blank
 
blank

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό, πυροδοτεί απρόσμενες εξελίξεις τόσο στο παγκόσμιο σκηνικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

 
Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό, πυροδοτεί απρόσμενες εξελίξεις τόσο στο παγκόσμιο σκηνικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Άρης τετράγωνο Ουρανός με ανατροπές σε κοσμικό και προσωπικό επίπεδο

Στις 23 Νοεμβρίου, στις 12:05 το μεσημέρι, αποκορυφώνεται το τετράγωνο Άρη – Ουρανού, που πρόκειται να δημιουργήσει ανατροπές τόσο σε κοσμικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Πρόκειται πραγματικά για μια όψη εξαιρετικά επικίνδυνη, που μπορεί να πυροδοτήσει απρόσμενες εξελίξεις στο παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Επιπλέον ο Άρης θα αποτελέσει τον πλανήτη που θα «πυροδοτήσει» το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα, που βρίσκεται σε ισχύ εδώ και καιρό.
 
Έτσι, μέχρι το τέλος του μήνα (καθώς η όψη θα αναζωπυρωθεί από τη σύνοδο Άρη – Πλούτωνα) είναι πιθανό να δούμε σε μια στιγμή να ανατρέπονται σχέσεις, συνεργασίες, συμμαχίες και να δημιουργούνται αντίστοιχα νέες, που μπορεί να μην αντέξουν στο χρόνο, θα παίξουν όμως ένα σημαντικό ρόλο.

Ποιά ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Άρη-Ουρανού

Σε προσωπικό επίπεδο, τα ζώδια που θα πρέπει να προσέχουν είναι αυτά του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 24/3, 25/6, 27/9 και 25/12. Αντίθετα οι Ταύροι, Λέοντες, Παρθένοι και Τοξότες μπορεί να βγουν κερδισμένοι, αν χειριστούν τα γεγονότα που θα προκύψουν, με διπλωματία.

Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού και η επιρροή του στα ζώδια

