blank
 
blank

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 15-21 Οκτωβρίου.

 
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 15-21 Οκτωβρίου.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, άστρα και έρωτας αυτή την εβδομάδα

Η εβδομάδα μας κάνει ποδαρικό με μια Νέα Σελήνη, την Δευτέρα στις 2:02 μμ. στο τρίτο δεκαήμερο του Ζυγού και μας κλείνει πονηρά το μάτι, μια και ο Ζυγός είναι το ζώδιο που σχετίζεται με τον Έρωτα, ενώ η Νέα Σελήνη έχει να κάνει με την ένωση του Ήλιου με την Σελήνη (ή του αρσενικού με το θηλυκό) και με νέα ξεκινήματα. Οπότε η εξίσωση είναι συγκεκριμένη: Νέα ερωτικά ξεκινήματα!

Βεβαίως, η εξίσωση έχει και… τις παραμέτρους της, όπως τον Άρη να αναλαμβάνει πλήρη δράση σε ένα θεαματικό τρίγωνο με τον Ουρανό, προσθέτοντας ιδιαίτερο σασπένς στην περίοδο αυτή, μια και το ξαφνικό, η έκπληξη, παραφυλάει στην γωνία με σκοπό να ανατρέψει τα όποια σχέδια μπορεί να είχαμε κατά νου, αντικαθιστώντας τα με άλλα, εκείνα που το ‘‘κοσμικό σχέδιο’’ έχει φροντίσει να καταστρώσει για τον καθέναν από εμάς! Και που βέβαια, εκτός των ερωτικών μας, μπορεί να προσφέρει λύσεις τόσο στο οικονομικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα!
 
Όσο για τα ερωτικά… ασυνήθιστους και περιέργους έρωτες φέρνει η όψη, έρωτες που ένα από τα χαριστικά τους είναι η εγκεφαλική επικοινωνία, που δεν μένει μόνο στο χώρο των αισθήσεων, αλλά προχωρά πιο βαθιά κατευθείαν στο ‘‘κέντρο ρύθμισης της αδρεναλίνης’’, το μυαλό! Έρωτες, που όταν τους νοιώσεις έχει γίνει πλήρης κατάληψη στο είναι σου, που παρακάτω θα δημιουργήσουν… ηλεκτρικές εκκενώσεις όμοιες με την δύναμη του χτυπήματος ενός κεραυνού! Τέτοια είναι η δυναμική που βγάζει η όψη και όποιος ‘‘χτυπηθεί’’ το σίγουρο είναι πως θα κάνει να κοιμηθεί πολλές νύχτες… Εδώ υπάρχει το εξής οξύμωρο: ενώ από τη μία η ένταση χτυπάει κόκκινο, από την άλλη υπάρχει και η απόσταση, που την δημιουργεί η έντονη ανάγκη μιας ανεξαρτησίας και αποδέσμευσης από οτιδήποτε συνηθισμένο και γνώριμο! Και είναι αυτό που φουντώνει περισσότερο το πάθος: Η κατάκτηση του διαφορετικού και του άπιαστου, που ξέρεις ωστόσο πως θα μείνει πάντα έτσι, γοητευτικό, φευγάτο και βεβαίως με απροσδιόριστο χρόνο παραμονής!
 
Παράλληλα, ο Δίας σε ενάμιση τετράγωνο με τον Κρόνο χτυπάει το καμπανάκι της επαγρύπνησης… Μην νομίζετε πως αν τα πράγματα δεν εξελίσσονται κατά πως τα έχουμε σκεφτεί, δεν θα λειτουργήσουν. Υπάρχει περίπτωση, λόγω των ανατροπών που κρύβουν οι όψεις, άλλο να περιμένουμε και άλλο να μας έρθει, που ωστόσο αν δεν το εκτιμήσουμε σωστά, να βρεθούμε προ εκπλήξεων, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες. Κι αυτό επειδή η ψυχολογία θα έχει κάτι από… ασανσέρ και από τη μία πετάμε στον ουρανό και από την άλλη προσγειωνόμαστε απότομα..
 
