blank
 
blank

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 21 ως 27 Ιανουαρίου.

 
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 21 ως 27 Ιανουαρίου.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Πότε κλαίει, πότε γελάει… Tο παιχνίδι των Ουρανών έχει τα δικά του μέτρα και σταθμά, και δυστυχώς ή ευτυχώς δεν υπολογίζει τις δικές μας διαθέσεις, που θέλουμε βεβαίως όλα να κυλάνε σύμφωνα με τους δικούς μας ρυθμούς!

Και φυσικά, η εβδομάδα έχει τις δικές της εκπλήξεις, που θα αποκαλύψει στους μυημένους ή σε αυτούς που θα προλάβουν να αρπάξουν τις ευκαιρίες… από τα μαλλιά. Έχει όμως και μια εντυπωσιακή Πανσέληνο για φινάλε, που κανείς δεν ξέρει τι κρύβει κάτω από την επιφάνεια…
Sponsored Links

Προβλέψεις, άστρα και έρωτας αυτή την εβδομάδα

Στις 22, το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό αλλά παράλληλα και η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, ενεργοποιούν εκείνους τους μηχανισμούς, που ναι μεν θα φέρουν στην επιφάνεια ευκαιρίες που φαίνονται δελεαστικές, ωστόσο χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής, μια και στην ρουλέτα παίζει και ο Ποσειδώνας και την μπίλια την ρίχνει εκείνος… Πόσο μπορείς να τον εμπιστευτείς; Το μόνο που κρατάμε για πιο σίγουρο, είναι μόνο ό,τι περνά από το δικό μας μυαλό και τα δικά μας χέρια (αν και αυτό παίζεται… πόσο αλήθεια λέμε για παράδειγμα στον εαυτό μας;)
 
Και η καλή ημέρα ξεκινά πρώτα απ’ όλα… απ’ το μυαλό μας, και κάπως έτσι μας βρίσκει η 23η του Γενάρη (αν όχι όλους, αρκετούς από εμάς) με τον Ερμή και τον Δία σε ένα θεαματικό τρίγωνο να υπόσχονται χαμόγελα, αισιοδοξία και καλή τύχη, ιδιαίτερα σε ζητήματα επικοινωνίας, ταξιδιών, παρέας, συνεύρεσης, ερωτικών, και να ανεβάζουν τον πήχη της χαράς… ψηλά!
 
Στις 25, το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό θα ανοίξει πάλι στην πόρτα στους εκλεκτούς, μόνο που εδώ θα υπάρχει έτσι κι αλλιώς έντονος έλεγχος για ό,τι γίνεται και πώς γίνεται, ώστε να περιοριστούν τα περιθώρια για λάθη… Βεβαίως, ο λόγος συχνά θα γίνεται πολύ σκληρός, με στόχο να συνετίσει ή προλάβει, καθώς ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο.
 
Η εβδομάδα έχει πολλούς άσσους κρυμμένους στο μανίκι της, όπως είναι αυτός του Δία με τον Ήλιο επίσης σε τρίγωνο, που θα δώσει την ευκαιρία μιας πραγματικής αλλαγής στους ανθρώπους που θα ευεργετήσει… Και να, η ζωή ψηλώνει, ομορφαίνει, αλλάζει, συχνά μέσα σε ένα κλάσμα του δευτερόλεπτου, όταν τα μάτια σου συναντήσουν μια άλλη ματιά και μείνουν εκεί, ανίκανα να φύγουν από το σημείο… με μόνη επιθυμία το ταξίδι στον ωκεανό των αισθημάτων!
 
Η Πανσέληνος στο τέλος της εβδομάδας κρύβει μια ένταση, μικρή ή μεγάλη θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, αλλά και από τα προσωπικά ωροσκόπια ειδικότερα. Η όποια εμπλοκή με πρόσωπα ή καταστάσεις θέλει μεγάλη προσοχή το επόμενο διάστημα, καθώς και η συμπεριφορά, που είναι καλό να κρατιέται σε χαμηλούς τόνους, μια και πολύ εύκολα θα αναδύονται εκείνες οι προκλητικές τάσεις, που θα μας ξεσηκώσουν ή θα ξεσηκώσουμε… Ένταση, που δεν ξέρουμε που αρχίζει και που τελειώνει…

