blank
 
blank

Τα άστρα, ο έρωτας, οι επιστροφές προσώπων απο το παρελθόν και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 10 ως 16 Μαρτίου 2014.

 
Τα άστρα, ο έρωτας, οι επιστροφές προσώπων απο το παρελθόν και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 10 ως 16 Μαρτίου 2014.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, άστρα και έρωτας αυτή την εβδομάδα

Γεγονός είναι πως τα παιχνίδια του μυαλού δεν είναι εύκολα στη διαχείρισή τους, δεν μπορείς να τα ελέγξεις, μια και όταν ο νους πάρει φόρα και αρχίσει να δημιουργεί τα δικά του σενάρια, κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει… Και βεβαίως, έχουν και τις ανάλογες προεκτάσεις στις ζωές, δυσκολεύοντας την επικοινωνία, τις σχέσεις, αλλά πάνω απ’ όλα, τον ίδιο μας τον εαυτό!

Ερμής σε τετράγωνο με Κρόνο

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο, για μια ακόμα φορά την εβδομάδα που ακολουθεί, έρχεται να ανακατέψει και πάλι την πλανητική τράπουλα, φέρνοντας ιστορίες από το πρόσφατο παρελθόν, της περιόδου του Φεβρουαρίου… Ιστορίες που μας δυσκόλεψαν, μας προβλημάτισαν ή μας απομάκρυναν από τα πρόσωπα που αγαπάμε, επανέρχονται ανοίγοντας το μαγικό κουτί με τα… σενάρια, που θα δώσουν τις δικές τους, οριστικές αυτή τη φορά, απαντήσεις, σε ό,τι μπορεί να μας ζόρισε κατά το προηγούμενο διάστημα… Και βεβαίως, αφορά όλες εκείνες τις σχέσεις, που η επικοινωνία όχι μόνο δεν βοήθησε στο να ξεκαθαρίσει το τοπίο, αλλά πρόταξε και εκείνες τις εγωιστικές συμπεριφορές, που έγιναν και η αιτία της όποιας απομάκρυνσης…
 
Όμως, όπως φαίνεται, οι ιστορίες όχι μόνο δεν έχουν τελειώσει (ιδιαίτερα για τα ζώδια του σταθερού σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου), αλλά πυροδοτούν και νέα γεγονότα, τα οποία ομολογουμένως δεν θα είναι εύκολα. Ωστόσο, αν θελήσουμε να δούμε τη χρησιμότητα που κρύβεται πίσω απ’ όλα αυτά, θα μάθουμε να μην ενδίδουμε στα φανταστικά σενάρια και να ακολουθούμε τη ροή που μας επιβάλλει ζωή, μια και τα περισσότερα προβλήματα τα δημιουργούμε εμείς και η εικόνα που θέλουμε να δώσουμε σε κάθε κατάσταση, ορμώμενοι από το ''εγώ'', που συνήθως βιάζεται να επιβληθεί στις καταστάσεις… Ειδικά γι αυτή την περίπτωση, όσον αφορά θέματα επανασύνδεσης, μιλήστε με την Λιλίκα.
 
 
Περισσότερα γι' αυτήν την όψη, διαβάστε στο άρθρο Ερμής τετράγωνο με Κρόνο: Μια δύσκολη αστρολογική όψη.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο

Ωστόσο, τα γεγονότα δε σταματούν εδώ, το πλανητικό σενάριο έχει και άλλες εξελίξεις, οι οποίες ομολογουμένως είναι πολύ καλύτερες, μια και το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, που κορυφώνεται την Πέμπτη, ανοίγει το κουτί του παρελθόντος και όχι μόνο! Και μας ανοίγει την πόρτα σε κείνες τις δεύτερες ευκαιρίες, με τα πρόσωπα τα οποία έχουν περάσει τη ζωή μας, αλλά δεν έχουν φύγει από τη σκέψη μας…
 
Ναι, θα έχουμε τη δυνατότητα αυτή της επαναδιαπραγμάτευσης, της καρδιάς, των συναισθημάτων, που διψούν να περάσουν σε μια επόμενη φάση μαζί του και να ξαναζήσουν εκείνα τα μοναδικά συναισθήματα, που τους έφεραν κοντά…
 
