blank
 
blank

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 15 ως 21 Ιουλίου 2013.

 
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 15 ως 21 Ιουλίου 2013.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, άστρα και έρωτας αυτή την εβδομάδα

Σε ένα ταξίδι αισθήσεων, συναισθήματος, ρομαντισμού και τρυφεράδας, πλέουμε την εβδομάδα αυτή, με οδηγό το όνειρο και την φαντασία μας… Κι είναι όλα αυτά που έχουμε μέσα μας, αυτά που μας συντροφεύουν, αυτά που μας κάνουν να αισθανόμαστε, να ελπίζουμε, να χαμογελάμε! Αυτά που ενεργοποιούν μοναδικές συγκινήσεις, που βιώνουμε με την καρδιά μας, με την ψυχή μας… με όλο μας το είναι!
 
Γι’ αυτό φροντίζουν οι πλανήτες, μέσα από μια σειρά σχηματισμών, που σκοπό έχουν να μας βγάλουν από την μονοτονία της καθημερινότητας και να μας δημιουργήσουν λόγους, για να νοιώσουμε πιο βαθιά το νόημα της ύπαρξης…

Το τρίγωνο Δία-Κρόνου-Ποσειδώνα

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, ο Δίας σχηματίζει ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, στα ζώδια του νερού. Ακολουθούμε την καρδιά και τις διαδρομές της, τις πιο μακρινές… Με μοναδικό οδηγό το φανάρι της, αυτό που φωτίζει πάντα τις βαθιές, τις πιο μύχιες επιθυμίες μας, που τώρα θα αναζητήσουν διέξοδο και τη ευκαιρία να βγουν στο φως…
 
Και βεβαίως, θα έχουμε την ευκαιρία να βιώσουμε μοναδικές συγκινήσεις, μέσα από μια πληθώρα συναισθημάτων, που θα κάνει τις καρδιές να χτυπήσουν πιο δυνατά… Ζούμε την ευλογία της ζωής και της αγάπης, της προσφοράς, του μοιράσματος, του Έρωτα!

Το τρίγωνο Άρη-Κρόνου-Ποσειδώνα

Το Σάββατο, ο Άρης σχηματίζει ένα μεγάλο τρίγωνο με Κρόνο και Ποσειδώνα. Η κοσμική καρδιά χτυπά δυνατά, το παιχνίδι ενεργοποιείται, ο Έρωτας κατακλύζει τις ζωές, σκορπίζοντας παντού το άρωμα του! Αυτό το μεθυστικό άρωμα, που σε κάνει να ζαλίζεσαι, να χάνεις την γη κάτω από τα πόδια σου… και απλά να το ακολουθείς!
 
Ναι, τα αρώματα της καλοκαιρινής νύχτας είναι μοναδικά, σχεδόν εθιστικά… κι είναι εκείνα που θα οδηγήσουν τα βήματά μας! Κι είναι ο Έρωτας που θα γράψει παντού το όνομά του με μεγάλα και ανεξίτηλα γράμματα, που θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στο μυαλό στην ψυχή, μαζί με τις νύχτες τούτου του καλοκαιριού…