Πάντως οι σχέσεις η οι συνεργασίες που θα ξεκινήσουν την περίοδο αυτή πρέπει να στηρίζοντα σε πολύ γερές βάσεις, αφού πολύ σύντομα θα περάσουν από το πρώτο τεστ του Κρόνου, για να τσεκάρει ο ‘‘μεγάλος κριτής’’ του ζωδιακού την ποιότητα και την αντοχή τους στα δύσκολα…
 
Νωρίτερα βεβαίως, την Τρίτη, το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη λειτουργεί ευεργετικά στο να έρθουμε πιο κοντά με του ανθρώπους που αγαπάμε και μας ενδιαφέρουν, ενώ την Τέταρτη το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, αυξάνει την τάση μας να υπερβάλουμε τόσο σε ό,τι αφορά στο συναίσθημά μας και να χάνουμε εύκολα το μέτρο στις όποιες εκδηλώσεις μας, είτε αυτές αφορούν το έτερον ήμισυ είτε τις ποσότητες φαγητού η ποτού που καταναλώνουμε…
 
Παρασκευή και Σάββατο αποφεύγουμε τις όποιες ακραίες αντιδράσεις κτητικότητας ή ζήλιας που μπορεί να ταλαιπωρούν το μυαλό μας, όμως καλό είναι να μην ταλαιπωρήσουν και τους γύρω μας, μια και οι αντιδράσεις μπορεί να είναι απρόβλεπτες και ξαφνικές, αποκαλύπτοντας πολλά πράγματα που μέχρι τώρα έμεναν επιμελώς κρυμμένα στο σκοτεινή πλευρά…
 
Οι ‘‘εντολές’’ των Ουρανών για την εβδομάδα αυτή είναι: Ναι στον έρωτα, ναι στο ξαφνικό, ναι στο διαφορετικό, όχι στην υπερβολή του! Αν και… Έρωτας χωρίς υπερβολή και δίχως την γοητεία του άγνωστου και του ανεξερεύνητου, που θα οδηγήσει την φαντασία σε μονοπάτια διαφορετικά και θα τον εξυψώσει με όλα εκείνα τα χρώματα του ονείρου … τι έρωτας μπορεί να είναι;

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σας

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι απρόβλεπτες διαδρομές του έρωτα!
Ο άνεμος του Έρωτα φυσάει, ανανεώνοντας το κλίμα της ερωτικής σου ζωής, συχνά ανατρέποντας τελείως τα μέχρι τώρα δεδομένα σου. Θα νοιώσεις σαν ένα φύλλο που αλλάζει κατευθύνσεις, σύμφωνα με την φορά του ανέμου, πολλές φορές και ανίκανος να αντιδράσεις, μια και το μόνο που θα μπορείς να κάνεις, θα είναι να συμπορεύεσαι με την ροή! Ο έρωτας κυριολεκτικά εισβάλλει στην ζωή σου, ορμητικός, επιθετικός και διαφορετικός απ’ ό,τι είχες ζήσει μέχρι τώρα. Σε μαγεύει, σε συναρπάζει και σε οδηγεί σε διαδρομές πρωτόγνωρές και εντυπωσιακές, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη σου στα ύψη… Μια φιλική ιστορία μπορεί εύκολα να αλλάξει φορά και να μεταλλαχτεί σε κάτι πολύ ωραιότερο και συναρπαστικό. Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί εύκολα να έρθετε πιο κοντά, μέσα από πραγματική και ουσιαστική επικοινωνία που θα σας ανανεώσει. Αν πάλι είσαι μόνος, περίμενέ τα όλα… Γιατί τώρα όλα τα σενάρια είναι πιθανά!
 
