blank
 
blank

Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία. Μια ευνοϊκή όψη. Πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο.

 
Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία. Μια ευνοϊκή όψη. Πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 26 Σεπτεμβρίου σχηματίζεται το ιδιαίτερα θετικό τρίγωνο του Ερμή με τον Δία, που αποτελεί μια ευνοϊκή ένδειξη για την επικοινωνία, το εμπόριο και τις οικονομικές συναλλαγές. Σε μια ημέρα που πραγματοποιείται μια γενική απεργία και ακινητοποιούνται τα πάντα, αυτή η όψη περιορίζει τυχόν κινδύνους, που θα μπορούσαν να προκύψουν εξαιτίας των μαζικών συγκεντρώσεων και δεν αποκλείεται να σηματοδοτεί την νίκη του λαού, αφού η ευνοϊκή συμμετοχή της Σελήνης – που στην αστρολογία αντιπροσωπεύει το λαό – θεωρείται εξαιρετικά καλός οιωνός.

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν ιδιαίτερα από αυτή την όψη είναι φυσικά τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) στα οποία και πραγματοποιείται η όψη, καθώς επίσης και της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες). Αξίζει να αναφερθεί ότι η συγκεκριμένη όψη μπορεί να φέρει σημαντικά κέρδη από διαφημίσεις, ενώ θεωρείται ιδανική για την αγορά ηλεκτρικών συσκευών, υπολογιστών, αλλά και αυτοκίνητων.
Sponsored Links

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία και πως επηρεάζει τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Φίλε Κριέ, στις 26 Σεπτεμβρίου ο Ερμής που βρίσκεται ήδη στον τομέα των σχέσεών σου, θα σχηματίσει τρίγωνο με τον ευεργέτη Δία και αυτή η όψη θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την επικοινωνία σου με τα άτομα που σε ενδιαφέρουν και κυρίως να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί με τον σύντροφό σου ή με κάποιον συνέταιρό σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να προγραμματίσεις μια σύντομη απόδραση που θα σε φέρει πιο κοντά με τον αγαπημένο σου και θα αναζωπυρώσει τον έρωτά σας. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να κάνεις μια σημαντική γνωριμία με ένα άτομο με το οποίο θα έχεις πολλά κοινά ενδιαφέροντα και η σχέση αυτή θα εξελιχθεί γρήγορα σε σοβαρή. Επίσης σπουδές ή μελέτες που θα ξεκινήσουν αυτό το διάστημα, εκτός από τις γνώσεις που θα σου προσφέρουν θα σου ανοίξουν και νέες προοπτικές.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Φίλε Ταύρε, το τρίγωνο Ερμή – Δία που σχηματίζεται στις 26 του μήνα, είναι ιδανικό για να βελτιωθεί το κλίμα που επικρατεί στον εργασιακό σου χώρο και παράλληλα να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανέργων που ψάχνουν μια νέα δουλειά, θα πρέπει να δραστηριοποιηθείς περισσότερο αυτές τις μέρες που οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές για σένα. Αν πάλι είσαι ήδη τακτοποιημένος επαγγελματικά, ίσως βρεις έναν τρόπο να βγάλεις ένα έξτρα εισόδημα, κάνοντας μια δραστηριότητα που σε ευχαριστεί. Όσοι Ταύροι είναι ελεύθεροι, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν αυτές τις ημέρες ένα αξιόλογο άτομο μέσα σε έναν επαγγελματικό χώρο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε, το τρίγωνο Ερμή – Δία που σχηματίζεται στις 26 Σεπτεμβρίου, είναι εξαιρετικά θετικό για σένα, αφού ο Ερμής είναι ο δικός σου κυβερνήτης και ο Δίας βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο. Έτσι, είναι πολύ σημαντικό να εκμεταλλευτείς αυτό το διάστημα, για να προωθήσεις με επιτυχία κάθε σχέδιό σου. Το γεγονός μάλιστα ότι μαζί με την Σελήνη δημιουργείται ένα μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια του αέρα αποτελεί ακόμα μια θετική ένδειξη. Η αισθηματική σου ζωή είναι ο πιο ευνοημένος τομέας και ίσως είναι καιρός να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση, ή να ξεκινήσεις τις προσπάθειες για την απόκτηση του πρώτου σου απογόνου. Τέλος, αν είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας βρίσκεται προ των πυλών.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε, μια εξαιρετική όψη σχηματίζεται στον ουρανό στις 26 Σεπτεμβρίου που θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τα οικονομικά σου – που είναι και ο τομέας που σε “καίει” - αλλά και τις σχέσεις σου με την οικογένειά σου. Πρόκειται για το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζουν ο Ερμής, ο Δίας και η κυβερνήτης σου Σελήνη, το οποίο σου επιφυλάσσει μεγάλες επιτυχίες, αρκεί φυσικά να δραστηριοποιηθείς και να μην φοβηθείς να ζητήσεις βοήθεια από άτομα τα οποία μπορούν και θέλουν να σου την προσφέρουν. Αν σκέφτεσαι το ενδεχόμενο μιας δανειοδότησης ή μιας οικονομικής ρύθμισης, ίσως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να την επιδιώξεις. Τέλος, αν νοσταλγείς έναν παλιό έρωτα, μπορείς να δοκιμάσεις να τον επαναπροσεγγίσεις.
 
