blank
 
blank

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 17 ως 23 Ιουνίου 2013.

 
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 17 ως 23 Ιουνίου 2013.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, άστρα και έρωτας αυτή την εβδομάδα.

Είναι σαν να διανύουμε έναν… ωκεανό! Που άλλες φορές σηκώνει τεράστια κύματα και ξυπνά όλους του φόβους μας, για αυτό το ατελείωτο ταξίδι στο άγνωστο, και άλλες φορές βγαίνει ένας υπέροχος ήλιος, που μας συντροφεύει και μας χαϊδεύει το μάγουλο, μα και την καρδιά, με τις ζεστές του ακτίνες…
 
Αυτή την εβδομάδα ταξιδεύουμε μέσα σε μια γαλήνια, καταγάλανη θάλασσα, με τη συντροφιά των ζεστών ηλιαχτίδων που μας δείχνουν τον δρόμο και μας κάνουν να απολαμβάνουμε το ταξίδι…
 
Και βεβαίως, ο Ήλιος με τον Δία φροντίζουν γι’ αυτό, μια και το αγκάλιασμά τους την εβδομάδα αυτή είναι ένας σοβαρός λόγος όχι μόνο να νοιώσουμε περισσότερο αισιόδοξοι, αλλά να κάνουμε και έναν σημαντικό ανεφοδιασμό, για την συνέχεια του ταξιδιού, αφού αυτοί οι δύο θα λειτουργήσουν σαν ένας σημαντικός σταθμός ανατροφοδότησης, ελπίδας δύναμης, πίστης, αισιοδοξίας… Έτσι για να ‘χουμε να πορευόμαστε στα δύσκολα…
 
Όμως η εβδομάδα δεν εξαντλεί εδώ τις καλές της διαθέσεις…

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης

Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη την Παρασκευή, θα λειτουργήσει σαν ένα συνδετικός κρίκος ανάμεσα στα πρόσωπα ενώνοντας τα με εκείνη την συνδετική αύρα που έχει το συναίσθημα, αποκαθιστώντας τις όποιες τυχόν παρεξηγήσεις ή απομακρύνσεις…
 
Ο έρωτας είναι εκείνος που θα τονώσει, θα αποκαταστήσει και θα ανανεώσει τα πρόσωπα και τις καρδιές…

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω

Κι είναι εκείνο το Φεγγάρι του Ιουνίου που θα κλείσει θεαματικά την εβδομάδα! Πανσέληνος στον Αιγόκερω: Ένας κύκλος που κλείνει, αφού πρώτα μας δώσει τις υποσχέσεις του για την συνέχεια… Έντονα, απόλυτα, πολλές φορές μοιραία, εξουσιαστικά, θα διεκδικήσει, θα ανατρέψει, θα αλλάξει, μπορεί και ολόκληρη την πορεία του ταξιδιού… Μια και το ταξίδι είναι πάντα προς το άγνωστο… Άλλωστε αυτή είναι και η μαγεία του…

