blank
 
blank

Ο Ερμής σε ορθή πορεία στους Ιχθείς βάζει τέλος στα εμπόδια. Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

 
Ο Ερμής σε ορθή πορεία στους Ιχθείς βάζει τέλος στα εμπόδια. Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 17 Μαρτίου και ώρα 22:03 ο Ερμής γυρίζει επιτέλους σε ορθή πορεία και βάζει τέλος στη σύγχυση, τα διλήμματα και τις αμφιβολίες, που είχε δημιουργήσει τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Έτσι, τώρα η επικοινωνία με τους γύρω μας θα γίνεται πιο εύκολα, ενώ οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια που υπήρχαν στις καθημερινές μας δραστηριότητες, θα περιοριστούν σημαντικά.

Το ζώδιο των Ιχθύων, στο οποίο θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Ερμής μέχρι και τις 23 Απριλίου, μας έχει ευαισθητοποιήσει, μας έχει κάνει περισσότερο ονειροπόλους και ρομαντικούς και έχει δώσει προτεραιότητα στην κάλυψη των συναισθηματικών μας αναγκών. Μάλιστα, το γεγονός ότι οι Ιχθείς είναι το δωδέκατο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, μας έχει αναγκάσει να αναπολούμε όλη την περασμένη ζωή μας, τις σχέσεις μας και τις εμπειρίες μας και να εντείνουμε τις προσπάθειές μας προκειμένου να «περισώσουμε» ή να «αναβιώσουμε» ό,τι αξίζει από το παρελθόν, ή να κάνουμε χώρο για να δεχτούμε το καινούργιο, που θα αποδειχθεί και καλύτερο, αφού οι εμπειρίες μας θα μας βοηθήσουν να αποφύγουμε τα λάθη. Ο ρομαντισμός και ο έρωτας θα πρωτοστατούν αυτό το διάστημα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ίσως ο έρωτας παραμείνει σε πλατωνικό επίπεδο για ένα μεγάλο διάστημα.
Sponsored Links

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον ορθόδρομο Ερμή

Εννοείται ότι η ορθή πορεία του Ερμή ευνοεί όλο τον κόσμο, ωστόσο τα ζώδια που θα ωφεληθούν ακόμα περισσότερο από αυτό το φαινόμενο είναι τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) και τα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).

