blank
 
blank

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 1 ως 7 Απριλίου 2013.

 
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 1 ως 7 Απριλίου 2013.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Προβλέψεις, άστρα και έρωτας αυτή την εβδομάδα

Ναι, περάσαμε όλη αυτήν την διαδοχή των δύσκολων όψεων, ταρακουνηθήκαμε για τα καλά, μα υπάρχει κάτι ακόμα που υπολείπεται, κάτι που θα βάλει την τελική σφραγίδα στο… μπαράζ της διαδοχής των πλανητών με τους “Πλανητικούς Γίγαντες” και θα υπογράψει το κλείσιμο της περιόδου…

“Λίγη ησυχία, επιτέλους!” ακούγονται στο βάθος οι φωνές των απανταχού ταλαιπωρημένων, που βίωσαν στο πετσί τους όλη αυτή την πλανητική… επέλαση και προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ! “Όχι άλλες όψεις, όχι άλλος Ουρανός και Πλούτωνας, φτάνει!!!”
 
Βεβαίως, αυτοί θα εξακολουθήσουν να κινούνται στους δικούς τους ρυθμούς και φυσικά θα μας επιβάλλουν την παρουσία τους αλλά και… τις αποφάσεις τους, μια από τις οποίες είναι και η Αλλαγή, που ο καθένας θα την βιώσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο…
Sponsored Links

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα

Έτσι, για το καλωσόρισμα του μήνα, ξεκινάμε με τον Ήλιο σε ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Πλούτωνα, τελευταίο κλείσιμο για την περίοδο αύτη, όμως με πολλές προεκτάσεις που καλό είναι να λάβουμε υπόψη…
 
Πλήρης έλλειψη μέτρου, που θα εκφραστεί με φανατισμό, ακραία, διεκδικητικά, χωρίς την απαιτούμενη διπλωματία, έτσι για να ξεσηκωθούν και πάλι τα πνεύματα! ‘‘Το θέλω και θα το πάρω με όποιο κόστος’’ πεισματικά, κυριαρχικά, απόλυτα, όπως ο Πλούτωνας ορίζει!
 
Ο έρωτας μοιραίος θα γράψει τα δικά του ακραία σενάρια, κυριαρχώντας μοναδικά πάνω στις ζωές και τις καρδιές. Πάθος, πόθος, “τα θέλω όλα ή τίποτα” θα πει περίτρανα και δεν θα διστάσει να… αποχωρήσει, αν νοιώσει πως δεν μπορεί σαν κυριαρχήσει ολοκληρωτικά!

Η σύνοδος Άρη-Αφροδίτης

Στις 7 του μηνός βιώνουμε το απόλυτο! Το απόλυτο αρσενικό, ο Άρης, σε σύνοδο με την θεά του, την Αφροδίτη και ό έρωτας ανοίγει μια καινούργια σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας του κόσμου, μεταμορφώνει τα πάντα στο πέρασμα του, σκορπώντας εκείνη την κατακόκκινη χρυσόσκονη, που θα μεταμορφώσει όποιον αγγίξει μοναδικά, μαγικά! Μέσα από την ορμή του πύρινου Κριού, θα γεννηθεί η ένωση των δύο που γίνονται ένα, της καρδιάς, που θα χτυπήσει δυνατά, τόσο που θα ακουστεί γύρω της, αυτής που θα χαθεί μέσα στο βλέμμα, αυτής που θα κυλιστεί στα κατακόκκινα σεντόνια του πάθους, αυτής που θα γράψει την δική της ιστορία στα άστρα… Μια και μόνο εκεί είναι η θέση της, η θέση του έρωτα! Έτσι για να λάμψουν στον ουρανό τα βεγγαλικά του!
 