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Πάλι… τραβάς σκανδάλη
Σ’ ό,τι προλάβαμε και ζήσαμε
Σημάδεψε και ρίξε στο κεφάλι…
Δεν τελειώνουν όμως έτσι οι ζωές
Των ανθρώπων που αγαπήθηκαν με τόσο κόπο…
Και μπορεί το ταξίδι να έχει και φουρτούνες και αναταραχές, μα έχει και εκπλήξεις… Όπως τώρα, μια και η εβδομάδα αυτή έχει πολλές στάσεις ξεκούρασης, χαλάρωσης, μα και σημαντικών ευκαιριών! Και τώρα, το τι θα έρθει στη ζωή σου εξαρτάται και από τις προτεραιότητές σου… Αν αυτό που ζητάς είναι μια οικονομική ευκαιρία, μπορείς να την έχεις! Αν η προτεραιότητα σου είναι η… αγάπη και ό έρωτας επίσης, μπορείς να το έχεις… Τι θέλεις περισσότερο; Σκέψου το… Γιατί στις παραγγελίες αυτές δεν υπάρχουν επιστροφές! Το είπες… έγινε! Δεν μπορείς μετά να πεις: Α, δεν το θέλω πάρ’ το πίσω… Ο έρωτας έχει ένα άκρως ανανεωτικό χαρακτήρα τώρα, σε ενθουσιάζει και σε κάνει να βλέπεις τα πάντα γύρω σου από μια άλλη οπτική… Και μπορεί να χαρείς ακόμα περισσότερο, αν δεις μπροστά σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που βρίσκεται συνεχώς μέσα στο μυαλό σου, αλλά όχι στη ζωή σου… Και μπορεί να ανοίξει ξανά ένας δεύτερος κύκλος, μια δεύτερη ευκαιρία… Μπορεί το μεταξύ σας να αποδειχτεί πιο ισχυρό, βεβαίως όμως να έχει έναν πιο προσωρινό χαρακτήρα… Όπως και να είναι πάντως, εσύ τις ευκαιρίες σου θα τις έχεις…
ΥΓ. Εσύ του δευτέρου δεκαημέρου έχεις πολύ ενδιαφέρουσες ευκαιρίες και γνωριμίες… Γενικότερα ο Καρκίνος σου ανοίγει το… κουτάκι με τα μυστικά, ενώ ο Παρθένος σε παρασύρει σε ένα ατελείωτο παιχνίδι!
 
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τέρμα τα ψέματα
Πέσανε βλέμματα
Πέσανε βλέμματα κι ανοίξανε μπουκάλια
Πες το και μη ρωτάς
Έπεσε έρωτας
Έπεσε έρωτας
Μεγάλη ανασφάλεια…
Θα νοιώσεις ένα απλό αεράκι να σε χαϊδεύει, δίνοντάς σου όλη εκείνη την αύρα της ανανέωσης που χρειάζεσαι, αυτή που θα σε κάνει να ανασάνεις ανακουφισμένος και να πεις: Επιτέλους, έγινε και αυτό! Γιατί όλα δείχνουν πως κάτι σημαντικό έρχεται να προστεθεί στη… λίστα των επιτυχιών σου, κάτι που αφορά στην επαγγελματική σου ζωή, όπου τώρα έχει έρθει η ώρα της αναγνώρισης (ιδιαίτερα για εσένα των τελευταίων ημερών). Και βεβαίως, αυτό δεν σημαίνει πως η ερωτική σου ζωή περνά σε δεύτερο πλάνο… Καθόλου μάλιστα, μια και θα έχεις σημαντικές συναντήσεις με πρόσωπα που άπτονται του ενδιαφέροντος και της προσοχής σου, αλλά και του πόθου σου, καθώς η καρδιά σου χτυπά πιο γρήγορα, όταν έρχεται αντιμέτωπη με ένα βλέμμα… Έντονες καταστάσεις βιώνεις με την Πανσέληνο αυτή (ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαήμερου). Απλά άφησε την φαντασία σου να σχεδιάζει… Τα υπόλοιπα (η υλοποίησή τους) είναι δουλειά… άλλων!
ΥΓ. Αχ αυτός ο Αιγόκερως… Μα να μην μπορείς να ξεφύγεις… Μπορείς όμως να το… απολαύσεις!
 
