blank
 
blank

Ανάδρομος Ερμής στο Λέοντα μέχρι 8 Αυγούστου! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

 
Ανάδρομος Ερμής στο Λέοντα μέχρι 8 Αυγούστου! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Από τις 15 Ιουλίου, ο Ερμής, ο πλανήτης που στην αστρολογία αντιπροσωπεύει την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, την μόρφωση και γενικότερα τον τρόπο έκφρασής μας κινείται ανάδρομος στο ζώδιο του Λέοντα. Μέχρι τις 8 Αυγούστου, που θα ολοκληρωθεί η ανάδρομη πορεία του, θα υπάρξουν καθυστερήσεις, αναβολές, εμπόδια και μία χαοτική και μπερδεμένη κατάσταση σε όλες τις επικοινωνίες μας.

Με τον ανάδρομο Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα, θα επανέλθουν στη ζωή μας συναισθήματα από το παρελθόν και θα χρειαστεί να σκεφτούμε και να κατανοήσουμε καλύτερα τα ζητούμενα της καρδιάς μας. Θα επαναπροσδιορίσουμε και θα σκεφτούμε εκ νέου τα θέλω μας, προκειμένου να αποσαφηνίσουμε, τι είναι αυτό τελικά που μας καλύπτει και μας ταιριάζει καλύτερα.
 
Τα ζώδια που δέχονται την άμεση επιρροή του ανάδρομου Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα, είναι οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι, οι οποίοι πρέπει να σκέφτονται δύο φορές πριν πράξουν, μιλήσουν ή αποφασίσουν, γιατί θα έρθουν αντιμέτωποι με παρανοήσεις, λάθη, μπερδέματα και καθυστερήσεις. Τα ζώδια που μπορούν τελικά να βγουν ευνοημένα από την ανάδρομη κίνηση του Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα είναι οι Κριοί, οι Τοξότες, οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, οι οποίοι μπορεί αυτή την περίοδο να πράξουν, κάτι που είχαν στο μυαλό τους από το παρελθόν, αλλά όλο το ανέλαβαν.
Sponsored Links

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΡΜΗΣ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ: ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Διάβασε το ζώδιο αλλά και τον ωροσκόπο σου και μάθε πώς θα σε επηρεάσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα:
 
ΚΡΙΟΣ: Ο τομέας των αισθηματικών σου βρίσκεται σε πρώτο πλάνο από τις 15/7 ως και τις 8/8, όπου ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο φιλικό για σένα ζώδιο του Λέοντα. Αν υπάρχει ήδη κάποιος σύντροφος στη ζωή σου, θα επανέλθουν αυτή την περίοδο στη σχέση σου κάποια προβλήματα από το παρελθόν, τα οποία θα χρειαστεί τώρα να τα αντιμετωπίσεις και να τα λύσεις. Συζητήσεις , σχέδια και ερωτικές υποσχέσεις που είχαν γίνει στο παρελθόν και δεν είχαν γίνει μέχρι τώρα πραγματικότητα, θα μπουν σε ένα νέο πλάνο. Αν αυτό το διάστημα σε βρίσκει χωρίς σχέση, τότε αυτή την περίοδο θα έρθει ξανά στη ζωή σου ένα άτομο από το παρελθόν και εσύ τώρα θα πρέπει να πάρεις την απόφαση αν θα προκύψει μία επανασύνδεση ή όχι.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα, σε επηρεάζει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, μέχρι και τις 8/8. Αυτή την περίοδο λοιπόν θα διακρίνεις πως υπάρχουν ασυμφωνίες με τα οικογενειακά σου πρόσωπα. Άλλα μπορούν να σου λένε, άλλα θα κατανοείς και στο τέλος θα δημιουργούνται από το πουθενά παρεξηγήσεις και καβγάδες, οι οποίοι γρήγορα θα ξεχνιούνται. Μικροπροβλήματα και ζημιές στο χώρο του σπιτιού σου, μπορεί να σε εκνευρίσουν και να σε βγάλουν εκτός προγράμματος.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Όταν ο Ερμής (που είναι ο κυβερνήτης σου), είναι σε ανάδρομη πορεία, είναι αισθητό στην καθημερινότητά σου το επικοινωνιακό χάος, οι παραλείψεις και τα μπερδέματα. Σίγουρα και αυτή τη φορά δεν θα λείπουν οι στιγμές που θα ξεχνάς το κινητό σου στο σπίτι, το laptop σου μπορεί να παρουσιάζει προβληματάκια, να καθυστερείς στα ραντεβού σου ή να μην μπορείς να συνεννοηθείς με τους δικούς σου. Το θετικό νέο όμως είναι ότι αυτή την φορά που ο Ερμής κινείται ανάδρομα από το ζώδιο του Λέοντα (μέχρι τις 8/8), είναι ότι θα υπάρξουν επικοινωνίες, συναντήσεις, τηλεφωνήματα ή και ειδήσεις με άτομα που είχαν παίξει σημαντικό ρόλο στο παρελθόν σου. Φίλοι με τους οποίους είχες χαθεί ή ακόμα και ένας σύντροφος τον οποίο στην ουσία ποτέ δεν ξέχασες θα έρθουν και πάλι στο προσκήνιο της καθημερινότητάς σου.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ενώ μπορεί να είχες κάνει το οικονομικό σου πρόγραμμα, να είχες υπολογίσει όλα τα έσοδα και τα έξοδά σου, ξαφνικά σου τυχαίνουν αναποδιές, καθυστερήσεις και αναβολές τον τομέα των οικονομικών σου, που σε βγάζουν εκτός προγράμματος. Μην ανησυχείς, ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Λέοντα, μέχρι τις 8/8 και είναι αναμενόμενο ότι θα υπάρξουν κάποια εμπόδια στα οικονομικά σου. Για την ώρα, φρόντισε να μην υπογράψεις νέες οικονομικές συμφωνίες και κοίταξε με κάθε λεπτομέρεια τους οικονομικούς όρους πίσω από κάθε έγγραφο που διαβάζεις. Μην ανοιχτείς σε νέα έξοδα και πρόσεξε περισσότερο τις αγορές σου, γιατί στην πορεία μπορεί να βγουν ελαττωματικές ή ασύμφορες.
 