Αλλά εδώ υπάρχει και άλλο ένα σενάριο, αυτό των νέων σχέσεων με διαφορά ηλικίας… Δεν είναι διόλου απίθανο τις ημέρες αυτές να παίξουν το δικό τους παιχνίδι και να διαμορφώσουν τα δικά τους σενάρια, αυτά που θα φέρουν κοντά τα πρόσωπα, προκειμένου να δώσουν ό ένας στον άλλον αυτό που του λείπει…

Ερμής σε τρίγωνο με Άρη

Όμως τα καλά δεν σταματούν εδώ, μια και το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη ανοίγει έναν νέο κύκλο στο παρελθόν… Γιατί και εδώ μιλάμε για επιστροφές και μάλιστα κάτω από ένα κλίμα έντασης, που πυροδοτεί τις εξελίξεις, οι οποίες φαίνεται πως θα είναι ραγδαίες!
 
Ο έρωτας ανανεώνει το σκηνικό του, προσθέτοντας χρώματα… πάθους, αυτά που θα φέρουν κοντά τους εραστές, για τους οποίους η ένωσή τους σηματοδότησε και την πορεία της σχέσης τους… Τι κι αν μέχρι τώρα είσαστε χώρια; Το σώματα έχουν την δική τους μνήμη και δεν ξεχνούν ποτέ ό,τι μπορεί να τους άγγιξε βαθιά και να έκανε τις αισθήσεις τους να επαναστατήσουν…
 

Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων

Και έρχεται η Πανσέληνος του μήνα την Κυριακή, στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, να μας δημιουργήσει μια σύγχυση… Τι να ακολουθήσω, την λογική μου ή το συναίσθημά μου; Αυτό είναι το δίλλημα που θα θέσει στους περισσότερους από εμάς… Ωστόσο οι όψεις που την συνοδεύουν, αυτές που περιγράψαμε παραπάνω, θα δώσουν και τις απαντήσεις!
 
Έρωτας, λοιπόν… Τολμηρός, απροκάλυπτος, μας ταξιδεύει στην χώρα των αισθήσεων και της ηδονής… Και οι μνήμες ξυπνούν ξανά και πολύ πιθανόν να ανοίξουν και την πόρτα σε μια επόμενη φάση. Και από εδώ ξεκινούν όλα ξανά!
 
Οι αστρολόγοι και μέντιουμ του Myastro έχουν να σας αποκαλύψουν πολλά γι' αυτές τις ιδιαίτερα σημαντικές όψεις και πως σας επηρεάζουν προσωπικά. Μιλήστε μαζί τους.
 

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Διλήμματα, περιορισμοί, αλλά και και… επεισοδιακές επιστροφές!
Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι πως δεν μπορείς να χτυπάς τη γροθιά στο τραπέζι και να μην πονέσεις… Όσες φορές και να το κάνεις, τόσες φορές θα πονέσεις! Γι’ αυτό, καλό είναι να αλλάξεις τακτική, μια και αυτό που έκανες μέχρι τώρα, φαίνεται πως δεν σε βγάζει πουθενά… (ιδιαίτερα εσένα του τρίτου δεκαημέρου). Και πολύ περισσότερο, μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, γιατί λίγο παρακάτω οι εξελίξεις θα τις ανατρέψουν. Και βέβαια, μη βιαστείς να νοιώσεις απογοήτευση, μια και τα πράγματα δεν έχουν οριστικό χαρακτήρα. Θέλει υπομονή, ιδιαίτερα αν κινείσαι ανάμεσα σε δύο πρόσωπα στην ερωτική σου ζωή! Κάτι φαίνεται παρακάτω να αλλάζει και ένα πρόσωπο, με το οποίο έχετε έρθει πολύ κοντά στο παρελθόν, φαίνεται να επιστρέφει και να λειτουργεί… σαρωτικά στην επάνοδό του! Ναι, θα αφεθείς σ’ εκείνο το πάθος που σε παρέσυρε και τότε… Θυμάσαι; Βεβαίως, ούτε και εδώ μην βιαστείς να καταστρώσεις σενάρια, γιατί η ιστορία έχει και πολύ δρόμο και πολλές εξελίξεις παρακάτω… Μπορείς όμως να απολαύσεις τις στιγμές, που ομολογουμένως… έχουν το δικό τους, έντονο και παθιασμένο χρώμα!
 