Για να πάρει χρώμα η νύχτα κι η καρδιά!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ

…Μια νύχτα θα ξυπνήσω, θα καπνίσω
Σ’ αγαπάω θα σου πω μα θα κοιμάσαι
Το φόβο μου να νοιώσεις
Να με ψάξεις, να με σώσεις
Είμ’ εδώ κοντά σου είμαι… μη φοβάσαι να μου πεις…
Ειμ’ εδώ κοντά σου είμαι μη φοβάσαι…
Μπορεί να νοιώθεις πως σου έχει πέσει ο ουρανός στο κεφάλι και η καθημερινότητά σου να φαντάζει ένας ατελείωτος αγώνας δρόμου, για να τα προλάβεις όλα… Μπορεί επίσης τα θέματα που σκάνε αυτόν τον καιρό να είναι από αυτά που σε έχουν προβληματίσει περισσότερο από κάθε άλλη περίοδο. Ναι, όλα αυτά είναι η πραγματικότητά σου και για την εβδομάδα αυτή. Τώρα έρχεται έντονα στο προσκήνιο ένα ζήτημα που αφορά στην ερωτική σου ζωή και σου επιφυλάσσει μια μικρή ή μεγαλύτερη απογοήτευση, καθώς θα διαπιστώσεις πως το πρόσωπο που εμπλέκεται σε αυτό, όχι μόνο δεν είναι διατεθειμένο να σου κάνει το χατίρι, μα απομακρύνεται από κοντά σου τάχιστα… Κι εσύ καλείσαι να πάρεις θέση και να το διεκδικήσεις… Αν έχεις παιδιά, πολύ πιθανό να χρειαστεί να τους αφιερώσεις πιο πολύ χρόνο, μια και τώρα σε χρειάζονται κοντά τους περισσότερο. Ένα δημιουργικό σου σχέδιο, κάτι που έχεις κατά νου και προσπαθείς να προωθήσεις, επίσης μπορεί να μην σου βγει έτσι όπως το περιμένεις. Πολλά τα σενάρια για την αρχή της εβδομάδας… Γιατί για το τέλος έχουμε τα καλύτερα! Το κλίμα αντιστρέφεται κι εσύ κερδίζεις το χαμένο έδαφος. Ο έρωτας στήνει γιορτή στη ζωή σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στάση Κριούς του δευτέρου δεκαημέρου, και σε ανταμείβει για όλες τις ταλαιπωρίες και τις απογοητεύσεις που πέρασες ως τώρα… Το συναίσθημα εκτοξεύεται και μαζί και η καρδιά σου, που στο τέλος της εβδομάδας αυτής θα βρει πολλά δώρα, που θα την αποζημιώσουν για όλες τις ταλαιπωρίες των τελευταίων ημερών… Άντε και στα καλύτερα!!!
ΥΓ. Προσέχεις τις εντάσεις με Αιγόκερο και Καρκίνο, ενώ με τον Ζυγό ξαναγράφεις την ιστορία από την αρχή…
 

