blank
 
blank

Ο Ερμής στον Ζυγό μέχρι 5 Οκτωβρίου και η επιρροή του στο ζώδιο σας. Από τη Ρένα Μεντάκη.

 
Ο Ερμής στον Ζυγό μέχρι 5 Οκτωβρίου και η επιρροή του στο ζώδιο σας. Από τη Ρένα Μεντάκη.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Ο Ερμής στον Ζυγό στρέφει το ενδιαφέρον μας στις σχέσεις

Στην αστρολογία στις 17 Σεπτεμβρίου τα ξημερώματα στις 2.22 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό, το ενδιαφέρον όλων μας θα στραφεί περισσότερο στις σχέσεις μας τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις συναισθηματικές καθώς και στις συνεργασίες μας. Δεδομένου ότι ο Ερμής κυβερνά τους Διδύμους και την Παρθένο, η ανάγκη μας να επικοινωνήσουμε με τον διπλανό μας θα είναι πιο έντονη, παράλληλα όμως θα αυξηθεί και η τάση μας να αναλύουμε το παραμικρό, και να κρίνουμε τα πάντα, με αποτέλεσμα σε κάποιες περιπτώσεις να συνειδητοποιήσουμε ότι υπάρχουν διαφορές που εμποδίζουν τη συνέχεια μιας σχέσης. Αυτό θα είναι περισσότερο εμφανές στις 19/9 που ο Ερμής συμμετέχει στο τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα, και θα πρέπει να προσέχουμε -ιδιαίτερα εκείνη την ημέρα- να μην πάρουμε αποφάσεις εν θερμώ. Ωστόσο η συγκεκριμένη θέση του Ερμή είναι θετική αφού η δικαιοσύνη αποτελεί σημαντικό γνώμονα στις αποφάσεις μας. Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο αυτό το διάστημα με τη νέα θέση του Ερμή είναι του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες).

Ο Ερμής στον Ζυγό και πως επηρεάζει τα ζώδια

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό από τις 17 Σεπτεμβρίου στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις σου και σου δίνει την ευκαιρία να ανοίξεις νέες γέφυρες επικοινωνίας με τα άτομα που σε ενδιαφέρουν. Μέχρι τις 5/10 ο πλανήτης της επικοινωνίας θα σε βοηθήσει να εκφράσεις με μεγαλύτερη ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, αλλά και να εκμαιεύσεις πληροφορίες για τις προθέσεις των ανθρώπων που σε περιβάλλουν, ώστε να συσφίξεις ή αντίθετα να χαλαρώσεις κάποιους δεσμούς. Εύνοια θα υπάρξει και στον τομέα της εργασίας σου, όπου θα υπάρξουν γεγονότα που θα σε φέρουν πιο κοντά στους συναδέλφους σου και θα σας βοηθήσουν να λειτουργήσετε περισσότερο συλλογικά. Ένα φλερτ μέσα από το χώρο της εργασίας είναι επίσης πιθανό να αναπτυχθεί αυτό το διάστημα.
 
Ταύρος
Φίλε Ταύρε, στις 17 Σεπτεμβρίου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Ζυγού και τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και στρέφει το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά σου και γενικότερα την καθημερινότητά σου. Μέχρι τις 5/10 που θα παραμείνει εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τον τρόπο ζωής σου και να εφαρμόσεις κάποιες αλλαγές που θα διευκολύνουν τον τρόπο που εργάζεσαι. Το γεγονός βέβαια ότι ο Ερμής κυβερνά τον τομέα των οικονομικών σου, θεωρείται πολύ σημαντικό, αφού ό,τι κάνεις αυτή τη στιγμή θα έχει ως αποτέλεσμα να αυξηθούν τα έσοδα σου και να εξασφαλίσεις μια πιο άνετη διαβίωση. Εύνοια σε περιμένει και στον αισθηματικό τομέα, όπου η επικοινωνία με τον σύντροφό σου πρόκειται να βελτιωθεί, ενώ αν είσαι ελεύθερος, θα κάνεις μια σημαντική γνωριμία.
 
Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, ο κυβερνήτης σου Ερμής περνάει στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού στις 17 Σεπτεμβρίου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό θα είναι εξαιρετικά θετικό για σένα, αφού θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία της αισθηματικής σου ζωής κι έτσι θα μπορέσεις να εκφράσεις την δημιουργικότητά σου και να υλοποιήσεις κάποιες ιδέες που έχεις στο μυαλό σου. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας μάλιστα, θα βρεις τρόπο να αυξήσεις την πελατεία σου και τα έσοδα σου και να απαλλαγείς από το άγχος που σου προκαλούν οι οικονομικές σου υποχρεώσεις. Στον αισθηματικό τομέα, αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, θα αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις, ενώ αν είσαι ελεύθερος, θα κάνεις μια σημαντική γνωριμία.
 