ΥΓ. Με τον Υδροχόο και τον Σκορπιό τα πράγματα δεν είναι εύκολα, με τον Ζυγό η επάνοδος είναι… συναρπαστική! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΖΥΓΟΣ
Δυσκολίες στην τήρηση των ισορροπιών, αλλά και επιστροφές με… νόημα!
Ακόμα και αν νιώσεις πως βρίσκεσαι ανάμεσα σε τέσσερις τοίχους, απ’ όπου δεν υπάρχει καμία περίπτωση διαφυγής, και τα πράγματα δείχνουν να οδηγούν σε αδιέξοδο σε ό,τι αφορά την ερωτική σου ζωή… να ξέρεις πως οι εξελίξεις παρακάτω θα διαμορφώσουν τελείως διαφορετική εικόνα απ’ αυτήν που έχεις στις αρχές της εβδομάδας, ιδιαίτερα για σένα του τρίτου δεκαημέρου. Και αν νομίζεις πως κάτι, ένα πρόσωπο ή μια σχέση, μπορεί να έκλεισε τον κύκλο του, μάλλον κανείς λάθος, γιατί λίγο παρακάτω τα γεγονότα ανατρέπουν και πάλι την πραγματικότητα, αφού ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα διεκδικήσει εκ νέου τη θέση του στις εξελίξεις… Γεγονός είναι πως μια αναστάτωση θα την έχεις και μπορεί να νοιώσεις τα ερωτηματικά να φωλιάζουν και πάλι στο μυαλό σου, μα ούτε και τώρα δεν θα πάρεις απάντηση… Η ιστορία αυτή που αναβιώνει, έχει πολλές ακόμα εξελίξεις, πριν καταλήξει στην οριστική της μορφή, οπότε καλό είναι να μείνεις στη θέση του παρατηρητή και να αναμένεις… Από την άλλη μεριά, δεν αποκλείεται και μια νέα ιστορία, με έντονα στοιχεία παρασκηνίου, να παίξει τον δικό της ρόλο στις εξελίξεις το επόμενο διάστημα… Όσο για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, μπορείς να απολαύσεις την αρμονία και την ισορροπία που σου δίνει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου και, βεβαίως, τις νέες ευκαιρίες που έρχεται να σου προσφέρει…
 
ΥΓ. Με τον Υδροχόο, ακόμα και αν νοιώσεις πως το μεταξύ σας έχει φτάσει σε αδιέξοδο, καλό είναι να περιμένεις και να μην βιαστείς να απογοητευτείς… Με τον Κριό, οι επιστροφές έχουν μοναδική ένταση! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δυσκολίες, αλλά και ανανέωση!
Καλό είναι να αναρωτηθείς, μήπως είναι η δική σου στάση που δυσκολεύει τόσο πολύ τα πράγματα. Μήπως γίνεσαι απολύτως και άκαμπτος; Μπορεί ο σύντροφός σου να έχει απαιτήσεις από σένα, όμως μην υψώνεις τείχη γύρω σου, δεν υπάρχει κανένας λόγος, το αντίθετο μάλλον! Τα κάνεις όλα να γίνονται πιο δύσκολα από ό,τι είναι. Και περισσότερο εσύ του τρίτου δεκαημέρου, που τώρα στις αρχές της εβδομάδας, έρχεσαι αντιμέτωπος με θέματα, που σε απασχόλησαν και την περίοδο του Φεβρουαρίου και αφορούν στον σύντροφό σου… Φρόντισε να λειτουργήσεις όσο είναι δυνατόν με μεγαλύτερη ευελιξία, μια και οι εξελίξεις παρακάτω θα αλλάξουν την προηγούμενη άποψή σου! Ναι, η ερωτική σου ζωή, ανανεώνεται και ο λόγος μπορεί να είναι μια είδηση ή μια συνάντηση, πιθανόν και με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, που ανανεώνει πλήρως την ψυχολογία και τη διάθεσή σου… Αλλά και νέα πρόσωπα φαίνεται να δίνουν τον δικό τους παλμό στις εξελίξεις και να ανεβάζουν κατακόρυφα την αδρεναλίνη σου, μια και έχουν άκρως ερωτικό χαρακτήρα… Όσο για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, φρόντισε να αξιοποιήσεις τις εξελίξεις που συμβαίνουν την περίοδο αυτή, μια και σου δίνουν τις ευκαιρίες που χρειάζεσαι, για να είσαι όχι μόνο καλά, αλλά και ερωτευμένος!
 