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Άσε με να σ’ αγκαλιάσω
Κι όταν ξημερώσει ό,τι θες…
Ένα… σεργιάνι στον κόσμο της ψυχής και των επιθυμιών σου, αυτών που κρύβεις επιμελώς βαθιά στη καρδιά σου… Ο ουρανός είναι δικός σου, σου στέλνει το φως του και την ευλογία του, αυτήν που θα σε φέρει πιο κοντά στο όνειρο… Μπορείς ν απλώσεις το χέρι σου και να το αγγίξεις… Όλα είναι εδώ, και ο έρωτας επίσης! Τρυφερός, ρομαντικός, γλυκός και, πάνω από όλα, έτοιμος να σε αλλάξει, ν’ αλλάξει τη ζωή σου, την υπόσταση σου και να σε μεταμορφώσει, έτσι όπως μόνο αυτός ξέρει, ιδιαίτερα εσένα, του πρώτου δεκαημέρου. Μην αναρωτηθείς, μη δειλιάσεις, μην το σκεφτείς, μόνο νοιώσε αυτήν την πλήρη μεταμόρφωση που σου συμβαίνει! Άπλωσε το χέρι σου και άφησέ τον να σε οδηγήσει… Είναι σίγουρο πως ξέρει καλύτερα!
ΥΓ. Ακολούθησε τον Σκορπιό χωρίς να το σκεφτείς, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι! Και ο Αιγόκερως όμως θα σε συμπληρώσει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην λες πολλά
Μου φτάνει πλάι μου που σ’ έχω
Κι είμαι ξανά μες τα όνειρά σου
Η δυνατή φωτιά…
Είναι το πάθος, που σε παρασύρει σε μια αγκαλιά ανοιχτή μόνο για σένα… Και δυο μάτια, που σε κοιτούν όλο νόημα, έτοιμα να ικανοποιήσουν κάθε σου επιθυμία, μια και το ιδανικό ακούει πια σ’ ένα όνομα και χτυπά σε μια καρδιά: Αυτήν του έρωτα, του έρωτά σου! Πόσο όμορφα ακούγεται! Ναι, όλη αυτήν την περίοδο, αλλά περισσότερο την εβδομάδα αυτή, ‘‘δονείσαι’’ στους ρυθμούς των άστρων και του έρωτα, ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου. Τόσο μέσα από παλιές, όσο και από νέες σχέσεις, που έρχονται τώρα στη ζωή σου, συνθέτοντας ένα νέο σκηνικό στην καθημερινότητά σου… Έντονο και τρυφερό μαζί, παθιασμένο και ρομαντικό, έτσι ακριβώς, όπως ταιριάζει στην ιδιαίτερη φύση σου!
ΥΓ. Με τον Ιχθύ κολυμπάς σε έναν ωκεανό πάθους και αισθήσεων κι ο Καρκίνος συντροφεύει γλυκά τα όνειρά σου στο μαξιλάρι σου… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Καυτά τα σώματα
Εφτά τα χρώματα
Τα ξημερώματα
δες την ίριδα τόξο στη νύχτα…
Στον… χορό των άστρων παραδίνεσαι την εβδομάδα αυτή, που θα σε παρασύρει σε άγνωστα μέρη, με άγνωστους ανθρώπους και θα σου φέρει όλα όσα έχει επιθυμήσει η καρδιά και η ψυχή σου! Όπως το να περπατήσεις ξυπόλητος στην άμμο, με το χέρι σου κλεισμένο μέσα σ’ ένα άλλο χέρι, και οι δυο μαζί να ζείτε την μαγεία του δειλινού, αυτού του τόσο διαφορετικού καλοκαιρινού δειλινού, που ο έρωτας αποφάσισε να επισκεφτεί και τη δική σου ζωή, για να την αγγίξει με το μαγικό του ραβδί και να την αλλάξει, ιδιαίτερα εσένα, του πρώτου δεκαημέρου… Αφήσου σε ένα ταξίδι μαγικό, ακόμα και αν δεν υπάρχει προορισμός, ακόμα και αν δεν υπάρχει τίποτα άλλο, εκτός από ένα βλέμμα, που όμως μιλά κατευθείαν στην καρδιά σου!
ΥΓ. Με τον Καρκίνο παρασύρεσαι στον πιο ερωτικό χορό του καλοκαιριού, αλλά με τον Σκορπιό ξυπνούν τα πάθη… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ήτανε που λες κατακαλόκαιρο
Κι ο δρόμος σ’ ένα διάφανο ουρανό
Μεσ’ στην αγκαλιά μου ό,τι ακριβότερο
Κι ο κόσμος ένα βότσαλο μικρό…
