blank
 
blank

Αισιόδοξες όψεις μέχρι 10 Μαίου. Ο Άρης και ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη και προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Αισιόδοξες όψεις μέχρι 10 Μαίου. Ο Άρης και ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη και προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ο Ερμής και ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα.

Ο Άρης και ο Ερμής που βρίσκονται στο ζώδιο του Ταύρου, σχηματίζουν διαδοχικά στις 6 και 7 Μαΐου τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Πρόκειται για δυο ιδιαίτερα θετικές όψεις που θα δώσουν έναν πιο χαρούμενο τόνο τις επόμενες μέρες και θα συμβάλουν στη θετική εξέλιξη κάποιων γεγονότων.

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη

Η όψη αυτή θα διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι και τις 10 του μήνα, αφού στις 8 ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη και με πολύ μικρή ανοχή το τρίγωνο παραμένει σε ισχύ, ενώ στις 9 μπαίνει και η Σελήνη στον Ταύρο και «πυροδοτεί» για άλλη μια φορά αυτό το τρίγωνο. Έτσι, μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για πολλά ζητήματα και κυρίως για τα οικονομικά, τα επαγγελματικά και τα αισθηματικά. Οι όψεις αυτές θα φέρουν λύσεις, τόσο σε μαζικό επίπεδο όσο και σε ατομικό, αφού ο καθένας προσωπικά και όλοι μαζί θα φροντίσουμε να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον.
 
Η δράση μας (Άρης) καθώς και η σκέψη μας (Ερμής) θα συμβαδίζουν ομοιόμορφα και θα μας βοηθήσουν να κινηθούμε αποτελεσματικά, ώστε να πετύχουμε μια «ριζική μεταμόρφωση» (Πλούτωνας) σε όποιον τομέα μας ενδιαφέρει.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις Ερμή-Άρη-Πλούτωνα.

Όλοι μας θα επωφεληθούμε από αυτή την επιρροή, ωστόσο τα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) ίσως έχουν ακόμα περισσότερες ευκαιρίες.

