blank
 
blank

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 17 ως 23 Μαρτίου 2014.

 
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 17 ως 23 Μαρτίου 2014.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, άστρα και έρωτας αυτή την εβδομάδα

Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσο… σύμπτωση μπορεί να είναι ο Έρωτας; Πώς γίνεται, ενώ βρισκόμαστε κάπου, σε μια παρέα, ανάμεσα σε δεκάδες άτομα και μιλάμε, συναναστρεφόμαστε, ανταλλάσσουμε απόψεις… όταν το βλέμμα μας συναντηθεί μ’ εκείνο του άλλου προσώπου, οι διεργασίες είναι αυτόματες και αρχίζουν να λειτουργούν όλα εκείνα τα εξωφρενικά συμπτώματα… τα χιλιάδες καμπανάκια που χτυπούν στο κεφάλι μας με την μορφή συναγερμού και ένα σωρό κόκκινα φωτάκια να αναβοσβήνουν από πάνω του, σαν ένδειξη σε φωτεινή πινακίδα… Κάτι σου φωνάζει προς τα πού πρέπει να κατευθυνθείς… Και βέβαια, παράλληλα με όλα αυτά, νοιώθεις να σε έλκει και εκείνος ο τεράστιος ''κοσμικός μαγνήτης'' προς την μεριά του, μην αφήνοντάς σου κανένα περιθώριο να ξεφύγεις…
 
Είναι εκείνα τα μαγικά παιχνίδια που συνηθίζει να παίζει το σύμπαν, όταν κλείνει τα… περίεργα ραντεβού του, με τα πρόσωπα που θέλει να ενώσει… Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην δεις το πρόσωπο που σου προορίζεται να συναντήσεις! Άλλωστε, το ραντεβού είναι για εσένα και μόνο για σένα!

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ουρανό

Με αυτά τα κοσμικά παιχνίδια ανοίγει η εβδομάδα που έρχεται και με εκείνα τα ραντεβού στα τυφλά, υπόσχεται να μας ξεσηκώσει για τα καλά! Βεβαίως, υπεύθυνοι για το όλο σκηνικό, δεν είναι άλλοι από την Αφροδίτη και τον Ουρανό, που συναντιούνται σε όψη εξαγώνου την Τρίτη. Ο έρωτας γράφει τα δικά του νέα επεισόδια στο κοσμικό μας βιβλίο και μιλά για το ξαφνικό και το αναπάντεχο, που έρχονται να εισβάλουν στις ζωές μας, ακόμα και μέσα από ένα βλέμμα, που όμως είναι ικανό να μεταμορφώσει την στιγμή, αλλά και την ζωή μας!

Ο Ήλιος στον Κριό

Την εβδομάδα αυτή, βγαίνουμε από την βαθιά συναισθηματική κατάσταση, που μας έχει επιβάλει η παρουσία του Ήλιου στους Ιχθείς, και περνάμε… στη δράση!
 
Η μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού την Παρασκευή, ανοίγει έναν νέο κύκλο γεγονότων, όπου τα πράγματα αρχίζουν να εξελίσσονται με πολύ πιο γρήγορους ρυθμούς, όπως βεβαίως και οι ιστορίες της καρδιάς, μια και εδώ γινόμαστε πιο διεκδικητικοί απέναντι στα θέλω μας. Βγαίνουμε από την υποτονικότητα των Ιχθύων και περνάμε στην ανάγκη που δημιουργείται να μην αφήσουμε τίποτα στην τύχη του, αλλά να επισπεύσουμε τις διαδικασίες, προκειμένου να έρθουμε πιο κοντά στα πρόσωπα που επιθυμούμε και αγαπάμε!

Ο Ερμής στους Ιχθείς, σε σύνοδο με Ποσειδώνα

Είναι κι ο… μικρός Ερμής, που επιστρέφει και πάλι στο ζώδιο των Ιχθύων, για να αποκαταστήσει παρανοήσεις ή παρεξηγήσεις, που μπορεί να δημιουργήθηκαν στις αρχές του Φεβρουαρίου, αφού η απομάκρυνση κάποιων προσώπων είχε ένα ξεχωριστό κόστος για τον καθέναν από εμάς που του συνέβη…
 
Ο Ερμής σε σύνοδο με τον… μαιτρ της ψευδαίσθησης, τον Ποσειδώνα, και η ανάγκη να ζήσουμε το απόλυτο, το ιδανικό, μπορεί να μας οδηγήσει στις λάθος επιλογές και στις λάθος κινήσεις! Η επικοινωνία δυσκολεύει, γίνεται χαοτική, και συχνά υπάρχει μια πλήρης έλλειψη συνεννόησης, που μπορεί εύκολα να σκοτεινιάσει τους ορίζοντές μας και να μας κάνει να θέλουμε να φύγουμε, να αποδράσουμε…
 