ΛΕΩΝ

Να μ’ αγαπάς...
Όσο μπορείς να μ’ αγαπάς…
Από τη μια, το συναίσθημά σου είναι εκείνο που θα σε μπλοκάρει αρκετά την εβδομάδα αυτή, μια και θα νοιώσεις πως τα πράγματα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στην οικογενειακή σου ζωή, όχι μόνο δεν έχουν ηρεμήσει, αλλά κινούνται και σε αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που θα ήθελες. Παράλληλα με τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν, ένα ψυχικό άνω-κάτω δεν το γλιτώνεις, τουλάχιστον στις αρχές της εβδομάδας. Πολύ πιθανό επίσης οι εντάσεις να έχουν να κάνουν και με ένα περιβάλλον συλλογικών χώρων, στο οποίο δραστηριοποιείσαι. Από την άλλη, η ερωτική σου ζωή περνά τις τελευταίες συμπληγάδες της περιόδου, αλλά όλα μαζί είναι ικανά να μην σε αφήνουν να κοιμηθείς… Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, οι… αναταραχές δεν θα λείψουν, ωστόσο κάνε λίγο υπομονή, γιατί προς το τέλος της εβδομάδας θα έχεις την δυνατότητα να αποκαταστήσεις τα κακώς κείμενα ολόκληρης της περιόδου και όχι μόνο! Η σχέση με τον ερωτικό σου σύντροφο ξαναβρίσκει τις χαμένες της ισορροπίες. Αλλά και αν ανήκεις στα αδέσμευτα Λιοντάρια, η διάθεση για παιχνίδι, για φλερτ, επανέρχεται δριμύτερη… Και βεβαίως, ο Έρωτας έχει μια θέση και για εσένα σε αυτό του το ταξίδι… Η πιθανότητα να ερωτευτείς σφόδρα είναι παραπάνω από… πιθανότητα… Έτσι κι αλλιώς, ο έρωτας κυλάει μαζί στο αίμα σου… Την συνταγή την ξέρεις πολύ καλά!
ΥΓ. Οι εντάσεις με τον Σκορπιό σε βγάζουν έξω απ τα νερά σου, με τον Κριό όμως γράφεις μια καινούργια ιστορία.
 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να κοιμηθούμε αγκαλιά, να μπερδευτούν τα όνειρά μας
και στων φιλιών τη μουσική, ρυθμό να δίνει η καρδιά μας
Να κοιμηθούμε αγκαλιά, να μπερδευτούν τα όνειρά μας
για μια ολόκληρη ζωή, να είναι η βραδιά δικιά μας.
Πάθη, εντάσεις, ανατροπές… Βιώνεις όλο το μεγαλείο, μα και τις δυσκολίες του έρωτα την περίοδο αυτή. Ναι μεν μπορεί να βρίσκεσαι σε μια αναστάτωση, αλλά είναι το παιχνίδι που ξυπνά τις αισθήσεις και σε κάνει να νοιώθεις ζωντανός, παρ’ όλες τις δυσκολίες του. Την εβδομάδα αυτή μια απογοήτευση, μικρή ή μεγαλύτερη, έρχεται να προστεθεί στην ταραχώδη ερωτική σου ζωή και προς στιγμήν να πιστέψεις πως χάνεις τη μάχη… Μην απογοητεύεσαι, γιατί παρακάτω, και όσο περνούν οι μέρες και ξεκαθαρίζει το τοπίο, το σκηνικό στρέφεται σαφώς υπέρ σου, και μάλιστα δίνοντας σου σοβαρό πλεονέκτημα… Είτε αφορά σε ένα πρόσωπο, το όποιο σ’ ενδιαφέρει ιδιαίτερα και το διεκδικείς με σθένος, είτε αφορά στη μόνιμη σχέση σου ή ένα νέο έρωτα… Μια και ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας είναι ο ερχομός ενός προσώπου με ιδιαίτερη ένταση, που θα σε εντάξει ξανά στο ερωτικό παιχνίδι (όχι βέβαια πως βγήκες και ποτέ…)! Ακολούθησέ το, έτσι κι αλλιώς είσαι στο στοιχείο σου!
ΥΓ. Τα όνειρα σου συντροφεύει ένας Ζυγός, ο Κριός όμως σε παρασύρει με την δυναμική του!
 

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ό,τι κι αν γίνει ένα να λες
Πως μ’ αγαπάς χίλιες φορές
Πως μ’ αγαπάς χίλιες φορές…
Κι εγώ εσένα…
Είναι πολύ πιθανό στις αρχές της εβδομάδας να νιώσεις πως ένα σχέδιό σου ή κάτι που επιθυμούσες και που έχεις παλέψει για αυτό, δεν εξελίσσεται όπως το περίμενες και μάλιστα να νιώσεις την απογοήτευση να σε κυριεύει… Ένα άλλο σενάριο είναι πως το κοντινό σου περιβάλλον θα αποτελέσει κι αυτό μια αιτία που θα σε κάνει να στενοχωρηθείς, μια και ένα φιλικό σου πρόσωπο δεν θα σταθεί κοντά σου όπως περίμενες ή θα σε απογοητεύσει με την συμπεριφορά του… Μην το βάζεις κάτω και μην πτοείσαι. Προς το τέλος της εβδομάδας το κλίμα αντιστρέφεται και μάλιστα θεματικά. Οι ισορροπίες επανέρχονται και μαζί με αυτές, επανέρχεται και η διάθεσή σου για κοινωνικότητα. Βγες, επικοινώνησε, αντάλλαξε, μοιράσου τις στιγμές σου με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και, πάνω απ’ όλα, φλέρταρε! Ο δρόμος για τον έρωτα είναι ανοιχτός. Δεν μένει παρά να τον περπατήσεις!
ΥΓ. Μπορεί με τον Λέοντα να περάσεις μια ένταση που θα αποκατασταθεί σύντομα, με τον Ζυγό όμως ξεσηκώνεσαι πολύ!
 