Οι όψεις Ερμή-Άρη-Πλούτωνα και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Φίλε Κριέ, στις 6 Μαΐου ο κυβερνήτης σου Άρης διαμορφώνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, το οποίο ενισχύεται με τον Ερμή στις 7, αλλά και με την Σελήνη στις 9. Έτσι, το ερχόμενο τετραήμερο θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, να κάνεις κάποιες σημαντικές διαπραγματεύσεις και να αποκτήσεις μια σταθερή οικονομική βάση. Αν αναζητάς μια νέα δουλειά, το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να προβάλλεις τα προσόντα σου, ενώ αν έχεις ήδη μια σταθερή εργασία, μπορείς τώρα να πετύχεις την πρόοδο που επιθυμείς και να πάρεις μια προαγωγή. Η όψη αυτή θα σε βοηθήσει επίσης να απαλλαγείς από τυχόν χρέη, να τακτοποιήσεις περιουσιακά θέματα ή να ολοκληρώσεις μια αγοραπωλησία. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στην προσωπική σου ζωή, και αν είσαι ελεύθερος, μπορείς τώρα να δημιουργήσεις μια σοβαρή σχέση, ή να αναβιώσει ένας έρωτας από το παρελθόν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, ο Άρης και ο Ερμής βρίσκονται στο ζώδιό σου, από όπου θα σχηματίσουν διαδοχικά τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Οι όψεις αυτές θα αποδειχθούν εξαιρετικά θετικές για σένα, και θα σε ευνοήσουν σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Το μεγαλύτερο όφελος ωστόσο θα το δεις στην προσωπική σου ζωή, που επιτέλους αρχίζει να αποκτά την ισορροπία που ζητάς. Ένα παιδί, ή μια δημιουργική εργασία, μπορεί επίσης να αποτελέσουν πηγές διασκέδασης και χαράς. Αν σκέφτεσαι να ταξιδέψεις στο εξωτερικό, διατηρείς επαφές με άτομα που βρίσκονται σε άλλη χώρα, ή σε απασχολεί μια νομική υπόθεση, κάποιες θετικές εξελίξεις θα δώσουν καινούργιο νόημα στη ζωή σου. Εύνοια αναμένεται και στα οικονομικά σου, τα οποία θα βελτιωθούν σημαντικά, ή θα λάβεις ένα σημαντικό όφελος, που σου είναι απαραίτητο αυτό το διάστημα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, στις 6 Μαΐου ξεκινά μια πολύ θετική πλανητική διαμόρφωση που θα δώσει νέες προοπτικές στη ζωή σου. Ο Άρης μαζί με τον κυβερνήτη σου Ερμή θα σχηματίσουν διαδοχικά τρίγωνο με τον Πλούτωνα, και θα πυροδοτήσουν θετικές αλλαγές τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στα επαγγελματικά σου, αλλά και στην οικογένειά σου. Έτσι, τις επόμενες ημέρες, θα αξιολογήσεις την μέχρι τώρα διαδρομή σου και δεν αποκλείεται να αποφασίσεις ότι ήρθε η ώρα να εγκαταλείψεις οτιδήποτε δεν σε ικανοποιεί, ή δεν έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα και να κάνεις κάποιες ριζικές αλλαγές. Ίσως μια αλλαγή στη δουλειά σου, σού ανοίξει το δρόμο για κάτι καλύτερο, ειδικά αν νιώθεις ότι υπάρχει μια στασιμότητα που δεν σου αφήνει καμία προοπτική. Δεν αποκλείεται επίσης να αποφασίσεις να μετακομίσεις σε μια άλλη γειτονιά ή ακόμα και να επιστρέψεις στις οικογενειακές ρίζες σου, και να ξεκινήσεις μια νέα ζωή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, οι πλανήτες που βρίσκονται στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ο Άρης –στις 6/5 – ο Ερμής -στις 8/5- και η Σελήνη –στις 9- σχηματίζουν τρίγωνο με τον Πλούτωνα, γεγονός που αποτελεί έναν πολύ θετικό οιωνό. Έτσι, τις επόμενες ημέρες, θα έχεις την ευκαιρία να αναμορφώσεις την προσωπική σου ζωή και την σχέση σου με τον σύντροφό σου, ενώ παράλληλα θα σου δοθεί η ευκαιρία να βελτιώσεις τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Με λίγα λόγια, οι πλανήτες θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις πολλά όνειρά σου και να διαμορφώσεις μια καλύτερη και πιο άνετη ζωή. Εύνοια θα υπάρξει και στο κοινωνικό σου περιβάλλον, όπου είναι πιθανό να κάνεις κάποιες νέες γνωριμίες με σημαντικά άτομα που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου. Αν είσαι ελεύθερος μάλιστα, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις και ένα πρόσωπο που θα σε συγκινήσει ερωτικά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Λέων