ΛΕΩΝ
Φίλε Λέοντα, το μεγάλο τρίγωνο Σελήνης – Ερμή – Δία που θα σχηματιστεί στις 26/9, θα σου δώσει την ευκαιρία να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να έρθεις σε επαφή με άτομα τα οποία θα συμβάλουν στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Μάλιστα δεν αποκλείεται να προκύψει ένα ερωτικό ενδιαφέρον που θα κινήσει το ενδιαφέρον σου. Αν σκέφτεσαι να υποβάλεις αίτηση για μια δουλειά, δεν θα πρέπει να το αναβάλλεις, καθώς τώρα είναι η πιο ευνοϊκή περίοδος. Εύνοια υπάρχει και στον οικονομικό τομέα, γι' αυτό αν παρουσιαστούν προτάσεις που σου δίνουν την ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημά σου, μην τις παραβλέψεις. Τέλος, μια νέα συνεργασία που θα ξεκινήσει αυτή την περίοδο, έχει πολύ καλές προοπτικές.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, ο κυβερνήτης σου Ερμής σχηματίζει στις 26 Σεπτεμβρίου τρίγωνο με τον Δία και αυτή η όψη μπορεί πραγματικά να λειτουργήσει πολύ θετικά για το ζώδιό σου. Με τον Δία μάλιστα να βρίσκεται στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, είναι η ευκαιρία σου να διαπρέψεις επαγγελματικά, να διακριθείς και να βάλεις γερές βάσεις που θα διαρκέσουν μια δωδεκαετία! Η συμμετοχή της Σελήνης από τον τομέα της εργασίας σου, σου επιτρέπει να κάνεις όνειρα για ένα λαμπρό μέλλον κατά το οποίο χωρίς ιδιαίτερα σκληρές προσπάθειες θα καταφέρεις να αυξήσεις σημαντικά το εισόδημά σου και να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου. Όσον αφορά στον αισθηματικό τομέα, ίσως θα πρέπει τουλάχιστον για μια εβδομάδα να μπει σε δεύτερη μοίρα, ώστε να αφοσιωθείς απερίσπαστος στα επαγγελματικά σου καθήκοντα.
 