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πάρε με στ’ όνειρο μαζί σου
Κοντά σου να ξενιτευτώ…
Γεγονός είναι πως έχεις προβληματιστεί πολύ με την αισθηματική σου ζωή τον τελευταίο καιρό και νοιώθεις την ανάγκη και να το ρίξεις λίγο έξω και να ξεφύγεις… Όχι πως τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, αλλά να, θα ήθελες και κάτι παραπάνω... Η εβδομάδα αυτή σου δίνει μια μεγάλη ανάσα, όχι μόνο γιατί σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις το τοπίο, αλλά σου προσφέρει και νέες ερωτικές ευκαιρίες, πολλά υποσχόμενες, που θα σε απογειώσουν… Κι εσύ θα νοιώσεις πως ταξιδεύεις στα σύννεφα, μια και ο έρωτας όχι μόνο μπαίνει για τα καλά στη ζωή σου αλλά κάθεται και σε βασιλικό θρόνο… την καρδιά σου! Ξέχασε τα όλα και ετοιμάσου για τα καλύτερα… Έρχονται!!!!!
ΥΓ. Ο Υδροχόος παίζει πολύ δυνατά στη ζωή σου τώρα, ενώ ο Τοξότης επιμένει να κατατάσσεται στα φαβορί!
 
Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΖΥΓΟΣ

Γι’ αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου
Για να σε συναντήσω…
Άνοιξε την πόρτα σου στο ξαφνικό, το αναπάντεχο, αυτό που έρχεται από το πουθενά και μεταμορφώνει τα πάντα στο πέρασμα του… Και θέλεις και μπορείς την περίοδο αυτή να φτιάξεις πολλά από τα ‘‘κακώς κείμενα’’ που μέχρι τώρα σε ταλαιπώρησαν! Το δώρο του έρωτα σου δίνεται από τους Ουρανούς – special bonus – για την εβδομάδα αυτή, μαζί με πολλά άλλα! Μην το σκέφτεσαι, μην διστάζεις και μην κόλλας σε τίποτα, γιατί σου δίνεται από ψηλά! Βγες, φλέρταρε, παίξε, πέρνα καλά και εκμεταλλέψου στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν! Ο ερωτικός άνεμος που φυσά, θα φέρει κοντά σου πρόσωπα, που θα σε παρασύρουν στο χορό τους και θα νοιώσεις την μεταμορφωτική εμπειρία της ερωτικής επαφής, όταν συντελείται κάτω έπο τις ειδικές συνθήκες που ορίζουν οι Ουρανοί…
ΥΓ. Υδροχόος και πάλι Υδροχόος, με τρέλα και πάθος…
 
Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γιατί τα μάτια σου εγώ έχω φιλήσει
Στην αγκαλιά σου η καρδιά μου έχει σβήσει...
Οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι σαφώς και σου αρέσουν και την εβδομάδα αυτή το έργο είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου κι εσύ, σαν βασικός πρωταγωνιστής, έχεις όλη τη σκηνή δική σου… και το κοινό! Όλα δείχνουν πως την περίοδο αυτή είναι πολλά τα πρόσωπα που εμπλέκονται στη ζωή σου και μάλιστα με συγκεκριμένους σκοπούς, ερωτικούς… Ένα μπέρδεμα δεν θα το γλυτώσεις, μια και την καρδιά σου θα την διεκδικήσουν… σίγουρα περισσότεροι του ενός! Και βεβαίως, θα καταλήξεις σε μια περισσότερο σοβαρή σχέση, αφού ξεπεράσεις τα διλλήματα που θα δημιουργηθούν για το τι τελικά θα προτιμήσεις… Προς το τέλος της εβδομάδας πάντως, και με την Πανσέληνο να σου χαϊδεύει τα μαλλιά, πρόσεξε μια ερωτική ιστορία, γιατί μπορεί να έχει φτάσει και στο τέλος της…
ΥΓ. Το Λιοντάρι πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις και ο Ζυγός μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι!
 
Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ

Μ’ αρέσει να μη λέω πολλά-μη λέω πολλά
Μ’ αρέσει να κοιτάω ψηλά
Στ’ ατέλειωτα ταξίδια…
Οι εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον, συχνά μέσα από κάποιες δυσκολίες, όμως αυτές δεν δημιουργούν και το σασπένς; Πάντως, αυτήν την εβδομάδα τα γεγονότα θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα, στην περίπτωση που δεν είχες δημιουργήσει κάτι μέχρι τώρα και που όπως όλα δείχνουν ο έρωτας χτυπά και την δικά σου πόρτα, για να σου αφήσει τα δώρα του! Από την άλλη, αν ήδη βρίσκεσαι μέσα σε μια σχέση, καλό είναι να προσέξεις λίγο περισσότερο την σημασία που δίνεις στον σύντροφό σου, μια και παραπονάκια μπορεί να σου βγάλει, και ό,τι δεν τον προσέχεις πολύ μπορεί να νοιώσει… Πάντως, ο έρωτας καλά κρατεί σε όλες τις μορφές και τις εκδοχές του. Ποιός στη χάρη σου!
ΥΓ. Ο Λέων σε πολιορκεί πολύ στενά, ενώ ο κύκλος που ανοίγει με τον Υδροχόο θα διαρκέσει για πολύ παρακάτω…
 
Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΛΕΩΝ

Θα είμαι εκεί…
Στις πιο κρυφές διαδρομές σου
Θα είμαι εκεί
Μικρές ρωγμές απ τις στιγμές σου
Θα είμαι εκεί…
Ναι, σαφώς ο πήχης των ερωτικών σου είναι πολύ ψηλά, Λιοντάρι είσαι και δεν ικανοποιείσαι εύκολα απ’ οτιδήποτε, μα την εβδομάδα αυτή οι ευκαιρίες που θα έχεις είναι αυτές που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς του ζωδίου… Και βεβαίως, δεν θα είναι μόνο στην ερωτική σου ζωή, αλλά ειδικά εκεί, παίρνεις την… μερίδα του Λέοντος! Αν βεβαίως δεν έχεις κάποια μόνιμη δέσμευση προς το παρόν, τα δώρα του Δία έρχονται υπό την μορφή ευεργεσίας από τους Ουρανούς, για να σε ανακουφίσουν και να σε ξελαφρώσουν από ό,τι σε βάραινε μέχρι τώρα… ή να σου δημιουργήσουν ευκαιρίες βελτίωσης, αλλά και την υλοποίηση των επιθυμιών σου, μέσα από ένα πρόσωπο που μπαίνει στην ζωή σου και την γεμίζει φως… Προς το τέλος της εβδομάδας, προσέχεις τις μόνιμες σχέσεις της ζωής σου και τις εντάσεις!!!
ΥΓ. Ο Υδροχόος κάνει το παιχνίδι απρόβλεπτο και… εντυπωσιακό, ενώ ο Τοξότης συνεχίζει να παίζει σταθερά!
 
Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Και ναι λοιπόν, θα τα καταφέρεις σε πολλά από αυτά που έχεις βάλει σαν στόχο αυτήν την εβδομάδα, μια και όλα γύρω σου συντελούν στο να σε βοηθήσουν όπου χρειάζεσαι! Μια σημαντική σχέση ή συνεργασία που έρχεται στο προσκήνιο, σε βοηθά να δώσεις λύσεις σε ζητήματα, που πιθανά να σε έχουν ταλαιπωρήσει τον τελευταίο καιρό! Ο έρωτας σε επισκέπτεται, είτε για να δώσει έναν πιο επίσημο χαρακτήρα σε μια υπάρχουσα σχέση σου, είτε για να φέρει πρόσωπα, που θα σε κατακτήσουν ολοκληρωτικά! Θα είσαι πολύ καλά, αυτό είναι σίγουρο, μια και οι ‘‘λύσεις’’ που σου δίνονται, σε βγάζουν από πολλά αδιέξοδα του μυαλού σου ή της ζωής σου! Ειδήσεις, μηνύματα, επαφές, έχουν έναν ιδιαίτερα ευχάριστο χαρακτήρα και η κοινωνική σου ζωή αποκτά ξαφνικά πολύ μεγαλύτερο κύκλο… Και κάπου εκεί βρίσκεται και ο έρωτας!
ΥΓ. Ο Λέων συνεχίζει να σε εξιτάρει πολύ… ενώ με τον Υδροχόο ανοίγεις καινούργιες παρτίδες.
 
Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ

Αν το θες… γυρνάς σελίδα
Την αλυσίδα σπάσε…
Πάμε μαζί…
Μπορεί η αισθηματική σου ζωή να περνά από πολλά τεστ τον τελευταίο καιρό και μια κούραση να την έχεις… Ίσως, όπου κοιτάζεις γύρω σου να βλέπεις πως τα πράγματα δεν έρχονται έτσι όπως τα έχεις σκεφτεί και η ένταση να μην σε αφήνει πολλές φορές να πάρεις και τις σωστές αποφάσεις, όμως κάτι καλύτερο φαίνεται πως γίνεται τώρα, μια και αν μη τι άλλο, η ερωτική σου ζωή σου προσφέρει συγκινήσεις, ικανές να εξισορροπήσουν τις εντάσεις που πέρασες! Και στην περίπτωση των δεσμευμένων Ταύρων, η ευκαιρία αφορά στην δυνατότητα που θα έχεις να ανανεώσεις με τον καλύτερο τρόπο τη σχέση σου. Αλλά και για εσένα, που μέχρι στιγμής δεν έχεις εμπλακεί σε κάτι πιο σοβαρό, η ευκαιρία αφορά στην έλευση μιας καινούργια αισθηματικής ιστορίας, υπό την μορφή ενός ρομαντικού ειδυλλίου… Καιρός ήτανε! Προς το τέλος της εβδομάδας, προσοχή στις μόνιμες σχέσεις της ζωής σου…
ΥΓ. Με τον Υδροχόο οι εντάσεις κορυφώνονται, ενώ με τον Παρθένο ανοίγεις καινούργια σελίδα στη ζωή σου…
 
Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

…Σ’ αυτά τα μάτια δεν υπάρχει λογική
Όσο βαθιά κι αν τα κοιτάζω, μ’ αγαπούνε…
Δεν έχεις παράπονο… Το πλανητικό σκηνικό τον τελευταίο καιρό έχει ταχτεί σαφώς υπέρ σου, σε υποστηρίζει σε πολλές περιπτώσεις και σε ξελασπώνει απ’ τα δύσκολα. Όπως τώρα, που οι ευκαιρίες διαδέχονται η μία την άλλη την εβδομάδα αυτήν και μάλιστα ανέλπιστα, ξαφνικά, απρόσμενα! Θα βρεθείς μπροστά σε καταστάσεις, τις οποίες αφενός δεν τις περίμενες με τίποτα, αφετέρου θα σου προσφέρουν λύσεις που τι χρειάζεσαι… Και ειδικά στον ερωτικό τομέα, που όπως όλα δείχνουν, εισπράττεις σημαντικές βοήθειες και από τον σύντροφό σου, ο οποίος στέκεται στο πλευρό σου και σου προσφέρει την αμέριστη συμπαράστασή του… Αν πάλι σύντροφο δεν έχεις προς το παρόν, θα βρεις, θα βρεις! Πρόσεξε μόνο λίγο στις 25 του μηνός, γιατί κάτι μπορεί να σε στενοχωρήσει ή να σε πρεσάρει, όμως έχει προσωρινό χαρακτήρα!
ΥΓ. Με τον Τοξότη μπαίνεις σε ερωτικές περιπέτειες, ενώ ένας Κριός σου ανεβάζει την αδρεναλίνη…
 
Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δυο μέρες μόνο
να σε κρατάω αγκαλιά
δυο μέρες μόνο
να είμαι δίπλα σου ξανά…
για τόσο μόνο…
Και το ταξίδι συνεχίζεται… Και η ερωτική σου ζωή καλά κρατεί, είτε γιατί το πρόσωπο που υπάρχει στη ζωή σου, σου δίνει σαφώς την αμέριστη αγάπη και συμπαράστασή του σε όλα και είναι κοντά σου ψυχή τε και σώματι… είτε γιατί, αν “πρόσωπο” δεν υπάρχει, φροντίζεις να κάνεις κάτι για αυτό… τώρα! Σε καμία περίπτωση μην μένεις κλεισμένος στο σπίτι! Εκμεταλλέψου όποια ευκαιρία σου δίνεται, για να το ρίξεις έξω και να περάσεις καλά! Οι προϋποθέσεις υπάρχουν και είναι στο χέρι σου να τις εκμεταλλευτείς! Πάντως, μια έντονη ερωτική εμπειρία την εβδομάδα αυτήν έρχεται να σε κάνει να χαθείς στον κόσμο των αισθήσεων… Δεν είναι σίγουρο πως το πρόσωπο αυτό μπορεί να σε συντροφεύει και παρακάτω, στο κρεβάτι σου όμως μπορείς να ζήσεις μοναδικές στιγμές… Ξέρεις εσύ!
ΥΓ. Ο Ταύρος αυτήν την περίοδο παίζει έντονα και με τον Σκορπιό ενδίδεις σε αμαρτωλά βράδια!
 
Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγάπη μου πρώτη, αγάπη μεγάλη
Θα κλείσω τα μάτια…
Κι όπου με βγάλει…
Με άκρως αισθησιακό χαρακτήρα σε επισκέπτεται η εβδομάδα αυτή, η φαντασία σου μπορεί να δουλέψει όσο θέλει και να ταξιδέψει σε… εξωτικά μέρη, μια και όλα είναι μέσα στο παιχνίδι… και όλα μπορούν να συμβούν! Η λίμπιντο σου στα ύψη θα ζητήσει... εκτόνωση και θα την βρει, μια και θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα μπορέσεις και να εκφραστείς και να βρεις και ανταπόκριση… Αν στο πρόσφατο παρελθόν έχεις κάνει μια γνωριμία, η οποία δεν σου έχει δείξει ακόμη το… πρόσωπο και τον χαρακτήρα της, τώρα μπαίνει σε κανονική τροχιά, σχέσης… Το συναίσθημά σου έντονο και παθιασμένο, θα αναζητήσει διεξόδους παντού, χωρίς να αποκλείουμε και τους πρώην, που στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να παίξουν ρόλο πυροσβέστη! Οι οιωνοί είναι όλοι με το μέρος σου, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς, δώσε απλά λίγο χρόνο και… όλα θα γίνουν!
ΥΓ. Σαφώς ο Αιγόκερως παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή σου, χωρίς να αποκλείουμε και τον θυελλώδη έρωτα του Σκορπιού που σε ξεσηκώνει…
 
Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το βλέμμα στάση περαστικούς…
Να ’χα χίλιες σιωπές να μ’ ακούς!
Δεν θα πούμε πως αυτή είναι η καλύτερη εβδομάδα για εσένα, είναι όμως αρκετά ενδιαφέρουσα!!! Γιατί και εντάσεις θα έχει, και ερωτικές… αναταραχές, και αλλαγές στην ερωτική και στην κοινωνική σου ζωή, και ένα άνω-κάτω δεν το γλιτώνεις! Όμως, Σκορπιός είσαι και τρέφεσαι μέσα από τα δύσκολα και μια χαρά μπορείς να τα ξεπεράσεις! Πρόσεξε πολύ τους τόνους σου, σε ποιον μιλάς και τι λες, γιατί οι αντιπαραθέσεις μπορείς να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Κράτησε χαμηλούς τόνους (όσο μπορεί να κρατήσει το ταμπεραμέντο του Σκορπιού) και φρόντισε, αν δεν είσαι σίγουρος γι’ αυτό που λες, να μην το λες καθόλου, μια και δεν ξέρεις για το που μπορεί να οδηγηθούν τα πράγματα. Επίσης, η καλύτερη συνταγή για εκτόνωση της έντασης είναι άφθονο και καλό sex!!! Ειδικότης σου!!!
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω εκτονώνεις τον απύθμενο ερωτισμό σου, ενώ με τον Υδροχόο είστε στα κόκκινα!
 
Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΙΧΘΕΙΣ

Ποιος από τους δυο τολμάει
Αυτήν την πρώτη, πρώτη κίνηση
Μια λέξη, ένα χάδι, κάτι για αρχή
Κι όπου θέλει ας μας πάει αυτή η δυνατή συγκίνηση
Πόσο θα ‘θελα να γίνει
Λίγο πιο ακατάλληλη η σκηνή!
Κάτι φαίνεται να πηγαίνει από... καλά, έως πολύ καλά την εβδομάδα αυτήν και ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή, που δείχνει πως παίρνει μια άλλη διάσταση και σου ανοίγει μπροστά σου ευκαιρίες, που είχες πολύ καιρό να δεις και πολύ περισσότερο να νοιώσεις… Γιατί θα νιώσεις πολύ έντονα συναισθήματα να σε κυριεύουν και η καρδία σου θα χτυπήσει δυνατά για κάποιο πρόσωπο, παλιό ή καινούργιο… ένα πρόσωπο που σε ευεργετεί με κάποιο τρόπο, σε βοηθά, σου δίνει μια ευκαιρία και τέλος πάντων, έρχεται ή υπάρχει για καλό στη ζωή σου, απλά τώρα μπορείς να το αντιληφθείς και εμπράκτως! Σαφώς και είσαι από τους ευνοημένους της εβδομάδας, πρόσεξε μόνο την διαχείριση που θα κάνεις στα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν, μια πίεση στην καθημερινότητά σου θα την έχεις, οπότε φρόντισε να μην την βγάζεις στους ανθρώπου που σε φροντίζουν!
ΥΓ. Με τον Παρθένο το παιχνίδι αποκτά ενδιαφέρον, ενώ με τον Υδροχόο κάτι μυστικό σε ξεσηκώνει…
 
Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
 
Να έχετε μια όμορφη και άκρως ερωτική εβδομάδα!
 
Σχετικά άρθρα και θέματα:
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-01-2013 00:00:00