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εγώ σ’ ευχαριστώ
Που κολυμπάω στον βυθό σου
Σαν κύμα φτάνω ως στο λαιμό σου
Και ας πνιγώ… για το καλό σου…
Ετοιμάζεσαι για μεγάλα ταξίδια… ως την άκρη των ονείρων σου, μια και έχεις πολλά ακόμα να δεις, να μάθεις, να βιώσεις, και τώρα βρίσκεσαι σε ένα μεταίχμιο: να αποφασίσεις τι θα πάρεις μαζί σου για το παρακάτω… Εφόδια, όπως συναισθήματα, σχέσεις, ανθρώπους, που αγγίζουν πραγματικά την καρδιά. Για τη εβδομάδα αυτή μια σημαντική εργασιακή σου επιτυχία έρχεται να προστεθεί στην φιλόδοξη δυναμική σου και όχι μόνο… Σημαντικές εξελίξεις υπάρχουν κατά βάση στην προσωπική σου ζωή, που έρχονται να ανανεώσουν το σκηνικό, ωστόσο όχι απαραίτητα με ένα νέο πρόσωπο, μα και μια παρελθοντική ιστορία, που εμφανίζεται μπροστά σου ξανά… Βλέπεις, ό,τι δεν τελειώνει στο μυαλό, δεν τελειώνει και στη ζωή… Θα ζήσεις έντονα και συχνά θα έρθεις αντιμέτωπος με διλλήματα, που θα σε κάνουν να χάσεις τον ύπνο σου… Η Πανσέληνος αυτή (ιδιαίτερα για εσένα του πρώτου δεκαημέρου) έχει πολλά να σου αποκαλύψει… Ετοιμάσου για βουτιά στα… βαθιά! Ποτέ δεν ξέρεις ωστόσο τι θησαυρούς κρύβει ο βυθός…
ΥΓ. Σκορπιός και πάλι, γιατί το μεταξύ σας δεν είναι κάτι που ο χρόνος μπορεί να το σβήσει! Μπορεί όμως να το αλλάξει, να το μετουσιώσει, να το δυναμώσει! Ωστόσο Καρκίνος και Ταύρος αποτελούν και αυτοί μέρος του παιχνιδιού, που σίγουρα σε έλκει τρελά!
 
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έρωτας είναι θαρρώ
Ό,τι νοιώθω, αγγίζω και ζω
Ένα αθώο φιλί
Ένα βλέμμα που στάζει ζωή.
Ήρθε η ώρα της… συλλογής! Όλων αυτών για τα οποία έχεις τρέξει, έχεις κοπιάσει, έχεις ονειρευτεί (ιδιαίτερα εσύ των τελευταίων ημερών), μια και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι θεαματικό και πέρα από κάθε προσδοκία… Τι είναι αυτό που έχεις ζητήσει; Έχεις στα χέρια σου ένα λαχείο, που ο αριθμός του… κληρώνει την εβδομάδα αυτή και πάνω γράφει τη δική σου επιθυμία! Θα σου δοθούν αρκετές δυνατότητες τώρα, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο… Μια και έρωτας είναι πάντα το δυνατό χαρτί της ζωής… Κι εσύ κρατάς στα χέρια σου το εισιτήριο, που μπορεί να σε οδηγήσει εκεί που θέλεις να είσαι! Δεν έχεις παρά να το χρησιμοποιήσεις! Μια και αυτό που θα λειτουργήσει σαν οδηγός σου όλη την επόμενη περίοδο, δεν είναι άλλο από την επιθυμία σου… Έντονη, κυριαρχική και απόλυτη επιθυμία, για αισθαντικές, ερωτικές συνευρέσεις… Μπορείς να τις ζήσεις! Μην το σκέφτεσαι!
ΥΓ. Μην αφήσεις με τίποτα το παιχνίδι που σου προσφέρει ο Τοξότης… Ωστόσο με τον Αιγόκερω τα πράγματα είναι διαφορετικά, μια και αυτό που σας συνέδεε πάντα ήταν κάτι παραπάνω από μια απλή έλξη!
 
