blank
 
blank

Ο Ερμής στον Τοξότη, σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Πώς επηρεάζει τα ζώδια.

 
Ο Ερμής στον Τοξότη, σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Πώς επηρεάζει τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 11 Δεκεμβρίου ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Τοξότη στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Την ίδια μέρα θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, γεγονός που συνιστά να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε προτάσεις ή και άτομα που θα εμφανιστούν και θα προσπαθήσουν να μας δελεάσουν με οποιοδήποτε τρόπο, καθώς ο Ποσειδώνας ρίχνει μια ομίχλη στα γεγονότα, που δεν μας βοηθά να τα δούμε όπως πραγματικά είναι.

Sponsored Links

Ποιά ζώδια επηρεάζονται από τον Ερμή στον Τοξότη και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα

Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο αυτή την όψη είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί την πρώτη μέρα αυτών των ζωδίων (19/2, 21/5, 23/8 και 22/11).
 
Ωστόσο, πέρα από αυτή την όψη που διαμορφώνεται στις 11/12, η συνολική πορεία του Ερμή στον Τοξότη μπορεί να θεωρηθεί αρκετά θετική, καθώς πραγματοποιείται σε μια «γιορτινή» περίοδο και συμβάλλει στην δημιουργία ενός γιορτινού κλίματος. Τα ταξίδια και οι περιπέτειες θα μας τονώσουν και ίσως ξεχάσουμε προσωρινά τις έννοιες και τα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν. Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο είναι οι Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι.

Ο Ερμής από τον Τοξότη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, στις 11 Δεκεμβρίου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Τοξότη, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί εξαιρετικά ευνοϊκό για σένα, αφού θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες, που θα εξασφαλίσουν την πρόοδό σου μέσα από νέες προοπτικές. Το εξωτερικό, οι μελέτες, μια νομική υπόθεση, ή ένα πτυχίο είναι τομείς που μπορεί να σου φέρουν μεγάλες ικανοποιήσεις και, αν περιμένεις απάντηση από μια καινούργια δουλειά, τώρα θα έχεις τις καλύτερες ειδήσεις. Παρόλα αυτά, καλό θα είναι να μην «δώσεις τα χέρια» στις 11 του μήνα, καθώς το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα μπορεί να κρύβει κάποιες παγίδες. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα όπου θα επισημοποιήσεις έναν σοβαρό δεσμό, ή αν είσαι ελεύθερος, θα δημιουργήσεις μια σχέση με προοπτικές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, το πέρασμα του Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη από τις 11 μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου, θα σου δώσει την ευκαιρία να κλείσεις σημαντικές οικονομικές συμφωνίες, να προχωρήσεις σε συμφέρουσες αγοραπωλησίες, να απαλλαγείς από χρέη προς τρίτους ή να αρχίσεις να εισπράττεις ένα εισόδημα από κεφάλαια τρίτων όπως είναι η διατροφή, η σύνταξη κ.λπ. Ενδιαφέρουσες προτάσεις για συνεργασίες μπορεί να εξελιχθούν πολύ θετικά, αν και θα πρέπει να εξεταστούν σχολαστικά, ειδικά γύρω στις 11 που το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα «θολώνει» κάπως το τοπίο και δεν σε αφήνει να δεις καθαρά τα πράγματα. Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στην αισθηματική σου ζωή, όπου είναι πολύ πιθανό να δεις μια σχέση από το παρελθόν να αναβιώνει αυτό το διάστημα, ή να ζήσεις ένα έντονο ερωτικό πάθος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, στις 11 Δεκεμβρίου ο κυβερνήτης σου Ερμής περνάει στο πολικό ζώδιο του Τοξότη, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 31/12. Το διάστημα αυτό, οι σχέσεις σου (αισθηματικές, φιλικές, επαγγελματικές) θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου και η κοινωνική σου ζωή θα είναι πιο έντονη από άλλες φορές. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι πολύ πιθανό να υπογράψεις μια νέα σύμβαση και να μπεις σε ένα νέο περιβάλλον, όπου θα δημιουργήσεις αξιόλογες φιλίες. Όσον αφορά τη ερωτική σου ζωή, ο Ερμής θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις ουσιαστικές και βαθιές συζητήσεις με τον σύντροφό σου και να εκδηλώσετε ο ένας στον άλλον πιο ανοιχτά τα συναισθήματά σας ώστε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας. Πολλοί Δίδυμοι θα σκεφτούν την πιθανότητα της συμβίωσης ή και του γάμου αυτό το διάστημα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, στις 11 Δεκεμβρίου ο Ερμής περνάει στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι το τέλος του χρόνου. Το διάστημα αυτό η εργασία σου θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου, καθώς πρόκειται να ξεκινήσεις νέες δραστηριότητες που θα σου αποφέρουν περισσότερα κέρδη. Οι σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου – ή τους υπαλλήλους σου – θα βελτιωθούν σημαντικά καθώς θα νιώσεις ότι πλέον εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος και μπορείτε να συνεννοηθείτε καλύτερα από ποτέ. Ωστόσο, επειδή ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 11, καλό θα είναι να είσαι επιφυλακτικός τη συγκεκριμένη μέρα κυρίως σε υποσχέσεις που φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές, καθώς επίσης και σε συναλλαγές που αφορούν αγοραπωλησίες περιουσιακών στοιχείων. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Λέων

