blank
 
blank

Ο Άρης στον Αιγόκερω μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου. Όλοι σε ετοιμότητα! Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ο Άρης στον Αιγόκερω μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου. Όλοι σε ετοιμότητα! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου, στις 4.36 τα ξημερώματα, ο Άρης περνάει στο ζώδιο της έξαρσής του, τον Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει μέχρι και τα ξημερώματα της 26ης Δεκεμβρίου.

Ο Άρης στο συγκεκριμένο ζώδιο είναι παντοδύναμος και μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις, τουλάχιστον σε κοσμικό επίπεδο. Η συγκεκριμένη διέλευση συνήθως ανοίγει δρόμους για σημαντικές αλλαγές στην πολιτική οργάνωση των χωρών και των κυβερνήσεων, ενώ υπάρχει ο κίνδυνος να κλιμακωθούν οι στρατιωτικές συγκρούσεις, καθώς ο Άρης σχετίζεται με τον στρατό και τους πολέμους.
 
Σε προσωπικό επίπεδο μας κάνει περισσότερο υπεύθυνους και μας δραστηριοποιεί να δουλέψουμε σκληρά για την επίτευξη των στόχων μας. Το εξάγωνο μάλιστα που σχηματίζει την ίδια μέρα, στις 17 Νοεμβρίου, με τον Ποσειδώνα, ενισχύει την διαισθητική πλευρά μας, ώστε να εργαστούμε πιο αποτελεσματικά.
Sponsored Links

Ποιά ζώδια ευνοούνται από τον Άρη στον Αιγόκερω

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από τη συγκεκριμένη διέλευση είναι οι Ταύροι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς, ενώ τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο.

