blank
 
blank

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία. Μια εξαιρετικά θετική όψη. Προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

 
Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία. Μια εξαιρετικά θετική όψη. Προβλέψεις για κάθε ζώδιο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Ένα εξαιρετικά θετικό τρίγωνο σχηματίζεται στις 23 Ιανουαρίου από τον Ερμή και τον Δία. Παρόλο που το τρίγωνο αποτελεί έτσι κι αλλιώς μια θετική γωνία, το διαφορετικό που την κάνει ακόμα περισσότερο ευνοϊκή, είναι το γεγονός ότι ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο της έξαρσής του, τον Υδροχόο, και ο Δίας παρόλο που βρίσκεται στο ζώδιο της πτώσης του, τους Διδύμους, βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά ο Ερμής.

Έτσι, ενώ οι ενδείξεις είναι θετικές για την επικοινωνία, το εμπόριο και την διαφήμιση -που μπορεί να επιφέρει σημαντικά κέρδη- ακόμα πιο θετικό είναι το γεγονός ότι η λογική του Ερμή θα πρυτανεύσει και ο Δίας θα παίξει μόνο τον ρόλο της τύχης, χωρίς να μας παρασύρει σε παράλογους ενθουσιασμούς και υπερβολές, που μπορεί να έχουν αντίθετα αποτελέσματα. Η συγκεκριμένη όψη επίσης είναι κατάλληλη για την αγορά ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, υπολογιστών και αυτοκινήτων, ενώ ευνοεί και νέα ξεκινήματα που θα έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό.
Sponsored Links

Ποια ζώδια ευνοούνται από το τρίγωνο Ερμή-Δία.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή την όψη είναι τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) όπου και πραγματοποιείται η όψη, αλλά και της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες). Ωστόσο, και τα υπόλοιπα δεν θα μείνουν παραπονεμένα, αφού σίγουρα θα βιώσουν σε κάποιο τομέα την θετική επιρροή αυτής της όψης.

Ερμής σε τρίγωνο με Δία και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Φίλε Κριέ, το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ερμή στις 23 Ιανουαρίου είναι μια εξαιρετικά θετική όψη για το ζώδιό σου, που θα σου δώσει την ευκαιρία να επεκτείνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να κάνεις λαμπρές γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τα φιλόδοξα σχέδιά σου. Αν μάλιστα ανήκεις στην κατηγορία των Κριών που σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να δοκιμάσουν την τύχη τους σε μια άλλη χώρα, η συγκεκριμένη όψη μπορεί να σε βοηθήσει να συγκεντρώσεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και να προετοιμάσεις με επιτυχία το έδαφος. Στον αισθηματικό τομέα, αν είσαι ελεύθερος, θα γνωρίσεις ένα άτομο με το οποίο θα διαπιστώσεις ότι έχετε πολλά κοινά ενδιαφέροντα και γρήγορα θα εξελιχθεί σε μια σοβαρή σχέση. Εύνοια και σε νομικές υποθέσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ταύρος