Φίλε Λέοντα, στις 11 Δεκεμβρίου ο Ερμής περνάει στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με τις αγαπημένες σου δραστηριότητες, να απολαύσεις τον έρωτα και να περάσεις ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό σου εκφράζοντας ρομαντικά και τρυφερά συναισθήματα. Επιπλέον, η αυξημένη σου δημιουργικότητα θα εκφραστεί με τον καλύτερο τρόπο και δεν αποκλείεται να σου αποφέρει μια νέα πηγή κέρδους. Με την συμπαράσταση φίλων και γνωστών θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος ίσως προκύψει και ένας νέος έρωτας μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Προσοχή μόνο στις 11 του μήνα που το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα μπορεί να σε παραπλανήσει. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, στις 11 Δεκεμβρίου ο κυβερνήτης σου Ερμής περνάει στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, η ενέργειά σου διοχετεύεται στο σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον σου. Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να αποφασίσεις αν θέλεις να προχωρήσεις σε μια ανακαίνιση, μια μετακόμιση ή να προχωρήσεις στην επισημοποίηση μιας σχέσης και την δημιουργία της δικής σου οικογένειας. Ενόψει των εορτών δεν αποκλείεται να επισκεφτείς τον τόπο της καταγωγής σου, ή και να περάσεις λίγες μέρες με τους γονείς σου που ζουν μακριά. Το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα στις 11 συνιστά προσοχή στην σχέση με τον σύντροφό σου ή με έναν συνέταιρό σου – αν έχεις – ώστε να μην δημιουργηθούν ρήγματα στις σχέσεις σας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, με την είσοδο του Ερμή στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 11 Δεκεμβρίου, θα διαπιστώσεις ότι ο πλανήτης της λογικής και της επικοινωνίας σε κάνει περισσότερο εξωστρεφή και μπορείς να συζητήσεις με μεγαλύτερη ευκολία θέματα που σε απασχολούν και που αποσκοπούν στην βελτίωση της ζωής σου. Επιπλέον, μέχρι και την παραμονή της πρωτοχρονιάς, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλές, ενδιαφέρουσες και αξιόλογες γνωριμίες και να προσελκύσεις ένα άτομο, με το οποίο θα ταιριάξεις απόλυτα, ενώ στην πορεία θα αποδειχθεί ιδανικό για μια σοβαρή σχέση με προοπτικές. Το ίδιο διάστημα θα μπορέσεις να βελτιώσεις τις σχέσεις με τα αδέλφια σου και τους συγγενείς σου. Αν σχεδιάσεις να κάνεις ένα ταξίδι ενόψει των γιορτινών ημερών σίγουρα θα περάσεις υπέροχα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η είσοδος του Ερμή στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 11 Δεκεμβρίου ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών σου και αυξάνει τις πιθανότητες κέρδους. Έτσι, μέχρι και τις 31/12 που θα βρίσκεται εκεί μπορείς να κάνεις κάποιες συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες ή να αρχίσεις να εισπράττεις πιο εύκολα χρήματα που σου οφείλουν. Αν σκέφτεσαι να επενδύσεις ένα ποσό σε μια επιχείρηση ή σε ένα ακίνητο, ίσως είναι η καλύτερη στιγμή για να το κάνεις, δεδομένου ότι η λογική σου αυτό το διάστημα δεν θα σε αφήσει να κάνεις λάθος. Καλό θα είναι ωστόσο να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις στις 11 που ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, αλλά να περιμένεις λίγες μέρες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, το πέρασμα του Ερμή στο δικό σου ζώδιο από τις 11 Δεκεμβρίου, σηματοδοτεί μια σημαντική περίοδο που θα διαρκέσει μέχρι και