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΖΥΓΟΣ
Να μ’ αγκαλιάζεις για να σ’ αισθάνομαι
Και αν δεις να χάνομαι
Να μ’ ανεβάζεις…
Να με ησυχάζεις
Και να με νοιάζεσαι
Να με χρειάζεσαι
Όπως κι εγώ…
Η καρδιά σου είναι εκείνη που θα οδηγήσει τις εξελίξεις την εβδομάδα αυτή... Μια και ό,τι έρχεται τώρα μπροστά σου είναι πράγματα που έχεις επιθυμήσει, έχεις φανταστεί, θέλησες να φτάσεις, ίσως όμως μέχρι τώρα δεν είχες καταφέρει να πετύχεις! Κι εδώ σου έρχεται ένα καταπληκτικό… δώρο, μέσα σε ένα τεράστιο κουτί με κατακόκκινη κορδέλα για περιτύλιγμα! Είναι δικό σου, θα σου πει η ζωή (ιδιαίτερα για εσένα του τρίτου δεκαημέρου) κι εσύ δεν έχεις να κάνεις τίποτε άλλο παρά να το ανοίξεις και να το χαρείς! Ναι, είναι από τις εβδομάδες που τα δώρα των Ουρανών έρχονται στη δική σου πόρτα… Γι’ αυτό φρόντισε να μην αφήσεις τίποτα, χωρίς να το αξιοποιήσεις! Βεβαίως, από την άλλη μεριά, η Πανσέληνος του Ιουνίου θα σου βγάλει όλη εκείνη την ένταση και την διεκδίκηση, καθώς θα εγείρει ζητήματα που θα νοιώσεις ότι βάλθηκαν να… παίξουν με το νευρικό σου σύστημα… Όμως, έτσι είναι ο έρωτας! Το συναίσθημα περνά, κάνει όλο τον κύκλο, αυτόν του Ύψους, αλλά και αυτόν του Βάθους… Αλλιώς, δεν θα λέγονταν… Έρωτας!
ΥΓ. Τόσο ο Παρθένος όσο και ο Δίδυμος είναι δύο περιπτώσεις που μπορεί να σου δώσουν μεγάλη ερωτική ένταση αλλά και πολύ συναίσθημα!
 
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια
Μόνο τρόπο που κοιτάνε
Τίποτα δεν χάθηκε ακόμα
Όσο ζούμε κι αγαπάμε…
Έχεις μπει σε μια περίοδο, που και τρέξιμο έχει, και ρουτίνα, που σε κάνει να θέλεις να φύγεις και να τα αφήσεις όλα πίσω σου, και μονοτονία… Ωστόσο, τώρα κάνεις ένα διάλλειμα, αφού την εβδομάδα αυτή φροντίζουν άλλοι για σένα! Ανήκεις κι εσύ στη ομάδα των ευνοημένων (ιδιαίτερα εσύ του τρίτου δεκαημέρου) και τις ανάσες σου θα τις έχεις, και η διάθεση σου θα ανέβει, και θα τα βλέπεις όλα μέσα από ένα πολύχρωμο πρίσμα, αφού ό έρωτας είναι ίσως το μόνο συναίσθημα, που μπορεί να μετατρέψει μια γκρίζα καθημερινότητα, σε ένα πολύχρωμο τοπίο, γεμάτο λουλούδια… Ναι, χτυπά και την δική σου πόρτα και έχεις πολλές πιθανότητες να ζήσεις αυτήν την μεταμορφωτική εμπειρία της χαράς… Πολύ πιθανό ακόμα και να κρύβεται σε ένα πρόσωπο μέσα από τον εργασιακό σου χώρο ή το περιβάλλον όπου κινείσαι καθημερινά. Παρακάτω βεβαίως, με την Πανσέληνο του Ιουνίου, μπορεί και να νοιώσεις την ανάγκη να αποτραβηχτείς για λίγο και να ασχοληθείς περισσότερο με το μέσα σου και τα προσωπικά σου ζητήματα ή να προσπαθήσεις να βάλεις σε μια τάξη, σε μια ισορροπία το συναίσθημά σου, που… μια φωτιά την έχει πάρει!
ΥΓ. Και σαφώς ο Λέων είναι το πρόσωπο που πάντα θα σε συγκινεί και θα σου ξυπνά συναισθήματα έντασης, αλλά για ρίξε και μια ματιά στον Δίδυμο… κάτι έχει να σου πει!
 