ΥΓ. Με τον Σκορπιό αλλά και τον Δίδυμο, τα πράγματα δεν μοιάζουν εύκολα… Με τον Ζυγό όμως, το κλίμα είναι συναρπαστικό! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ναι στο συναίσθημα, όχι στον αρνητισμό!
Το συναίσθημά σου θα μοιάζει σαν να χτυπούν πολλά καμπανάκια μαζί και δεν σε αφήνουν να ησυχάσεις ούτε δευτερόλεπτο και η διάθεσή σου θα κινείται σε άκρως ερωτικά επίπεδα… Όμως είναι πολύ πιθανό να νιώσεις ότι δεν βρίσκεις την ανταπόκριση που θα ήθελες, τουλάχιστον προσωρινά. Και περισσότερο για σένα του τρίτου δεκαήμερου μια…ύφεση είναι πιθανή, όχι όμως και μόνιμη! Συχνά θα νιώσεις ότι το συναίσθημα σου εναλλάσσεται ανάμεσα στο κρύο και το καυτό… χωρίς να μπορείς να το ελέγξεις, ωστόσο οι ευκαιρίες να εξισορροπήσεις θα υπάρξουν. Και μάλιστα, έρχονται να φωτίσουν και παλαιότερες καταστάσεις ή πρόσωπα, με τα οποία για κάποιο λόγο μπορεί να είχατε απομακρυνθεί, αλλά τώρα εμφανίζονται εκ νέου στο σκηνικό, προκειμένου να διεκδικήσουν ξανά μια ευκαιρία στο μεταξύ σας… Και εκεί που νομίζεις πως όλα τελείωσαν, εκεί θα ανατραπούν όλα και ο κύκλος να ανοίξει ξανά! Πολύ πιθανόν στο επόμενο διάστημα να θελήσεις να δώσεις μια πιο επίσημη θέση στη ζωή σου, στο πρόσωπο το οποίο σε συντροφεύει μέχρι τώρα… Ή ακόμα και ένας ολοκαίνουργος κύκλος στην ερωτική σου ζωή έρχεται να ανοίξει μια νέα ιστορία, πιθανόν και με ένα πρόσωπο μεγαλύτερο από εσένα ή ακόμα και με ένα πρόσωπο από μακριά! Το σίγουρο είναι πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, οι εξελίξεις δεν θα σου λείψουν, αυτές που θα σου δώσουν και καλύτερη ψυχολογία, αλλά και αρκετά γεγονότα! Επίσης, και κάποιες συναντήσεις στον κύκλο αυτόν, έχουν άκρως ερωτικό χαρακτήρα και θα απογειώσουν τις αισθήσεις σου…
 