ΖΥΓΟΣ
Διάλλειμα; Όχι τώρα!
Έχεις μπει σε… τροχιά, όλα γυρίζουνε γύρω από σένα (ποιος την χάρη σου), κόσμος πολύς γύρω σου και το τηλέφωνο σου χτυπά ασταμάτητα! Όχι πως πριν δεν γινόταν αυτό, αλλά τώρα ό,τι γίνεται έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Ή, για να ακριβολογούμε, η γοητεία σου εκπέμπει περισσότερο, με αποτέλεσμα να προσελκύει όλο και περισσότερους θαυμαστές που σε διεκδικούν, με τον ένα η τον άλλο τρόπο! Τον τελευταίο καιρό νοιώθεις πιο ανάλαφρος, έτοιμος να ξαναμπείς στο παιχνίδι και όσο εσύ αλλάζεις, τόσο περισσότερο αλλάζουν και τα πράγματα γύρω σου… Πάντως, κάτι κινείται στο προσκήνιο, αλλά κρύβεται στο… παρασκήνιο της ζωής σου, μια και φαίνεται πως δεν είσαι έτοιμος να το βγάλεις στο φως! Μια σκέψη σου κρυφή, ένα πρόσωπο που σου κλείνει πονηρά το μάτι και σου ζητά να το ακολουθήσεις. Όπως και να ’χει, το πίσω μέρος της αυλαίας κρύβει μυστικά που δεν είσαι έτοιμος να αποκαλύψεις, αλλά δεν παύουν να σε ξεσηκώνουν και να σε διεγείρουν προκλητικά!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Και τι ζητάω… τι ζητάω
Μια ευκαιρία στο παράδεισο να πάω…
Το διαφορετικό και το ‘‘ιδιαίτερο’’, πολλές φορές και το εκκεντρικό, είναι αυτό που σε έλκει σαν ένα πολύ ισχυρός μαγνήτης… Αυτό που σε ανανεώνει και σε βάζει στην περιπέτεια της ανακάλυψης! Κι εδώ, την εβδομάδα αυτή μπαίνει στην ζωή σου, μέσα από πρόσωπα που σίγουρα έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά της διαφορετικότητας… Κάποιος, πιθανά από μακριά ή ένα άτομο μέσα από τους συλλογικούς χώρους των εξερευνήσεών σου, εμφανίζεται στο προσκήνιο, δημιουργώντας αναστάτωση στο μυαλό και στα αισθήματά σου. Και το παιχνίδι ξεκινά… Θα ξεφύγεις, θα παρασυρθείς και θα ενδώσεις, επεκτείνοντας τα όρια σου και τις αντοχές σου στον αέναο κύκλο του έρωτα, σ’ ένα παιχνίδι φαντασίας, αναζήτησης και ορίων, που ξεπερνάς για να πας παραπέρα… και ξεπερνάς και τα επόμενα… και ο κύκλος συνεχώς ανοίγει… μαζί με την περιέργεια για το τι κρύβεται παρακάτω! Keep going! Έτσι κι αλλιώς, εσύ δεν σταματάς ποτέ!

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Ξαφνικά θα δεις πως όλα αλλάζουν!
Το συμπαντικό γραφείο συνοικεσίων στη διάθεσή σου! Σου χαρίζει τον μακρύ κατάλογο των επιλογών που μπορείς να έχεις! Τι είναι αυτό που ψάχνεις; Πώς έχεις φανταστεί τον σύντροφό σου; Με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται απέναντί σου, κάτσε και σκέψου τι επιθυμείς πραγματικά απ τον άλλον. Θα έχεις πολλές επιλογές, που θα σου δοθούν απλόχερα κι εσύ δεν θα έχεις να κάνεις τίποτε άλλο από το να διαλέξεις! Ναι, αλλά πρέπει να ξέρεις τι ζητάς… Αν είσαι σε μια μόνιμη σχέση, θα μπορέσεις να την βάλεις σε νέες βάσεις, να συζητήσεις για ό,τι νοιώθεις πως δεν λειτουργεί καλά μεταξύ σας και να φτιάξεις το σκηνικό πάλι από την αρχή, σε ένα νέο μοντέλο, σύμφωνα με τις ανάγκες και των δυο σας. Αν πάλι ακόμα ‘‘παίζεις’’ ανέμελα δεξιά και αριστερά, χωρίς να έχεις ακουμπήσει σε κάτι πιο μόνιμο, τώρα θα έχεις την ευκαιρία για μια πιο μόνιμη δέσμευση. Και μάλιστα χωρίς να το περιμένεις, απρόβλεπτα και ξαφνικά… Το καλύτερό σου!
 