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ό,τι κι αν γίνει ένα λες
Πως μ’ αγαπάς χίλιες φορές
Πως μ’ αγαπάς χίλιες φορές
Κι εγώ… εσένα!
Αρχίζεις να βλέπεις το χρώμα του ουρανού με άλλα μάτια, πιο αισιόδοξα, τα πάντα γύρω σου αρχίζουν να έχουν μια μεγαλύτερη φωτεινότητα και μεγαλύτερη διαύγεια! Μπαίνεις σε μια άλλη εποχή, που θα σου επιτρέψει να ονειρεύεσαι και πάλι! Η εβδομάδα αυτή έρχεται να φωτίσει έναν μυστικό κύκλο, που πολύ πιθανόν να σου φέρει εξελίξεις σχετικά με ένα εργασιακό σου ζήτημα, αλλά και η ερωτική σου ζωή μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι και διεκδικεί τις ευκαιρίες που της ανήκουν. Δεν αποκλείεται καθόλου να κάνει την εμφάνιση του ένας έρωτας από το παρελθόν, μια και το πάθος του μεταξύ σας δεν έχει ακόμα τελειώσει… Ωστόσο και νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου και είναι η διάθεσή σου που θα τους ανοίξει την πόρτα της καρδιάς! Όσο για την Πανσέληνο του Ιουνίου, ναι, δεν είναι και η πιο εύκολη, αφού χτυπά κατευθείαν στις σχέσεις σου, μέσα από διλλήματα, διεκδικήσεις και… άγρια πάθη!
ΥΓ. Πάντα ο Αιγόκερως είναι αυτός που θα σου βγάλει όλη την ένταση και το πάθος, που επιμελώς κρύβεις κάτω από το σκληρό σου καβούκι. Πάντως και ο Παρθένος σου δίνει πολλά αυτήν την εβδομάδα!
 
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γιατί τα μάτια σου εγώ έχω φιλήσει
Στην αγκαλιά σου η καρδιά μου έχει σβήσει…
Κι οι δυο μας πήγαμε σε όνειρα μετάξι
Μαζί σου αγάπη μου εγώ έχω πετάξει…
Πώς να καταλαγιάσεις το συναίσθημα, μ’ όλα τούτα που συμβαίνουν γύρω σου… Η μια κατάσταση διαδέχεται την άλλη, όχι άσχημα, μην πάει ο νους σου εκεί, αλλά υπάρχει γύρω σου μια ερωτική φλόγα, που άλλες φορές σιγοκαίει και άλλες γίνεται ανεξέλεγκτη και αλλοίμονο σε όποιον βρεθεί κοντά! Για την εβδομάδα αυτή πάντως, μια… αναζωπύρωση την έχουμε! Όχι πως δεν την είχαμε και την προηγούμενη, αλλά τώρα είναι διαφορετικό, πιο γλυκό και με μεγάλες δόσεις συναισθήματος… Μια και έρωτας που έρχεται τώρα στη ζωή σου, αρχικά έχει όλη εκείνη την γλύκα που βγάζει η καρδία σου όταν νοιώθει καλά. Πολύ πιθανόν να βιώσεις και μια επανάληψη μιας παρελθοντικής ιστορίας, που θα σε αναστατώσει για τα καλά, (ιδιαίτερα εσένα του τρίτου δεκαημέρου). Όσο για την Πανσέληνο, εκεί μάλλον μεταμορφώνεσαι σε ένα άτομο, που όταν θέλει κάτι πραγματικά, δεν θα σταματήσει μπροστά σε κανέναν και σε τίποτα!
ΥΓ. Άφησε τον Αιγόκερω να σε παρασύρει, αλλά και ο Ταύρος μπορεί να σου προσφέρει αισθησιακές και τρυφερές στιγμές!
 
