσως τώρα αποφασίσεις να την διακόψεις μια για πάντα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στις 13 Ιανουαρίου συνιστά ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να γίνει αιτία οικογενειακών προβλημάτων που θα επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σου. Τις επόμενες τρεις ημέρες λοιπόν, καλό θα είναι να προσέχεις την συμπεριφορά σου και την στάση σου προς τα αγαπημένα σου πρόσωπα, καθώς μπορεί μια κίνησή σου να προκαλέσει απρόβλεπτες επιπτώσεις τις οποίες δεν θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις. Το γεγονός ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό του Αιγόκερω και τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, συνιστά προσοχή και στη σχέση σου με τον σύντροφό σου, ειδικά αν το τελευταίο διάστημα τον έχεις ήδη επιφορτίσει αρκετά. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και να θυμάσαι ότι με λίγη ψυχραιμία και υπομονή, θα περάσεις ανώδυνα αυτή την ανατρεπτική όψη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Λέων

Φίλε Λέοντα, το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 13 Ιανουαρίου μπορεί να σου δημιουργήσει αρκετά προβλήματα, παρόλο που η ευνοϊκή προς το ζώδιό σου θέση του Ουρανού, θα σε βοηθήσει να τα χειριστείς με τον καλύτερο τρόπο. Τα θέματα που θα σε απασχολήσουν τις επόμενες ημέρες αφορούν στην εργασία σου, την καθημερινότητά σου αλλά και την υγεία σου που φαίνεται ότι έχει καταπονηθεί το τελευταίο διάστημα από τα υπερβολικά αυξημένα καθήκοντά σου. Ωστόσο, αυτό που σου χρειάζεται είναι ένας καλός προγραμματισμός και με την βοήθεια του Ουρανού ίσως αναγκαστείς πια να οργανώσεις έτσι τον χρόνο σου ώστε να εξασφαλίσεις χρόνο για τις προσωπικές σου στιγμές, αφού και ο σύντροφός σου δεν φαίνεται να αντέχει για πολύ ακόμα την απουσία σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η Αφροδίτη από το συμβατό ζώδιο του Αιγόκερω, σχηματίζει τετράγωνο με τον επαναστατικό Ουρανό στις 13 Ιανουαρίου και παρόλο που δεν μπορεί να σου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα, συνιστά να ενδιαφερθείς περισσότερο για τα οικονομικά σου και να φροντίσεις να κάνεις έναν σωστό προϋπολογισμό που θα σε βοηθήσει να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου αλλά και να αποφύγεις μεγάλες απώλειες. Δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να προκύψει ένα απρόβλεπτο έξοδο που θα σε ανησυχήσει, ίσως όμως είναι καλύτερα να το τακτοποιήσεις εγκαίρως παρά να αφήσεις εκκρεμότητες που θα βρεις μπροστά σου αργότερα. Καλό θα είναι επίσης να κλείσεις εκκρεμότητες και με την αισθηματική σου ζωή, ειδικά αν «πηγαινο-έρχεσαι» σε μια σχέση που δεν οδηγεί πουθενά. Να ξέρεις ότι κάτι καλύτερο έρχεται στο δρόμο σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, η Αφροδίτη που κυβερνά και το δικό σου ζώδιο, σχηματίζει μια δυσμενή όψη με τον ανατρεπτικό Ουρανό στις 13 Ιανουαρίου και φαίνεται να απειλεί για άλλη μια φορά τις σημαντικές σχέσεις που υπάρχουν στη ζωή σου. Αν μάλιστα, υπάρχουν προβλήματα που παραμένουν άλυτα, ίσως η κατάσταση επιδεινωθεί ακόμα περισσότερο το επόμενο τριήμερο. Θα πρέπει λοιπόν, είτε να βρεθεί η χρυσή τομή είτε να ακολουθήσεις την μοίρα, που ζητά την διάλυση αυτής της σχέσης, ώστε να μπορέσει να φέρει στο δρόμο σου το καλύτερο για σένα. Αν υπάρχουν προβλήματα στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις ώστε να μην διογκωθούν. Επίσης, θα πρέπει να προσέχεις αυτές τις ημέρες, τυχόν προβλήματα στο σπίτι με τα ηλεκτρικά και να τηρείς όλους τους κανόνες ασφαλείας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, το ανατρεπτικό τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που σχηματίζεται στις 13 Ιανουαρίου, είναι μια όψη που μπορεί να σημάνει σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου είτε με την θέλησή σου, είτε και εν αγνοία σου. Το επόμενο τριήμερο θα υπάρξουν απρόβλεπτες ανακατατάξεις στον επαγγελματικό σου τομέα και δεν αποκλείεται να καταλήξεις σε μια θέση που μπορεί να πιστεύεις ότι δεν σου ταιριάζει ή δεν σου δίνει την δυνατότητα να αξιοποιήσεις τα προσόντα σου. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να «επαναστατήσεις» εκ των προτέρων γιατί οι εξελίξεις στην πορεία μπορεί να σε διαψεύσουν. Το γεγονός ότι η Αφροδίτη σχηματίζει θετική γωνία με το ζώδιό σου, θα σου δώσει την ευκαιρία να εκφραστείς καλύτερα αλλά και να δημιουργήσεις θετικές σχέσεις με το νέο σου περιβάλλον με αποτέλεσμα να αποδώσεις πολύ καλύτερα, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και ένας κεραυνοβόλος έρωτας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στις 13 Ιανουαρίου, θα αποδειχθεί κάπως «περίεργο» για σένα, αφού μπορεί μεν να σε ωθήσει να κάνεις σπατάλες, από την άλλη όμως το γεγονός ότι έχεις αυτή τη δυνατότητα, σημαίνει ότι θα εισπράξεις κάποια χρήματα. Άλλωστε το γεγονός ότι ο Ουρανός βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση προς το ζώδιό σου, σού επιτρέπει να βγεις και να διασκεδάσεις, ή ακόμα και να το «παρακάνεις» λίγο, ειδικά αν το τελευταίο διάστημα έχεις κουραστεί περισσότερο. Αν είσαι ελεύθερος, ένας απρόσμενος έρωτας, θα δώσει νέο νόημα στη ζωή σου και θα σε κάνει να ξεχάσεις όλα σου τα προβλήματα. Το γεγονός βέβαια ότι πρόκειται για μια αρνητική όψη, συνιστά να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου μέχρι να διαπιστώσεις ότι αυτή η σχέση μπορεί όντως να σταθεροποιηθεί. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η Αφροδίτη που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζει τετράγωνο με τον ριζοσπαστικό Ουρανό στις 13 Ιανουαρίου και συνιστά ιδιαίτερη προσοχή, ειδικά αν ανήκεις στους Αιγόκερους που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες. Η όψη αυτή μπορεί να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στο οικογενειακό περιβάλλον σου, ή να προκαλέσει σημαντικές δαπάνες για την αποκατάσταση μιας βλάβης στο σπίτι σου. Επιπλέον, θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη έμφαση και στα επαγγελματικά σου και να ξεκαθαρίσεις ποιες είναι οι βλέψεις σου και κατά πόσον είναι εφικτές υπό τις παρούσες συνθήκες, ώστε να μην αναλώνεις άσκοπα τις δυνάμεις σου. Τέλος, καλό είναι να προσέχεις και τα οικονομικά σου, αφού το επόμενο τριήμερο ίσως προκύψουν απρόβλεπτα έξοδα που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον κυβερνήτη σου Ουρανό στις 13 Ιανουαρίου και συνιστά ιδιαίτερη προσοχή το επόμενο τριήμερο. Η συγκεκριμένη όψη θα επηρεάσει τις σχέσεις σου και είναι πολύ πιθανό να σε κάνει να αλλάξεις ριζικά τις απόψεις σου για σημαντικά ζητήματα, που αφορούν πολλούς τομείς της ζωής σου. Δεν αποκλείεται ακόμα και το ενδεχόμενο να σκεφτείς το ενδεχόμενο να ξεκινήσεις μια καινούργια ζωή, σε μια άλλη χώρα, αλλά καλό θα είναι να μην πάρεις οριστικές αποφάσεις αυτές τις ημέρες και να περιμένεις λίγο, ώστε να συγκεντρώσεις χρήσιμες πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να διαμορφώσεις μια καλύτερη άποψη. Ωστόσο, αν διατηρείς – ή συνάψεις αυτές τις μέρες – σχέσεις με άτομα από άλλη χώρα, ίσως αυτή η προοπτική αποτελέσει τη λύση σε πολλά προβλήματά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που σχηματίζεται στις 13 Ιανουαρίου είναι μια όψη που θα εντείνει την οικονομική σου ανασφάλεια και δεν αποκλείεται να έχει πραγματικά δυσάρεστες επιπτώσεις στα εισοδήματά σου. Έτσι κι αλλιώς ο Ουρανός που βρίσκεται μόνιμα τα τελευταία χρόνια στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δημιουργεί έντονα σκαμπανεβάσματα ανάλογα με τις διαθέσεις του, και ίσως έχεις συνηθίσει πια τα «καμώματά» του. Το γεγονός πως αυτή τη φορά η Αφροδίτη σχηματίζει θετική γωνία με το ζώδιό σου, είναι αρκετά βοηθητικό, ειδικά αν έχεις μάθει να διαχειρίζεσαι τα έσοδά σου συνετά. Απέφυγε λοιπόν περιττές σπατάλες ώστε να μην αντιμετωπίσεις σοβαρά προβλήματα το επόμενο τριήμερο. Καλό θα είναι επίσης να αποφύγεις οικονομικές συναλλαγές με φιλικά σου πρόσωπα ώστε να μην υπάρξουν αναπάντεχες απώλειες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-01-2013 00:00:00