ΛΕΩΝ
Μα όταν είμαι αγάπη μου μαζί σου
Στην αυλή του παραδείσου…
Είναι γεγονός πως είσαι από τους πιο δημοφιλείς του ζωδιακού, η δημοτικότητα σου σπάει όλα τα ρεκόρ κι εσύ το απολαμβάνεις πολύ περισσότερο τώρα, που οι επαφές και οι γνωριμίες σου αυξάνονται κατακόρυφα! Νέα πρόσωπα εμπλουτίζουν το ήδη πλούσιο σκηνικό της ζωής σου, οι προτάσεις από τον φιλικό σου κύκλο πέφτουν σαν βροχή κι εσύ ως μεγαλόκαρδο Λιοντάρι, φροντίζεις να τους ευχαριστήσεις όλους! Κι εκεί μέσα από μια ασφυκτικά γεμάτη καθημερινότητα, δείχνει πως κάτι έρχεται στη ζωή σου απρόσμενα και απροειδοποίητα, που σε κάνει να σταθείς για λίγο και να το παρατηρήσεις… Αν ήδη βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, το σίγουρο είναι πως θα θελήσεις να του δώσεις περισσότερο χώρο και χρόνο στο… έτσι, για να πάρει κι αυτό λίγο απ την λάμψη σου! Αν πάλι είσαι μόνος, ένα πάθος το ζεις… χρωματισμένο, με όλη τη βασιλική μεγαλοπρέπεια που διαθέτεις! Δεν είναι σίγουρο πως η σχέση αυτή θα σε συντροφέψει και στο παρακάτω, όμως θα περάσεις καλά… Αυτό είναι υπόσχεση!
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Είμ’ εγώ αέρας
Κλέφτης έρωτας…
Άτακτο παιδί… όλο κάτι σκέπτεσαι και πάντα κάτι μυστικό έχεις στο μυαλό σου… και πονηρό επίσης! Ήδη οι εξελίξεις της τελευταίας περιόδου έχουν ανεβάσει πολύ την διάθεσή σου, την ερωτική σου διάθεση, που τώρα χτυπάει κόκκινο, μαζί με την αδρεναλίνη, και σε κάνουν να μην μπορείς σαν σταθείς πουθενά! Ο φιλικός σου κύκλος ανοίγει (πόσο ακόμα;) και φέρνει μαζί του πρόσωπα, που εύκολα μπαίνουν στη ζωή σου και στην καρδιά σου (δεν θέλει και πολύ). Και πάλι το σκηνικό έχει ανατροπές (άντε να δούμε τι θα προλάβεις στο τέλος!). Ένας Κεραυνοβόλος Έρωτας σου χτυπά την πόρτα και σε αιχμαλωτίζει μέσα σε ένα βλέμμα! Πώς να βγεις από κει; Αφήνεσαι στην περιπέτεια και στο άγνωστο, μια και τώρα ο έρωτας έχει άλλη διάσταση, πιο εγκεφαλική και πιο φευγάτη… Φευγάτος θα είσαι κι εσύ με όλα τούτα ακόμα και αν έχεις μόνιμη σχέση… Ο πειρασμός σου χτυπά την πόρτα και δεν αναρωτιέσαι καθόλου για το αν θα πρέπει να ενδώσεις! Η φύση σου είναι φευγάτη και ταξιδιάρικη, ακριβώς όπως ο έρωτας που έρχεται…