Έντονες τάσεις φυγής ''παίζουν'' στην διάρκεια των ημερών αυτών, μια και η ανάγκη του να ζήσουμε το… όνειρο γίνεται πιεστική μέσα μας και μπορεί εύκολα να οδηγήσει στην κατάργηση των ορίων και του μέτρου, προκειμένου έστω και προσωρινά, να αφεθούμε στην όποια μαγεία είναι διατεθειμένος να μας προσφέρει ο Ποσειδώνας! Και βέβαια, το αλκοόλ είναι ένα εύκολος τρόπος κατάργησης των ορίων και του μέτρου, αλλά και ένας έμμεσος τρόπος φυγής, που όμως τις συνέπειες τις καταλαβαίνουμε μετά…
 
Κι επειδή ο έρωτας γίνεται… επικίνδυνος τις μέρες αυτές, λόγω του ότι τα συναισθήματα εύκολα μπορούν να σε βγάλουν έξω από το μέτρο και να δημιουργήσουν περίεργες συμπεριφορές και αντιδράσεις, καλό είναι να αποφύγουμε να μπούμε στο ''παραμύθι'', που εντέχνως ετοιμάζει για το τριήμερο… Και μπορεί να είσαι ο Βασιλιάς ή η Βασίλισσα, που ζει τον έρωτα του, ή ακόμα και η πριγκίπισσα που ψάχνει το πριγκιπόπουλο (ή το αντίθετο), μα πάντα υπάρχει και εκείνη η κακιά μάγισσα, που σου δίνει να πιείς κάτι ''περίεργο'' και σε ακινητοποιεί ή σε ρίχνει σε βαθύ ύπνο!
 
Και δεν ξέρεις αν στο παραμύθι υπάρχει πάντα διαθέσιμη η καλή νεράιδα να σε σώσει… Κι αν υπάρχει, το σίγουρο είναι πως θα έχει πολύ δουλειά… οπότε ας προσέξουμε από μόνοι μας!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Επιτέλους, δράση!
Δεν είναι πως η εσωτερική σου αναστάτωση θα πάψει, πως τα διλήμματα θα σταματήσουν να σε κάνουν να χάνεις τον ύπνο σου τα βράδια, αλλά και ούτε και το παρασκήνιο θα σταματήσει να παίζει τα δικά του παιχνίδια στη ζωή και την καρδιά σου. Είναι που εσύ αλλάζεις, βγαίνεις από την μιζέρια της αναποφασιστικότητας και περνάς στην δράση! Γιατί αυτή είναι η φύση σου και αυτό σε κάνει να νοιώθεις καλά! Βεβαίως, βοηθούν λίγο και οι συγκυρίες (ιδιαίτερα εσένα του δευτέρου δεκαημέρου), μια και θα σου δώσουν ευκαιρίες να εμπλουτίσεις ή να ανανεώσεις το σκηνικό της ερωτικής σου ζωής, μέσα από ξαφνικά και απροσδόκητα γεγονότα, που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για την ψυχολογία σου! Μια και είναι εκείνες οι… μοιραίες συναντήσεις, που κάνουν το σκηνικό πολύ ενδιαφέρον… Και είναι επίσης πιθανό, ο φιλικός σου κύκλος να σου δώσει αυτήν την δυνατότητα, είτε μέσα από ένα πρόσωπο που γνωρίζεις μέσα στην παρέα σου, είτε και με ένα φιλικό σου πρόσωπο, με κάποιο τρόπο να έρθετε πιο κοντά… Ωστόσο, γενικότερα επειδή τα πράγματα για πολλούς από τους εκπροσώπους του ζωδίου κινούνται σε ένα ιδιαίτερα θολό τοπίο, καλό είναι να δίνετε χρόνο στις καταστάσεις για να εξελιχθούν, αλλά και στα πρόσωπα, για να ανιχνεύετε τις προθέσεις τους… Επειδή το παρασκήνιο απλώνει παντού τα πλοκάμια του και δεν ξέρετε σε ποια κατεύθυνση θα κινηθεί στην δική σας ζωή… Και βεβαίως, χρόνια Πολλά σε όλους τους Κριούς, μια και την Παρασκευή ξεκινά ο μήνας σας!
 