ΖΥΓΟΣ

Άσε με να σε λέω… κόκκινο!
Τώρα που βιώνεις όλη αυτήν την πύρινη ενέργεια απέναντι σου και όλα μοιάζουν να κινούνται ανεξέλεγκτα, να ξέρεις πως είναι στο χέρι σου και μόνο να βγεις ωφελημένος, κάνοντας σημαντικά βήματα προόδου στις σχέσεις σου… Βεβαίως, η αρχή της εβδομάδας κρύβει κάποια μορφή δυσαρέσκειας ή απογοήτευσης, και μάλιστα από ένα φιλικό σου πρόσωπο, που δεν ανταποκρίνεται κατά πώς θα ήθελες στο μεταξύ σας… Ο σύντροφός σου είναι πιθανό να αποτελέσει και αυτός μια πηγή απογοήτευσης, μια και η σχέση δεν περνά και την καλύτερη φάση της τις ημέρες αυτές και συχνά φτάνετε σε οριακά σημεία. Όμως είσαι διπλωμάτης και ξέρεις πώς να φέρνεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Και όχι μόνο αυτό, μα και να στρέψεις την κατάσταση υπέρ σου… Και θα έχεις την δυνατότητα, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας, να αποκαταστήσεις τις όποιες εντάσεις με το ταίρι σου. Από την άλλη μεριά, το πλανητικό παιχνίδι σου ετοιμάζει… εκπλήξεις! Έχεις ερωτική πρόσκληση, που έρχεται μέσα σε ένα βλέμμα όλο υποσχέσεις και ξεσηκώνει όλη εκείνη την ερωτιάρα φύση σου… Ναι, θα ζήσεις μοναδικές εμπειρίες έντασης και πάθους, που θα σε αποζημιώσουν για όλη την ταλαιπωρία των προηγούμενων ημερών… Η σεξουαλικότητά σου εκτοξεύεται και χάνεσαι μέσα σε καυτές, αισθησιακές νύχτες, υπό το φώς των κεριών και τους χτύπους της καρδιάς…
ΥΓ. Με τον Κριό απογειώνεσαι και ταξιδεύεις στα μονοπάτια της ηδονής, δώσε ωστόσο λίγη παραπάνω σημασία στον Λέοντα. Νοιώθει παραμελημένος…
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είπα στους φίλους μου για σένα
Πως θα σε κλέψω για ένα βράδυ
Πως θα σε φέρω στα νερά μου
Να κοιμηθούμε στο σκοτάδι…
Το πλανητικό σκηνικό… δικό σου και το παιχνίδι στημένο κατά πως σε βολεύει! Όχι πως δεν θα έχει δυσκολίες, αλλά πώς να το κάνουμε, όλα σε ευνοούν περισσότερο την εβδομάδα αυτή. Αν και στις αρχές της εβδομάδας μια απογοήτευση την περνάς, ιδιαίτερα αν έχεις μια μόνιμη σχέση, καθώς η κόντρα στο μεταξύ σας βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, αλλά και συχνά-πυκνά ο εκνευρισμός και οι εντάσεις με τον περίγυρο σου θα σε… κρατάνε σε φόρμα! Το ‘χεις και λίγο από την φύση σου το να πηγαίνεις αντίθετα στο ρεύμα… Ωστόσο, δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα νοιώσεις να προκαλείσαι ερωτικά κι αυτό σου ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη… Ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας, μια ερωτική ιστορία ξεδιπλώνεται στην καθημερινότητά σου και θα έχεις όλο το πεδίο ελεύθερο να την χειριστείς όπως θέλεις (ή όπως σε βολεύει…)! Πάντως και ένταση θα έχει και όλα εκείνα τα συστατικά, που διεγείρουν το μυαλό και τις αισθήσεις σου. Εκείνο που δεν είναι σίγουρο πως θα έχει είναι η διάρκεια, αλλά αυτό θα το δεις στην πορεία!
ΥΓ. Η σχέση σου με τον Λέοντα περνά από μια δοκιμασία, αλλά μπορείς να το χειριστείς. Αυτός που σε απογειώνει όμως είναι ο Ζυγός!
 

