blank
 
blank

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο ...και στα ερωτικά πάμε καλά! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

 
Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο ...και στα ερωτικά πάμε καλά! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 16 Φεβρουαρίου, στις 18:14, σχηματίζεται το τρίγωνο Άρη-Κρόνου, που πρόκειται να αποτελέσει θετική επιρροή για πολλά θέματα που μας απασχολούν.

Ο Άρης, που είναι ο πλανήτης που μας δραστηριοποιεί και μας παροτρύνει να αγωνιστούμε για την επίτευξη των στόχων μας, συνεργάζεται αρμονικά με τον Κρόνο, που μας προικίζει με σοβαρότητα, πειθαρχία και υπομονή με αποτέλεσμα να εστιαστούμε σοβαρά στους στόχους μας και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό.
 
Το γεγονός ότι οι δυο πλανήτες βρίσκονται σε ζώδια του νερού, καθώς επίσης και το γεγονός ότι εμπλέκεται και ο Πλούτωνας με πολύ μικρή ανοχή (ο οποίος μάλιστα την ίδια μέρα σχηματίζει τρίγωνο με την Σελήνη), δείχνει ότι είναι η κατάλληλη εποχή για να αναβιώσουμε ή να ανακτήσουμε κάτι από το παρελθόν. Έτσι, πολλές συναισθηματικές σχέσεις μπορούν να αποκατασταθούν αυτές τις μέρες, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει επιστροφή χρημάτων που μας οφείλουν ή, με κάποιο τρόπο, να ανταποκριθούμε σε χρέη και οφειλές με μεγαλύτερη ευκολία. Η επιρροή αυτής της όψης θα είναι αισθητή τις επόμενες τρεις μέρες.
 
Διαβάστε επίσης το αναλυτικό σχόλιο μας για το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο και πως μας επηρεάζει αυτό το τριήμερο.
Sponsored Links

Ποια ζώδια ευνοούνται από το τρίγωνο Άρη-Κρόνου.