την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Το διάστημα αυτό η οξυδέρκειά σου και η λογική σου θα είναι ιδιαίτερα αυξημένα, γεγονός που θα σου επιτρέψει να χειρίζεσαι με μεγάλη ευκολία κάθε θέμα, είτε επαγγελματικό είτε και συναισθηματικό. Αν αναζητάς μια νέα εργασία, μπορείς τώρα να βρεις ακριβώς αυτή που σου ταιριάζει, ενώ αν αναζητάς έναν νέο έρωτα, είναι πολύ πιθανό να τον συναντήσεις αυτή την περίοδο, αν και θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός γύρω στις 11 του μήνα, με το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα. Τέλος, αν είσαι δεσμευμένος, μια ρομαντική απόδραση με τον σύντροφό σου θα βοηθήσει στην αναζωπύρωση του πάθους σας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, στις 11 Δεκεμβρίου ο Ερμής μπαίνει στον παρασκηνιακό δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Το διάστημα αυτό θα κάνεις μια εσωτερική ενδοσκόπηση με σκοπό να επαναπροσδιορίσεις τις επιθυμίες σου τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό. Ενδέχεται μάλιστα να θελήσεις να απομονωθείς για λίγο από όλους και όλα προκειμένου να πάρεις τις αποφάσεις σου ανεπηρέαστος. Οι περασμένες σου εμπειρίες θα καθοδηγήσουν τα επόμενα βήματά σου και θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις λάθη που θα σου στοιχίσουν. Πολλοί Αιγόκεροι θα σκεφτούν το ενδεχόμενο να αναζητήσουν μια καλύτερη τύχη στο εξωτερικό, ενώ κάποιοι άλλοι θα επιστρέψουν σε μια σχέση από το παρελθόν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, στις 11 Δεκεμβρίου, ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Τοξότη και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να έρθεις πιο κοντά με τα φιλικά σου πρόσωπα ή ακόμα και να συμμετάσχεις σε κοινωνικές συγκεντρώσεις ενόψει των εορτών, αφού παρά το γιορτινό κλίμα, θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις και κάποιες επαγγελματικές προοπτικές. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνεις και μια νέα γνωριμία, που μπορεί να σου ανοίξει νέους δρόμους. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται όμως και στην προσωπική σου ζωή, όπου μια σοβαρή σχέση πρόκειται να επισημοποιηθεί και να δώσει νέο νόημα στη ζωή σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια ενδιαφέρουσα σχέση θα πάρει γρήγορα σοβαρή τροπή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, στις 11 του μήνα, ο Ερμής περνάει στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου και στρέφει το ενδιαφέρον σου στην καριέρα σου και τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις που πραγματικά φαίνονται ιδιαίτερα αυξημένες. Παρόλο που η συγκεκριμένη διέλευση σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις που θα λάβουν χώρα μέχρι και τις 31/12, καλό θα είναι να προσέχεις ιδιαίτερα στις 11/12 που ο Ερμής θα σχηματίσει τετράγωνο με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα, και ίσως σε ωθήσει να πάρεις αποφάσεις για τις οποίες θα μετανιώσεις. Ίσως θα πρέπει να αφήσεις να περάσουν μερικές μέρες ώστε να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα και να αποφασίσεις τα επόμενα βήματά σου. Οι προτάσεις που θα παρουσιαστούν αυτό το διάστημα μπορεί να σου προσδώσουν μεγαλύτερο κύρος, ενώ η δουλειά σου θα έχει μεγάλη προβολή στο κοινό, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξεις πώς θα εκμεταλλευτείς αυτή την εύνοια. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-12-2012 00:00:00