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα ’θελα μια νύχτα
Στου άνεμου το νησί
Να ‘βρισκα της μοίρα το ψεύτικο κρασί
Εκείνο που σε βγάζει απ’ την παγωνιά
Να το πιώ και να φύγω μακριά!!!
Σαν μια μικρή βαρκούλα σε ταραγμένη θάλασσα, που έχεις να παλέψεις με τα κύματα που σκάνε στην πλώρη σου και προσπαθούν να σε βυθίσουν νοιώθεις την περίοδο αυτή, και όχι άδικα… Σαν να συνωμοτούν όλοι και όλα εναντίον σου κι εσύ καλείσαι να βρεις εκείνες λύσεις, που θα κρατήσουν τις ισορροπίες και που, όπως και να το κάνουμε, δεν είναι εύκολο! Η επαγγελματική σου ζωή στο στόχαστρο και την εβδομάδα αυτή. Κάποιο σχέδιο που περίμενες να υλοποιηθεί, δεν σου βγαίνει όπως το είχες σχεδιάσει… Ίσως και το εργασιακό κλίμα να κινείται στις κόκκινες γραμμές και να σε αναστατώνει, πάντως το σκηνικό που διαμορφώνεται δεν είναι αυτό που θα ήθελες να έχεις και αυτό έχει άμεση επίπτωση στον ευάλωτο συναισθηματικό σου κόσμο, που δεν μπορεί να βρει ησυχία… Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, ο σύντροφός σου θα παρουσιάζει μια εικόνα που δεν θα μπορείς εύκολα να ερμηνεύσεις για το τι του συμβαίνει και ενδέχεται η συμπεριφορά του να μην είναι η ίδια με πριν… Όλα τούτα θα σε κάνουν συχνά να χάνεις τον ύπνο σου, μα πρέπει να καταλάβεις πως είναι μια περίοδος, απ’ την οποία έχεις πολλά να μάθεις και βεβαίως, όλα αυτά κάπου αλλού έχουν να σε πάνε… Αν ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, μια ερωτική ιστορία με… πολλά μποφόρ θα σε παρασύρει στο πέρασμά της… Δεν είναι σίγουρο πως θα βρεις αυτό που θέλεις, σίγουρο είναι όμως πως θα σου μείνει αξέχαστη!
ΥΓ. Η σχέση σου με τον Κριό ήτον Αιγόκερω θέλει κατανόηση και φροντίδα…
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα θέλω όλα, όλα, όλα ή τίποτα!!
Έντονη περίοδος, που σε πάει πότε εδώ και πότε εκεί, χωρίς να σου δίνει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι, παρά μόνο προσθέτει ερωτηματικά και διλλήματα, τα οποία όμως δεν είναι εύκολο να ξεκαθαρίσεις… Ίσως γιατί δεν έχει έρθει ακόμα ο κατάλληλος χρόνος, ίσως γιατί κι εσύ ο ίδιος δεν είσαι έτοιμος να πάρεις μια ξεκάθαρη θέση απέναντι στα πράγματα… Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις στις παρούσες συνθήκες, είναι να αφουγκραστείς το μέσα σου… και να ξεκαθαρίσεις πρώτα εσύ τι ακριβώς θέλεις να κάνεις! Μια εμπλοκή την εβδομάδα αυτή σε ένα προσωπικό σου ζήτημα, έρχεται να ταράξει ακόμα περισσότερο τα νερά και να σου δημιουργήσει αναστάτωση… Πάντως, στην ερωτική σου ζωή, όλο και κάτι δείχνει να κινείται, κάτι που αφορά στο παρελθόν και που ξαναβγαίνει στο προσκήνιο, για να πάρει μια πιο οριστική μορφή. Δεν αποκλείεται καθόλου και μια ερωτική ιστορία, που για κάποιο λόγο είχε παγώσει, να επανέρχεται δριμύτερη, διεκδικώντας το ‘‘Όλα η τίποτα’’ από εσένα… Κάποιοι Σκορπιοί στο βάθος χαμογελάνε πονηρά… Η ένταση είναι κυρίαρχη στη ζωή σου έτσι κι αλλιώς! Την προκαλείς, τρέφεσαι από αυτήν, τώρα θα έχεις την δυνατότητα να την χρησιμοποιήσεις και να βάλεις το… πρόσωπο στην πρίζα!
ΥΓ. Δώσε λίγη σημασία στον Παρθένο που… ξεροσταλιάζει έξω απ το παράθυρο σου! Με τον Αιγόκερω το παιχνίδι παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις!
 