ΛΕΩΝ: Από τις 15 Ιουλίου ήδη έχεις διακρίνει ότι οι εξελίξεις γύρω σου δεν είναι στους ρυθμούς που περίμενες και θα ήθελες. Ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιό σου μέχρι και τις 8/8 φέρνει τα πάνω κάτω στις επικοινωνίες σου και μερικές φορές είναι σαν να παίζει με τα νεύρα σου, αφού τα μπερδέματα, οι αναβολές και οι εναλλαγές σε κουράζουν. Πολλά πράγματα μέσα σου θα αλλάξουν αυτό το διάστημα, ιδέες αλλά και συναισθήματα από το παρελθόν επανέρχονται στη ζωή σου, ενώ οι συμπτώσεις δεν θα λείψουν. Ότι είχες αφήσει ανολοκλήρωτο στο παρελθόν, θα χρειαστεί τώρα να το αντιμετωπίσεις αλλά και να βρεις τη λύση του. Προβλήματα τα οποία μπορεί να τα θεωρούσες ληγμένα θα κάνουν την επανεμφάνισή τους, όπως και άτομα από το παρελθόν σου!
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σε έναν εσωτερικό απολογισμό σε βάζει ο ανάδρομος Ερμής στο Λέοντα από τις 15 Ιουλίου ως και τις 8 Αυγούστου. Είναι η περίοδος που θα σκεφτείς το παρελθόν σου για να παραδειγματιστείς για το μέλλον σου, θα μετρήσεις τα θετικά και τα αρνητικά τις κατάστασης που βρίσκεσαι τώρα και θα επιλέξεις το δρόμο που θέλεις να ακολουθήσεις. Κάποιες στιγμές θα νιώσεις ότι τα ψυχικά σου κουράγια εξαντλούνται και ότι επιθυμείς να απομακρυνθείς από τις εντάσεις και το χάος που επικρατεί γύρω σου (στη δουλειά σου, στο σπίτι σου), προκειμένου να τα βρεις λίγο με τον εαυτό σου! Δεν σου κρύβω ότι μία σχέση που είχε λήξει άδοξα, ή είχε παρασκήνιο και ψέμα, μπορεί τώρα να επανέλθει στη ζωή σου για μία δεύτερη ευκαιρία…
 