ΥΓ. Με τον Υδροχόο, η ένωση είναι… ακαριαία, όμως με τον Ιχθύ καλύτερα να είσαι πολύ επιφυλακτικός σε ό,τι σου λέει ή ό,τι σου υπόσχεται… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Απολαμβάνοντας το παιχνίδι…
Ναι, είσαι από τους δυνατούς του παιχνιδιού, αλλά δεν χρειάζεται να παίρνεις τα πάντα επάνω σου, προκειμένου να το αποδείξεις… Άφησε και κάτι στους άλλους! Γιατί γεγονός είναι πως όλο αυτό το διάστημα δεν έχεις περάσει και λίγα! Πάντως, την εβδομάδα αυτή υπάρχει μια πιο αισιόδοξη κατάσταση, που έρχεται να σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα από την άλλη πλευρά, την πιο φωτεινή… Και περισσότερο για εσένα του δευτέρου δεκαημέρου, οι οιωνοί δείχνουν ιδιαίτερα ενθαρρυντικοί και σε φέρνουν πιο κοντά σε αυτά που επιθυμείς και θέλεις… Υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις, που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις… Ερωτικές εκπλήξεις, που έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις, ανοίγοντάς σου την πόρτα σε ενδιαφέρουσες περιπτώσεις προσώπων, που απ’ ό,τι φαίνεται μάλλον θα θελήσεις να γνωρίσεις καλύτερα… Είναι μια καλή τονωτική ένεση, από αυτές που χρειάζεσαι, για ανεβάσει τη διάθεση και την ψυχολογία σου. Ωστόσο, τα γεγονότα αρχίζουν σιγά-σιγά να αποκτούν άλλη ροή, άλλη δυναμική, και μαζί τους και εσύ, που αρχίζεις να διεκδικείς με μεγαλύτερη ένταση τα θέλω σου! Και το σκηνικό αρχίζει να αλλάζει κατεύθυνση και να στρέφει τους προβολείς του περισσότερο επάνω σου (άλλο που δεν θέλεις)! Ωστόσο, είναι αναγκαίο το να δώσεις χρόνο στις καταστάσεις να εξελιχτούν. Μην βιαστείς ούτε να αποφασίσεις τώρα για το τι θα κάνεις, αλλά ούτε και να πάρεις θέση… Μια επικοινωνία σου ή μια σχέση σου, που μπορεί να έχει απομακρυνθεί από την ζωή σου από τις αρχές του Φεβρουαρίου, φαίνεται πως επιστρέφει και δίνει την δυνατότητα μια καλύτερης επικοινωνίας στο μεταξύ σας, αλλά και νέων λύσεων! Η κοινωνική σου ζωή, επίσης, σου δίνει την δυνατότητα την περίοδο αυτή να κινηθείς στους χαλαρούς ρυθμούς του φλερτ, του ερωτικού παιχνιδιού, ό,τι χρειάζεσαι για να τονωθείς… Προς το παρόν, λοιπόν, μένεις σε αυτά…
 
ΥΓ. Με τον Υδροχόο σίγουρα θα ανταλλάξεις κάτι περισσότερο από μια ματιά… Με τον Ιχθύ είσαι πολύ προσεκτικός, τόσο σε αυτά που του λες, όσο και σε αυτά που ακούς από εκείνον! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ερωτικά παιχνίδια και εξελίξεις!
Η… παιχνιδιάρικη διάθεσή σου ενισχύεται αρκετά την εβδομάδα που έρχεται και σου δίνει την δυνατότητα να χαρείς, να φλερτάρεις και, γιατί όχι, να ερωτευτείς (ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου ), μια και τα γεγονότα θα σε οδηγήσουν από μόνα τους εκεί που πρέπει να πας! Ίσως σε μια νέα αγκαλιά, με ένα πρόσωπο που ενδεχομένως συναντάς στην καθημερινότητα σου… Ίσως να έχεις ήδη φλερτάρει μαζί του και τώρα σας δοθεί η δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά… Ίσως πάλι να είναι μια ολοκαίνουργια γνωριμία που προκύπτει… Το θέμα είναι πως από τώρα και για όλο το επόμενο διάστημα, οι εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή θα ''τρέχουν'' με θεαματικές ταχύτητες, και μαζί τους κι εσύ! Ωστόσο, και περισσότερο για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, το νέο πρόσωπο που ενδεχομένως προκύψει τις ημέρες αυτές στη ζωή σου, μην βιαστείς ούτε να το εμπιστευτείς, αλλά ούτε και να βγάλεις συμπεράσματα… Ή ακόμα και ένα πρόσωπο που μπορεί να σε δυσκόλεψε στις αρχές του Φεβρουαρίου και ενδεχομένως υπήρξε και μια απόσταση στο μεταξύ σας, φαίνεται να επανέρχεται στη ζωή σου, όμως δεν είναι σίγουρο πως μπορείς να εμπιστευτείς αυτά που σου λέει. Αλλά και με τον μόνιμο σύντροφό σου το τοπίο δεν είναι εύκολο, περισσότερο σε ό,τι έχει να κάνει με την επικοινωνία στο μεταξύ σας… Γι’ αυτό απόφυγε τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις, γιατί δεν είναι σίγουρο πως θα καταφέρεις να τις υλοποιήσεις… Και γενικότερα, προσοχή σε ό,τι σου υπόσχονται τις ημέρες που ακολουθούν! Υπάρχουν παγίδες!
 