ΙΧΘΕΙΣ

Πώς να γλιτώσει μάτια μου ό ένας απ’ τον άλλον
Πώς θες ν’ αλλάξουμε ουρανό…
Έχεις χαθεί στον κύκλο του χρόνου… Που δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα έτσι όπως το θέλεις, όλα γίνονται απαιτητά εδώ και τώρα, μα εσύ πάνω απ’ όλα ακολουθείς αυτό που σου υπαγορεύει η καρδιά σου και ο έντονος συναισθηματισμός σου, που τώρα έχει χτυπήσει… κόκκινο και όλο σου ζητά πράγματα! Νοιώθεις ανικανοποίητος, ό,τι και αν έχεις, ό,τι κι αν σου δίνεται, δεν είναι αρκετό να σε καλύψει και γίνεσαι περισσότερο απαιτητικός, από τον σύντροφό σου, από τους συνεργάτες σου, από τον εαυτό σου… Κι αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει διάφορες εμπλοκές την εβδομάδα αυτή και να νοιώσεις απογοητευμένος, μια και τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περιμένεις… Πάρε τον χρόνο σου και περίμενε. Έχει ο καιρός γυρίσματα, έλεγαν οι παλιοί, γιατί κάτι κινείται προς την μεριά σου ορμητικά και μάλιστα προς την ερωτική σου ζωή… Τα σενάρια είναι τα εξής: είτε μια παλαιότερη σχέση μπαίνει ξανά στο παιχνίδι και σε διεκδικεί εκ νέου, είτε μια καινούργια κατάσταση εξελίσσεται με… πολύ έντονους ρυθμούς! Διαλέγεις και παίρνεις!
ΥΓ. Ξαναβρίσκεις τις χαμένες σου ισορροπίες με τον Παρθένο, όμως το ‘‘καινούργιο’’ το φροντίζει ο Κριός!
 