ΥΓ. Με τον Σκορπιό υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η σχέση σας να μπει σε άλλη βάση! Με τον Υδροχόο, προσοχή! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Διπλές καταστάσεις με διλήμματα, αλλά και πολύ πάθος!
Άκρως ερωτική η φύση σου και, το διάστημα αυτό, είναι ο βασικός άξονας, πάνω στον οποίο κινείσαι και είναι αυτός που έλκει γύρω σου τις καταστάσεις και τα πρόσωπα… Βεβαίως, την εβδομάδα αυτήν αρχικά μια ένταση δεν την αποφεύγεις, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Σκορπιούς του τρίτου δεκαημέρου, που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους ή γάμο! Ένας κύκλος διαφωνιών και εντάσεων, που έχει ξεκινήσει από τον προηγούμενο μήνα, προκαλεί εκ νέου τη λογική και το μυαλό σου, προσθέτοντάς σου έντονους προβληματισμούς για το τι θέλεις να κάνεις… Αλλά, λίγο παρακάτω ο έρωτας θα σου δώσει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι… Και είναι πιθανό να υπάρξει μέσω ενός νέου προσώπου, που έρχεται τώρα στη ζωή σου, το οποίο είναι από αυτό που λένε πως… ήρθε για να μείνει! Το σενάριο της διπλής σχέσης είναι υπαρκτό όλο το διάστημα αυτό, και από τη μια ανεβάζει την αδρεναλίνη σου στα ύψη, από την άλλη σου δημιουργεί διλήμματα και προβληματισμούς… Και είναι κι εκείνο το παρασκήνιο, που παίζει τον δικό του ρόλο στις εξελίξεις… Το σίγουρο είναι πως η παθιασμένη φύση σου βρίσκει πρόσφορο έδαφος να εκφραστεί! Πάντως, ένα πρόσωπο από τον φιλικό σου κύκλο μπορεί να σου προσφέρει μια σημαντική λύση ή βοήθεια, σε σχέση με την ερωτική σου ζωή!
 
ΥΓ. Με τον Υδροχόο τα πράγματα θέλουν χρόνο και ηρεμία, γι’ αυτό απόφυγε τις αντιπαραθέσεις… Με τον Ιχθύ το ταξίδι μοιάζει μαγικό! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Απόφυγε τις κακοτοπιές και πες ναι στη σιγουριά και την ασφάλεια!
Σαν Ιχθύς, το σύνηθες είναι να μπλέκεις συχνά σε καταστάσεις, που δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρες, κινούνται κάτω από το πέπλο της ασάφειας ή σε πιο μυστική μορφή… Έτσι και τώρα, αν ανήκεις στους Ιχθείς που έχουν μια μυστική σχέση στη ζωή τους, την εβδομάδα αυτή έρχεται να σε ζορίσει αρκετά με τις απαιτήσεις της ή μέσα από τους προβληματισμούς τους δικούς σου, σχετικά με το τι πρέπει να κάνεις μαζί της. Ή ακόμα και σε ό,τι αφορά στην μόνιμη σχέση σου, το ‘‘μέσα’’ σου έχει αρκετές ανησυχίες και ερωτήματα, που μάλλον δεν σου είναι εύκολο να διαχειριστείς. Ωστόσο, από την άλλη μεριά, η εβδομάδα σου δίνει αφενός ευκαιρίες αποκατάστασης της όποιας δυσκολίας, αλλά και φέρνει στην ζωή σου νέα δεδομένα, νέα πρόσωπα, ή παλαιότερα, με τα οποία από ό,τι φαίνεται, σας συνέδεε κάτι βαθύτερο. Ίσως και ένα πρόσωπο από μακριά να έρχεται να δώσει το δικό του στίγμα στις εξελίξεις και να σε παρασύρει, δημιουργώντας ένα κλίμα χαράς γύρω σου, διεγείροντας έντονα και την ερωτική σου διάθεση… Οι εξελίξεις είναι πολλές, καθώς και οι επιλογές σου, συχνά περισσότερες από μία! Ωστόσο δεν αποκλείεται κάτι να θελήσεις να αφήσεις πίσω σου στον κύκλο αυτόν, πιθανόν ένα πρόσωπο που δεν εξυπηρετεί πλέον το συναίσθημά σου, και να στραφείς εκεί, όπου μπορείς να αντλήσεις την σιγουριά και την ασφάλεια που χρειάζεσαι!
 