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, το τετράγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Άρης με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου, στις 23 Νοεμβρίου, είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει απρόβλεπτες εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σου ή προβλήματα που σχετίζονται με αντρικά πρόσωπα που υπάρχουν στη ζωή σου. Οποιοδήποτε πρόβλημα και αν παρουσιαστεί αυτές τις ημέρες θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία, υπομονή και φιλική διάθεση. Διαταραχές θα υπάρξουν και στον φιλικό τομέα, και ίσως νιώσεις απογοήτευση από κάποια άτομα που εμπιστεύεσαι, γεγονός που θα σε ωθήσει να διακόψεις μια μακροχρόνια φιλία. Προσοχή και στον αισθηματικό τομέα, καθώς αυτό το διάστημα, αν προβάλλεις υπερβολικές απαιτήσεις από τον σύντροφό σου, ίσως επαναστατήσει. Οι γνωριμίες που γίνονται αυτές τις ημέρες, συνήθως δεν έχουν διάρκεια. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, το τετράγωνο Άρη – Ουρανού που σχηματίζεται στις 23 Νοεμβρίου, δεν είναι ιδιαίτερα αρνητικό για σένα, αφού ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με το ζώδιό σου. Έτσι αυτές τις ημέρες θα δραστηριοποιηθείς περισσότερο προκειμένου να διευρύνεις τους ορίζοντες σου με κάθε δυνατό τρόπο. Μια καινούργια μελέτη, ένα ταξίδι, ή επαφές και συζητήσεις με άτομα που έχουν μια διαφορετική κουλτούρα από τη δική σου, θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία, να ανακαλύψεις νέα ενδιαφέροντα και να δημιουργήσεις νέες προοπτικές στη ζωή σου. Καλό θα είναι βέβαια να προσέξεις μερικά πράγματα και κυρίως να αποφύγεις να είσαι κτητικός με τον σύντροφό σου, αφού η εμπιστοσύνη που καλλιεργείται μεταξύ σας είναι αυτό που κρατάει τη σχέση σας ζωντανή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, το τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης με τον Ουρανό στις 23 Νοεμβρίου, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να σου προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στον οικονομικό κυρίως τομέα. Αν υπάρχουν καθυστερημένα χρέη και οφειλές, θα πρέπει να βρεις έναν τρόπο να τα ρυθμίσεις ώστε να αρχίσουν σιγά – σιγά να αποπληρώνονται, ενώ αν σκέφτεσαι να επενδύσεις ένα ποσό σε μια επιχείρηση που σου φαίνεται επικερδής, καλό θα είναι να συλλέξεις περισσότερες πληροφορίες προτού το αποφασίσεις. Η όψη αυτή είναι πιθανό να πυροδοτήσει κάποιες εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, όπου είναι πολύ πιθανό σε μια στιγμή αδυναμίας να εμπλακείς ερωτικά με ένα φιλικό σου πρόσωπο. Το γεγονός αυτό παρόλο που θα σου αφήσει μερικές ευχάριστες στιγμές, ίσως τελικά σημάνει και το τέλος μιας σημαντικής φιλίας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, το τετράγωνο Άρη – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 23 Νοεμβρίου, μπορεί να αποδειχθεί αρκετά επικίνδυνο για τις σχέσεις σου είτε τις επαγγελματικές, είτε τις προσωπικές. Όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, θα υπάρξουν κάποιες αποκαλύψεις που θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου για σημαντικά ζητήματα και πιθανόν να σε ωθήσουν σε νέες επαγγελματικές αναζητήσεις. Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, η ατμόσφαιρα που επικρατεί στην σχέση σου με τον σύντροφό σου είναι αρκετά «βαριά», καθώς διαπιστώνεις ότι δεν υπάρχουν κοινά σχέδια και προοπτικές. Ίσως νιώθεις ότι ο σύντροφός σου επηρεάζεται από εξωτερικούς παράγοντες και δεν αφοσιώνεται όσο πρέπει στη σχέση σας. Εκείνο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι με καλή διάθεση και ουσιαστικές συζητήσεις μπορείτε να ξεπεράσετε κάθε πρόβλημα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, το τετράγωνο που διαμορφώνει ο Άρης με τον Ουρανό στις 23 Νοεμβρίου, μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με σημαντικά επαγγελματικά προβλήματα τα οποία θα πρέπει να χειριστείς με την διπλωματία που σε χαρακτηρίζει. Το γεγονός ότι ο Ουρανός σχηματίζει τρίγωνο με το δικό σου ζώδιο είναι αρκετά ενθαρρυντικό, αφού σου δίνει την ευκαιρία να βρεις τον πιο «ανορθόδοξο» και απίθανο τρόπο να στρέψεις τα γεγονότα προς όφελός σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να καταφέρεις να πείσεις τους ανωτέρους σου να εξασφαλίσουν την συμμετοχή σου σε ένα επαγγελματικό σεμινάριο που θα σου ανοίξει νέες προοπτικές ή ακόμα και να αναλάβεις μια εργασία στο εξωτερικό που θα σου αποφέρει μεγάλο κέρδος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, το τετράγωνο Άρη – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 23 Νοεμβρίου, δεν θα σου προκαλέσει σοβαρά προβλήματα, δεδομένου ότι ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με το ζώδιό σου, οπωσδήποτε όμως χρειάζεται προσοχή τουλάχιστον όσον αφορά στα οικονομικά σου. Το γεγονός ότι η αισθηματική σου ζωή εξελίσσεται θαυμάσια ίσως σου δημιουργήσει την ανάγκη να αποφασίσεις να προχωρήσεις σε σοβαρή δέσμευση με τον αγαπημένο σου, με αποτέλεσμα να ξοδέψεις χρήματα, ενώ δεν αποκλείεται μια απρόβλεπτη εγκυμοσύνη να σε οδηγήσει σ’ αυτή την απόφαση. Σε κάθε περίπτωση ένα απρόσμενα ευχάριστο γεγονός που σχετίζεται με την αισθηματική σου ζωή θα απαιτήσει να ξοδέψεις ένα σημαντικό