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό από τις 17 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Μέχρι και τις 5 Οκτωβρίου που θα μείνει εκεί, το σπίτι και η οικογένεια θα σε απασχολήσουν περισσότερο από άλλες φορές και είναι πολύ πιθανό να ασχοληθείς προσωπικά με κάποιες αλλαγές που σκέφτεσαι από καιρό. Δεν αποκλείεται μάλιστα να προβείς σε σημαντικές αγοραπωλησίες ακίνητης περιουσίας ή να μετακομίσεις σε μια άλλη περιοχή που εξυπηρετεί καλύτερα τις μετακινήσεις σου. Τέλος, είναι πιθανό να προετοιμάζεσαι ηδη για την δημιουργία της δικής σου οικογένειας και την διαμόρφωση του χώρου που θα στεγάσει την ευτυχία σου, ώστε να είναι όλα στην εντέλεια.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, στις 17 Σεπτεμβρίου ο Ερμής περνάει στο συμβατό ζώδιο του Ζυγού και τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό η ζωή σου θα αποκτήσει μεγάλη “κινητικότητα” αφού θα βρίσκεσαι σε ένα διαρκές “πέρα – δώθε” ώστε να ανταποκριθείς σε όλες τις υποχρεώσεις σου. Αυτό φυσικά δεν πρέπει να σε φοβίζει, αφού ότι συμβεί αυτό το διάστημα, θα είναι για το δικό σου καλό. Οι πολυάριθμες επαφές και οι συζητήσεις μπορεί να οδηγήσουν στο κλείσιμο μιας σημαντικής συμφωνίας που θα αλλάξει τη ζωή σου και το μέλλον σου. Εύνοια μπορεί να προέλθει και μέσα από το συγγενικό σου περιβάλλον, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια σημαντική γνωριμία θα εξάψει το ενδιαφέρον σου.
 
Παρθένος
Φίλε Παρθένε, ο κυβερνήτης σου Ερμής περνάει στον τομέα των οικονομικών σου από τις 17 Σεπτεμβρίου και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 5 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να καταστρώσεις ένα πλάνο που θα σε βοηθήσει να βάλεις σε τάξη τα έξοδά σου ή ακόμα και να ξεκινήσεις ένα αποταμιευτικό πρόγραμμα που θα σε κάνει να νιώσεις περισσότερο ασφαλής. Επιπλέον θα προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, τις οποίες θα πρέπει να αξιολογήσεις και να εκμεταλλευτείς κατάλληλα. Τέλος, αν μέχρι τώρα έχεις δώσει τον αγώνα σου στο επαγγελματικό σου περβάλλον, το πιθανότερο είναι ότι οι προσπάθειές σου θα αναγνωριστούν και θα προαχθείς σε μια καλύτερη θέση.
 
Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, στις 17 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής περνάει στο δικό σου ζώδιο στο οποίο και θα παραμείνει μέχρι τις 5 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό είναι το πλέον κατάλληλο, για να σκεφτείς οτιδήποτε σε απασχολεί, να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά κάποιων καταστάσεων και να πάρεις τις ανάλογες αποφάσεις. Εννοείται ότι δεν θα πρέπει να κάνεις σπασμωδικές κινήσεις κινούμενος από προσωπικά συμφέροντα. Εξάλλου, το διάστημα αυτό θα είσαι ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής και ίσως είναι ευκαιρία να ζητήσεις την συμβουλή κατάλληλων ατόμων που έχουν ανάλογες εμπειρίες και φυσικά είναι ανυστερόβουλα. Εκείνο που θα πρέπει να ξέρεις, είναι ότι οι ενέργειές σου αυτή τη στιγμή είναι πολύ σημαντικές καθώς “ανοίγουν” μια νέα περίοδο στη ζωή σου, η οποία μπορεί να είναι πολύ παραγωγική.
 
Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, η είσοδος του Ερμή στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, από τις 17 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 5 Οκτωβρίου, μπορεί να αποτελέσει θετική επιρροή για το ζώδιό σου, αν την εκμεταλλευτείς σωστά. Θα πρέπει λοιπόν αυτό το διάστημα να κάνεις τον προσωπικό σου απολογισμό, να αξιολογήσεις γεγονότα και καταστάσεις και να πάρεις αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν σε μια καλύτερη πορεία. Φυσικά αυτή η διαδικασία θα πρέπει να είναι απόλυτα προσωπική και να μην δεχτείς τη συμβουλή ατόμων που δεν εμπιστεύεσαι. Ακόμα και άτομα τα οποία θεωρείς φιλικά, είναι πιθανό να αλλάξουν συμπεριφορά αυτό το διάστημα, γι' αυτό καλό θα είναι να μην αποκαλύψεις πουθενά τα σχέδιά σου. Μετά τις 5/10 με την είσοδο του Ερμή στο δικό σου ζώδιο, θα διαπιστώσεις μεγάλες αλλαγές.
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, στις 17 Σεπτεμβρίου, ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, περνάει στο ζώδιο του Ζυγού και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 5/10. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να υλοποιήσεις τις φιλοδοξίες και τα σχέδιά σου, αλλά και να βρεις τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν -ο καθένας με τον τρόπο του- να κατακτήσεις τους στόχους σου. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά θετικό διάστημα, που εφευρετικότητά σου και η ευστροφία σου είναι ιδιαίτερα τονισμένα και έχεις την δυνατότητα να καταπλήξεις τους πάντες. Δεδομένου ότι ο ενδέκατος οίκος σχετίζεται και με το φιλικό περιβάλλον, θα πρέπει να ξέρεις ότι οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα, θα αποδειχθούν πολύ θετικές για την εξέλιξή σου, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και ένας έρωτας μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, στις 17 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής περνάει στον τομέα της καριέρας σου, στον οποίο και θα παραμείνει μέχρι τις 5 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό είναι ιδιαίτερα παραγωγικό για σένα, και μπορείς να αγωνιστείς με εξαιρετικά αποτελέσματα για την επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Το επικοινωνιακό χάρισμα που σου παρέχει ο Ερμής μαζί με την έμφυτη αγάπη σου για την εργασία, θα σε βοηθήσει να πετύχεις σημαντικά επιτεύγματα και να κατακτήσεις μια ανώτερη θέση. Εύνοια υπάρχει και σε θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, γι' αυτό δεν θα πρέπει να αγνοήσεις τυχόν προτάσεις ή ευκαιρίες που σχετίζονται με αυτό. Επιπλέον, αν είσαι ελεύθερος, είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα άτομο από άλλη χώρα με το οποίο θα αναπτύξεις ιδιαίτερη σχέση.
 
Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, το πέρασμα του Ερμή από το συμβατό ζώδιο του Ζυγού από τις 17 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 5 Οκτωβρίου, θα αποτελέσει για σένα μια ιδιαίτερα θετική περίοδο κατά την οποία θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις στόχους και όνειρα πολλών ετών. Ο ένατος οίκος του ηλιακού σου ωροσκοπίου, θεωρείται ένας από τους πιο τυχερούς στην αστρολογία και αυτό σημαίνει ότι όσα προβλήματα και αν πέρασες το τελευταίο διάστημα, τώρα μπορεί να σου ανοίξουν σημαντικές πόρτες. Το γεγονός μάλιστα ότι ο Ζυγός είναι το ζώδιο της ισορροπίας και της δικαιοσύνης είναι ακόμα περισσότερο ενθαρρυντικό, ειδικά αν μέχρι τώρα οι πράξεις σου και η συμπεριφορά σου ήταν απόλυτα δίκαιη. Το εξωτερικό μπορεί να αποτελέσει μια πηγή νέων εσόδων, γι' αυτό καλό θα είναι να “αρπάξεις” ευκαιρίες που σχετίζονται με αυτό.
 
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, η είσοδος του Ερμή στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 17 Σεπτεμβρίου, στρέφει το ενδιαφέρον σου στο κοινό ταμείο που έχεις με τον σύντροφό σου, με κάποιον συνέταιρό σου, ή -αν χειρίζεσαι μόνος σου τα οικονομικά σου- σε κάποια έξοδα στα οποία δεν μπορείς να ανταποκριθείς. Μέχρι και τις 5 Οκτωβρίου, αυτά τα θέματα, θα σε απασχολήσουν περισσότερο, και ίσως θα πρέπει να σκεφτείς με ωριμότητα τις επόμενες κινήσεις σου, τώρα που ο Ερμής σε βοηθάει να οργανωθείς καλύτερα και να χαράξεις ένα πλάνο πιο αποτελεσματικό. Αν τα οικονομικά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο, ίσως θα πρέπει να σκεφτείς μια επένδυση που μπορεί να αποδειχθεί αρκετά προσοδοφόρα στο μέλλον. Τέλος, τυχόν αγοραπωλησίες που θα γίνουν αυτό το διάστημα, θα έχουν θετικά αποτελέσματα.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-09-2012 00:00:00