ΥΓ. Με τον Παρθένο μπορεί να νοιώσεις πως οι ισορροπίες κρέμονται σε μια κλωστή! Με τον Σκορπιό απογειώνεσαι! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Συναισθηματικός… πόλεμος, αλλά και ευκαιρίες εξισορρόπησης!
Ένα… μπρος-πίσω θα σου βγει και θα σε ταλαιπωρήσει, κι εκεί που θα σηκώνεις το τηλέφωνο για να επικοινωνήσεις, εκεί θα το κλείνεις ξανά, μάλλον γιατί δεν έχεις τι να πεις… ή γιατί το μέσα σου δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο ακόμα! Πάντως, τα συναισθήματά σου συνεχίζουν και αυτήν την εβδομάδα τον πόλεμο εναντίον της λογικής σου και τα αποτελέσματα βεβαίως δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά για την ψυχολογία σου… Πάντως, ακόμα και αν τα πράγματα μοιάζουν δύσκολα ή αδιέξοδα, (ιδιαίτερα για εσένα του τρίτου δεκαημέρου) κάτι φαίνεται να φωτίζει τα… συναισθηματικά σου σκοτάδια και να σου ανάβει ένα φως στην άκρη του μυαλού σου… Και είναι πολύ πιθανό η παρορμητική κίνηση που θα κάνεις, έτσι ξαφνικά, να σου προσφέρει μια λύση, έστω και προσωρινή. Το να μιλήσεις ας πούμε στο… πρόσωπο, να του πεις όλα όσα νοιώθεις, όλα όσα κρατάς κρυμμένα βαθιά στην καρδιά σου… Μια και το παρελθόν υπάρχει μέσα σου ολοζώντανο και το μυαλό σου, η ψυχή σου, είναι εκεί… σ’ εκείνο το βλέμμα που αναπολείς τα βράδια στο μαξιλάρι σου… Πάντως, δεν αποκλείεται και νέες γνωριμίες να παίξουν τον δικό τους ρόλο στις εξελίξεις και, αν μη τι άλλο, να σου δώσουν την δυνατότητα μια διαφορετικής προοπτικής… Ναι, το μυαλό σου είναι ακόμα στο παρελθόν, αλλά για δες και αυτό που ανοίγεται μπροστά σου, μέσα από ένα νέο βλέμμα, που σε κοιτάζει προκλητικά… Αν μη τι άλλο, είναι μια εναλλακτική… έστω και προσωρινή!
 
ΥΓ. Με τον Υδροχόο το μεταξύ σας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, αλλά συνεχίζει να σε ζορίζει, όπως και με τον Ζυγό! Με τον Ιχθύ, το… παράνομο είναι πάντα πιο δυνατό και παθιασμένο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Δύσκολοι καιροί για… πρίγκιπες και βασιλιάδες!
Τα γεγονότα έρχονται καταιγιστικά στην ζωή σου την εβδομάδα αυτή και μπορεί να νοιώσεις πως βρίσκεσαι σε ένα αδιέξοδο, από το οποίο δεν έχεις ιδέα το πώς θα βγεις… Ιδιαίτερα αν ανήκεις στα δεσμευμένα Λιοντάρια του τρίτου δεκαημέρου, μια κατάσταση, η οποία σε προβλημάτισε έντονα την περίοδο του Φεβρουαρίου, επαναφέρει και πάλι τους προβληματισμούς της και τα ερωτηματικά της, δυσκολεύοντας τη ζωή σου και τη σχέση σου. Όμως, πριν βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, φρόντισε να δώσεις χώρο και χρόνο στα πράγματα και να οδηγηθείς από τις εξελίξεις… Γιατί απ’ ό,τι φαίνεται, κάτι υπάρχει που θα επαναφέρει τις ισορροπίες, και τα πράγματα στο μεταξύ σας θα περάσουν γρήγορα σε μια μεγαλύτερη ηρεμία. Εκείνο πάντως που σε ανανεώνει είναι η κοινωνική σου ζωή, οι παρέες σου, οι φίλοι σου, αλλά και το φλερτ, που είναι βασικό συστατικό της περιόδου, ιδιαίτερα για εσένα του πρώτου δεκαημέρου. Και βεβαίως, δεν αποκλείεται κάποιες νέες γνωριμίες να δώσουν την δική τους απόχρωση στα γεγονότα… Την πιο αισιόδοξη, αλλά και αυτή που θα σε βάλει και πάλι στο παιχνίδι, με νέα διάθεση!
 