Ένας ολόκληρος κόσμος ξεδιπλώνεται μπροστά σου, αλλιώτικος, έτσι όπως δεν τον έχεις ξαναδεί, έτσι όπως δεν τον έχεις ξανανιώσει! Oι σχέσεις γίνονται πιο ζεστές, πιο φωτεινές, με μια διάθεση προσφοράς, απέναντί σου… Ναι, τώρα είναι η εποχή που μπορείς να γευτείς ό,τι μπορεί να έχεις επιθυμήσει από τον σύντροφό σου… από τον έρωτα… όλα είναι εδώ, μπορείς να απλώσεις το χέρι σου και να το πάρεις! Ο έρωτας μπαίνει στη ζωή σου, σηκώνοντάς σε στα φτερά του και κάνοντάς σε να πετάξεις, πάνω απ’ όλους κι απ’ όλα… Αν έχεις μια μόνιμη σχέση, θα νοιώσεις πως ό σύντροφός σου, δείχνει μια αμέριστη διάθεση προσφοράς προς την μεριά σου, και το μεταξύ σας γλυκαίνει, ομορφαίνει, ανανεώνεται… Αν πάλι ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, περίμενέ τα όλα, μια και το ταξίδι του έρωτα τώρα αρχίζει…
ΥΓ. Μαγικός ο Τοξότης, μιλά πάντα και κατευθείαν στη καρδιά σου, αλλά και ο Καρκίνος θα σε συντροφέψει τρυφερά, έτσι όπως μόνο αυτός ξέρει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΖΥΓΟΣ
Μου ‘ταξες ταξίδι να με πας
Όσο μακριά ο κόσμος πάει…
Πού αλλού καρδιά μου να με πας
Πήγα στο παράδεισο και φτάνει…
Πέτα από πάνω σου κάθε αναστολή, ανασφάλεια, κάθε τι αρνητικό, και αφήσου σε μια διαδρομή όλο εκπλήξεις και αποκαλύψεις! Την εβδομάδα αυτή εκείνο που εισπράττεις είναι μια διάθεση προσφοράς και γλυκύτητας, τόσο από τον σύντροφό σου, όσο και γενικότερα από τον περίγυρό σου και από τις σχέσεις σου… Ναι, μπορείς να περιμένεις πολλά, για την ακρίβεια μπορείς να περιμένεις τα πάντα, μια και πολλά είναι εκείνα που θα περάσουν σε μια άλλη φάση! Αν έχεις μια σχέση, μπορεί να τη δεις να περνά σε κάτι πιο μόνιμο και πιο δεσμευτικό, αφού ο σύντροφός σου θέλει κάτι παραπάνω από εσένα… Αν πάλι ανήκεις στους μοναχικούς του ζώδιου, ο έρωτας πλέκει τα δικά του σενάρια, για να σε φέρει αντιμέτωπο με το πρόσωπο που θα ξυπνήσει όλα εκείνα τα συναισθήματα, που η καρδιά σου λαχταρά, ιδιαίτερα εσένα του πρώτου δεκαημέρου.
ΥΓ. Με τον Κριό περνάς σε άλλη φάση, σε άλλη ένταση, και απογειώνεσαι συναισθηματικά, μα και ο Αιγόκερως θα κάνει πολλά για σένα, προκειμένου να σε κατακτήσει… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έλα να το ζήσουμε αυτό…
Έλα η ζωή μας χρωστάει
Έλα και αν κοιμάμαι βαθιά
Έλα το κορμί ξενυχτάει…
Παρόλο που η περίοδος αυτή εστιάζει περισσότερο σε ό,τι αφορά στα εργασιακά σου και όλες οι αλλαγές που προοιωνίζουν οι ουρανοί αυτή την εβδομάδα για εσένα αφορούν περισσότερο στις εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή, ωστόσο εκείνο που αλλάζει αισθητά είναι η… καθημερινότητά σου, που τώρα αποκτά μια μεγαλύτερη ευκολία, γίνεται πιο χαρούμενη. Έστω και αν ο εργασιακός σου χώρος μέχρι τώρα δεν σου ήταν και πολύ ευχάριστος, ακόμα και αυτός αποκτά ένα άλλο χρώμα, πιο φωτεινό, οι σχέσεις με τους γύρω σου έχουν μια αισθητή βελτίωση. Βεβαίως, επειδή ο έρωτας δεν έχει χρόνο, τόπο και γενικά περιορισμούς, δεν αποκλείεται καθόλου το σκηνικό στη δουλειά σου να το δεις μέσα από ένα άλλο πρίσμα, πιο ερωτικό… Μήπως εκείνος ο συνάδελφος, που σου χαμογελά κάθε πρωί με νόημα, δεν έχει και τόσο… συναδελφικές διαθέσεις απέναντί σου; Ή μήπως ο γνωστός ταμίας, που σε εξυπηρετεί στην τράπεζα και σου κλείνει πονηρά το μάτι κάθε φορά που σε βλέπει, δεν το κάνει μόνο από επαγγελματική ευγένεια; Τα μάτια σου ανοιχτά… Ο έρωτας μπορεί να κρύβεται παντού!
ΥΓ. Για σένα του τρίτου δεκαημέρου, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έρθει στην ζωή σου ένα πρόσωπο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, που θα σε ξεσηκώσει… Και βεβαίως ο Λέων έχει τον πρώτο λόγο! Αλλά και ο Κριός ‘‘παίζει’’ δυνατά στο παιχνίδι μαζί σου… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Δυνατά… δυνατά