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ

Μυστικέ μου έρωτα…
Σκέψεις πολλές κατακλύζουν το μυαλό σου, είναι πολλά αυτά που θέλεις να κάνεις, όμως νιώθεις πως δεν ξέρεις ούτε από πού να αρχίσεις, ούτε τι έχει προτεραιότητα… Λειτουργείς περισσότερο εσωτερικά την περίοδο αυτή, ενώ μικρά, ένοχα ή μεγαλύτερα μυστικά κάνουν την εμφάνισή τους, στο μυαλό σου αρχικά, για να μεθοδεύσεις παρακάτω την οργάνωσή τους… Και βεβαίως, αφορούν ένα πρόσωπο που μπαίνει στη ζωή σου με μυστικό τρόπο και σε ξεσηκώνει, μια και το… κρυφό είναι πάντα πιο γλυκό και πιο δυνατό! Δεν αποκλείεται βεβαίως το σχέδιο να μην σου βγει ακριβώς όπως το έχεις σχεδιάσει και αυτό να σε απογοητεύσει προσωρινά. Παρακάτω όμως, και όσο κυλούν οι ημέρες, τα πράγματα εξελίσσονται και όλα συνηγορούν στο γεγονός πως ένας διακαής πόθος σου παίρνει σάρκα και οστά… Έρωτας που σε συνεπαίρνει, σε ξεσηκώνει και σε κάνει να αλλάζεις πολλές από τις συνήθειες της καθημερινότητάς σου, για να τα καταφέρεις να βρίσκεσαι κοντά στο πρόσωπο που θέλεις… Ένταση και πάθος, που για κάποιο λόγο το βιώνεις με μυστικό τρόπο. Not bad!
ΥΓ. Με τον Ζυγό έχεις πολλά κοινά, που σας φέρνουν όλο και πιο κοντά και με τον Σκορπιό επίσης!
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καυτές μέρες, αλλά και νύχτες!
Όλη την τελευταία περίοδο, αλλά και την εβδομάδα αυτή, κινείσαι με οδηγό τις ερωτικές σου διαθέσεις, οι οποίες έχουν εκτοξευτεί στα ύψη και ορίζουν πλήρως το μυαλό, τη ζωή και τις κινήσεις σου… Η διάθεση σου για ερωτικά παιχνίδια, οδηγεί τα βήματά σου και ανεβάζει την αδρεναλίνη σου. Στις αρχές της εβδομάδας αυτής μια είδηση ή μια αποκάλυψη σε βρίσκει απροετοίμαστο και είναι πολύ πιθανό να νοιώσεις εκτεθειμένος και απογοητευμένος… Από την άλλη μεριά ωστόσο, μια ιστορία από το πρόσφατο παρελθόν σου, που πολύ πιθανόν δεν είχε πάρει ακόμα οριστική μορφή, αποκτά μια πιο ξεκάθαρη θέση στη ζωή σου και διεκδικεί μια πιο “επίσημη” θέση στην καρδιά σου… Εκείνο όμως το σενάριο που έχει περισσότερες πιθανότητες να εκδηλωθεί, είναι μια αμιγώς σεξουαλική εμπειρία, που σε απογειώνει και κάνει να εκτονώνεις όλη την δυναμική των ημερών στο… κρεβάτι σου! Καυτές νύχτες, γεμάτες ερωτική έξαψη και πάθος, που απογειώνουν το κορμί, τις αισθήσεις, το μυαλό… Εσύ απλώς ετοίμασε τα κεριά και την σαμπάνια… Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους…
ΥΓ. Με τον Κριό χάνεσαι στους μυστικούς δρόμους της ηδονής, σε βραδιές γεμάτες πάθος, με τον Ιχθύ ωστόσο είσαι περισσότερο συναισθηματικός!
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πόσο ακόμα,
Για των ματιών σου το χρώμα…
Γεγονός είναι πως έχεις περάσει και καλύτερα, η περίοδος αυτή λες και έχει βαλθεί να ‘‘παίξει’’ με τα όρια και τις αντοχές, μια και τα θέματα που εγείρει έχουν προεκτάσεις σε πολλούς τομείς, τόσο στην οικογενειακή σου ζωή όσο και την επαγγελματική. Μάλιστα, στις αρχές της εβδομάδας ένα οικονομικό ζήτημα σε φέρνει σε δύσκολη θέση, αφού απαιτεί άμεσες λύσεις… Στην ερωτική σου ζωή, ιδιαίτερα αν έχεις μια μόνιμη σχέση, τα πράγματα συχνά-πυκνά σε οδηγούν σε εντάσεις και συγκρούσεις, πολλές φορές ακραίες. Βεβαίως, δεν θα διστάσεις να πάρεις ξεκάθαρη θέση απέναντι στον σύντροφό σου, μια και τώρα και οι δύο ανιχνεύετε τα όριά σας έναντι του άλλου! Παρόλα αυτά, η ερωτική σου φύση θα έχει πολλούς λόγους να ικανοποιηθεί, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας, όπου αν έχεις μια μόνιμη σχέση, μπορείς να αποκαταστήσεις τις τελευταίες εντάσεις του μεταξύ σας, αν πάλι ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, ένας έρωτας χτυπά την πόρτα της καρδιά σου, μια ιστορία από εκείνες που τρέφουν το μυαλό και τις αισθήσεις σου! Αποκατάσταση στην όποια ταλαιπωρία πέρασες μέχρι τώρα! Ετοιμάσου!
ΥΓ. Με τον Καρκίνο και τον Κριό, μετράς απώλειες και… θύματα, με τον Ταύρο όμως μπλέκεις σε ερωτικές περιπέτειες του κρεβατιού…
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-03-2013 00:00:00