Ο Άρης στον Αιγόκερω και η επιρροή του στα ζώδια

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, από το Σάββατο 17 Νοεμβρίου ο κυβερνήτης σου Άρης περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και την ημέρα την Χριστουγέννων. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να εντείνεις τις προσπάθειές σου στον επαγγελματικό τομέα, καθώς θα υπάρξουν πολλοί ανταγωνιστές που θα προσπαθήσουν να μπουν στον δρόμο σου και να σου βάλουν εμπόδια. Ωστόσο, χάρη στην υπευθυνότητα και την επιμέλειά σου, μπορείς να πετύχεις την καταξίωση που επιθυμείς. Εξάλλου, το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα την ίδια μέρα, αυξάνει την διαίσθησή σου και σε βοηθά να χειριστείς κάθε πρόβλημα με τον καλύτερο τρόπο. Όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή, το διάστημα αυτό θα είσαι περισσότερο «ιπποτικός» με αποτέλεσμα να πολλαπλασιάσεις τις κατακτήσεις σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, στις 17 Νοεμβρίου ο Άρης εισέρχεται στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τις ανώτερες γνώσεις και τις φιλοσοφικές σου αναζητήσεις. Εκεί θα παραμείνει μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων, και όλο αυτό το διάστημα θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις πράξη τις ιδέες σου και τα πιστεύω σου. Τα ταξίδια και τα θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση θα σε απασχολήσουν περισσότερο και θα δραστηριοποιηθείς έντονα σ’ αυτούς τους τομείς, αφού ήδη αρχίζεις να «μπαίνεις» στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Έτσι, αν αποφασίσεις να ταξιδέψεις στο εξωτερικό, θα εντρυφήσεις σε νέες γνώσεις και κουλτούρες, ενώ δεν αποκλείεται να αποκομίσεις σημαντικά οφέλη από ιδέες τις οποίες μπορείς να εκμεταλλευτείς αργότερα. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία με ένα άτομο από άλλη χώρα, θα επηρεάσει καθοριστικά την πορεία σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, στις 17 Νοεμβρίου ο Άρης περνάει στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου. Το διάστημα αυτό τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά, αφού θα υπάρχει τάση, ό,τι εισπράττεις να εξανεμίζεται χωρίς να το καταλάβεις. Θα πρέπει λοιπόν να βρεις ένα τρόπο ώστε να καλύπτεις περισσότερο τις πρακτικές σου ανάγκες και να φρενάρεις την τάση σου για περιττές πολυτέλειες. Φυσικά λόγω του ότι πλησιάζουν οι γιορτές δεν θα πρέπει να στερηθείς κάποιες μικρές απολαύσεις αλλά πάντα με μέτρο. Το διάστημα αυτό επίσης είναι πιθανό να αναβιώσουν κάποιες παλιές φιλίες ή να θεωρήσεις σκόπιμο να αποκοπείς οριστικά από άτομα που δεν σου ταιριάζουν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, ο Άρης ξεκινάει την πορεία του στον τομέα των σχέσεών σου από τις 17 Νοεμβρίου, γεγονός που σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις σ’ αυτό το κομμάτι της ζωής σου. Μέχρι και τα Χριστούγεννα που θα παραμείνει εκεί, θα σε απασχολήσει σημαντικά η συμβατότητα που υπάρχει στις σχέσεις που έχεις εδραιώσει, και θα αναρωτηθείς για κάποιες επιλογές που έχεις κάνει τόσο στις προσωπικές όσο και στις κοινωνικές σου σχέσεις. Το εξάγωνο που διαμορφώνει στις 17/11 με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να εξετάσεις όλες τις παραμέτρους και τις λεπτομέρειες ώστε να βγάλεις τα κατάλληλα συμπεράσματα και να μην λειτουργήσεις με εγωκεντρισμό και αδιαλλαξία. Αν είσαι ελεύθερος, είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα άτομο με διαφορετική κουλτούρα από τη δική σου που θα επηρεάσει τη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, στις 17 Νοεμβρίου ο Άρης περνά στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με την εργασία, την υγεία και την καθημερινότητά σου. Εκεί θα παραμείνει μέχρι και την ημέρα των Χριστουγέννων και αυτό το διάστημα, μπορεί να αυξηθούν οι επαγγελματικές ευθύνες και τα καθήκοντά σου, αφού οι εργοδότες σου θα προβάλλουν ιδιαίτερες απαιτήσεις. Ωστόσο, θα υπάρξει και η ευκαιρία να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, χάρη στο εξάγωνο που διαμορφώνει ο Άρης με τον Ποσειδώνα. Καλό θα είναι βέβαια, να προσέξεις την φυσική σου κατάσταση και να μην ξεπεράσεις τα όριά σου, αν δεν θέλεις να βρεθείς «κρεβατωμένος» τις ημέρες των εορτών. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα όπου αν είσαι ελεύθερος ίσως προκύψει ένα ενδιαφέρον μέσα από τον χώρο της εργασίας σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, στις 17 Νοεμβρίου ο Άρης μπαίνει στο συμβατό ζώδιο του Αιγόκερω στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 25 Δεκεμβρίου. Το διάστημα αυτό η αυτό-έκφρασή σου, η δημιουργικότητά σου, τα παιδιά σου αλλά και ο έρωτας θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Η σχέση σου με τον σύντροφό σου ή και τα παιδιά σου θα μπει σε πιο σταθερή βάση, καθώς θα διαθέσεις τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται για να έρθεις πιο κοντά τους. Επίσης το διάστημα αυτό θα πρέπει να ξέρεις ότι βρίσκεσαι σε εξαιρετικά γόνιμη περίοδο, οπότε αν επιθυμείς να αποκτήσεις έναν απόγονο, καλό θα είναι να ξεκινήσεις τις προσπάθειες. Τέλος, αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει κάπως «επιθετικά» αλλά