Γίναν όλα δυνατά τα αδύνατα…
 Όλη εκείνη η εσωτερική γλυκύτητα που διαθέτεις, βγαίνει και απλώνεται στο περιβάλλον, με αποτέλεσμα οι επαφές σου, οι σχέσεις σου, να αποκτούν μια μεγαλύτερη ευκολία, επειδή ακριβώς εσύ είσαι διαφορετικός! Και ιδιαίτερα για εσένα των πρώτων ημερών, υπάρχουν μεθοδεύσεις που τώρα κάνεις και προωθείς τα ζητήματά σου, δίνοντας ουσιαστικές λύσεις. Επίσης, εκείνο που φαίνεται να αλλάζει είναι η διάθεσή σου για το καινούργιο και το διαφορετικό! Το σίγουρο είναι πως θ’ αναζητήσεις τις εμπειρίες εκείνες, που θα σε κάνουν να νοιώσεις πιο ζωντανός και πιο ανανεωμένος, μια και τα καινούργια πρόσωπα που μπαίνουν τώρα στο παιχνίδι, σου ξυπνούν μοναδικά συναισθήματα ζωντάνιας και ενθουσιασμού! Ναι… μπορείς να παίξεις, να φλερτάρεις, να ερωτευτείς… Μην ανησυχείς και μην σκεφτείς το παρακάτω, απλά ζήσε τη στιγμή!
ΥΓ. Με τον Καρκίνο το σίγουρο είναι πως έχεις πολλά να ανταλλάξεις και πάνω απ’ όλα, χαρά! Ενώ με τον Παρθένο ξαναγυρνάς σε παλαιότερες καταστάσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πάρε με αγκαλιά και… πάμε!
Ξανανοίγει ο κύκλος του έρωτα, μια και θα υπάρξουν πολλοί λόγοι, που το παιχνίδι θα αναζωπυρωθεί! Τόσο μέσα από κάποιες δικές σου επιστροφές σε παρελθοντικές καταστάσεις, όσο και μέσα από καινούργια πρόσωπα, που τώρα μπαίνουν στο παιχνίδι και ανακατεύουν και πάλι την… τράπουλα της ερωτικής σου ζωής. Εκείνο όμως που είναι έντονο στο σκηνικό, είτε είναι η μετατροπή μιας φιλικής σχέσης σε κάτι πιο προσωπικό ή, αν κινείσαι σε συλλογικούς χώρους, υπάρχει το ενδεχόμενο ένα πρόσωπο του χώρου αυτού να θέλει πολύ περισσότερα πράγματα από εσένα ή και εσύ από αυτό (ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου)… Και βεβαίως, η ερωτική σου ζωή μεταμορφώνεται και μαζί της κι εσύ, που πλέον περνάς σε μια άλλη φάση…
ΥΓ. Ο Καρκίνος είναι για εσένα μια… έκπληξη, αλλά και ο Αιγόκερως σε παθιάζει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ό,τι κι αν γίνει ένα να λες
Πως μ’ αγαπάς χίλιες φορές
Πως μ’ αγαπάς χίλιες φορές…
Κι εγώ… εσένα!
Θα αναρωτηθείς πολλές φορές αν αυτό που ζεις είναι όνειρο, μια και δίπλα στο μαξιλάρι σου, κάθε φορά που θα ανοίγεις τα μάτια σου, θ’ αντικρίζεις ένα βλέμμα που θα σε κοιτάζει βαθιά, αληθινά… Και ναι, η καρδιά σου χτυπά πιο δυνατά, η αδρεναλίνη απογειώνεται και οι επιθυμίες παίρνουν φωτιά… (ιδιαίτερα σ’ εσένα του πρώτου δεκαημέρου)! Τώρα μπορείς είτε να αποκαταστήσεις μια παλιότερη σχέση σου, με την οποία για κάποιο λόγο είχατε απομακρυνθεί, είτε να δημιουργήσεις ένα όμορφο και πιο ζεστό κλίμα με τον σύντροφό σου, είτε βεβαίως να μπεις σε μια νέα και άκρως ανανεωτική σχέση, από αυτές που έχουν πολλά να σου δώσουν και είναι πολλά υποσχόμενες για την συνέχεια… Όλα δικά σου! Δεν μένει παρά να απλώσεις το χέρι σου και να αγγίξεις το όνειρό σου…
ΥΓ.Ο Καρκίνος πάντα θα συντροφεύει τα όνειρά σου και θα έχει μια ζεστή αγκαλιά, που θα σε ηρεμεί… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Ο έρωτας κι ο Ουρανός
Δεν είν’ στο χέρι κανενός
Μονάχα στο δικό σου…
Σου το ‘πα… παραδώσου!