Φίλε Λέοντα, ο Άρης, ο Ερμής και η Σελήνη σχηματίζουν διαδοχικά τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τις 6 μέχρι και τις 9 Μαΐου και σε βοηθούν να πετύχεις τα καλύτερα αποτελέσματα τόσο στη δουλειά σου όσο και στην προσωπική σου ζωή. Έτσι, τις επόμενες μέρες, θα δεις στόχους που έχεις θέσει εδώ και καιρό, να αρχίζουν να υλοποιούνται και να σου προσφέρουν ικανοποίηση και ευημερία. Μεγάλη εύνοια δέχονται και τα οικονομικά σου κι αυτό σημαίνει ότι αν είσαι άνεργος, ή σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα, ίσως είναι το καλύτερο διάστημα για να δραστηριοποιηθείς. Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, η σχέση με τον σύντροφό σου πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, και ο γάμος που θα έρθει σαν φυσικό επακόλουθο, αναμένεται ιδιαίτερα επιτυχημένος. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα εξελιχθεί πολύ σοβαρά. Θετικές προοπτικές μπορεί να προέλθουν και από το εξωτερικό. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, ο κυβερνήτης σου Ερμής μαζί με τον Άρη και την Σελήνη, σου υπόσχονται τις καλύτερες προοπτικές μέσα από το τρίγωνο που διαμορφώνουν με τον Πλούτωνα. Μαζί με το ζώδιό σου, σχηματίζεται ένα μεγάλο τρίγωνο στο στοιχείο της γης, γεγονός που εγγυάται τις καλύτερες προοπτικές για σένα. Έτσι, τις επόμενες ημέρες θα μπορέσεις να βάλεις σε εφαρμογή ό,τι σχέδιο έχεις στο μυαλό σου, αφού η επιτυχία του είναι σχεδόν εξασφαλισμένη. Η προσωπική σου ζωή, εξελίσσεται ιδιαίτερα θετικά, και είτε επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση, είτε αποκτήσεις το πρώτο σου παιδί, είτε κάνεις μια νέα γνωριμία – αν είσαι ελεύθερος – θα βιώσεις την απόλυτη ευτυχία. Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια δική σου δουλειά, οι πλανήτες σου εγγυώνται πολύ θετικά αποτελέσματα, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις και κάποια ταξιδάκια αναψυχής που θα σου προσφέρουν μεγάλη ικανοποίηση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, το τρίγωνο που θα διαμορφώσει ο Πλούτωνας από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, με τον Άρη, τον Ερμή και την Σελήνη, θα επηρεάσει ευνοϊκά τις σχέσεις με το οικογενειακό σου περιβάλλον, καθώς επίσης και τα οικονομικά σου. Ίσως μάλιστα, κάποιες θετικές εξελίξεις προκύψουν χωρίς καν να «κουνήσεις το δάχτυλό σου» από εξωτερικούς παράγοντες που λειτουργούν ευνοϊκά για σένα. Ίσως για παράδειγμα ένα σημαντικό κέρδος από ένα τυχερό παιγνίδι, μια κληρονομιά, ή μια επιστροφή φόρου, σου εξασφαλίσουν ένα ποσό που θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις ένα όνειρό σου. Η διαίσθησή σου που είναι ιδιαίτερα ισχυρή αυτές τις ημέρες μπορεί να σε βοηθήσει να κερδίσεις σημαντικά οφέλη όχι μόνο οικονομικά. Τέλος, ένα ταξίδι με τον σύντροφό σου ή την οικογένειά σου, θα σου μείνει αξέχαστο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, ο κυβερνήτης σου Πλούτωνας σχηματίζει τρίγωνο με τον παραδοσιακό σου κυβερνήτη Άρη καθώς επίσης και τον Ερμή και την Σελήνη, και σου υπόσχεται τις καλύτερες προοπτικές σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Η καριέρα σου – που πάντα σε απασχολεί – πρόκειται να απογειωθεί τις επόμενες μέρες και να σου προσφέρει τη δόξα και τη λάμψη που επιθυμείς, ενώ η βελτίωση των οικονομικών σου, θα σου προσφέρει την ασφάλεια που χρειάζεσαι σ’ αυτή την δύσκολη περίοδο. Αν σκέφτεσαι μάλιστα να ξεκινήσεις μια καινούργια συνεργασία, τώρα θα υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες. Ωστόσο, τη μεγαλύτερη εύνοια τη δέχεται ο τομέας των σχέσεων και του γάμου κι αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να αποκατασταθείς. Αν διατηρείς ήδη μια σοβαρή σχέση, το γεγονός αυτό ίσως είναι αναμενόμενο, αν όμως είσαι ελεύθερος, η ταχύτητα με την οποία θα εξελιχθεί μια καινούργια