γρήγορα θα μετατραπεί σε μια παθιασμένη σχέση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω από τις 17 Νοεμβρίου, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στο σπίτι και την οικογένειά σου. Μέχρι και την ημέρα των Χριστουγέννων που θα παραμείνει εκεί, θα αφιερώσεις μεγάλο μέρος του χρόνου σου για να καλλωπίσεις το περιβάλλον σου και να το προετοιμάσεις για τις επικείμενες γιορτές. Αν σκέφτεσαι να μετακομίσεις ή να ανακαινίσεις κάποιο χώρο, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να το κάνεις. Υπάρχει επίσης η ευχέρεια να διευθετήσεις τυχόν περιουσιακά ζητήματα που εκκρεμούν. Το διάστημα αυτό είναι επίσης κατάλληλο για να επισκεφτείς την τόπο της καταγωγής σου, μακρινούς συγγενείς ή και τους γονείς σου που ζουν μακριά. Πολλοί Ζυγοί θα καταφέρουν επίσης να ξεκινήσουν μια νέα εργασία μέσα από τον οικιακό τους χώρο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης περνάει στις 17 Νοεμβρίου στο ζώδιο του Αιγόκερω στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τα Χριστούγεννα. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να βρίσκεσαι σε επαγρύπνηση καθώς θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις σημαντικές γνωριμίες με άτομα τα οποία θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σου. Με την αυξημένη ενέργειά σου και τον ενθουσιασμό σου θα μπορέσεις να εργαστείς πιο σκληρά από κάθε άλλη φορά και να επιτύχεις τους στόχους σου. Τα ταξίδια ενόψει των αργιών των Χριστουγέννων, δεν θα λείψουν και αν είσαι ελεύθερος, ίσως θα ενδώσεις στο έντονο φλερτ ενός ατόμου που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον. Τέλος, οφέλη μπορεί να υπάρξουν μέσα από συγγενικά πρόσωπα ή τα αδέλφια σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η πορεία του Άρη στον Αιγόκερω ξεκινά στις 17 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται ανήμερα τα Χριστούγεννα. Το διάστημα αυτό τα οικονομικά σου μπορεί να υποστούν αρκετά σκαμπανεβάσματα, πότε ευχάριστα και πότε δυσάρεστα. Στις 17 για παράδειγμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα, μπορεί να σου δώσει την ευκαιρία να κερδίσεις ένα πόσο έστω και από μια απλή επίσκεψη στους γονείς σου ή σε άλλα ηλικιωμένα μέλη της οικογένειάς σου. Οι δραστηριότητες μέσα από το σπίτι, εκτός από ευχάριστες και δημιουργικές μπορεί να αποδειχθούν και κερδοφόρες, γι’ αυτό ίσως θα πρέπει να ενημερωθείς και να επιδιώξεις να αποκτήσεις ένα επιπλέον εισόδημα. Παρόλο που η Χριστουγεννιάτικη περίοδος σε εκφράζει απόλυτα, αν φανείς συντηρητικός στα δώρα που θα προσφέρεις ίσως τελικά περάσει ανώδυνα αυτή τη διέλευση του Άρη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, στις 17 Νοεμβρίου ο Άρης περνάει στο δικό σου ζώδιο, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τα Χριστούγεννα. Το διάστημα αυτό η ενεργητικότητά σου θα αποκορυφωθεί, με αποτέλεσμα να δραστηριοποιηθείς και να αγωνιστείς περισσότερο για την κατάκτηση των στόχων και των φιλοδοξιών σου. Ωστόσο, επειδή αγαπάς τις παραδόσεις και τις τηρείς κατά γράμμα, θα βρεις αρκετό χρόνο για το σπίτι και την οικογένειά σου, ενώ δεν θα παραλείψεις να ασχοληθείς και ο ίδιος προσωπικά με την προετοιμασία της γιορτινής περιόδου. Το εξάγωνο Άρη – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα – στις 17/11 – θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις μια ρομαντική γνωριμία – αν είσαι ελεύθερος – γεγονός που θα κάνει ακόμα πιο «φωτεινή» τη γιορτινή ατμόσφαιρα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, στις 17 Νοεμβρίου ο Άρης περνάει στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τα Χριστούγεννα. Η συγκεκριμένη διέλευση δεν θεωρείται από τις καλύτερες και ίσως έχει ως αποτέλεσμα να ματαιωθούν κάποια σχέδιά σου. Ακόμα όμως και σ’ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να δεις την θετική πλευρά αυτής της εξέλιξης και να την εκμεταλλευτείς προς όφελός σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στις 17, θα σου δώσει την ευκαιρία να βγάλεις ένα έξτρα εισόδημα, -ίσως και μέσα από κρυφές δραστηριότητες- που θα σε βοηθήσει σημαντικά. Επιπλέον, ίσως επιλέξεις από μόνος σου να «αποσυρθείς» από το προσκήνιο για λίγο διάστημα προκειμένου να ζήσεις τον έρωτά σου με τον αγαπημένο σου, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, στις 17 Νοεμβρίου ο Άρης περνάει στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τις φιλοδοξίες σου και τους στόχους σου. Σ’ αυτόν τον τομέα θα παραμείνει μέχρι και τα Χριστούγεννα και όλο αυτό το διάστημα θα δεχτείς την υποστήριξη των ανωτέρων σου που θα αναγνωρίσουν τις προσπάθειές σου και θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει στις 17 με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα είναι ιδανικό για να εξερευνήσεις την δημιουργικότητά σου και τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα και να δεις πώς θα μπορέσεις να τα αξιοποιήσεις. Το διάστημα αυτό επίσης θα είσαι περισσότερο κοινωνικός και μπορείς να δημιουργήσεις νέες αξιόλογες γνωριμίες ή να συσφίξεις τις σχέσεις σου με τους παλιούς σου φίλους. Ένας νέος έρωτας είναι πιθανό να προκύψει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-11-2012 00:00:00