ΥΓ. Με τον Κριό τα πράγματα έχουν πολύ γρήγορες εξελίξεις, αλλά με τον Ιχθύ και τον Δίδυμο φρόντισε να κρατάς μικρό καλάθι… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι ιστορίες κάνουν... κύκλους
Επειδή τα άστρα… κύκλους κάνουν (και οι ιστορίες μας επίσης!) την εβδομάδα αυτή φαίνεται να επανέρχεται στο προσκήνιο μια ιστορία που σε είχε απασχολήσει ξανά στις αρχές του Φεβρουαρίου, πιθανόν είτε με ένα πρόσωπο από μακριά, είτε με ένα πρόσωπο, με το οποίο έχετε έντονες αντιθέσεις, και που για κάποιο λόγο μπορεί να είχατε απομακρυνθεί το προηγούμενο διάστημα ή υπήρξε ένα μπλοκάρισμα στην επικοινωνία σας. Τώρα, φαίνεται να περνά σε νέα φάση η επικοινωνία σας, να αποκατασταθεί και να σας δημιουργήσει νέες προοπτικές! Ιδιαίτερα για εσένα του δευτέρου δεκαημέρου, τα πράγματα δεν δείχνουν άσχημα… το αντίθετο! Η διάθεσή σου είναι άκρως ερωτική και είναι αυτή που έλκει τα πρόσωπα εκείνα, με τα οποία μπορείς να την μοιραστείς και να απογειώσεις τις αισθήσεις σου και την λίμπιντο σου… Ωστόσο, φρόντισε να μην λαμβάνεις σοβαρά υπόψη σου όλα όσα διαδραματίζονται την εβδομάδα αυτή στην ερωτική σου ζωή και, πολύ περισσότερο, να μην επενδύσεις συναισθηματικά, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος απογοήτευσης… Μπορείς όμως να περάσεις πολύ καλά!
 
ΥΓ. Με τον Ιχθύ το συναίσθημα μπορεί να σας απογειώνει και τους δύο, μπορεί όμως και να σας απογοητεύσει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αποκατάσταση σχέσεων και νέα ξεκινήματα.
Έχεις ακόμα ένα σφίξιμο στη καρδιά σου; Γιατί γεγονός είναι πως η προηγούμενη εβδομάδα, απ’ ότι φαίνεται, σε ταλαιπώρησε αρκετά στον ψυχισμό σου… Αλλά και γενικότερα, η ερωτική σου ζωή φαίνεται να έχει αρκετά διλήμματα και ερωτηματικά, που κουβαλά από τις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου… Θυμάσαι τότε που ψυχράνθηκες με το πρόσωπο εκείνο και από τότε υπήρξε και μια απόσταση στο μεταξύ σας; Τώρα θα έχεις την δυνατότητα της αποκατάστασης, να τα βάλετε κάτω και να έχετε μια συζήτηση από καρδιάς! Να πείτε όλα όσα έχετε νοιώσει να σας πιέζουν το προηγούμενο διάστημα, αλλά και το τι σας έφερε μέχρι εδώ! Και πού ξέρεις… μπορεί να καταφέρετε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία στο μεταξύ σας! Ό,τι έχει αξία, δεν χάνεται ποτέ! Όσο για εσένα του δευτέρου δεκαημέρου, είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο μιας ξαφνικής, απρόσμενης γνωριμίας, η οποία θα εγείρει πολύ έντονα συναισθήματα και πάθος! Αλλά για τις ημέρες που ακολουθούν, αποφεύγεις την όποια συναισθηματική επένδυση και αρκείσαι στο παιχνίδι των αισθήσεων και των σωμάτων… Είναι πιο ασφαλές!
 