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Όποιο κομμάτι της ζωής μου και να δω
Πάντοτε ήσουν ό,τι είχα πιο γλυκό…
Ο κύκλος έχει ανοίξει και σε προσκαλεί! Είσαι έτοιμος; Γιατί και αυτή η εβδομάδα δρομολογεί αρκετές εξελίξεις, τόσο στον τομέα των οικογενειακών σου ζητημάτων, όσο και στον τομέα των επαγγελματικών (ιδιαίτερα για εσένα του τρίτου δεκαημέρου). Όλα δείχνουν πως κάτι που πιθανόν δρομολογούσες εδώ και καιρό, έρχεται και σε αποζημιώνει… Βεβαίως, και πέρα απ’ όλα τα άλλα, δρομολογούνται εξελίξεις και στη ερωτική σου ζωή. Μάλιστα, εκείνο που… ωθεί τις εξελίξεις, δεν είναι άλλο από την δική σου επιθυμία, που κινητοποιεί πρόσωπα και καταστάσεις… Είτε έλκοντας ενδιαφέρουσες περιπτώσεις κοντά σου, είτε ανοίγοντας το… γνωστό κουτί του παρελθόντος (γνωστή μέθοδος και ασφαλής) που θα επανεκκινήσουν τον μηχανισμό των παλιών σου ερώτων, οι οποίοι θα διαβούν το κατώφλι του “τώρα”! Κι όλο αυτό μια συναισθηματική αναστάτωση την έχει… Όπως ένα είδος αναστάτωσης έχει και ο κύκλος των φιλικών προσώπων… Πολύ πιθανόν να χρειαστεί να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου για κάποια από αυτά.
ΥΓ. Ο Καρκίνος έρχεται να σου χαρίσει στιγμές απίστευτου συναισθηματικού αγκαλιάσματος, αλλά και ένταση! Και ο Παρθένος ωστόσο είναι από τα φαβορί…
 
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Έλα κοντά…
Μην κάνεις πίσω
Το χέρι κράτα μου στα σκοτεινά
Έλα κοντά να σου μιλήσω
Για αυτά που μέσα δεν χωράνε πια…
Να με προσέχεις…
Ναι, μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα. Παρόλο που η περίοδος σε φέρνει αντιμέτωπο με πολλά γεγονότα, συχνά όχι εύκολα, που καλείσαι να διαχειριστείς, τώρα η εβδομάδα αυτή θα σου δώσει μια ανάσα, έτσι για να χαλαρώσεις και λίγο! Και ιδιαίτερα εσύ του τρίτου δεκαημέρου, να ξέρεις πως έχεις να περιμένεις αρκετά σημαντικές ευκαιρίες, από αυτές που πραγματικά θα σε κάνουν να χαμογελάσεις διάπλατα, ιδιαίτερα στον τομέα της καθημερινότητας, που τώρα αποκτά ένα χρώμα πιο φωτεινό! Η επικοινωνία σου βρίσκεται σε μια σαφώς καλύτερη κατάσταση και μπορείς να αποκαταστήσεις πιθανές παρεξηγήσεις. Αλλά και κάποιες συζητήσεις ή συμφωνίες, δείχνουν να εξελίσσονται καλύτερα. Και βεβαίως, ο έρωτας έρχεται να αποκαταστήσει τις ισορροπίες, τόσο μέσα σου όσο και γύρω σου, μέσα από εκείνα τα γεγονότα, που μπορεί να μοιάζουν τυχαία, αλλά δεν είναι καθόλου! Και γίνονται στον κατάλληλο χρόνο, με το κατάλληλο πρόσωπο! Ωστόσο, η Πανσέληνος του Ιουνίου έχει ένα αρκετά περίεργο χρώμα, ‘‘παίζει’’ περισσότερο με τα συναισθήματά σου, δημιουργώντας εκείνες τις συνθήκες, που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς, περισσότερο στον επαγγελματικό τομέα.
ΥΓ. Η… εκκίνηση γίνεται με τον Λέοντα, που πάντα σε συγκινεί ιδιαίτερα, ωστόσο και ο Τοξότης σε ξεσηκώνει επικίνδυνα!
 