Ερμής σε ορθή πορεία και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Φίλε Κριέ, η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία από τις 17 Μαρτίου θα σημάνει το τέλος της σύγχυσης και της ανασφάλειας που ένοιωθες το τελευταίο διάστημα και θα σου δώσει την ευκαιρία να «δεις» με πιο καθαρό μυαλό τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Αν μάλιστα η συμπεριφορά σου το τελευταίο διάστημα, δεν ήταν η πρέπουσα και σε κάποιες περιπτώσεις δημιούργησες αρνητικές εντυπώσεις, τώρα θα μπορέσεις να εκφραστείς καλύτερα, αφού η ρητορική σου ικανότητα αλλά και η διαίσθησή σου είναι αυξημένα και σε βοηθούν να πεις τα κατάλληλα λόγια την κατάλληλη στιγμή. Αν πάλι δεν ήξερες πώς να πλησιάσεις κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ο Ερμής θα σε βοηθήσει να εκδηλώσεις όλη την τρυφερότητά σου και να πετύχεις «θαύματα». Τέλος, αν υπήρχε λόγος να κρατήσεις μια σχέση κρυφή, τώρα θα μπορέσεις να την αποκαλύψεις και να την παρουσιάσεις στο περιβάλλον σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, στις 17 Μαρτίου ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων και βάζει τέλος σε διλήμματα και ανασφάλειες που σου δημιουργούσαν εμπόδια το τελευταίο διάστημα. Τώρα και μέχρι τις 23 Απριλίου, μπορείς να κάνεις νέα σχέδια και να προχωρήσεις προς την κατεύθυνση που θέλεις. Τα όνειρά σου έχουν όλες τις προοπτικές να πραγματοποιηθούν και οι φίλοι βρίσκονται στο πλευρό σου για να σου προσφέρουν την υποστήριξή τους. Εκείνο όμως που φαίνεται να προέχει για σένα είναι η αισθηματική σου ζωή, η οποία μπορεί τώρα να αποκατασταθεί με τον καλύτερο τρόπο. Αν τρέφεις κρυφά συναισθήματα για ένα φιλικό σου πρόσωπο, τώρα θα δημιουργηθούν οι ιδανικές συνθήκες για να προχωρήσεις σε μια ερωτική σχέση, ενώ αν έχεις ήδη μια σχέση, θα θελήσεις να την επισημοποιήσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, ο κυβερνήτης σου Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία από τις 17 Μαρτίου και παραμένει στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι και τις 23 Απριλίου. Το διάστημα αυτό, μπορείς να προωθήσεις τα επαγγελματικά σχέδιά σου ή να πάρεις την πρωτοβουλία και να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα. Οι πιθανότητες να συνδεθείς με σημαίνοντα πρόσωπα που θα θελήσουν να σε βοηθήσουν είναι αρκετά αυξημένες, ενώ οι πιθανότητες να κάνεις και το παραμικρό λάθος είναι μηδαμινές. Πέρα όμως από τις θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, θα μπορέσεις να εκπληρώσεις και τις επιθυμίες σου που σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή. Έτσι, ίσως αποφασίσεις να συγκατοικήσεις με τον σύντροφό σου, αφού ήδη νιώθεις αρκετά οικεία μαζί του, ή –αν είσαι ελεύθερος- κάνεις μια γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, που θα αλλάξει μελλοντικά τη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η ορθή πορεία του Ερμή από τις 17 Μαρτίου, κλείνει μια περίοδο αβεβαιότητας και ανασφάλειας και σε βοηθά να ξαναβρείς την αισιοδοξία σου και να αποκαταστήσεις τα προβλήματα που υπάρχουν στην προσωπική σου ζωή. Μέχρι και τις 23 Απριλίου, θα διαπιστώσεις ότι πλέον η επικοινωνία με τον σύντροφό σου βελτιώνεται σημαντικά, γεγονός που θα σε ωθήσει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον και να προγραμματίσεις την επισημοποίηση της σχέσης σας. Ένα ταξίδι μάλιστα θα τονώσει ακόμα περισσότερο την ερωτική σας ζωή. Αν είσαι ελεύθερος, τις επόμενες εβδομάδες, θα κάνεις μια ρομαντική γνωριμία που θα εξελιχθεί πολύ γρήγορα σε μια σοβαρή σχέση με προοπτικές. Τέλος, αν μέχρι τώρα ήσουν διχασμένος ανάμεσα σε δυο σχέσεις, τώρα