ΥΓ. Με τον Ιχθύ περνάς ανεπανάληπτα, όμως καλό είναι να μην αφεθείς… Και με τον Ταύρο είναι πολύ έντονη η χημεία σας! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Καλό είναι να μην κολυμπάς σε νερά που δεν γνωρίζεις…
Όλο αυτό το διάστημα μοιάζεις να κολυμπάς σε γνωστούς και οικείους βυθούς, μια και το συναίσθημά σου είναι αυτό που σε ταξιδεύει και που αλλάζει και τα νερά που κολυμπάς! Την εβδομάδα αυτή ετοιμάζεσαι να αλλάξεις πλεύση και να βγεις και σε πιο ανοιχτά πέλαγα… Πολύ πιθανόν να επανέλθει μια ιστορία από το πρόσφατο παρελθόν σου, με ένα πρόσωπο, για το οποίο μπορεί η καρδιά σου να χτυπά πιο δυνατά στο άκουσμα του ονόματός του, όμως για κάποιο λόγο υπήρξε μια απόσταση. Τώρα θα υπάρξει η δυνατότητα να αποκαταστήσετε την επικοινωνία, αλλά και τη σχέση σας… Επίσης, είναι πολύ πιθανό και μια ερωτική ιστορία του… παρασκηνίου, να κάνει την εμφάνισή της στη ζωή σου με πολύ ξαφνικό και απρόσμενο τρόπο! Ωστόσο, και περισσότερο εσύ του πρώτου δεκαημέρου, επειδή είναι πολύ εύκολο να χαθείς σ’ αυτά τα… άγνωστα νερά που ετοιμάζεσαι να κολυμπήσεις, φρόντισε να είσαι πολύ προσεκτικός… Δεν ξέρεις ποτέ, τι μπορεί να συναντήσεις εκεί έξω… Μπορεί υπέροχα δελφίνια, μπορεί και… καρχαρίες! Το νου σου! (Βεβαίως, δεν ξέρει κανείς και τι μορφή μπορεί να πάρεις εσύ… μια και οι μεταμορφώσεις είναι το φόρτε σου!)
 
ΥΓ. Με τον Παρθένο μπορεί να βρεθείτε ξανά μαζί, αλλά απόφυγε να πεις πράγματα που δεν τα εννοείς ή να δεσμευτείς, γιατί παρακάτω μπορεί και να μην είσαι συνεπής. Με τον Υδροχόο κινείστε σε πολύ… σκοτεινά νερά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αλλαγή πορείας, αλλά και επιφυλάξεις σχετικά με τα πρόσωπα και τις αλήθειες τους!
Μπορεί μέχρι τώρα τα πράγματα να μην σε εξυπηρέτησαν αρκετά, όμως το κλίμα αρχίζει σιγά-σιγά να αλλάζει, εξυπηρετώντας πολύ περισσότερο τις ανάγκες σου και σαφώς στρέφοντας πολλά από τα γεγονότα υπέρ σου! Ιδιαίτερα εσύ του δεύτερου δεκαήμερου έχεις πολλά να περιμένεις, μια και η ερωτική σου ζωή περνά σε μια νέα φάση, άκρως ανανεωμένη, πυροδοτώντας αρκετές εξελίξεις, τόσο στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου, όσο και μέσα από ολοκαίνουργιες, ξαφνικές γνωριμίες, που έρχονται τώρα στη ζωή σου, εγείροντας ένα παιχνίδι αισθήσεων και συναισθημάτων πολύ ιδιαίτερο, που θα σε ξεσηκώσει! Παράλληλα, ανοίγει ο κύκλος των επιθυμιών σου και σου δημιουργεί την ανάγκη και τη διάθεση να διεκδικήσεις με μεγαλύτερη ένταση ό,τι νιώθεις πως σου είναι απαραίτητο… Οι φίλοι βρίσκονται πολύ περισσότερο κοντά σου απ’ ό,τι νόμιζες και συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία των εξελίξεων της περιόδου, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή, είτε παρέχοντάς σου βοήθεια, είτε με το μια φιλική σου σχέση ξαφνικά να γίνει πιο… προσωπική. Ωστόσο, και περισσότερο εσύ του πρώτου δεκαημέρου, είναι πολύ πιθανό να θελήσεις να αποκαταστήσεις μια σχέση, που στις αρχές του Φεβρουαρίου δημιούργησε ένα ζήτημα στο μεταξύ σας και πιθανόν να ένιωσες απομάκρυνση από ένα πρόσωπο, το οποίο αγαπάς… Καλό είναι όμως να μην εμπιστευτείς απόλυτα ούτε τις τωρινές συνθήκες, ούτε τα λόγια που ακούγονται, γιατί ενδέχεται να απογοητευτείς από τις εξελίξεις. Επίσης, αν μια νέα γνωριμία έρχεται τώρα στη ζωή σου, φρόντισε να της δώσεις χώρο και χρόνο, γιατί τα πράγματα και τα πρόσωπα είναι πολύ εύκολο να αλλάξουν. Κι αυτό εσύ το ξέρεις καλά!
 
