blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία. Μια θετική όψη! Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία. Μια θετική όψη! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 9 Νοεμβρίου οι δυο ευεργέτες πλανήτες, η Αφροδίτη και ο Δίας σχηματίζουν τρίγωνο μεταξύ τους, μια όψη που μπορεί να φέρει θετικά γεγονότα σε πολλούς τομείς. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο της κυβέρνησής της τον Ζυγό, από όπου ευνοεί ιδιαίτερα τις σχέσεις και τις συνεργασίες, ενώ ο Δίας από το ζώδιο των Διδύμων, διευκολύνει την επικοινωνία και βοηθά να βρεθούν νέες λύσεις σε παλιά προβλήματα.

Το γεγονός ότι ο Δίας είναι ανάδρομος μπορεί να προκαλέσει καθυστέρηση σε μερικές περιπτώσεις, μπορεί όμως και να ξαναφέρει στην επιφάνεια θέματα που δεν εξελίσσονται όπως θα έπρεπε, ώστε να αποκατασταθούν. Έτσι, αυτό το διάστημα θα υπάρξουν και αρκετές σχέσεις που θα αναβιώσουν και θα αναζωπυρωθούν, ενώ είναι πιθανό να δημιουργηθούν συνεργασίες που θα αποδειχθούν αρκετά επικερδείς στο μέλλον.

Sponsored Links

Ποιά ζώδια ευνοούνται από το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή την όψη, είναι τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς (Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι).