σχέση, θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, ο Πλούτωνας από τον τομέα των οικονομικών σου, πρόκειται να σχηματίσει διαδοχικά τρίγωνο με τον Άρη, τον Ερμή και τη Σελήνη και θα επηρεάσει θετικά το κλίμα στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και στην καθημερινότητά σου γενικότερα. Έτσι, τις επόμενες ημέρες οι συνθήκες της εργασίας σου θα βελτιωθούν σημαντικά και είναι πολύ πιθανό να αποκομίσεις σημαντικά οφέλη, αφού θα αναγνωριστούν οι μέχρι τώρα προσπάθειές σου και φυσικά θα εξασφαλίσεις τη σταθερότητα που είναι και το μείζον ζήτημα για σένα. Εξάλλου, οι όψεις αυτές σηματοδοτούν και μια περίοδο οικονομικής ευμάρειας που ίσως έχεις στερηθεί το τελευταίο διάστημα. Θετικές εξελίξεις όμως θα υπάρξουν και στην προσωπική σου ζωή αφού ο Ερμής που κυβερνά τον τομέα των σχέσεών σου, θα σου φέρει νέες γνωριμίες που θα εξελιχθούν σοβαρά, ή θα αποκαταστήσει όπως επιθυμείς την σχέση σου με τον σύντροφό σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, στις 6 Μαΐου ο Άρης διαμορφώνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου, ενώ στις 8 ακολουθεί ο Ερμής και στις 9 η Σελήνη. Όλοι αυτοί οι πλανήτες υπόσχονται να δώσουν νέο νόημα στη ζωή σου τις επόμενες ημέρες και να σε βοηθήσουν να βάλεις τάξη σε όποιον τομέα πιστεύεις ότι χρειάζεται αναμόρφωση. Μεγάλες αλλαγές φυσικά θα υπάρξουν στην προσωπική σου ζωή και στις σχέσεις σου όπου νιώθεις ότι είναι καιρός να αποκατασταθείς, γεγονός που θα σε ωθήσει να πάρεις την απόφαση να επισημοποιήσεις μια μακροχρόνια σχέση, ή να αναζητήσεις τον κατάλληλο σύντροφο. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν όμως και στα επαγγελματικά σου, που θα επιτύχεις την σταθερότητα που επιθυμείς, ενώ αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται σημαντικά. Δεν αποκλείεται ακόμα να θελήσεις να επεκτείνεις την επιχείρησή σου και στο εξωτερικό. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, ο Άρης και ο Ερμής που βρίσκονται στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, πρόκειται να σχηματίσουν τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 6 και 8 Μαΐου αντίστοιχα, ενώ στις 9 θα ακολουθήσει και η Σελήνη. Όλες αυτές οι όψεις που θα σχηματιστούν πυροδοτούν εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σου και παρόλο που το γιορτινό κλίμα δεν έχει ακόμα περάσει, ίσως πρέπει να είσαι παρών στις εξελίξεις που διαδραματίζονται, ώστε να μπορέσεις να επωφεληθείς από κάποια γεγονότα, δεδομένου ότι κάθε αλλαγή που θα πραγματοποιηθεί αυτό το διάστημα θα επηρεάσει θετικά και τα οικονομικά σου. Εύνοια όμως αναμένεται και στην προσωπική σου ζωή αλλά και στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Αν είσαι ελεύθερος μάλιστα, μια νέα γνωριμία που θα κάνεις θα αλλάξει σημαντικά τη ζωή σου, ενώ αν διατηρείς μια σχέση, θα αποφασίσεις να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, στις 6 Μαΐου οι πλανήτες ξεκινούν μια θετική διαμόρφωση με τον Πλούτωνα που θα αποδειχθεί αρκετά ευνοϊκή για σένα. Έτσι πρώτα ο Άρης και στη συνέχεια ο Ερμής και η Σελήνη εγκαινιάζουν μια εξαιρετικά θετική περίοδο για τα οικονομικά σου και τους στόχους σου. Πολλά κέρδη μάλιστα είναι πιθανό να προκύψουν μέσα από ταξίδια, μετακινήσεις ή την ενασχόληση με συγγραφικές ή επικοινωνιακές δραστηριότητες. Εύνοια υπάρχει και στον τομέα των σχέσεών σου, και αυτό σημαίνει ότι αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία ή να προχωρήσεις στην επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης, ίσως είναι η ιδανική στιγμή. Επαγγελματικές δραστηριότητες που θα γίνουν μέσα από τον χώρο του σπιτιού, μπορεί επίσης να αποδειχθούν εξαιρετικά προσοδοφόρες. Τέλος, αν προκύψει ευκαιρία να ζήσεις σε άλλη πόλη ή και σε άλλη χώρα, θα πρέπει να ξέρεις ότι οι προοπτικές είναι άριστες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-05-2013 00:00:00