ΥΓ. Με τον Ιχθύ είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ό,τι κι αν σου πει, ακόμα και αν ηχεί πολύ ευχάριστα στ’ αυτιά σου… Με τον Υδροχόο η χημεία σας είναι απόλυτη και με πολύ πάθος! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΖΥΓΟΣ
Νέος ερωτικός κύκλος, με πολλές εξελίξεις!
Είναι ένας νέος κύκλος αυτός που ξεκινά την εβδομάδα τούτη, ο οποίος φέρνει και έναν καινούριο άνεμο εξελίξεων, συχνά πολύ δυνατό, που θα μεταμορφώσει πάρα πολλά από τα γεγονότα, που έχουν να κάνουν με την ερωτική σου ζωή, και θα φέρει καταιγιστικές εξελίξεις, που συχνά δεν προλαβαίνεις να τις παρακολουθήσεις! Αρχής γενομένης από τώρα, και ιδιαίτερα για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου, η ερωτική σου ζωή φαίνεται να παίρνει φωτιά, ανανεώνοντας πλήρως το σκηνικό της ήδη υπάρχουσας σχέσης σου, αφού είναι πολύ πιθανό τώρα να υπάρξει ένα πολύ συγκεκριμένο κίνητρο, δηλαδή ένα νέο πρόσωπο, το οποίο ενδεχομένως να σε κάνει να κλείσεις ένα παλαιότερο κύκλο, ο οποίος φαίνεται ότι δεν εξυπηρετεί πλέον τις ανάγκες σου. Αλλά και για τους αδέσμευτους Ζυγούς, μία νέα γνωριμία φαίνεται να ταράζει για τα καλά τα νερά της ερωτικής σας ζωής! Γενικότερα, ό,τι θα ακολουθήσει από δω και πέρα, σε βάζει σε μία διαδικασία και ξεκαθαρίσματος και τεσταρίσματος των προσώπων που υπάρχουν τώρα στη ζωή σου. Και επειδή το σίγουρο είναι ότι μπορεί να μην προλαβαίνεις να παρακολουθήσεις τις εξελίξεις, είναι σημαντικό να ξέρεις εσύ τι θέλεις από τους άλλους και να κινηθείς με βάση αυτόν τον άξονα για τις επιλογές σου, οι οποίες απ’ ό,τι φαίνεται θα είναι αρκετές!
 
ΥΓ. Με τον Υδροχόο δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς τι μπορεί να θέλεις και τι όχι, γιατί είναι έρωτας με την πρώτη ματιά! Με τον Κριό την ένταση δεν την αποφεύγεις… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ερωτικές προκλήσεις…
Είναι η γοητεία σου αυτή που έλκει τα γεγονότα και τα πρόσωπα την περίοδο αυτή, μια και νιώθεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου. Αλλά και η διάθεσή σου σε βοηθά στο να έχεις κοντά σου τα κατάλληλα πρόσωπα που χρειάζεσαι, για να ανταλλάξεις την ενέργειά σου… Η κοινωνική σου ζωή σαφώς σε βοηθάει πάρα πολύ και φέρνει κοντά σου, πέρα από τα γνωστά, και νέα πρόσωπα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον! Ιδιαίτερα εσύ του δεύτερου δεκαήμερου, την εβδομάδα αυτή ενδεχομένως να έχεις πολύ σημαντικά κίνητρα για να πας ένα βήμα παραπέρα, σε ό,τι αφορά την ερωτική σου ζωή… Ίσως ο λόγος είναι μια νέα γνωριμία, η οποία φαίνεται να έρχεται προς τη μεριά σου πολύ ξαφνικά, αναπάντεχα, και ρίχνει τα βέλη της κατευθείαν στην καρδιά σου! Από δω και πέρα, ο νέος κύκλος που ανοίγει έχει αρκετές εξελίξεις και αρκετές επιλογές κι εσύ βεβαίως κατευθύνεις τις εξελίξεις όπως σε βολεύει, μια και το σκηνικό δείχνει να φέρνει τις εξελίξεις προς τη μεριά σου και τη ζυγαριά να γέρνει σαφώς υπέρ σου! Ωστόσο, καλό είναι να προσέχεις την εβδομάδα αυτή λόγια που μπορεί να ειπωθούν ίσως όχι με τόσο καλό σκοπό όσο φαίνονται και να αποφύγεις να εμπιστευτείς πρόσωπα και καταστάσεις, αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος. Υπάρχουν αρκετές παγίδες, που καλό είναι να αποφύγεις, τόσο σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σου, όσο και σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή. Μην ξεχνάς πως οι άνθρωποι δεν είναι πάντα αυτό που φαίνεται… Για την ακρίβεια, είναι αυτό που δεν φαίνεται!
 