Tο τρίγωνο Αφροδίτης – Δία και η επιρροή του στα ζώδια

Κριός

Φίλε Κριέ, η Αφροδίτη συνεχίζοντας την πορεία της στον έβδομο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου που αντιπροσωπεύει τον τομέα των σχέσεών σου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στις 9 Νοεμβρίου, γεγονός που σου επιτρέπει να εκφράσεις πιο εύκολα τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου στον σύντροφό σου και να δεθείς περισσότερο μαζί του. Αν διατηρείς ήδη μια σοβαρή σχέση, κάποια γεγονότα θα γίνουν αιτία να συνειδητοποιήσεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις το επόμενο βήμα και να προχωρήσεις σε επίσημη δέσμευση και δεν αποκλείεται να προγραμματίσεις μια ρομαντική έξοδο ή ακόμα και ένα ταξίδι για να του ανακοινώσεις τις προθέσεις σου. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, η όψη αυτή σου επιφυλάσσει μια καθοριστική γνωριμία. Εύνοια θα υπάρξει και σε επαγγελματικές συνεργασίες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, το τρίγωνο που θα σχηματίσει η κυβερνήτης σου Αφροδίτη με τον Δία στις 9 Νοεμβρίου, θα αποτελέσει μια θετική επιρροή τόσο για τα επαγγελματικά σου όσο και για τα οικονομικά σου. Το γεγονός μάλιστα ότι ο Δίας βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, μπορεί να προκαλέσει κάποια καθυστέρηση στα έσοδα σου, δεν αποκλείεται όμως να γίνει αιτία να λάβεις έσοδα που περιμένεις εδώ και καιρό. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να συνεχίσεις τις προσπάθειες που κάνεις στον επαγγελματικό τομέα, ώστε να μπορέσεις να σταθεροποιήσεις τη θέση σου και κατ’ επέκταση τα εισοδήματά σου. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένεται να έχουν όσοι Ταύροι τρέφουν κρυφά συναισθήματα για ένα άτομο μέσα από το επαγγελματικό τους περιβάλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, στις 9 Νοεμβρίου ο Δίας που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζει την ευνοϊκή γωνία του τριγώνου με την Αφροδίτη και σου εγγυάται να κάνει εξαιρετικά ενδιαφέρουσα τη ζωή σου σε πολλούς τομείς. Η αισθηματική σου ζωή, ο σύντροφος ή τα παιδιά σου θα σου προσφέρουν αυτές τις ημέρες μοναδικές στιγμές χαράς, ενώ και η δημιουργικότητά σου θα είναι έντονα τονισμένη. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια ιδανική γνωριμία με ένα άτομο που θα σε εκτιμήσει για αυτό που πραγματικά είσαι, με αποτέλεσμα πολύ γρήγορα η σχέση σας να πάρει πιο σοβαρή μορφή. Τέλος, αν ανήκεις στους ελεύθερους επαγγελματίες, μια πρωτότυπη ιδέα σου θα γίνει αφορμή να αυξήσεις την πελατεία σου και φυσικά τα έσοδά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, στις 9 Νοεμβρίου η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον ευεργέτη Δία και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μια ανασκόπηση της αισθηματικής σου ζωής και να πάρεις την πρωτοβουλία να διορθώσεις κάποια λάθη σου. Αν για παράδειγμα έχεις διαλύσει μια σχέση που πιστεύεις ότι άξιζε, θα νιώσεις την ανάγκη να την επαναπροσεγγίσεις, και η ανταπόκριση θα είναι τόσο θετική που θα αναπτερώσει το ηθικό σου με αποτέλεσμα να απολαύσεις την επιτυχία και σε άλλες δραστηριότητές σου. Ευχάριστες στιγμές θα σου προσφέρει και το οικογενειακό περιβάλλον, ενώ ένα ηλικιωμένο μέλος ίσως σου μεταφέρει κάποιες εμπειρίες του που θα σε βοηθήσουν καθοριστικά στη δουλειά σου. Τέλος, αν είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από έναν οικείο σου χώρο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, στις 9 Νοεμβρίου η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία, γεγονός που θα αποτελέσει για σένα μια καλή ευκαιρία να διατυπώσεις τις απόψεις σου και τις ιδέες σου που θα έχουν απήχηση στους ανωτέρους σου. Έτσι κι αλλιώς βρίσκεσαι σε μια περίοδο πολύ παραγωγική που μπορεί να σου ανοίξει νέους δρόμους και προοπτικές για την πρόοδό σου. Εύνοια μπορεί να προέλθει και μέσα από συγγενικά σου πρόσωπα ή αδέλφια ή ακόμα κάποια επαγγελματικά ταξίδια που θα σου δώσουν την ευκαιρία να γνωρίσεις σημαντικά άτομα. Στον αισθηματικό τομέα, η σχέση σου πρόκειται να σταθεροποιηθεί αυτό το διάστημα, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ίσως πρέπει να προσέξεις περισσότερο ένα άτομο μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που δείχνει να τρέφει άλλου είδους συναισθήματα για σένα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στις 9 Νοεμβρίου και σου δίνει την ευκαιρία να βελτιώσεις τα οικονομικά αλλά και τα επαγγελματικά σου. Με τον Δία που έτσι κι αλλιώς βρίσκεται εδώ και καιρό στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου, είναι θέμα χρόνου το να εξασφαλίσεις τις καλύτερες προοπτικές στην καριέρα σου, ενώ αυτές τις ημέρες θα υπάρξει και η ανάλογη οικονομική ανταμοιβή. Με την αύξηση των αποδοχών σου ίσως αναβιώσει και η επιθυμία σου για ένα ταξίδι που λαχταράς εδώ και καιρό, και θεωρήσεις ότι ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να το προγραμματίσεις για τα ερχόμενα Χριστούγεννα. Στον αισθηματικό τομέα, αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, είναι πολύ πιθανό να επισημοποιηθεί αυτό το διάστημα, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ένα ενδιαφέρον άτομο που μπορεί να προέρχεται από άλλη χώρα θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη που βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σου, σχηματίζει στις 9 Νοεμβρίου τρίγωνο με τον ευεργέτη πλανήτη Δία, γεγονός που θα σημάνει την αρχή της υλοποίησης των στόχων και των φιλοδοξιών σου. Τώρα νιώθεις έτοιμος να κάνεις ό,τι χρειάζεται προκειμένου να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο μέλλον κι έτσι είναι πολύ πιθανό να αποφασίσεις να εγκατασταθείς στο εξωτερικό, ή να ξεκινήσεις ένα σεμινάριο που θα σου ανοίξει νέες προοπτικές. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα, καθώς φαίνεσαι αποφασισμένος να ενωθείς με τα δεσμά του γάμου και να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μια γνωριμία που θα αλλάξει τελείως το πρόγραμμά σου ή ακόμα και την επαγγελματική σου πορεία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, στις 9 Νοεμβρίου η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία. Η όψη αυτή πραγματοποιείται σε δυο «σκοτεινούς» οίκους του ηλιακού σου ωροσκοπίου και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να ερευνήσεις το υποσυνείδητό σου και να αναζητήσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου και τα θέλω σου. Ίσως υπάρχουν κάποια απωθημένα που πρέπει να υλοποιήσεις, καθώς βλέπεις τα χρόνια να περνούν και τα περιθώρια να στενεύουν. Η μοναξιά αυτές τις ημέρες μπορεί να είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική αφού θα σου δώσει την ευκαιρία να σκεφτείς και να χαράξεις τα επόμενα βήματά σου. Η νέα κατεύθυνση που θα αποφασίσεις να ακολουθήσεις τελικά μπορεί να έχει να σου προσφέρει περισσότερα από όσα φαντάζεσαι ενώ δεν αποκλείεται να σου επιφυλάσσει και τον έρωτα της ζωής σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, στις 9 Νοεμβρίου η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία και σου επιφυλάσσει θετικές εξελίξεις σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Το γεγονός ότι ο Δίας βρίσκεται εδώ και καιρό στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, δείχνει ότι έτσι κι αλλιώς αυτό το διάστημα σ’ απασχολεί περισσότερο το κομμάτι των σχέσεών σου, και πιστεύεις ότι πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Έτσι είναι πιθανό να επισπεύσεις τις διαδικασίες του γάμου, αφού δεν υπάρχει λόγος για άλλες αναβολές, ενώ αν είσαι ελεύθερος, θα επιδιώξεις περισσότερες εξόδους με τα φιλικά σου πρόσωπα, με αποτέλεσμα πολύ σύντομα να γνωρίσεις ένα ενδιαφέρον άτομο, με το οποίο πολύ γρήγορα θα αποφασίσεις να συμβιώσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, για μια ακόμα φορά τα επαγγελματικά σου έρχονται στο προσκήνιο, αφού στις 9 Νοεμβρίου η Αφροδίτη που βρίσκεται στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία που συνεχίζει την πορεία του στον τομέα της δουλειάς σου. Το γεγονός μάλιστα ότι ο Δίας βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, είναι πιθανό να σε βάλει σε κάποια διλήμματα αφού μπορεί να προκύψουν προτάσεις και ευκαιρίες που δεν περιμένεις και που εξελίσσονται σχεδόν ταυτόχρονα. Ευτυχώς ο Δίας έχει το καλό να αναδεικνύει μέσα από γεγονότα και καταστάσεις τα θετικά και τα αρνητικά ώστε να μειώνονται οι κίνδυνοι μιας λανθασμένης επιλογής. Έτσι, οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου είναι ιδανικές. Αν μάλιστα είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να δεχτείς ερωτικές προκλήσεις από κάποιον ανώτερό σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία, διαμορφώνεται στις 9 Νοεμβρίου στα άλλα δυο ζώδια του αέρα και συμπληρώνουν ένα μεγάλο τρίγωνο με το ζώδιό σου. Έτσι, η συγκεκριμένη όψη σε ευνοεί περισσότερο από όλους και οι επόμενες ημέρες είναι ιδανικές για να προωθήσεις όσα θέματα σε ενδιαφέρουν. Ακόμα κι αν επιθυμείς μια αύξηση που πιστεύεις ότι σου αξίζει, καλό θα ήταν να την επιδιώξεις τώρα. Μεγάλη εύνοια αναμένεται και στον αισθηματικό τομέα, αφού η σχέση σου με τον σύντροφό σου πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να ξεκινήσετε τις προσπάθειες για την απόκτηση του πρώτου σας απογόνου. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα ανταποκρίνεται πλήρως στην εικόνα που ονειρεύεσαι. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, στις 9 Νοεμβρίου η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον παραδοσιακό σου κυβερνήτη Δία, γεγονός που πρόκειται να σε ευνοήσει κυρίως σε οικονομικά θέματα καθώς και σε ζητήματα που σχετίζονται με τα περιουσιακά σου στοιχεία. Οι επόμενες ημέρες είναι κατάλληλες για να ασχοληθείς με αγοραπωλησίες που μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση και την ζωή σου, ή να πληρώσεις κάποιες οφειλές που θα σε απαλλάξουν από το άγχος. Επιπλέον θα έχεις την ευκαιρία να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην οικογένειά σου και στο σπίτι σου. Εύνοια υπάρχει και στον αισθηματικό τομέα, όπου είναι πολύ πιθανό να αναβιώσει ένας παλιός έρωτας, ή –αν είσαι ελεύθερος- να ζήσεις ένα έντονο πάθος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Πηγή: Myastro.gr

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-11-2012 00:00:00