ΖΥΓΟΣ
Φίλε Ζυγέ, οι τελευταίες πλανητικές όψεις σε έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά, ωστόσο στις 26/9 ο Ερμής μέσα από το δικό σου ζώδιο θα σχηματίσει ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Δία και τη Σελήνη, και θα σε ανταμείψει για όλες τις ταλαιπωρίες σου! Τώρα μπορείς πια να “ονειρεύεσαι” και να έχεις μεγάλες πιθανότητες να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου, ειδικά αυτά που σχετίζονται με την καριέρα σου και την προβολή σου. Η σκληρή δουλειά που έχεις κάνει μέχρι τώρα, όχι μόνο θα αναγνωριστεί, αλλά είναι πολύ πιθανό η φήμη σου να ξεπεράσει ακόμα και τα όρια της χώρας σου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προοπτικές να επεκτείνεις με κάποιο τρόπο τις δραστηριότητές σου στο εξωτερικό. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στην αισθηματική σου ζωή, καθώς ήρθε ο καιρός να εξασφαλίσεις την σταθερότητα που αναζητάς.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φίλε Σκορπιέ, το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζουν ο Ερμής, ο Δίας και η Σελήνη στις 26/9 μπορεί να μην φέρει συναρπαστικά γεγονότα σε σένα, θα σου δώσει όμως την ευκαιρία να κινηθείς παρασκηνιακά και να προετοιμάσεις τα επόμενα βήματά σου, τα οποία ομολογουμένως θα πρέπει να γίνουν μετά από πολύ ώριμη σκέψη, καθώς αναμένεται η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιό σου. Αυτό σημαίνει ότι λίγες μέρες πριν την οριστική του εγκατάσταση, μπορείς να αξιολογήσεις την μέχρι τώρα πορεία σου και να προσπαθήσεις – τώρα που σου δίνεται αυτή η ευκαιρία – να απαλλαγείς από χρέη και οφειλές που σε αγχώνουν ή να κάνεις μια οικονομική ρύθμιση που θα σε “ξελαφρώσει”. Τις ημέρες αυτές είναι επίσης πιθανό να ολοκληρωθεί μια σημαντική αγοραπωλησία που θα σε απαλλάξει από πολλά προβλήματα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, για άλλη μια φορά οι πλανήτες σου χαμογελούν και σου στέλνουν τις θετικές τους ακτίνες. Αυτή τη φορά πρόκειται για τον Ερμή, τον Δία και τη Σελήνη που διαμορφώνοντας ένα μεγάλο τρίγωνο, σου δίνουν την ευκαιρία να “κοινωνικοποιηθείς” να έρθεις σε επαφή με φίλους και γνωστούς που έχεις να δει καιρό, αλλά και να δημιουργήσεις νέες παρέες με άτομα που σου ταιριάζουν και παράλληλα σου ανοίγουν νέους δρόμους για το μέλλον σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα, κάποια από τις καινούργιες γνωριμίες που θα κάνεις να έχει και ερωτικές προεκτάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, είναι πιθανό να “μπεις” στον φιλικό κύκλο του συντρόφου σου, γεγονός το οποίο θα σε “δέσει” περισσότερο μαζί του. Τέλος, αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια συνεργασία ή να υπογράψεις ένα συμβόλαιο, είναι η ιδανική στιγμή.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φίλε Αιγόκερε, ενώ η πορεία της καριέρας σου και η προσωπική σου επαγγελματική εξέλιξη, απασχολούν μόνιμα την σκέψη σου, οι πλανητικές επιρροές σε βοηθούν να υλοποιήσεις τους στόχους σου και να λάβεις τα εύσημα που σου αξίζουν. Τώρα λοιπόν είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσεις το 100% των δυνατοτήτων σου, να προωθήσεις ιδέες και σχέδια που θα εντυπωσιάσουν τους ανωτέρους σου, και φυσικά να αναρριχηθείς σε μια καλύτερη θέση που θα συνοδεύεται από μια σημαντική αύξηση των αποδοχών σου. Παρά το γεγονός ότι οι εξελίξεις αυτές φαίνεται να σε ικανοποιούν απόλυτα, θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου, ότι μαζί μ' αυτές θα πρέπει να αλλάξεις την καθημερινότητά σου και τον τρόπο ζωής σου καθώς τα καθήκοντα και οι υποχρεώσεις σου θα είναι αρκετά αυξημένα, γεγονός όμως που δεν φαίνεται να σου δημιουργεί πρόβλημα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, στις 26/9 η Σελήνη θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και από αυτή την θέση θα διαμορφώσει ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Ερμή και τον Δία. Ο σχηματισμός αυτός σε ευνοεί ιδιαίτερα αφού συμβαίνει στα ζώδια του αέρα και σου δίνει την ευκαιρία – μετά από αρκετά σκαμπανεβάσματα – να δεις και την καλή πλευρά της ζωής. Με ιδιαίτερα αυξημένη δημιουργικότητα, αλλά και καλή διάθεση που φαίνεται ότι σου είναι απαραίτητη αυτή τη στιγμή, μπορείς να εκπληρώσεις σχέδια που μέχρι τώρα κάπου “κολλούσαν” ή δεν εξελίσσονταν όπως θα περίμενες. Επιτέλους τώρα η τύχη σου χαμογελά και σε βοηθά σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής σου, με αποτέλεσμα τόσο τα επαγγελματικά σου όσο και τα οικονομικά αλλά και η αισθηματική σου ζωή, να εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, στις 26/9 σχηματίζεται ένα μεγάλο τρίγωνο στον ουράνιο θόλο από την Σελήνη, τον Ερμή και τον παραδοσιακό σου κυβερνήτη Δία. Ο συγκεκριμένος σχηματισμός, ευνοεί το σπίτι σου και το οικογενειακό σου περιβάλλον, ενώ είναι πολύ πιθανό να σου δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείς με περιουσιακά θέματα και να τακτοποιήσεις φορολογικές εκκρεμότητες ή να ρυθμίσεις κάποια δάνεια στα οποία δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις. Τυχόν εκκρεμότητες που σχετίζονται με κοινά περιουσιακά στοιχεία θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν αυτό το διάστημα που έχεις την τύχη με το μέρος σου, ώστε να μην βρεθείς “ριγμένος”. Εύνοια υπάρχει και στον αισθηματικό τομέα, και αν έχεις βιώσει πρόσφατα έναν χωρισμό, είναι μια καλή ευκαιρία να αποκαταστήσεις αυτή την σχέση, αν φυσικά το επιθυμείς πραγματικά.
 
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-09-2012 00:00:00