ΥΓ. Με τον Κριό το σίγουρο είναι ότι έχεις πολλά πράγματα να ανταλλάξεις, αλλά και με τον Λέοντα το παιχνίδι έχει πάντα ενδιαφέρον! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Κοινωνικότητα, αλλά με προφυλάξεις!
Είναι η κοινωνική σου η ζωή, που θα σε παρασύρει πολύ την εβδομάδα αυτή, γιατί είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει και αρκετές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, και μάλιστα μέσα από τον πολύ ξαφνικό και απρόβλεπτο τρόπο, που μόνο οι ουρανοί ξέρουν να δημιουργούν! Ιδιαίτερα για σένα του δεύτερου δεκαήμερου, υπάρχει το ενδεχόμενο να συναντηθείς με ένα πρόσωπο από τον κοινωνικό σου περίγυρο, που με κάποιο τρόπο θα παίξει ρόλο στις περαιτέρω εξελίξεις και μάλιστα αρκετά ευχάριστο! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μια μόνιμη σχέση ή γάμο, τις ημέρες αυτές μπορεί να υπάρξει μία ανανεωτική κατάσταση στο μεταξύ σας. Ίσως να θελήσεις να αλλάξεις το μέχρι τώρα σκηνικό και να τροφοδοτήσεις τη σχέση σου με περισσότερη διάθεση και αισιοδοξία. Ίσως πάλι ένα νέο πρόσωπο, που μπαίνει τώρα στη ζωή σου, να γίνει η αφορμή κάποιων ανακατατάξεων! Από την άλλη μεριά, σιγά-σιγά θα αρχίσεις να νιώθεις και κάποιες αρκετά έντονες εσωτερικές διεργασίες και εσωτερικά διλήμματα ή ερωτηματικά, αλλά είναι πιθανό επίσης και μια κατάσταση, που μπορεί να αφορά και στην ερωτική σου ζωή, να λειτουργήσει περισσότερο παρασκηνιακά στο διάστημα που θα ακολουθήσει. Ωστόσο, την εβδομάδα αυτή και περισσότερο για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, είναι πολύ πιθανό ένα πρόσωπο ή μια εκκρεμότητα, η οποία έχει δημιουργηθεί από τις αρχές του Φεβρουαρίου, να επανέλθει και να ενεργοποιήσει και πάλι τις ερωτικές εξελίξεις. Ωστόσο καλό είναι να αποφύγεις να εμπιστευτείς οτιδήποτε μπορεί να ειπωθεί, αλλά και να αποφύγεις να δεσμευτείς. Επίσης απόφυγε τις παρεξηγήσεις και τις παρανοήσεις με φιλικά πρόσωπα το διάστημα αυτό.
 