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Βουτιά στο κενό
Η μέσα στα κύματα
Δεν ξέρω τι θέλεις
Και τι αντέχεις!
Νέα επεισόδια έχει το ‘‘έργο’’ της ερωτικής σου ζωής, μήπως σε συνέχεια της προηγούμενης εβδομάδας; Γεγονός είναι πως και κινητικότητα υπάρχει, και εσύ νοιώθεις πως κάτι έχει αρχίζει να αλλάζει. Νέα καθημερινότητα, νέα πράγματα, νέες ευθύνες έρχονται με την άνοιγμα αυτού του κύκλου, όχι κακές, αλλά σίγουρα σου ζητούν χρόνο και σε πιέζουν. Χρόνο απαιτεί και η προσωπική σου ζωή, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, που το έχεις ρίξει έξω! Ο έρωτας σου παίζει παιχνίδια, παίζει με τις αντοχές και με το μυαλό σου, εκτοξεύοντας το θερμόμετρο στο κόκκινο και τον αισθησιασμό σου επίσης! Ξαφνικά θέλεις να ζήσεις εκείνη τη μεταμορφωτική εμπειρία αναζωογόνησης, που τρέφεται μέσα στις νυχτερινές περιπλανήσεις των σωμάτων και των αισθήσεων χωρίς δρόμο και χωρίς σκοπό, να δοθείς και να παραδοθείς στο άγνωστο… Αυτό, που σε προσκαλεί να το εξερευνήσεις χωρίς όρους και όρια, με μοναδικό οδηγό το ‘‘νοιώθω’’ και το ‘‘αισθάνομαι’’… Αν είσαι σε μόνιμη σχέση σκέψου καλά πριν προχωρήσεις παρακάτω, μια και δεν ξέρεις ποτέ τι θα συναντήσεις!
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δε φεύγω…
Θα μείνω όλη νύχτα στην πόρτα σου!
Εκείνο που ‘‘φωτίζεται’’ την περίοδο αυτή είναι οι ανάγκες σου, που βγαίνουν στην επιφάνεια και σου ζητούν να τις ικανοποιήσεις… Και είναι αυτές που σου μιλούν για αγάπη, για μοίρασμα, για συντροφικότητα! Ναι, θα νοιώσεις πολύ έντονα την ώθηση της δέσμευσης για κάτι πιο μόνιμο στη ζωή σου, για μια ανθρώπινη παρουσία που θα συντροφεύει τα μοναχικά βράδια και τα όνειρά σου… Ίσως βέβαια όλα αυτά που νοιώθεις τώρα έχουν μια συγκεκριμένη αφορμή, που δεν είναι άλλη παρά ο Έρωτας, που ένοιωσες λίγο πριν ή θα νοιώσεις λίγο παρακάτω! Κάτι δυνατό που μπαίνει στη ζωή σου ή που έχει ξεκινήσει λίγο πριν, φουντώνει και παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Συναισθήματα όπως η ανασφάλεια, η ζήλεια και η κτητικότητα, είναι πολύ πιθανό να βρουν καταφύγιο στην καρδιά σου, αφού ο έρωτας πάντα έχει και την συνοδεία του… Και είναι φορές που δεν θα καταφέρεις να τα ελέγξεις και θα νιώθεις να σε κυριεύουν… Είναι το τίμημα που πληρώνουμε στον βωμό του Έρωτα!
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το παιχνίδι αποκτά ενδιαφέρον!
Η κοινωνική σου ζωή βρίσκει πρόσφορο έδαφος την περίοδο αυτή, μια και οι προσκλήσεις είναι πολλές και ενδιαφέρουσες… Άλλες φορές θα προωθήσεις μέσα από αυτές τα επαγγελματικά σου και άλλες φορές θα γίνει η αιτία ιδιαίτερα ενδιαφερουσών γνωριμιών (το τερπνόν μετά του ωφελίμου)! Αν και η δουλειά σου πάντα θα απορροφά το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σου, μια ένωση μέσα από τον επαγγελματικό σου κύκλο είναι πιθανή. Πάντως κάτι ‘‘παίζει’’ παρασκηνιακά, κάτι που δεν είσαι έτοιμος να το βγάλεις ακόμα προς τα έξω… Αν έχεις ήδη μια μόνιμη σχέση στη ζωή σου, κάποια κοινά σχέδια σας φέρνουν πιο κοντά μέσα από την οργάνωση τους και σας γεμίζουν ενθουσιασμό, ανανεώνοντας και το μεταξύ σας. Αν είσαι μόνος, η υλοποίηση ενός επαγγελματικού σχεδίου ίσως σε φέρει πιο κοντά με ένα πρόσωπο που μπαίνει στη ζωή σου και που δεν σε βλέπει μόνο μέσα από την επαγγελματική σου ιδιότητα, ούτε κι εσύ εκείνο ! Έναν ενθουσιασμό τον νοιώθεις, αλλά δώσε χρόνο να δεις και το παρακάτω!

