blank
 
blank

Άγιος Βαλεντίνος 2024: Τα άστρα, ο έρωτας και οι προβλέψεις των ζωδίων για την ημέρα των ερωτευμένων.

 
Άγιος Βαλεντίνος 2024: Τα άστρα, ο έρωτας και οι προβλέψεις των ζωδίων για την ημέρα των ερωτευμένων.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, είναι μία καλή ευκαιρία να χαλαρώσουμε από τους πιεστικούς ρυθμούς της καθημερινότητας, να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας και να απολαύσουμε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο. Ακόμα και όσοι δεν πιστεύουν σε αυτή την γιορτή ή θεωρούν πως ο έρωτας γιορτάζει κάθε μέρα, στις 14 Φεβρουαρίου αναμένουν ένα μήνυμα, μία όμορφη ερωτική εξέλιξη, ένα χάδι ή μία αγκαλιά.

Sponsored Links

Πως θα επηρεάσει τα ζώδια η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου;

Η ημέρα των ερωτευμένων φέρνει ευχάριστες, συναισθηματικές εξελίξεις στα ζώδια του αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) και στα ζώδια της φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), που έχουν γεννηθεί στο β’ δεκαήμερο του ζωδίου τους. Το ερωτικό θερμόμετρο θα χτυπήσει κόκκινο και θα απολαύσουν πικάντικες στιγμές πάθους και έντονης σεξουαλικότητας!

Θα έχετε ρομαντικές επικοινωνίες, τρυφερά μπιλιετάκια αλλά και «αγαπησιάρικες» ειδήσεις και συναντήσεις. Είναι βέβαιο ότι η ημέρα των ερωτευμένων επιφυλάσσει πολύ όμορφες, ερωτικές επικοινωνίες και συναντήσεις στα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).

Κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, θα έχουν τυχερή έκβαση σε μία προσωπική ερωτική τους σχέση ή γνωριμία. Πιθανότατα να κάνουν ή να δεχθούν μία πρόταση γάμου ή θα έχουν την έκπληξη ενός δώρου ή θα ξεκινήσουν μία όμορφη σχέση με καλές προοπτικές. Η ημέρα των ερωτευμένων, θα φέρει μία αναπάντεχη θετική εξέλιξη στα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς).

Όλοι εσείς, ανήκετε στην κατηγορία των «ευνοημένων» στα αισθηματικά σας για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και είναι βέβαιο ότι η φετινή ημέρα των ερωτευμένων, θα σας βρει με ερωτική επιτυχία!

Ερωτικές προβλέψεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για κάθε ζώδιο!

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, η φετινή ημέρα των ερωτευμένων σε βρίσκει με αυτοπεποίθηση, δυναμισμό, κέφι και αισιοδοξία. Ακόμα και αν δεν πιστεύεις σε αυτή τη γιορτή, θα θελήσεις να το ρίξεις έξω, να διασκεδάσεις, να αφεθείς αλλά και να κάνεις τις ερωτικές σου τρέλες. Το συναίσθημα θα ξεχειλίζει και η ανεμελιά του έρωτα, θα σε παρασύρει φέτος σε ερωτικά παιχνίδια, που είναι βέβαιο ότι θα απολαύσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, η φετινή γιορτή των ερωτευμένων σε βρίσκει με μία βαριά, νοσταλγική διάθεση και με το μυαλό σου να είναι κολλημένο στις στιγμές που πέρασαν και δεν θα ξαναέρθουν. Μην «σκαλίζεις» το παρελθόν σου και διώξε από το μυαλό σου τις αρνητικές σκέψεις. Μπορείς να βγεις, να διασκεδάσεις, να επικοινωνήσεις, ενώ παράλληλα σου δίνουν το σημάδι ότι ο έρωτας μπορεί να υπάρχει αυτή την περίοδο στον κοινωνικό σου κύκλο! Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, τότε ευνοείσαι για να προγραμματίσεις κάτι ιδιαίτερο για αυτή την βραδιά, ώστε να θυμηθείς με το ταίρι σου και πάλι τις παλιές όμορφες στιγμές σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν είσαι Δίδυμος, είναι βέβαιο ότι οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις είναι αυξημένες αυτή την ημέρα και ότι την αποκλειστικότητα του χρόνου και του ενδιαφέροντός σου, την έχεις αφιερώσει στην καριέρα. Ωστόσο, η φετινή γιορτή των ερωτευμένων, κρύβει και θετικές ευκαιρίες για τα αισθηματικά σου! Στις 14 Φεβρουαρίου λοιπόν, είσαι το πρώτο ζώδιο στην λίστα που θα συμμετάσχεις σε ευχάριστες ερωτικές επικοινωνίες, συναντήσεις και ερωτικές απολαύσεις, έστω και αν αυτή την περίοδο ο χρόνος σου είναι αρκετά περιορισμένος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθάνεσαι έντονα ότι ζεις ή ότι αναζητάς τον καρμικό έρωτα, την μεγάλη δυνατή αγάπη, που θα σταθεί για πάντα στο πλάι σου, αγαπητέ Καρκίνε! Στην φετινή γιορτή των ερωτευμένων βιώνεις με ένταση τα συναισθήματά σου, προσμένεις και περιμένεις πολλά και μέσα σου υπάρχει η ελπίδα πως σύντομα όλα θα αλλάξουν! Θα υπάρξουν αυτή την ημέρα ειδήσεις, συναντήσεις και επικοινωνίες ερωτικού ύφους. Θα εκφράσεις και εσύ από την πλευρά σου τα συναισθήματά σου, τα οποία θα βρουν και ανταπόκριση! Πολύ σύντομα ξεκινά μία νέα περίοδος για τα αισθηματικά σου, πολύ πιο θετική, γι’ αυτό μην βιαστείς αυτή την ημέρα να κρίνεις τις καταστάσεις γρήγορα.