Η θετική όψη που σχηματίζουν ο Ερμής με τον Δία στις 23 Ιανουαρίου, πρόκειται να ευνοήσει τα οικονομικά σου, φίλε Ταύρε, γι’ αυτό θα πρέπει να δραστηριοποιηθείς ανάλογα, ώστε να μην χάσεις μια σημαντική ευκαιρία. Το γεγονός ότι ο Ερμής βρίσκεται στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μπορεί να σου εξασφαλίσει μια σημαντική επαγγελματική σταδιοδρομία, ενώ αν είσαι ήδη τακτοποιημένος, είναι πολύ πιθανό να λάβεις ένα σημαντικό ποσό από την αγοραπωλησία κάποιου περιουσιακού σου στοιχείου. Δεν αποκλείεται επίσης το ενδεχόμενο ένα άτομο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος να σου προσφέρει μια σημαντική βοήθεια. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στην προσωπική σου ζωή, αφού μια σημαντική σχέση πρόκειται να επισημοποιηθεί ή μια νέα γνωριμία – αν είσαι ελεύθερος – θα σου προσφέρει ό,τι ζητάς από μια σχέση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, ο ευεργέτης πλανήτης Δίας που βρίσκεται ήδη στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζει τρίγωνο με τον κυβερνήτη σου Ερμή στις 23 Ιανουαρίου και εγγυάται να σε «ξαλαφρώσει» από πρόσφατες ταλαιπωρίες και αναποδιές. Η συγκεκριμένη όψη μάλιστα μπορεί να σου εξασφαλίσει την πραγματοποίηση πολλών επιθυμιών σου τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και στα επαγγελματικά σου. Η καριέρα σου αρχίζει να παίρνει άμεσα μια ανοδική πορεία και είτε είσαι ελεύθερος επαγγελματίας είτε είσαι υπάλληλος, μπορείς να ελπίζεις σε μια καλύτερη τύχη. Δεν αποκλείεται μάλιστα να καταφέρεις να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου στο εξωτερικό από το οποίο θα αποκομίσεις σημαντικά οφέλη. Ανάλογη εύνοια αναμένεται και στον αισθηματικό τομέα, αφού πλέον η σταθερότητα της σχέσης σου είναι εξασφαλισμένη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, στις 23 Ιανουαρίου ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία που βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Η όψη αυτή είναι εξαιρετικά θετική, και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείς προκειμένου να πετύχεις κάποιους στόχους σου. Το καλύτερο ωστόσο για σένα είναι να κινηθείς παρασκηνιακά και να μην αποκαλύψεις τα σχέδιά σου σε άτομα που δεν σχετίζονται άμεσα με τη δουλειά σου. Μια κρυφή πηγή εσόδων, μπορεί να σε βοηθήσει να απεγκλωβιστείς από οικονομικά αδιέξοδα, αλλά θα πρέπει να μείνει μυστική τουλάχιστον στο αρχικό στάδιο. Ακόμα ίσως λάβεις χρήματα που σου οφείλονται την πιο κατάλληλη στιγμή και διευθετήσεις χρέη που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Τέλος, όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, η αναβίωση ενός παλιού έρωτα, αποτελεί μια μεγάλη πιθανότητα τις επόμενες μέρες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, το τρίγωνο που διαμορφώνει ο Ερμής από τον τομέα των σχέσεών σου με τον Δία στις 23 Ιανουαρίου αποτελεί για σένα μια καλή ευκαιρία για να εξασφαλίσεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο ώστε να κοινωνικοποιηθείς, να ανανεώσεις τις επαφές με φίλους και γνωστούς που έχεις να δεις καιρό αλλά και να γνωρίσεις καινούργια άτομα με τα οποία θα ταιριάξεις απόλυτα. Επιπλέον, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, θα βρεθούν τα κατάλληλα άτομα που θα υποστηρίξουν τα οράματά σου για μια καλύτερη διαβίωση και θα σου προσφέρουν νέες προοπτικές για το μέλλον σου. Αν είσαι ελεύθερος μάλιστα, δεν αποκλείεται μια φιλική γνωριμία να πάρει γρήγορα ερωτικές προεκτάσεις και να δημιουργήσεις ένα δεσμό πολύ ισχυρό και μακροχρόνιο. Τέλος, αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία, τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, στις 23 Ιανουαρίου, ο κυβερνήτης σου Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία και υπόσχεται να πραγματοποιήσει πολλές από τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Έτσι, τις επόμενες μέρες, θα διαπιστώσεις ότι οι κόποι που κατέβαλες τόσο καιρό δεν πήγαν χαμένοι, αφού οι ανώτεροί σου έχουν ήδη εκτιμήσει τα προσόντα σου και ετοιμάζονται να σε προωθήσουν σε μια ανώτερη θέση που μπορεί –για την ώρα- να μην επηρεάσει σημαντικά τα εισοδήματά σου, θα σου προσδώσει όμως περισσότερο κύρος και θα σου ανοίξει λαμπρές μελλοντικές προοπτικές. Θετικές αλλαγές όμως μπορείς να κάνεις και στην καθημερινότητά σου και να υιοθετήσεις ένα πρόγραμμα που θα σου επιτρέπει να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου κάνοντας δραστηριότητες που σε ψυχαγωγούν και παράλληλα τονώνουν τον οργανισμό σου. Ένας έρωτας μέσα στον χώρο της δουλειάς σου είναι πολύ πιθανός. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, στις 23 Ιανουαρίου ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον ευεργέτη Δία και ένα μεγάλο τρίγωνο με το δικό σου ζώδιο, που σε κατατάσσει στους πιο τυχερούς αυτής της περιόδου. Έτσι, μετά από πολλές ταλαιπωρίες που αντιμετώπισες το τελευταίο διάστημα, ήρθε επιτέλους η ώρα να δεις τα όνειρά σου να εκπληρώνονται με τον καλύτερο τρόπο. Αν ανήκεις μάλιστα στους Ζυγούς που διαθέτουν καλλιτεχνικά χαρίσματα, ίσως αυτό το διάστημα καταφέρεις να προβάλλεις τα ταλέντα σου και να απολαύσεις την αποδοχή του κοινού. Αν πάλι είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή ασχολείσαι με το εμπόριο, ίσως είναι η ιδανική στιγμή να προωθήσεις τα προϊόντά σου και στο εξωτερικό. Μεγάλη εύνοια αναμένεται φυσικά και στον αισθηματικό τομέα, όπου μια νέα γνωριμία, μπορεί να εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα ή ένας υπάρχον έρωτας, να επισημοποιηθεί. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Δία στις 23 Ιανουαρίου, αποτελεί για το δικό σου ζώδιο, την καλύτερη εγγύηση για μια πλήρη ανανέωση τόσο στο οικογενειακό σου περιβάλλον και στις σχέσεις σου με τα μέλη της οικογένειάς σου, όσο και σε θέματα που αφορούν περιουσιακά σου στοιχεία. Έτσι, τις επόμενες μέρες θα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις φορολογικές εκκρεμότητες, και να ρυθμίσεις χρέη και οφειλές, αφού τα έσοδά σου, με κάποιο τρόπο πρόκειται να αυξηθούν σημαντικά. Αγοραπωλησίες που φαίνεται να έχουν «παγώσει» μπορούν τώρα να εξελιχθούν γρήγορα και να ολοκληρωθούν προς όφελός σου. Ανάλογη εύνοια υπάρχει και στην προσωπική σου ζωή όπου μπορείς να «αναστήσεις» μια σχέση που έχει κλονιστεί ή να παθιαστείς έντονα με μια νέα γνωριμία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, ο κυβερνήτης σου Δίας σχηματίζει στις 23 Ιανουαρίου τρίγωνο με τον Ερμή και υπόσχεται να σε ευνοήσει σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Έτσι, τις επόμενες μέρες μπορείς να βελτιώσεις την επικοινωνία σου με τα άτομα γύρω σου ή ακόμα και να λύσεις παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί στο πρόσφατο παρελθόν. Η σχέση σου με τον σύντροφό σου μπορεί να μπει σε νέες πιο γερές βάσεις, ενώ πολλοί Τοξότες θα δρομολογήσετε και την επισημοποίησή της. Αν είσαι ελεύθερος, μια σημαντική γνωριμία αυτές τις ημέρες θα αποδειχθεί ιδανική για σένα. Τα ταξίδια, οι σύντομες αποδράσεις καθώς επίσης και θέματα που σχετίζονται με σπουδές και εκπαίδευση ευνοούνται, ενώ μεγάλη πρόοδος πρόκειται να σημειωθεί και στα επαγγελματικά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, στις 23 Ιανουαρίου διαμορφώνεται το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία που εγγυάται να επηρεάσει θετικά τα οικονομικά σου και τα επαγγελματικά σου. Έτσι, τις επόμενες μέρες θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται σημαντικά, ενώ αν είσαι άνεργος ή αναζητάς μια καλύτερη εργασία, η τύχη θα σου χαμογελάσει και θα σου φέρει την ιδανική πρόταση. Πολλοί Αιγόκεροι, θα έχουν την ευκαιρία να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στο εξωτερικό, ή να δημιουργήσουν μια εργασία –ίσως και μέσα από το διαδίκτυο- που θα απευθύνεται σε άτομα από όλο τον κόσμο. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ξέρεις πώς αυτό το διάστημα μπορείς να αυξήσεις τα κέρδη σου μέσα από πολλές πηγές γι’ αυτό είναι σημαντικό να βρίσκεσαι σε επαγρύπνηση ώστε να μην χάσεις ευκαιρίες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, το τρίγωνο Ερμή – Δία που διαμορφώνεται στις 23 Ιανουαρίου, θα αποδειχθεί εξαιρετικά θετικό και για σένα, αφού ο Ερμής βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο. Έτσι, τις επόμενες ημέρες θα προκύψουν πολλές και απρόσμενες ευκαιρίες, που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τα επαγγελματικά, τα οικονομικά, αλλά και τα αισθηματικά σου. Βέβαια, το γεγονός ότι ο Δίας βρίσκεται στο διπλό ζώδιο των Διδύμων, είναι πιθανό να φέρει στα πόδια σου όχι έναν, αλλά πολλούς υποψήφιους εραστές που θα σε βάλουν σε δίλημμα και ίσως η δημιουργία παράλληλων σχέσεων φαίνεται σαν μοναδική επιλογή, ώστε να μπορέσεις να «κατασταλάξεις» κάπου. Ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση η τύχη είναι μαζί σου, αφού τίποτα δεν φαίνεται να διαταράσσει την αρμονία που επιδιώκεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, στις 23 Ιανουαρίου ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου Δίας, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή που βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Η συγκεκριμένη όψη θα σου δώσει την ευκαιρία να αξιοποιήσεις δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο που περνάς στο σπίτι σου, ώστε να εξασφαλίσεις μια νέα πηγή εσόδων που μπορεί να αποδειχθεί αρκετά αξιόλογη. Επιπλέον, οι σχέσεις με τα μέλη της οικογένειάς σου θα βελτιωθούν και είναι πολύ πιθανό να αποφασίσετε από κοινού κάποιες αλλαγές. Εύνοια φυσικά θα υπάρξει και στα επαγγελματικά σου, αφού ο Δίας που κυβερνά τον τομέα της καριέρας σου, μπορεί να σου ανοίξει καινούργιες προοπτικές και να σου εξασφαλίσει μια σημαντική άνοδο. Τέλος, στον αισθηματικό τομέα, ευνοούνται οι μακροχρόνιες σχέσεις, ωστόσο οι νέες που θα δημιουργηθούν ίσως πρέπει να μείνουν κρυφές για κάποιο διάστημα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-01-2013 00:00:00