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΛΕΩΝ
Αχ… θάλασσά μου σκοτεινή
Θάλασσα αγριεμένη
Πού θα με βγάλεις το πρωί
Σε ποια στεριά μου ξένη…
Το παιχνίδι της περιόδου λέγεται… κρυφτό ή… κρυφό, μια και τις μέρες αυτές λειτουργεί μέσα σε άκρως παρασκηνιακές και μυστικές καταστάσεις, που μπορεί να έχουν να κάνουν με κάτι που ετοιμάζεις την περίοδο αυτή. Μπορεί όμως να έχουν να κάνουν με την ερωτική σου ζωή, που τώρα πιθανόν να κινείται σε ένα πιο… σκοτεινό και μυστηριακό περιβάλλον. Ακόμα και οι σκέψεις σου και το μυαλό σου ίσως να έχουν να παλέψουν με τους δικούς τους δαίμονες, που από την μια σε σπρώχνουν σε βαθιά νερά, ενώ η λογική σου λέει όχι… Για εσένα των τελευταίων ημερών κάτι φαίνεται να έρχεται έντονα και δυνατά κατά πάνω σου… Μια ευκαιρία, που πολύ πιθανόν να αφορά στην ερωτική σου ζωή και που θα σου δώσει τη δυνατότητα να ζήσεις έντονα, με προϋποθέσεις και για το μέλλον… Εκείνο που με κάποιο τρόπο μπορεί να σε ζορίσει είναι η Πανσέληνος του μήνα, μια και θα σε φορτώσει με αρκετό άγχος και διλλήματα, μια και το παρασκήνιο, όσο περνά ο καιρός, θα φουντώνει… Και βεβαίως, εκείνος που δημιουργεί τα περισσότερα διλλήματα δεν είναι άλλος από τον έρωτα!
ΥΓ. Ο Καρκίνος είναι αυτός που… ανάβει την φλόγα σου, όμως το παιχνίδι δεν είναι καθαρό για έναν από του δύο… Ο Τοξότης πάντως θα σε κάνει να ξεχαστείς!
 
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Είπα στους φίλους μου για σένα
Πως θα σε κλέψω για ένα βράδυ…
Πως θα σε φέρω στα νερά μου
Θα κοιμηθούμε στο σκοτάδι…
Θα έχεις ευκαιρίες να αλλάξεις πολλά από τα ‘‘κακώς κείμενα’’ της ζωής σου την εβδομάδα αυτή. Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, θα έχεις και ευκαιρίες, που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σου ζωή και με κάποιες τυχερές συμφωνίες ή συνεργασίες, από τις οποίες έχεις πολλά να ωφεληθείς, άμεσα και μακροπρόθεσμα. Και βέβαια με τον έρωτα, που τώρα έχει την τιμητική του και έρχεται να σε κατακτήσει με όλο του το μεγαλείο… Μια και είναι πολύ πιθανό να μπεις μέσα σε μια νέα και άκρως αναζωογονητική και δημιουργική σχέση, με ένα πρόσωπο που έχει πολλά να σου πει… Βεβαίως, η διάθεσή σου είναι εκείνη που θα τραβήξει επάνω της τα… βλέμματα και θα σε βάλει για τα καλά στο παιχνίδι! Εκείνο που μπορεί κάπως να σε προβληματίσει στην Πανσέληνο του Ιουνίου, είναι η συναισθηματική φόρτιση που θα σου δημιουργήσει το έντονο συναίσθημά σου, οι έντονες επιθυμίες σου, που μάλλον δεν θα ξέρεις κι εσύ πώς να τις εκτονώσεις και πώς να τις χειριστείς… Πάρε το χρόνο σου και απόλαυσε αυτό που σου δίνεται για τώρα… Και στ’ αλήθεια, δεν θα είναι και λίγο!
ΥΓ. Η σχέση σου με τον Λέοντα θα εκτοξεύσει και τους δύο σας μέσα σε ένα τρελό παιχνίδι, που θα σας ενθουσιάσει! Όμως και ο Δίδυμος μπορεί να σου δώσει πολλά!
 
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Καλή εβδομάδα σε όλους!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-06-2013 00:00:00