ΥΓ. Με τον Υδροχόο είναι μια περίοδος που καλό είναι να κρατάτε τις αποστάσεις, γιατί το μεταξύ σας είναι… έκρυθμο, με τον Ζυγό μπορείς να έχεις μια άκρως ανανεωτική εμπειρία! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Δυσκολίες, αλλά και ανατροπές!
Επιστράτευσε τα γνωστά σου όπλα… την αισιόδοξη διάθεσή σου, το όμορφο χαμόγελό σου, γιατί θα σου χρειαστούν την εβδομάδα αυτή, καθώς οι μόνιμες σχέσεις της ζωής σου (και περισσότερο αυτή με τον σύντροφό σου) θα σε κάνουν να προβληματιστείς και να ζοριστείς… Ωστόσο, μην βιαστείς να καταλήξεις σε οριστικά συμπεράσματα, γιατί παρακάτω υπάρχουν αρκετές εξελίξεις που θα ακολουθήσουν και είναι πολύ πιθανό να ανατρέψουν τις αρχικές σου εκτιμήσεις… Ο έρωτας πλέκει τα δικά του σενάρια για εσένα και είναι πολύ πιθανό να φέρει στη ζωή σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν, για το οποίο η καρδιά σου εξακολουθεί να χτυπά δυνατά, πιθανόν και από τον φιλικό σου κύκλο! Και να ανοίξει ένα νέο κύκλο στο μεταξύ σας, με πολύ έντονο πάθος και ερωτισμό. Αλλά και νέα πρόσωπα, που μπαίνουν στο παιχνίδι, έχουν ακριβώς αυτό το στίγμα, της ερωτικής έντασης! Αρκεί εσύ να μην χάσεις την αισιοδοξία σου και το χαμόγελό σου…
 
ΥΓ. Με τον Δίδυμο μεγαλώνει η απόσταση μεταξύ σας, μια και δεν είναι εύκολη την εβδομάδα αυτή η επικοινωνία σας… Με τον Ζυγό αλλά και τον Κριό, το παιχνίδι αποκτά και πάλι ενδιαφέρον! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Όχι στις απόλυτες στάσεις και συμπεριφορές.
Είναι σημαντικό την εβδομάδα αυτή να μην μείνεις εστιασμένος στις απόλυτες και άκαμπτες θέσεις σου, γιατί δεν θα βοηθήσεις και πολύ τις εξελίξεις, που γεγονός είναι πως χρειάζονται ευελιξία και διπλωματία, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στις μόνιμες σχέσεις της ζωής σου, αλλά πολύ περισσότερο τον ερωτικό σου σύντροφο (ιδιαίτερα για εσένα του τρίτου δεκαημέρου). Και μπορεί μια έλλειψη επικοινωνίας ή μια έλλειψη διάθεσης κατανόησης να δημιουργήσει προσωρινά μια κατάσταση, η οποία ομολογουμένως να μην είναι εύκολη, αλλά το ζήτημα εδώ είναι η διαχείριση… Γιατί τα πράγματα αφενός έχουν πολλούς λόγους να ισορροπήσουν στο μεταξύ σας λίγο παρακάτω, αφετέρου δεν αποκλείεται καθόλου να υπάρξουν και άλλες, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες περιπτώσεις προσώπων, που έρχονται τώρα στη ζωή σου! Μάλιστα, ο φιλικός σου κύκλος θα παίξει σημαντικό ρόλο, καθώς δεν είναι διόλου απίθανο μια φιλική σχέση να… μετασχηματιστεί και να γίνει πιο προσωπική… Ευκαιρίες θα υπάρξουν και όλα θα πάρουν τον δρόμο που τους πρέπει, γι’ αυτό άσε τα πράγματα να εξελιχτούν και μην τα πιέζεις, προκειμένου να ακολουθήσουν την κατεύθυνση που θέλεις εσύ… Μπορεί αυτό που θα σου δοθεί να είναι πολύ καλύτερο από αυτό που εσύ σχεδιάζεις!
 