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ζήτα μου ό,τι θες
Πάρε με όπου θες… εσύ!
Ζωή μισή
Δεν θέλω πια να ζω!
Η ανάγκη της συντροφικότητας και της συνύπαρξης είναι αυτό που σε καθοδηγεί στις επιλογές σου, η οικειότητα και η ζεστασιά είναι αυτές που σε βγάζουν από το καβούκι σου και σε κάνουν να ανοίγεσαι. Αυτό αναζητάς για να νοιώσεις καλά, που την περίοδο αυτή είναι πιο έντονο από οτιδήποτε άλλο. Ίσως τώρα νοιώσεις την ανάγκη να κλειστείς στη γωνία σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να σκεφτείς, να οργανώσεις, να εμπνευστείς… Αν έχεις ήδη μόνιμες δεσμεύσεις στη ζωή σου, είναι μια περίοδος επαναπροσδιορισμού ορίων και… περιθωρίων, που κάνει καλό και στους δύο σας, μια και ο χρόνος δεν είναι πάντα ο καλύτερος φίλος της σχέσης! Αλλά για σκέψου λίγο… μήπως τα παίρνεις όλα πολύ σοβαρά; Μήπως περιμένεις πολλά από τον σύντροφο σου; Κάνοντας και τον δικό σου απολογισμό, σίγουρα θα βρεις την άκρη! Αν είσαι μόνος, κάτι που ήδη μπήκε ή πρόκειται να μπει στη ζωή σου, μοιάζει να έχει την εικόνα του ‘‘ιδανικού’’, ειδικά για σένα των πρώτων ημερών. Απογειώσου, αλά δώσε και χρόνο προκειμένου να μπορέσεις να το δεις πιο καθαρά! Πάντως, υπάρχει και το σοβαρό ενδεχόμενο της σοβαρής κατάληξης αυτής της σχέσης… Θα δείξει!
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκοτάδι πυκνό
Κι ακούω τα βήματα…
Πες μου τι θέλεις
Και τι γυρεύεις…
Είναι πολλές οι φορές θα νοιώσεις πως κάποιος σε έχει πάρει από το χέρι, σου έχει δέσει τα μάτια με ένα μαύρο μαντήλι για να μην μπορείς να βλέπεις γύρω σου και σε οδηγεί, όμως εσύ δεν ξέρεις ούτε πού πηγαίνεις ούτε τι θα συναντήσεις… Εμπιστεύεσαι μόνο το ένστικτό σου και το χέρι που κρατάς! Αυτό είναι το σκηνικό που διαμορφώνεται αυτήν την περίοδο για σένα: ακολουθείς την ροή, χωρίς προσανατολισμό, αλλά με συγκεκριμένη κατεύθυνση! Που δεν είναι άλλη από την… καρδιά σου! Τα διλλήματα έχουν κάνει φωλιά στο μυαλό σου και ό,τι βγαίνει μπροστά σου τώρα, έχει εκείνη την χροιά του απροσδιόριστου και του μυστηρίου, που δεν σε αφήνει να το εμπιστευτείς ολοκληρωτικά! Σε γοητεύει και σε έλκει, αφού καθετί μυστηριώδες είναι στο στοιχείο σου, και θα είναι συχνές οι φορές που θα θέλεις να πας παρακάτω, αλλά θα διστάζεις. Πάρε τον χρόνο σου και αφήσου να σε πάει…. Το ταξίδι είναι μαγικό και απολαυστικό! Αφουγκράσου όλα όσα συμβαίνουν μέσα σου ή γύρω σου και αφήσου στον ωκεανό των συναισθημάτων σου… Αυτά ξέρουν καλύτερα!
 
ΙΧΘΕIΣ
Οι αισθήσεις… κι οι ψευδαισθήσεις…
Τα συναισθήματα σου δραπετεύουν από την εσωτερική τους φυλακή, ξεχύνονται στο μυαλό, στην καρδιά και στο σώμα, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη σου στα ύψη και την λίμπιντό σου επίσης! Μεγάλα αποθέματα ενέργειας σε κατακλύζουν, που νιώθεις την ανάγκη να τα εκτονώσεις, αν και όλα την περίοδο αυτή λειτουργούν περισσότερο… ψυχικά, περισσότερο με τα ρήματα του “νιώθω” και του “αισθάνομαι” και πολύ λιγότερο, ως και καθόλου, με την λογική! Ο Ποσειδώνας φροντίζει γι’ αυτό! Ωστόσο, ένας έρωτας σε παρασύρει… στο κρεβάτι του, δημιουργώντας το κατάλληλο σκηνικό εκτόνωσης του αχαλίνωτου ερωτισμού σου. Θα παρασύρεις και θα παρασυρθείς στο ειδυλλιακό σκηνικό της νύχτας, του φεγγαριού και του έρωτα, μέσα σε ένα πέπλο αισθησιασμού και φαντασίας, όπου όλα μπορούν να συμβούν, και θα αφεθείς στο ερωτικό παραλήρημα της επικοινωνίας των σωμάτων, που πλέκουν την δική τους ιστορία μέσα στη νύχτα… Το δρόμο για την έξοδο να δούμε πως θα βρεις!
 
Νέο φεγγάρι λοιπόν, νέο φώς, νέοι ορίζοντες, νέοι δρόμοι… Ας τους περπατήσουμε με οδηγό την καρδιά και το όνειρό μας… Να είστε καλά!
 
Σχετικά άρθρα και θέματα:
 
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-10-2012 00:00:00