Εκείνο που πλέον παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου, δεν είναι άλλο από το συναίσθημα, μια και περνάς σε μια φάση που όλα τα βλέπεις μέσα από ένα άλλο πρίσμα, πιο γλυκό, πιο τρυφερό… Οι ανάγκες σου πλέον είναι διαφορετικές και παρόλο που μέχρι τώρα ήσουν άκρως διεκδικητικός και δυναμικός, τώρα αφήνεσαι σε μια αγκαλιά, που βγάζει από μέσα σου όλα εκείνα τα συναισθήματα, που άφηνες κοιμισμένα σε μια γωνιά… Μια έντονη διάθεση ρομαντισμού και τρυφεράδας σε μεταμορφώνει και σε κάνει να αναζητάς το πρόσωπο εκείνο, που θα σου τα προσφέρει… Και είναι ο έρωτας που θα αλλάξει τα πάντα γύρω σου και μέσα σου, ιδιαίτερα εσένα του πρώτου και του τρίτου δεκαημέρου. Θα σε γλυκάνει, θα σε σμιλέψει, θα σε αλλάξει και θα σε κάνει να ταξιδέψεις εκεί, όπου δεν υπάρχει προορισμός, παρά μόνο στιγμές!
ΥΓ. Είναι ο Λέων που σου ξυπνά τον πόθο και μαζί του θα ζήσεις μαγικές στιγμές… Μα με τον Καρκίνο έχεις μια αγκαλιά, να μοιραστείς το όνειρό σου… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΛΕΩΝ
Κάθε που νοιώθω μοναξιά
Σκέπτομαι πως υπάρχεις
Και θέλω να ‘ρθω εκεί κοντά
Τίποτα να μην πάθεις…
Να με θυμηθείς
Δεν φταίω εγώ
Μέσα μου θα ζεις!
Είναι περισσότερο το… μέσα σου που σε αναστατώνει και που δεν σε αφήνει να ησυχάσεις… Οι επιθυμίες σου οδηγούν τα βήματά σου και δεν θα διστάσεις μπροστά σε τίποτα, προκειμένου να τις ικανοποιήσεις! Ούτε μπροστά στον έρωτα, που σου χτυπά την πόρτα, αλλά συνοδευόμενος από τα διλλήματα που σου θέτει, μια και δεν μπορείς να τον έχεις όπως τον θέλεις… Ωστόσο, μπορείς να τον έχεις έστω κι έτσι, στο σκοτάδι, μια και το πιο πιθανό σενάριο είναι ο ένας από τους δύο σας (ή και οι δύο) να έχει κάποιες άλλες δεσμεύσεις, που δεν θα σας επιτρέψουν να χαρείτε το μεταξύ σας όπως το θέλετε… Και αυτό το γεγονός μεγαλώνει όλο και περισσότερο το πάθος… Αν έχεις ήδη μια τέτοια σχέση, την εβδομάδα αυτή πλέετε στους αχανείς ωκεανούς του συναισθήματος… Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Λέοντες, κάτι φαίνεται να έρχεται κοντά σου την εβδομάδα αυτή. Ένα πρόσωπο που διεγείρει τις αισθήσεις σου και σου δημιουργεί μεγάλη συναισθηματική ένταση… Θα το ζήσεις, χωρίς να το σκεφτείς! Έτσι λένε άστρα…
ΥΓ. Με τον Κριό απογειώνεσαι ερωτικά, όμως εκείνος που σε αγγίζει βαθιά είναι ο Ιχθύς! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Να κοιμηθούμε αγκαλιά
Να μπερδευτούν τα όνειρά μας
Και στων χειλιών την μουσική
Ρυθμό να δίνει η καρδιά μας!
Έντονες επιθυμίες,, που καθορίζουν ολόκληρο τον τρόπο συμπεριφοράς σου, μια και τώρα θα νοιώσεις ένα κύμα να σε κατακλύζει και να σε οδηγεί σε πολύ ιδιαίτερες διαδρομές, από αυτές που τον πρώτο λόγο έχουν οι αισθήσεις και η ένωση των σωμάτων, το άγγιγμα, η επαφή… Χάνεσαι μέσα στους λαβυρίνθους της ηδονής, εκεί που μόνο μπορεί να νοιώσεις βαθιά, καταλυτικά την αίσθηση ενός άλλου σώματος πάνω στο δικό σου… Βαθιά, άγρια θάλασσα, που δεν ξέρεις ποτέ πού θα σε οδηγήσει… Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, οι απαιτήσεις σου από τον σύντροφό σου είναι απόλυτα κτητικές και δογματικές! Αν ανήκεις στους μοναχικούς Τοξότες, θα αναζητήσεις έντονες ερωτικές εμπειρίες πάθους… Αυτές που θα γράψουν με κεφαλαία γράμματα τ’ όνομά τους στην καρδιά σου!
ΥΓ. Με τον Καρκίνο περνάς σε άλλη φάση, εκεί που μιλούν μόνο τα μάτια και η καρδιά… ενώ με τον Κριό ανοίγεις τον κύκλο του πάθους! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια ερωτική, καλοκαιρινή εβδομάδα!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-07-2013 00:00:00