blank
 
blank

Τα άστρα σήμερα. Ο Ερμής μπαίνει σε ορθόδρομη πορεία, η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο και Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα.

 
Τα άστρα σήμερα. Ο Ερμής μπαίνει σε ορθόδρομη πορεία, η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο και Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012 και ο Ερμής σε ορθή πορεία.

Μπορεί σήμερα η ανάδρομη κίνηση του Ερμή να τελειώνει και να υπάρχει μια μεγαλύτερη ευκολία, τόσο στις επικοινωνίες όσο και στην διευθέτηση των υποθέσεών μας, ωστόσο η μέρα έχει πολύ σημαντικούς λόγους να μας εφιστά την προσοχή και να μας κάνει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, μια και το πλανητικό σκηνικό έχει δύο όψεις, που μπορεί να ταράξουν συθέμελα τις ζωές πολλών…

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο και το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο του Σκορπιού, αλλά και ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, μπλέκουν τα πράγματα και τα πρόσωπα, σε παιχνίδια πολύ δύσκολα! Παιχνίδια εξουσίας, αυτά των άκρων, για το ποιος θα είναι ο δυνατός, ποιος τελικά θα έχει το πάνω χέρι και ποιος θα είναι ο νικητής, ωθούν σε πράξεις έντονα παρορμητικές, κτητικές, αδιαπραγμάτευτες, οι οποίες αφορούν τόσο σε οικονομικά ζητήματα, τα οποία βγαίνουν στην επιφάνεια με πιεστικό τρόπο και απαιτούν λύσεις, βάζοντας μας να… τρέχουμε και να μην φτάνουμε, όσο και στην προσωπική ζωή.
 
Οι σχέσεις παίρνουν φωτιά, γίνονται εξουσιαστικές, κυριαρχικές, και δονούνται στο παλμό του ‘‘όλα η τίποτα’’, θέτοντάς το συχνά σαν όρο για την συνέχιση τους. Ακραία συναισθήματα πάθους καταπονούν το είναι μας, το μυαλό μας, την καρδιά μας, με αποτέλεσμα η όποια ‘‘διαπραγμάτευση’’ να γίνεται κάτω από ένα καταπιεστικό καθεστώς, που θα δημιουργήσει αδιέξοδα, ρήξεις και χωρισμούς!
 
Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή στον τρόπο που εκφράζουμε τα αιτήματα μας, αλλά και στο πώς διαχειριζόμαστε και τις απαιτήσεις των άλλων ως προς εμάς… Ας φροντίσουμε κάθε επικριτική διάθεση που μπορεί να μας έρχεται, να την κρατάμε κλεισμένη στους σκοτεινούς διαδρόμους του μυαλού μας και να μην της επιτρέπουμε την έξοδο από το… στόμα μας, γιατί είναι εύκολο να βρεθούμε σε πραγματικά πολύ δύσκολη θέση, ακόμα και λέγοντας την άποψή μας!
 
Δεν συζητάμε και για τις προκλήσεις που μπορεί να δεχτούμε, εκεί και αν πρέπει να γίνουμε προσεκτικοί! Το συναίσθημα φουντώνει εύκολα και παίρνει την μορφή χιονοστιβάδας, που δεν αφήνει τίποτα όρθιο!
 
Πρωταγωνιστές του σκηνικού οι Κριοί, Ταύροι, Καρκίνοι, Λέοντες, Ζυγοί, Σκορπιοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, είναι καλό να αποφύγουν να την όποια εμπλοκή, τόσο σε οικονομικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο τις επόμενες ημέρες, μια και θα είναι δύσκολο να πάρουν αυτό που θέλουν. Άλλωστε, μην ξεχνάτε πως η επιρροή των όψεων αυτών δεν είναι μόνο για την ημέρα που ολοκληρώνονται, αλλά και μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
 
Να θυμάστε: Ακόμα κι όταν όλα γύρω σου φαίνονται αδιέξοδα και δύσκολα, πάντα μα πάντα θα υπάρχει ένα παράθυρο απ’ όπου θα μπαίνει φως…

Να είστε καλά και να προσέχετε!!!


  • Για μια προσωπική πρόβλεψη, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
  • Οι αστρολογικές όψεις των προηγούμενων και επόμενων ημερών & η επιρροή τους στα ζώδια στο Αστρολογία Προβλέψεις.

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-11-2012 00:00:00