ΖΥΓΟΣ: Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα, δεν είναι αρνητική για το δικό σου ζώδιο, ίσα-ίσα που σε βοηθά να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και σε φέρνει πιο κοντά στην εκπλήρωση προσδοκιών του παρελθόντος, που είχαν μείνει στη μέση. Από τις 15/7-8/8 θα συναντηθείς με φιλικά πρόσωπα από το παρελθόν σου, δεν αποκλείεται όμως να γυρίσει στη ζωή σου ένας ανεκπλήρωτος έρωτας, που είχε προκύψει στη ζωή σου στο παρελθόν. Είναι βέβαιο ότι κάποιες στιγμές μπορεί και εσύ από την πλευρά σου να βγεις έξω από τα ρούχα σου με την ασυνέπεια και το πείσμα των ανθρώπων που σε περιστοιχίζουν, έχεις όμως να απολαύσεις τις χαρές που δεν κατάφερες στο παρελθόν σου να ζήσεις.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο ανάδρομος Ερμής στο Λέοντα, επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σου, στον οποίο προκύπτουν αναποδιές, λάθη και μπερδέματα. Επαγγελματικά ραντεβού θα αναβάλλονται ξαφνικά, ενώ οι συμφωνίες και οι συνεργασίες μπορεί να διακόπτονται ή να εξελίσσονται σε πολύ αργούς ρυθμούς. Δεν είναι καλή η περίοδος για να επιδιώξεις κάποια επαγγελματική αλλαγή και αν θελήσεις να κάνεις την έναρξη μίας νέας εργασίας, θα πρέπει πρώτα να έχεις προσέξει πολύ τους όρους της σύμβασης. Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξεις και αν είσαι ήδη σε εργασία, γιατί μπορεί ο ενθουσιασμός σου και η υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων σου, να σε φέρει αντιμέτωπο με λάθη, που θα είναι δύσκολο να διορθώσεις.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα, θα φέρει μικρό – αναποδιές στις επικοινωνίες σου, στις μετακινήσεις σου και σε κάθε συναναστροφή σου με το εξωτερικό ή με άτομα που βρίσκονται μακριά. Δεν αποκλείεται όμως μέχρι τις 8/8 να ταξιδέψεις ή να βρεθείς με ένα άτομο που σας χώριζε απόσταση. Ζητήματα σπουδών ή επέκτασης γνώσεων τα οποία είχες στο μυαλό σου, επανέρχονται πάλι στην επιφάνεια και παίρνεις την απόφαση ποια κατεύθυνση θέλεις να πάρεις. Πριν οποιαδήποτε ενέργειά σου (ταξίδι, τηλεφώνημα, απόφαση),μέτρησε τα θετικά και τα αρνητικά πριν κάνεις οποιοδήποτε βήμα και για την ώρα καλύτερα να αποφύγεις τα νέα ξεκινήματα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα σε συμβουλεύαμε μέχρι τις 8/8 να σημειώνεις σε χαρτί τα έσοδα, τα έξοδα και τις υποχρεώσεις σου, γιατί είναι βέβαιο ότι με τον ανάδρομο Ερμή όλο και κάτι θα ξεχάσεις να πληρώσεις ή και να εισπράξεις. Μέχρι τις 8/8, πρόσεξε αρκετά τις οικονομικές σου υποχρεώσεις και προσπάθησε να αποφύγεις τα νέα οικονομικά ανοίγματα. Για την ώρα καλύτερα να μην υπογράψεις μία νέα οικονομική συμφωνία και δείξε προσοχή σε όλες τις δοσοληψίες σου, γιατί μπορεί να εξαπατηθείς ή να σε ξεγελάσουν! Κάποια χρήματα τα οποία σου χρωστούσαν, ή τα περίμενες και ποτέ δεν ερχόντουσαν, θα έρθει τώρα η στιγμή να τα εισπράξεις!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Ερμής κινείται ανάδρομα ακριβώς απέναντι από το ζώδιό σου μέχρι και τις 8/8, δημιουργώντας μία προβληματική κατάσταση στις σταθερές σου σχέσεις και συνεργασίες. Ήδη θα έχεις διακρίνει ότι άλλα μπορεί να λες και άλλα να καταλαβαίνουν οι γύρω σου και οι παρεξηγήσεις δεν λείπουν από την καθημερινότητά σου. Μία υπάρχουσα σχέση ή και συνεργασία, θα περάσει τις εντάσεις της και θα υπάρξουν διαστάσεις απόψεων, ενώ δεν θα λείψουν και οι καβγάδες. Προσπάθησε να περιορίσεις την εκρηκτικότητά σου και να θυμάσαι πως ο ανάδρομος Ερμής στο Λέοντα βάζει τις «τρικλοποδιές» του, στις οποίες δεν πρέπει να σκοντάφτεις. Αυτό το διάστημα θα επικοινωνήσεις ή θα συναντηθείς τυχαία με μία σταθερή σχέση ή συνεργασία του παρελθόντος.
 
ΙΧΘΕΙΣ: Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα, φέρνει καθυστερήσεις και προβλήματα στο χώρο της εργασίας σου. Μπορεί να αμελήσεις κάποιες από τις υποχρεώσεις σου ή να έχεις έλλειψη συγκέντρωσης και να γίνουν λάθη και παρανοήσεις. Να αναμένεις ότι μπορεί να φορτωθείς ευθύνες άλλων, είτε μπορεί να προκύψουν στη δουλειά σου προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί και τους περασμένους μήνες. Από ψυχοσυναισθηματικής πλευράς, μέχρι τις 8/8 θα νιώθεις ότι έχεις χάσει τα κουράγια σου ή ότι ασφυκτιάς στο κλίμα που υπάρχει γύρω σου. Φρόντισε να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για την ψυχαγωγία σου αλλά και για την ξεκούρασή σου!

Πηγή: Myastro.gr

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-07-2012 00:00:00