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο 2

ΛΕΩΝ

Δυναμικέ Λέων, ακόμα και αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, η ημέρα των ερωτευμένων θα είναι αρκετά θετική για το δικό σου ζώδιο! Η μέρα της αγάπης σου χαρίζει λάμψη, αυτοπεποίθηση και τονώνουν τον τομέα των σχέσεών σου. Ακόμη, σε κάνει να μην διστάζεις να ρισκάρεις και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, αλλά σου φέρνει και ευχάριστες ειδήσεις, που θα τονώσουν την ψυχολογία σου! Γενικά η εβδομάδα ανεβάζει την ερωτική σου λίμπιντο και κάνει ιδιαίτερα καυτό το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου. Θυμήσου λοιπόν: Του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι η ιδανική στιγμή για να πιέσουμε ή να ζορίσουμε καταστάσεις, απολαμβάνουμε τον έρωτα, χωρίς να σκεφτόμαστε το αύριο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάνε έρωτα και όχι πόλεμο θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος την αισθηματικής σου ζωής για την ημέρα των ερωτευμένων, φίλε Παρθένε! Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου θέτει επί τάπητος τα ζητήματα των σχέσεων και την μία σου προκαλούν σύγχυση και αναστάτωση, την άλλη στιγμή όμως, βρίσκεις τον κατάλληλο τρόπο για να επαναφέρεις το όμορφο, ρομαντικό κλίμα στην αισθηματική σου ζωή. Η βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου σου επιφυλάσσει δυναμικές, ερωτικές συγκινήσεις και εκρηκτικά πάθη!

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Θέλεις να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, να μοιραστείς, να κάνεις τα δώρα σου, να δείξεις την αγάπη σου τόσο με τα λόγια, όσο και με τις πράξεις, αγαπητέ Ζυγέ, και όχι μόνο θα το κάνεις, αλλά θα έχεις και την ανάλογη ανταπόκριση. Ακόμα και για σένα που δεν είσαι αυτό το διάστημα σε μία σχέση, η ημέρα των ερωτευμένων σου δίνει την ευκαιρία μέσα από την κοινωνική σου δικτύωση αλλά και τις επικοινωνίες σου, να έχεις θετικές ερωτικές εξελίξεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σε βρίσκει με πολλές υποχρεώσεις και με αρκετή δουλειά, ωστόσο εσένα το μυαλό σου θα ταξιδεύει και από το πρωί θα σε διακατέχει μία απίστευτα ρομαντική διάθεση, φίλε Σκορπιέ. Την ημέρα των ερωτευμένων λοιπόν, θα έχεις ερωτικές εξελίξεις, αυξημένη ερωτική διάθεση και, αν αφήσεις τα πείσματα και τις ζήλιες, μπορείς πραγματικά να περάσεις πολύ καλά!

Άποφάσεις

Άποφάσεις2

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, είναι ιδιαίτερη, ξεχωριστή και αρκετά ευχάριστη για το δικό σου ζώδιο, φίλε Τοξότη. Η μέρα του έρωτα σου φέρνει αυτό το ευχάριστο, ερωτικό μήνυμα ή την συνάντηση που περιμένεις. Οι εκπλήξεις δεν θα λείψουν και εσύ θα πλέεις για μία ακόμα φορά στα πελάγη της ευτυχίας, αφού ο έρωτας, σου προσφέρει αυτή την ημέρα παιχνίδια που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, καθώς ξημερώνει η 14η του Φλεβάρη, εσύ θα είσαι από τους πρώτους που θα αμφισβητήσουν την γιορτή των ερωτευμένων, λέγοντας ότι δεν σε εκφράζει αυτή η γιορτή. Ωστόσο, θα είσαι από τους πρώτους που θα κοιτάξεις το κινητό σου, θα στείλεις αλλά και θα λάβεις τα ερωτικά σου μηνύματα. Άλλωστε, η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε προτρέπει να εκφραστείς, αλλά σου φέρνει και αυτή την ρομαντική είδηση που προσμένεις! Προς το βραδάκι, μία συνάντηση ή ένα δώρο έκπληξη… θα σε κάνουν να θέλεις κάθε μέρα να είναι του Αγίου Βαλεντίνου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, ανήκεις στους πρωταγωνιστές της φετινής γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου. Γενικά αυτή την εβδομάδα των ερωτευμένων, ανοίγεις μία νέα σελίδα στη ζωή σου και ανανεώνεσαι! Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σου χαρίζει λάμψη, γοητεία, ερωτισμό και φέρνει τον έρωτα στη ζωή σου σε πρώτο πλάνο. Μάλιστα, η μέρα σου φέρνει ξαφνικές, αναπάντεχες, ερωτικές ειδήσεις και προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν!

ΙΧΘΕΙΣ

Φίλε Ιχθύ, αυτή την ημέρα να ζεις τον έρωτα με τον δικό σου, ιδιαίτερα, ρομαντικό, τρόπο! Τα αισθηματικά σου μπορεί να περνούν περίοδο αστάθειας και αβεβαιότητας, όμως αυτό δεν φαίνεται να σε πτοεί! Αυτή την ημέρα λοιπόν, θα υπάρξουν αποκαλύψεις καλά κρυμμένων μυστικών (είτε δικών σου, είτε του ατόμου που σε ενδιαφέρει), θα πέσουν οι μάσκες και όλο αυτό θα έχει θετική έκβαση, για την εξέλιξη μίας ερωτικής σου υπόθεσης.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-01-2024 07:27:08