θα επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει καλύτερα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η ορθή πορεία του Ερμή από τις 17 Μαρτίου, πρόκειται να αποκορυφώσει την ερωτική σου ζωή μέχρι τις 23 Απριλίου. Το διάστημα αυτό θα διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά σου είναι περισσότερο «ιπποτική» και φυσικά νιώθεις την ανάγκη να αναδείξεις όλη τη γενναιοδωρία σου στον σύντροφό σου. Είσαι μάλιστα διατεθειμένος να ξοδέψεις μεγάλα ποσά προκειμένου να εξασφαλίσεις το τέλειο. Αν ονειρεύεσαι ακόμα έναν έρωτα από το παρελθόν, μπορείς τώρα να τον αναβιώσεις σχετικά εύκολα, ωστόσο θα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι οι προθέσεις σου αυτή τη φορά είναι σοβαρές και δεν περιορίζονται στην ικανοποίηση του πάθους σου. Αν είσαι ελεύθερος, οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα είναι πολλές, και τελικά εκείνη που θα καταφέρει να σε κρατήσει κοντά της, θα είναι αυτή που θα σε ικανοποιήσει περισσότερο στον ερωτικό τομέα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, επιτέλους ο κυβερνήτης σου Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στις 17 Μαρτίου, και βάζει τέλος στις παρεξηγήσεις, τις παρανοήσεις και τα προβλήματα που δημιούργησε στις προσωπικές σου σχέσεις. Μέχρι και τις 23 Απριλίου, έχεις την ευκαιρία να αποκαταστήσεις κάθε διαφωνία, και να επιλύσεις κάθε διαφορά που έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα. Η αναζήτηση του «τέλειου» μπορεί να μην σταματά ποτέ, τώρα όμως μπορείς να «παραβλέψεις» κάποια ελαττώματα που στο κάτω – κάτω δεν είναι και τραγικά, και να κάνεις από την αρχή σχέδια για την πορεία της σχέσης σου. Μπορείς ακόμα τώρα να γίνεις περισσότερο τολμηρός και να δοκιμάσεις να πάρεις μερικές πρωτοβουλίες που θα ενθουσιάσουν τον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα σχέση που θα ξεκινήσει τώρα θα έχει μεγάλη χρονική διάρκεια. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, στις 17 Μαρτίου, ο Ερμής γυρίζει ξανά σε ορθή πορεία και βάζει τέλος στα εμπόδια και τις καθυστερήσεις που υπήρχαν στην καθημερινότητά σου τις περασμένες τρεις εβδομάδες. Από τώρα και μέχρι και τις 23 Απριλίου, θα δεις τα σχέδιά σου να προχωρούν, και την επικοινωνία σου με τα άτομα που σε ενδιαφέρουν να αποκαθίσταται. Η δουλειά σου και το πρόγραμμά σου θα βγαίνουν με μεγαλύτερη ευκολία, και αν η σχέση σου με τον σύντροφό σου είχε κλονιστεί εξαιτίας της έλλειψης χρόνου, τώρα όχι μόνο θα αποκατασταθεί, αλλά ίσως βρεις την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς κάποιο από τα επόμενα τριήμερα –ή και τα δυο- και να οργανώσεις μια μικρή απόδραση για τους δυο σας, ώστε να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο. Ακόμα και αν είσαι ελεύθερος όμως, μη χάσεις την ευκαιρία μιας εκδρομής που θα φέρει στον δρόμο σου ένα σημαντικό πρόσωπο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, η ορθή πορεία του Ερμή ξεκινά στις 17 Μαρτίου στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων και ολοκληρώνεται στις 23 Απριλίου. Το συγκεκριμένο διάστημα θα αποδειχθεί ιδιαίτερα θετικό για την αισθηματική σου ζωή, αφού θα έχεις την ευκαιρία να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου και να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας. Αν μάλιστα νιώθετε έτοιμοι να αποκτήσετε ένα παιδί, καλό είναι να ξεκινήσετε αμέσως τις προσπάθειες. Αν είσαι ελεύθερος, τώρα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κατακτήσεις όχι ένα αλλά περισσότερα άτομα αλλά φυσικά θα πρέπει να επιλέξεις το πιο κατάλληλο για σένα. Ο Ερμής θα σου δώσει την ευκαιρία να αποφασίσεις ώριμα και λογικά και να κάνεις την καλύτερη επιλογή για την οποία φυσικά δεν θα μετανιώσεις ποτέ. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, η ορθή πορεία του Ερμή από τις 17 Μαρτίου μέχρι και τις 23 Απριλίου, βάζει τέλος στα προβλήματα που αντιμετωπίζεις εδώ και καιρό στην προσωπική σου ζωή και σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις μια όμορφη και ρομαντική ατμόσφαιρα στο χώρο σου, προκειμένου να λύσεις όλα τα προβλήματα και τις παρεξηγήσεις. Αν διατηρείς μια μακροχρόνια σχέση μάλιστα, ίσως συνειδητοποιήσεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσεις στη δημιουργία της δικής σου οικογένειας, και ξεκινήσεις τις προετοιμασίες. Αν είσαι ελεύθερος, θα πρέπει αυτό το διάστημα, να αποδέχεσαι τις προσκλήσεις που δέχεσαι από φιλικά σου πρόσωπα είτε για διασκεδάσεις κατ’ οίκον, είτε για σύντομες αποδράσεις ενόψει των επερχόμενων τριήμερων, γιατί ο έρωτας βρίσκεται πολύ κοντά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, στις 17 Μαρτίου ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σου από όπου βελτιώνει το επικοινωνιακό σου χάρισμα και σου δίνει την ευχέρεια να αποκαταστήσεις πολλές παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Μέχρι και τις 23 Απριλίου, η εξωστρέφειά σου θα έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργήσεις αρκετές νέες γνωριμίες κάποιες από τις οποίες θα έχουν και ερωτικές προεκτάσεις. Η δυαδικότητα του ζωδίου των Ιχθύων, μπορεί να σου φέρει πολλές «προσφορές», ωστόσο εσύ θα ξεχωρίσεις σχετικά εύκολα το άτομο που σου ταιριάζει και που μπορεί να σταθεί δίπλα σου όπως επιθυμείς. Αν έχεις ήδη μια σχέση, τώρα θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά και να πάρεις αποφάσεις για την κοινή σας ζωή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η ορθή πορεία του Ερμή στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου ξεκινά στις 17 Μαρτίου και ολοκληρώνεται στις 23 Απριλίου. Παρόλο που από τη φύση σου είσαι ένα ανεξάρτητο και ελεύθερο πνεύμα, το διάστημα αυτό θα διαπιστώσεις ότι εμφανίζεις περισσότερο «κτητικές» τάσεις προς το σύντροφό σου. Ίσως το γεγονός ότι νιώθεις πολύ ερωτευμένος, σου δημιουργεί ανησυχίες και φόβους που όμως είναι αβάσιμοι. Φρόντισε λοιπόν να μην γίνεις υπερβολικά απαιτητικός ώστε να μην υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος, η διάθεσή σου να βγεις και να διασκεδάσεις, αυτό το διάστημα θα είναι αυξημένη και σίγουρα οι πειρασμοί που θα συναντήσεις θα είναι πολλοί και ίσως χρειαστεί ένα μεταβατικό διάστημα, κατά το οποίο θα «πειραματιστείς» με μερικά άτομα, μέχρι να αποφασίσεις να αφοσιωθείς σ’ αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, ο Ερμής που βρίσκεται εδώ και καιρό στο δικό σου ζώδιο, στις 17 Μαρτίου γυρίζει σε ορθή πορεία, γεγονός που θα αποδειχθεί αρκετά θετικό για σένα, αφού θα σε απαλλάξει από την ανασφάλεια και την αναποφασιστικότητα που ένιωθες το τελευταίο διάστημα. Μέχρι και τις 23 Απριλίου, θα μπορέσεις να λύσεις κάποια συναισθηματικά ζητήματα που σε απασχολούν και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τους προσωπικούς σου στόχους αλλά και τις σχέσεις σου. Αν διατηρείς μια μακροχρόνια σχέση ίσως σκεφτείς σοβαρά την πιθανότητα της επισημοποίησης, αφού η ανάγκη σου να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια θα γίνει πιο έντονη από κάθε άλλη φορά. Αν είσαι ελεύθερος, το διάστημα αυτό θα είσαι εξαιρετικά δημοφιλής και γοητευτικός, με αποτέλεσμα να προκύψουν ερωτικές ευκαιρίες μέσα από τις οποίες θα επιλέξεις το κατάλληλο άτομο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-03-2013 00:00:00