blank
 
blank

Ο Άρης στους Διδύμους. Ο έρωτας στα λόγια, αλλά όχι στα… έργα!

 
Ο Άρης στους Διδύμους. Ο έρωτας στα λόγια, αλλά όχι στα… έργα!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ο Άρης στους Διδύμους.

Στις 31 Μαΐου, ο Άρης εγκατέλειψε τον Ταύρο και πέρασε στο ζώδιο των Διδύμων, αποκαλύπτοντάς μας το δυναμισμό των λέξεων, τη σοφία της σωστής επικοινωνίας και την διπλωματία στα θέματα του έρωτα!

Γύρω-γύρω όλοι...

Το βέβαιο είναι πως οι δραστηριότητές σας θα είναι προς ποικίλες κατευθύνσεις, μια και ο Άρης στους Διδύμους είναι πολύπλευρος και ενδιαφέρεται για διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα, χωρίς απαραίτητα να εστιάσει σε ένα και μοναδικό!

 

Μια κάποια νευρικότητα θα υπάρξει καθ’ όλη την παραμονή του στο ζώδιο αυτό, καθώς και ένας αυθορμητισμός, ενώ πιο πολύ θα βρείτε ευχαρίστηση στο να μιλάτε για πράγματα, παρά να περνάτε σε αποφάσεις και δραστηριότητες, ενώ το πιο εύκολο τις μέρες αυτές είναι να κάνουμε γνωριμίες και να δημιουργήσουμε επαφές, με κάθε είδους κόσμο, ποικίλο, ανάμεικτο και όχι απαραίτητα συμβατό με εμάς. Άλλωστε, η ομορφιά και η γοητεία του Άρη στους Διδύμους είναι η διαφορετικότητα. Το δύσκολο σημείο στην υπόθεση, είναι τα ζιγκ ζαγκ του μυαλού μας και η ανάγκη ικανοποίησης αυτού.

 

Μια ακόμη παγίδα είναι αυτή της ανεξέλεγκτης φήμης, ειδικά αν σκοπός είναι να… εξοντώσουμε κάποιον εχθρό. Ή να μας εξοντώσει! Ας μην πιστέψουμε ό,τι ακούμε και ας μην δώσουμε έδαφος και συνέχεια σε διάφορες κατηγορίες εναντίον μας!

 

Ας έχουμε κατά νου πως μια γενικότερη διάθεση για κόντρες και αντιθέσεις δε θα λείψει, βγάζοντας έτσι όλη τη δυναμική του πλανήτη, ενώ επειδή το κυνήγι των ενδιαφερόντων είναι πολύπλευρο, θα βρεθούμε να κάνουμε χίλια πράγματα παράλληλα, με αδυναμία όμως να τα φέρουμε εις πέρας!

 

Ο Άρης ψάχνει από τη φύση του για όπλα και ο Δίδυμος του προσφέρει αυτό του λόγου, της αλλαγής στάσης, ώστε να διχάσει τον εχθρό, τον αντίπαλο. Ως εκ τούτου, το πιο κοφτερό εργαλείο για όλο το μήνα είναι η γλώσσα, η οποία κατέχει την τέχνη του να τσακίζει και να κόβει. Λεκτικές αντιπαραθέσεις θα οδηγήσουν σε επιθετικότητα και αδιέξοδα, για το λόγο αυτό, πριν ξεστομίσετε κάτι, περάστε το από το μυαλό πρώτα.

Μίλα μου για έρωτα!

Το πνευματικό “λουστράρισμα” έχει την τιμητική του και εμείς θα καταφύγουμε στα βιβλία, τα σεμινάρια, την επιμόρφωση γενικότερα αλλά και την διάδοση ειδήσεων, που σημαίνει πως το τηλέφωνο και το ίντερνετ θα πάρουν φωτιά!

 

Ο Άρης στους Διδύμους όμως έχει και ένα σοβαρό πλεονέκτημα: η ικανότητά μας να είμαστε σε θέση να χειριστούμε τη ζωή μας όπως εμείς θέλουμε, είναι εξαιρετική, αφού η πνευματική μας δύναμη ευνοεί κάτι τέτοιο, χαρίζοντας μας την απαραίτητη διαύγεια να επιχειρηματολογήσουμε και να κόβει το μυαλό μας.

 

Η θέση του Άρη στους Διδύμους δεν απαιτεί το εκατό τοις εκατό των επιδόσεών μας, όπως αν ήταν στον Κριό, έτσι οι ρυθμοί είναι πιο χαλαρωτικοί και εγκεφαλικοί. Οι επικοινωνίες θα έχουν τον πρώτο και κυρίαρχο λόγο, όπως επίσης και οι έρωτες, οι διαδικτυακοί αλλά και από τηλεφώνου, οι οποίοι θα κρατήσουν ακέραιο το πάθος με κάθε μέσο!

 

Νεαρούς εραστές φέρνει στη ζωή μας ο Άρης στους Διδύμους, μαζί με φρέσκιες, ολόδροσες αγάπες, πλατωνικούς έρωτες, χαρμόσυνες συνευρέσεις, στις οποίες κερδίζουμε και κάτι πνευματικά, εκτός από σωματικά. Πολλοί και πολλές θα πουν πως βρήκαν το μέντορά τους στο πρόσωπο κάποιου εραστή!

 

Άλλοι πάλι δε θα αντέξουν να μην υποκύψουν στο πειρασμό των... ερωτικών, λεκτικών παιχνιδιών, που θα οδηγήσει σε ερωτικό παιχνίδι και στη συνέχεια σε ιστορία του κρεβατιού. Αλλά το ζητούμενο εδώ δεν είναι τόσο το κρεβάτι, όσο τα παιχνίδια του μυαλού, η εγκεφαλική διέγερση πρώτα και μετά η κατάκτηση! Και αυτό γιατί ο ένας κατανοεί τις ανάγκες του άλλου και κατά συνέπεια προσφέρει στη σχέση αυτό που χρειάζεται!

 

Ιδιαίτερη διάθεση για βαριά και ασήκωτα love story δεν υπάρχει, αλλά θα βρεθούμε να αναλύουμε τα αισθήματα μας, χωρίς να εστιάσουμε στο γεγονός πως αυτά υπάρχουν μέσα μας και δεν είναι απαραίτητο να τα κατανοήσουμε λες και είναι μαθηματικά!

 

Το βέβαιο είναι πως, για όσο διάστημα παραμείνει ο Άρης στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων, η συμπεριφορά μας στον έρωτα θα είναι άστατη και μάλλον άπιστη, αφού η ζωή μας καλεί να γνωρίσουμε ακόμα πιο συναρπαστικές περιπέτειες!!!

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, όσον αφορά τον Άρη στους Διδύμους και τις άλλες όψεις του Ιουνίου, στην τηλεοπτική εκπομπή που ακολουθεί, με τον αστρολόγο Γιώργο Ματσάγγο.

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-05-2013 00:00:00