Τα ζώδια που θα ωφεληθούν περισσότερο από αυτή την όψη είναι τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) και τα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, στις 16 Φεβρουαρίου ο κυβερνήτης σου Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μια αυτοανάλυση που θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις τις πραγματικές σου ανάγκες και τις φιλοδοξίες σου και παράλληλα να βρεις τρόπους να υλοποιήσεις τα οράματά σου. Το κύριο μέλημά σου αυτή τη στιγμή είναι η επαγγελματική σου πορεία και τα οικονομικά σου και προς αυτούς τους τομείς θα κατευθύνεις όλη την ενέργειά σου. Οι κινήσεις σου αλλά και η τύχη θα σε βοηθήσουν να θεμελιώσεις τουλάχιστον μια σταθερότητα – αν όχι και βελτίωση – ώστε να εξασφαλίσεις κατά κάποιο τρόπο το μέλλον σου. Χρέη και οφειλές προς τρίτους μπορούν επίσης να τακτοποιηθούν αυτό το διάστημα, ενώ ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να αναζωπυρώσεις μια σχέση από το παρελθόν, αν το επιθυμείς. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, στις 16 Φεβρουαρίου, ο Κρόνος που βρίσκεται στον τομέα των σχέσεών σου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη και πραγματικά αυτή η όψη μπορεί όχι μόνο να συμβάλλει στην αποκατάσταση της σχέσης σου με τον σύντροφό σου, αλλά και να επιφέρει μια νέα τάξη και αρμονία στη ζωή σου. Το γεγονός μάλιστα ότι την ίδια μέρα η Σελήνη από το ζώδιό σου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα αποτελεί ακόμα μια θετική επιρροή που υπόσχεται ευνοϊκές εξελίξεις στη ζωή σου. Έτσι, τις επόμενες ημέρες θα έχεις την ευκαιρία να αναπτύξεις μια πιο ουσιαστική επικοινωνία με τον σύντροφό σου και να βάλεις την σχέση σας σε πιο γερές βάσεις. Αν μάλιστα είσαι ελεύθερος ίσως προχωρήσεις στην επισημοποίηση του δεσμού σου ή γνωρίσεις ένα νέο έρωτα με τον οποίο γρήγορα θα προχωρήσεις σοβαρά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, στις 16 Φεβρουαρίου διαμορφώνεται το τρίγωνο Άρη – Κρόνου που στη δική σου περίπτωση πρόκειται να επηρεάσει τα επαγγελματικά σου αλλά και την καθημερινότητά σου. Έτσι, τις επόμενες ημέρες θα έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις την καριέρα σου και να προχωρήσεις σε κάποιες κινήσεις που θα σου εξασφαλίσουν μια καλύτερη πορεία. Το γεγονός ότι την ίδια μέρα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό, αφού πέρα από άνοδό σου στην ιεραρχική κλίμακα, σου εξασφαλίζει και μια σημαντική αύξηση των αποδοχών σου. Επίσης αν υπάρχουν περιουσιακά θέματα σε εκκρεμότητα, μπορούν να τακτοποιηθούν αυτό το διάστημα, ενώ παράλληλα μπορείς να τακτοποιήσεις και πιθανά χρέη προς τρίτους. Τέλος, αν είσαι ελεύθερος, θα ζήσεις ένα ερωτικό πάθος, ή θα επιστρέψεις σε μια παλιά σου αγάπη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, το τρίγωνο Άρη – Κρόνου που σχηματίζεται στις 16 Φεβρουαρίου, είναι ιδιαίτερα θετικό για σένα, αφού σχηματίζει ένα μεγάλο τρίγωνο με το ζώδιό σου. Έτσι, τις επόμενες ημέρες, καλό θα είναι να αναλάβεις πρωτοβουλίες για θέματα που σε απασχολούν και να ξεκινήσεις τις προσπάθειές σου για την επίτευξη των στόχων σου που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πραγματοποιηθούν. Η αισθηματική σου ζωή φαίνεται να έχει το προβάδισμα αυτή τη στιγμή, αφού τα επαγγελματικά σου φαίνεται να έχουν σταθεροποιηθεί. Έτσι, με τη συγκεκριμένη διέλευση ίσως αποφασίσεις να ξεκινήσεις τις διαδικασίες του γάμου, ή τις προσπάθειες για την απόκτηση του πρώτου σου παιδιού. Αν είσαι ελεύθερος, μια καινούργια γνωριμία θα αλλάξει –προς το καλύτερο- τη ζωή σου και σύντομα θα αρχίσεις να τη βλέπεις πολύ σοβαρά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η εγκατάσταση του Κρόνου στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ευθύνεται για πολλά οικογενειακά προβλήματα που αντιμετωπίζεις το τελευταίο διάστημα και τα οποία ζητούν λύσεις. Ωστόσο, στις 16 Φεβρουαρίου, ο Κρόνος σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη και σε βοηθάει να πάρεις κάποιες αποφάσεις, ώστε να εξασφαλίσεις την ευημερία που ζητάς όχι μόνο για σένα αλλά και για τους οικείους σου. Το παράλληλο τρίγωνο Σελήνης – Πλούτωνα, είναι πιθανό να σου φέρει μια επαγγελματική πρόταση που θα σου ανοίξει το δρόμο για μια καλύτερη ζωή, παρόλο που ίσως απαιτεί να μετακομίσεις σε μια άλλη γειτονιά, ή ακόμα και σε μια άλλη χώρα. Αν είσαι αποφασισμένος για μια τέτοιου είδους αλλαγή, μην δειλιάσεις, αφού σε περιμένει πραγματικά μια λαμπρή πορεία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, στις 16 Φεβρουαρίου ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και σε βοηθά να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και να σταθεροποιήσεις θέματα που σε απασχολούν στην προσωπική σου ζωή ή στα επαγγελματικά σου. Με ανεπτυγμένο το επικοινωνιακό σου ταλέντο μπορείς να προσεγγίσεις τα κατάλληλα άτομα που πραγματικά θα σπεύσουν να σε βοηθήσουν όπως μπορούν, προκειμένου να τακτοποιήσεις τη ζωή σου. Αν μάλιστα ενδιαφέρεσαι για μια καινούργια δουλειά είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα να υπογράψεις μια σημαντική σύμβαση που θα σε εξασφαλίσει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Βελτίωση θα υπάρξει και στην σχέση σου με τον σύντροφό σου όπου ίσως αποφασίσετε από κοινού ότι ήρθε η ώρα να κάνετε το επόμενο βήμα. Αν πάλι είστε ελεύθεροι, μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει λίγο «άτσαλα», αλλά θα εξελιχθεί με τον καλύτερο τρόπο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, στις 16 Φεβρουαρίου, ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και σου δίνει την ευκαιρία να δεις με μια καινούργια ματιά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου και να πάρεις αποφάσεις που θα έχουν θετική επιρροή στο μέλλον σου. Αν μάλιστα νιώθεις κάπως «πρεσαρισμένος» και πιστεύεις ότι ενώ κοπιάζεις τόσο πολύ, αμείβεσαι λιγότερο από όσο αξίζεις, ίσως τώρα καταφέρεις να βρεις ένα τρόπο να το διορθώσεις αυτό. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα κάθεσαι και θα σου έρχεται το χρήμα, ίσως όμως καταφέρεις να κερδίζεις τα προς το ζην κάνοντας κάτι που πραγματικά σ’ ευχαριστεί. Το σπίτι, ή κάποιο περιουσιακό σου στοιχείο μπορεί επίσης να σου αποφέρει ένα νέο εισόδημα, γι’ αυτό πρέπει να σκεφτείς πώς μπορείς να αξιοποιήσεις κάποιο χώρο σου. Τέλος, ίσως συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου μέσα σε έναν επαγγελματικό χώρο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, στις 16 Φεβρουαρίου ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου και φυσικά αυτή η όψη θα έχει πολύ ευεργετική επιρροή σε σένα. Έτσι, τις επόμενες ημέρες θα καταφέρεις να βάλεις σε εφαρμογή σχέδια που αφορούν στην εκμετάλλευση ενός δημιουργικού σου ταλέντου το οποίο μπορείς να προβάλλεις και να διαπιστώσεις ότι έχει μεγάλη απήχηση στο ευρύ κοινό. Μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα τώρα μπορεί να σου αποφέρει σημαντικά έσοδα και να σου δώσει την ευκαιρία να αναδειχθείς. Επιπλέον, στον αισθηματικό τομέα, ο σύντροφός σου είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα είναι αυτό ακριβώς που ονειρεύεσαι. Εύνοια υπάρχει επίσης σε ταξίδια που μπορεί να γίνουν είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, το τρίγωνο Άρη – Κρόνου που σχηματίζεται στις 16 Φεβρουαρίου μπορεί να μην έχει την τόσο θετική επιρροή σε σένα όσο στα άλλα ζώδια, ωστόσο θα σε βοηθήσει να χειριστείς καλύτερα κάποια οικογενειακά θέματα ή να αποδεχτείς κάποιες καταστάσεις, ώστε να τις προσπεράσεις και να συνεχίσεις τη ζωή σου. Είναι καιρός να απαλλαγείς από το μόνιμο άγχος που έχεις το τελευταίο διάστημα και να αναλογιστείς τι μπορείς να κάνεις εσύ ο ίδιος για τον εαυτό σου, ώστε να εξασφαλίσεις την αυτονομία σου. Το γεγονός ότι την ίδια μέρα σχηματίζεται το τρίγωνο Σελήνης – Πλούτωνα ίσως αποτελέσει τον βοηθητικό παράγοντα που θα δημιουργήσει επαγγελματικές ευκαιρίες που ταιριάζουν με τα προσόντα σου, και που θα σου φέρουν μια νέα πηγή εσόδων. Σε κάθε περίπτωση απόφυγε συγκρούσεις με την οικογένειά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, ο κυβερνήτης σου Κρόνος σχηματίζει στις 16 Φεβρουαρίου τρίγωνο με τον Άρη και παρά το γεγονός ότι αυτοί οι δυο πλανήτες είναι από τη φύση τους τελείως διαφορετικοί, οπωσδήποτε θα σου προσφέρουν μια σημαντική βοήθεια που μπορεί να σου είναι απαραίτητη αυτή τη στιγμή. Έτσι, τις επόμενες ημέρες, θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τα κατάλληλα άτομα και να κάνεις κάποιες σοβαρές συζητήσεις σχετικά με τις φιλοδοξίες σου. Επειδή μάλιστα ανήκεις στα άτομα που δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από αυτό που πιστεύεις ότι μπορείς να προσφέρεις, ίσως μέσα από το διάλογο σου ανοίξει ο δρόμος για μια καλύτερη επαγγελματική πορεία. Ευτυχώς για σένα, ήδη υπάρχουν άτομα που έχουν εντοπίσει τις ικανότητές σου και φαίνονται αποφασισμένα να σου προσφέρουν ό,τι ζητάς. Στον αισθηματικό τομέα, αν είσαι ελεύθερος, ίσως κάνεις μια γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, στις 16 Φεβρουαρίου ο Άρης από τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και δίνει μια ανάσα στα οικονομικά σου. Η συγκεκριμένη όψη θα δώσει μια θετική ώθηση στην καριέρα σου και θα σε απαλλάξει από την οικονομική ανασφάλεια που ένοιωθες το τελευταίο διάστημα. Έτσι, καλό θα είναι να μην εγκαταλείψεις τις προσπάθειες τώρα που βρίσκεσαι ένα βήμα πριν την αναγνώριση, αλλά να συνεχίσεις με το ίδιο πάθος τις προσπάθειές σου. Μην ξεχνάς ότι ο Κρόνος είναι ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης και μπορεί να συμβάλλει στην βελτίωση της ζωής σου σε όλα τα επίπεδα. Αυτό σημαίνει ότι αν είσαι ελεύθερος και ζητάς μια σταθερή σχέση, θα πρέπει αυτές τις ημέρες να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, ώστε να μην προσπεράσεις μια σημαντική γνωριμία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, στις 16 Φεβρουαρίου ο Άρης που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και σε βοηθά να βρεις νέες ισορροπίες σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Ο Άρης κυβερνάει τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με τα εισοδήματά σου και αυτό σημαίνει ότι τις επόμενες ημέρες μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσεις ένα νέο και μακροχρόνιο εισόδημα που θα καλύψει σημαντικές ανάγκες σου, γι’ αυτό φρόντισε να ανταποκριθείς ανάλογα. Εύνοια φυσικά θα υπάρξει και στην αισθηματική σου ζωή όπου αν έχεις μια σοβαρή σχέση μπορεί να επισημοποιηθεί αυτό το διάστημα. Θέματα που αφορούν στο εξωτερικό ευνοούνται ιδιαίτερα και δεν αποκλείεται να δεχτείς μια επαγγελματική πρόταση από μακριά, ή να ερωτευτείς ένα άτομο από άλλη χώρα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-02-2013 00:00:00