ΥΓ. Με τον Υδροχόο υπάρχει αρκετό σασπένς στο μεταξύ σας, ενώ με τον Ιχθύ, καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις το διάστημα αυτό! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προσοχή στις διαπραγματεύσεις και τις επιστροφές… Κρύβουν παγίδες!
Μήπως νιώθεις ότι έχεις αφήσει μια εκκρεμότητα με ένα πρόσωπο από το πρόσφατο παρελθόν σου, που θέλεις να διεκπεραιώσεις; Μήπως για κάποιο λόγο παρεξηγήθηκες ή σταμάτησες την επικοινωνία με έναν άνθρωπο, καθ’ όλα αγαπητό; Την εβδομάδα αυτή θα έχεις τη δυνατότητα να επανέλθεις σε κάποιες σχέσεις, φιλικές ή και ερωτικές, που για κάποιο λόγο υπήρξε μια ψυχρότητα και από τους δύο σας ή, για να το πούμε καλύτερα, περισσότερο από εσένα. Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο πως οι εξελίξεις θα είναι αυτές που περίμενες. Ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου, μπορεί να νιώσεις απογοήτευση ή ακόμα και ένα παράπονο, μια και η συμπεριφορά του άλλου προσώπου δεν είναι σίγουρο ότι θα δικαιώσει την προσπάθειά σου! Γι’ αυτό, αν έχεις μια τέτοια διάθεση, είναι καλό να κρατήσεις για λίγο τις αποστάσεις και να το προσπαθήσεις στο επόμενο διάστημα. Επίσης, υπάρχει το ενδεχόμενο αυτό που θα ακούσεις, παρακάτω να αλλάξει κι αυτό με κάποιο τρόπο και πάλι να σου δημιουργήσει ένα πιο δύσκολο συναίσθημα. Ωστόσο, ο κύκλος που ανοίγει με την είσοδο του Ήλιου στο Κριό, ανεβάζει το ερωτικό σου θερμόμετρο και δημιουργεί πιο έντονες συναισθηματικές καταστάσεις. Μια δική σου, άκρως ερωτική διάθεση πλανιέται στην ατμόσφαιρα και αναζητά το πρόσωπο εκείνο, με το οποίο θα μοιραστεί τον ερωτισμό αυτόν! Και βεβαίως είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν οι εμπειρίες εκείνες, οι οποίες θα απογειώσουν και τις αισθήσεις και το μυαλό σου! Για σένα του δεύτερου δεκαήμερου, δεν αποκλείεται την εβδομάδα αυτή ένας έρωτας, πιθανόν και από το χώρο της δουλειάς, να ανεβάσει πολύ έντονα την αδρεναλίνη σου!
 
ΥΓ. Με τον Υδροχόο το παιχνίδι έχει πολύ ενδιαφέρον και σε κρατάει μόνιμα σε εγρήγορση. Με τον Ιχθύ προσέχεις πάρα πολύ και τις δικές σου κινήσεις, αλλά και τις δικές του! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην ανοίγετε συζητήσεις και μην επιχειρείτε να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις…
Υπάρχει ένα θολό και ασαφές τοπίο στη ζωή σου την εβδομάδα αυτή, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στην επικοινωνία με τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σου. Αλλά και με τον ερωτικό σου σύντροφο, είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως δεν μπορείς να καταλάβεις τις απαιτήσεις του, αλλά ούτε και αυτός τη δικές σου. Και είναι πολύ πιθανό μια παρανόηση ή μια κακή συνεννόηση, που μπορεί να σας ψύχρανε το διάστημα του Φεβρουαρίου, να επανέλθει εκ νέου προκειμένου να ξεκαθαριστεί. Ωστόσο καλό είναι να αποφύγεις να το διαπραγματευτείς την εβδομάδα αυτή, μια και δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις. Αλλά ακόμα και να γίνει αυτό, δεν είναι σίγουρο ότι παρακάτω θα ισχύσουν αυτά που έχουν συμφωνηθεί στο μεταξύ σας, και μπορεί να νοιώσεις απογοήτευση ή παράπονο, ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου. Ωστόσο, πριν βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, φρόντισε να εξετάσεις και τη δική του στάση και συμπεριφορά, γιατί το σίγουρο είναι πως έχεις και εσύ ένα μέρος της ευθύνης. Ο νέος κύκλος που ανοίγει με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό, θα σε βάλει σε μια νέα διαδικασία, πιο διεκδικητική απέναντι σε ό,τι νιώθεις πως έχεις ανάγκη, αλλά και στα πρόσωπα τα οποία θέλεις να έχεις κοντά σου! Όσο για σένα του τρίτου δεκαημέρου, συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν εκκρεμότητες και υπάρχουν θέματα, τα οποία καλείσαι να επιλύσεις, που όμως, απ’ ό,τι φαίνεται, δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα τους. Για τους Αιγόκερους του δεύτερου δεκαήμερου, πολύ πιθανόν να υπάρξουν εκπλήξεις στην ερωτική σας ζωή, που θα ανανεώσουν τη σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο, αλλά δεν αποκλείεται και νέα πρόσωπα να παίξουν το δικό τους ρόλο στις εξελίξεις!
 
ΥΓ. Με τον Παρθένο και τον Ιχθύ τα πράγματα δείχνουν πολύ μπερδεμένα και καλό είναι να αποφύγετε τις συζητήσεις, αλλά και πολύ περισσότερο τις αντιπαραθέσεις μαζί τους. Με τον Ταύρο, κάτι καινούργιο φαίνεται να ξεκινά… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη κι ερωτική εβδομάδα!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-03-2014 00:00:00