ποσό και αυτό θα είναι το μοναδικό «πρόβλημα» που θα σου προκαλέσει αυτή η όψη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, το τετράγωνο Άρη – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 23 Νοεμβρίου, θα αποδειχθεί αρκετά δύσκολο για σένα, καθώς θα δημιουργήσει αναπάντεχα προβλήματα, τόσο στο οικογενειακό σου περιβάλλον όσο και στις επαγγελματικές συνεργασίες σου. Θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες, καθώς μάλλον είναι αδύνατο να υπολογίσεις τι συνέπειες μπορεί να υπάρξουν εξαιτίας μιας κακής στιγμής. Προσοχή χρειάζεται και το οικιακό σου περιβάλλον, καθώς μια απρόσμενη βλάβη που θα προκύψει στο σπίτι, μπορεί να απαιτεί πολλά χρήματα για να επιδιορθωθεί. Τέλος, όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή, θα πρέπει να μάθεις να μην καταπιέζεις τον σύντροφό σου, αν δεν είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις μια απρόβλεπτη αντίδρασή του, που θα σημάνει την οριστική διάλυση της σχέσης σας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, στις 23 Νοεμβρίου ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και πρόκειται πραγματικά για μια όψη που μπορεί να πυροδοτήσει απρόβλεπτες εξελίξεις σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Μια σημαντική αλλαγή στα επαγγελματικά σου θα επηρεάσει γενικά την καθημερινότητά σου και τον τρόπο που ζεις και παρόλο που το γεγονός αυτό θα συμβεί ξαφνικά, κατά βάθος πρόκειται για κάτι που το περιμένεις εδώ και καιρό. Το θετικό είναι ότι όλο αυτό το διάστημα – που υποψιάζεσαι τις εξελίξεις – έχεις καταφέρει να κάνεις σημαντικές επαφές που μπορεί να σου ανοίξουν καινούργιες πόρτες με πολύ καλές προοπτικές. Φρόντισε ωστόσο να μην προβάλλεις υπερβολικές απαιτήσεις, αφού ξέρεις ότι όλοι διανύουμε μια δύσκολη εποχή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, το τετράγωνο Άρη – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 23 Νοεμβρίου, θα επηρεάσει κατά κάποιο τρόπο τα οικονομικά σου, όχι όμως σε βαθμό που να σου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Ίσως χρειαστεί αυτό το διάστημα να κάνεις κάποιες απαραίτητες μετακινήσεις ή επαφές, που απαιτούν έξοδα που δεν έχεις υπολογίσει, με αποτέλεσμα να βγεις εκτός προϋπολογισμού. Ωστόσο, παράλληλα θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξεφύγεις από την καθημερινότητά σου και να διασκεδάσεις κι έτσι θα σου φανεί μικρότερο το «κακό». Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα, όπου αν είσαι ελεύθερος, ίσως κάνεις μια ξεχωριστή γνωριμία που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον, αλλά παράλληλα θα απαιτεί συχνές μετακινήσεις. Τέλος αν έχεις ήδη μια σοβαρή σχέση, ίσως αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, ο Άρης που βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σου, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στις 23 Νοεμβρίου και απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, καθώς είναι πιθανό να σου προκαλέσει διάφορα ατυχήματα ή τραυματισμούς. Έτσι, αυτές τις ημέρες δεν θα πρέπει να βιάζεσαι όσο κι αν νιώθεις ότι δεν προλαβαίνεις, ενώ θα πρέπει να φροντίζεις τόσο για την προσωπική σου ασφάλεια όσο και για την ασφάλεια του σπιτιού σου ή του γραφείου σου. Επιπλέον, θα πρέπει να προσέξεις τα οικονομικά σου, καθώς θα χρειαστεί να ξοδέψεις χρήματα για το σπίτι, είτε για να επιδιορθώσεις κάποιες οικιακές βλάβες είτε για να προσκαλέσεις άτομα από τον επαγγελματικό σου χώρο προκειμένου να βγάλεις μια υποχρέωση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, ο κυβερνήτης σου Ουρανός σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στις 23 Νοεμβρίου και η όψη αυτή συνιστά ιδιαίτερη προσοχή, καθώς είναι πιθανό να υπάρξει βλάβη σε ηλεκτρονικές συσκευές, που είναι απαραίτητες για τη δουλειά σου. Αν καταχωρείς σε υπολογιστή σημαντικά αρχεία, καλό θα είναι να έχεις αποθηκεύσει τις εργασίες σου με ασφάλεια, ώστε να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα. Προσοχή χρειάζονται επίσης οι σχέσεις με τα αδέλφια σου ή με άλλα συγγενικά πρόσωπα, καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ρήξεις, χωρίς σοβαρό λόγο και αιτία. Τέλος, αν είσαι ελεύθερος, ίσως κάνεις αυτές τις ημέρες μια πολύ αξιόλογη γνωριμία, αλλά θα χρειαστεί τουλάχιστον για κάποιο διάστημα να συναντιέστε κρυφά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, παρά το γεγονός ότι ο Άρης βρίσκεται σε μια θετική θέση για το ζώδιό σου, το τετράγωνο που θα σχηματίζει με τον Ουρανό στις 23 Νοεμβρίου, θα σου προκαλέσει σοβαρά προβλήματα κυρίως στον οικονομικό τομέα. Έτσι, για λίγες μέρες θα πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ και να μην ξοδεύεις χρήματα χωρίς λόγο, ώστε να μπορέσεις να αποταμιεύσεις ένα ποσό για ώρα ανάγκης. Ίσως υπάρξουν άτομα μέσα από το στενό φιλικό σου κύκλο που χρειάζονται μια προσωρινή διευκόλυνση ή αναγκαστείς εσύ ο ίδιος να δανειστείς χρήματα από φιλικά πρόσωπα. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι μπορείς να επιστρέψεις το ποσό που θα δανειστείς ή αντίστοιχα θα σου επιστραφεί, κι αυτό επειδή είναι πολύ πιθανό να διαλυθεί μια στενή φιλία για οικονομικούς λόγους. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-11-2012 00:00:00