ΥΓ. Προσοχή με τον Σκορπιό… μα να ξέρεις πως αυτό που σας κάνει να διαφωνείτε, είναι και αυτό που σας κρατά ενωμένους! Με τον Παρθένο κάτι φαίνεται να αλλάζει προς το καλύτερο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κλεισίματα κύκλων, αλλά και σημαντική στήριξη…
Μήπως ήρθε η ώρα να κλείσεις κύκλους με πρόσωπα, που το τελευταίο διάστημα δεν δείχνουν να είναι πραγματικά κοντά σου, αλλά ούτε νοιώθεις πως έχεις να ανταλλάξεις πια κάτι ουσιαστικό μαζί τους; Να ξέρεις πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, αφού μια κατάσταση η οποία σε προβλημάτισε την περίοδο του Φεβρουαρίου, που αφορούσε στις σχέσεις ή στον δεσμό σου, επανέρχεται για να σου δώσει την δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και τις καταστάσεις (περισσότερο για εσένα του τρίτου δεκαημέρου). Αλλά από την άλλη μεριά, είτε θα υπάρξουν καινούργια πρόσωπα, τα οποία τώρα μπορούν να σου προσφέρουν μια σημαντική στήριξη, είτε ένα πρόσωπο από το παρελθόν, με το οποίο ο κύκλος είναι πολύ πιθανό να ανοίξει ξανά… Δεν αποκλείεται να πρόκειται και για κάποιο άτομο, με το οποίο είχατε και διαφορά ηλικίας… Το σίγουρο είναι πως βρίσκεσαι μπροστά σε σημαντικές επανεκκινήσεις, κατά τις οποίες θα έχεις σημαντικές βοήθειες και στηρίγματα… Φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς!
 
ΥΓ. Με τον Δίδυμο και τον Υδροχόο η επικοινωνία μοιάζει πολύ δύσκολη… Με τον Σκορπιό ο κύκλος ανοίγει ξανά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Επιστροφές στο παρελθόν… και νέες ευκαιρίες!
Θα υπάρξουν τα πρόσωπα και οι καταστάσεις, με τα οποία έρχεσαι σε σύγκρουση την εβδομάδα αυτή, και απ’ ότι φαίνεται, λειτουργείς με εκείνο τον απόλυτο τρόπο σου, με αποτέλεσμα να οδηγήσεις κάποιες από τις σχέσεις σου σε απομάκρυνση… Πρόσεξε ιδιαίτερα την συμπεριφορά σου και σκέψου και πόσο έτοιμος είσαι για αυτό! Όμως, η εβδομάδα σου δίνει πολύ σημαντικές ευκαιρίες στην ερωτική σου ζωή, τόσο μέσα από νέα γεγονότα ή νέα πρόσωπα που σε ελκύουν, όσο και μέσα από παλαιότερες καταστάσεις, με πρόσωπα που έπαιξαν σημαντικό ρόλο για εσένα στο παρελθόν, καθώς τώρα φαίνεται πως η καρδιά σου ανοίγει και πάλι την πόρτα της σε αυτά! Και είναι η δική σου διάθεση που ανακινεί τα γεγονότα και επιδιώκει την επικοινωνία… Όχι πως το άλλο πρόσωπο θα σου πει όχι, κάθε άλλο! Θα σου απλώσει το χέρι και, όπως όλα δείχνουν, μια δεύτερη ευκαιρία σου δίνει ξανά κίνητρο να προσπαθήσεις εκ νέου να κερδίσεις την καρδιά του… Ίσως τώρα να είναι η δική σου στιγμή… αυτή να πεις “ναι” στον έρωτα! Σ’ αυτόν που δεν σβήνεται μέσα στον χρόνο… Απλά δυναμώνει!
 
ΥΓ. Με τον Σκορπιό ο κύκλος ανοίξει ξανά και μάλιστα πιο δυνατός από πριν! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη κι ερωτική εβδομάδα!
 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-03-2014 00:00:00