blank
 
blank

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 22 ως 28 Ιουλίου 2013.

 
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 22 ως 28 Ιουλίου 2013.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Ο έρωτας αυτή την εβδομάδα, με Πανσέληνο στον Υδροχόο, Αφροδίτη αντίθεση με Ποσειδώνα, Άρη αντίθεση με Πλούτωνα και Ήλιο τετράγωνο με Κρόνο

Όχι, δεν θα βαρεθούμε αυτή την εβδομάδα κι αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Μια και η εβδομάδα που ακολουθεί θα λειτουργήσει καταλυτικά, κινητοποιώντας έναν ολόκληρο μηχανισμό εξελίξεων, που προετοιμάστηκαν επιμελώς όλες τις προηγούμενες ημέρες…

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο

Ξεκινάμε με μία εντυπωσιακά… παραπλανητική Πανσέληνο την Δευτέρα, στον Υδροχόο, που ενώ δεν είναι και από τις πιο εύκολες που έχουμε βιώσει, έχει μια έντονα ερωτική χροιά, που θα ανακατέψει και πάλι την… πλανητική τράπουλα, και θα προσφέρουν ερωτική ένταση… υψηλών προδιαγραφών!
 
Ο Άρης σε σύνοδο με τον Δία στον χάρτη της Πανσελήνου και μάλιστα στον πέμπτο οίκο, δεν μπορεί παρά να υποσχεθεί πολύ και έντονο ερωτικό παιχνίδι, για όλο το επόμενο διάστημα.
 
Ωστόσο η εβδομάδα δίνει πολλά… ερωτικά στίγματα, από αυτά που θα απογειώσουν τις καρδιές και τις… αισθήσεις!

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα

Για την Παρασκευή έχουμε την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και ζούμε την ουτοπία του Έρωτα… Εκεί που όλα καλύπτονται από το πέπλο των δικών μας αναγκών… Φοράμε τα… ροζ γυαλιά, που κάνουν τα πάντα να φαίνονται διάφανα, σχεδόν μαγικά, και αφηνόμαστε στο παραμύθι!
 
Γιατί ό,τι ζούμε, ό,τι αισθανόμαστε, έχει εκείνο το φευγάτο χρώμα ενός παραμυθιού, εκεί που το παλικάρι γίνεται πρίγκιπας και η κοπέλα νεραΐδα… Κάτω από το φεγγάρι τούτης της καλοκαιρινής νύχτας, η ασημόσκονη πέφτει σαν βροχή πάνω στα μαλλιά και όλα μα όλα μοιάζουν σαν σκηνές από ταινία… Μια ταινία ωστόσο, που το φινάλε της φαντάζει απρόβλεπτο, θεαματικό, αφού όταν βγουν τα ροζ γυαλιά από τα μάτια, όλα επιστρέφουν στην κανονική τους διάσταση… όλα ξαναγίνονται όπως πριν…
 
Ωστόσο, εκείνο που θα μετρήσει, εκείνο που δεν θα μπορέσουμε να αποφύγουμε, είναι η στιγμή… Αυτή που κρατά μια ολόκληρη αιωνιότητα και νοιώθεις πως έχεις ζήσει δέκα ζωές μαζί!

Άρης σε αντίθεση με Πλούτωνα

Το Σάββατο 27 Ιουλίου η ενέργεια ζωντανεύει, η φωτιά βγαίνει, φουντώνει, γίνεται ανεξέλεγκτη, τα πάθη κατακλύζουν τις ζωές και ο Άρης σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ξεσηκώνει θύελλες… συναισθημάτων, που θα γυρέψουν εκτόνωση! Όλα στα κόκκινα προστάζουν οι δύο πλανήτες και ο έρωτας θα κινηθεί την φορά αυτή ακραία, ξεπερνώντας τα όρια, απαιτώντας, διεκδικώντας, όλα αυτά που νοιώθει πως του ανήκουν…
 
Έντονα πάθη, έντονη παρόρμηση, που συχνά θα ζητήσει εκτόνωση μέσα από το ένωση των σωμάτων… Και θα είναι σαν το χτύπημα ενός κεραυνού να διαπερνά το σώμα και τις αισθήσεις σου… Τόση είναι η ενέργεια αυτών των δύο…

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου

Την Κυριακή ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο. Η πίεση, το κλείσιμο ενός κύκλου δύσκολου, που όμως πρέπει να κλείσει…  Ακριβώς για να μπορέσει να ανοίξει ο επόμενος!
Sponsored Links

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτη σου
Στα μεγάλα νησιά του μυαλού και του χάρτη σου…
Θέλεις να ξεφύγεις απ’ όλους κι από όλα και το μόνο που σκέπτεσαι είναι ταξίδια και παραλίες και δειλινά… και βεβαίως, όχι μόνος! Πάντως να ξέρεις πως ο έρωτας ετοιμάζεται να πλέξει κάποια πολύ ιδιαίτερα σενάρια για εσένα… Αυτά που θέλει η καρδιά σου (και περισσότερο για εσένα του πρώτου δεκαημέρου)… Γεμάτα φως και φαντασία… Πολύ φαντασία, που βεβαίως θα σε παρασύρει και θα σε ταξιδέψει! Για το μετά πάντως κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί τίποτα… Μα σημασία έχει η στιγμή… Έτσι δεν είναι;
ΥΓ. Με τον Ζυγό παρασύρεσαι σε ένα μαγευτικό, αλλά άκρως παραπλανητικό παιχνίδι… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΔΙΔΥΜΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΖΥΓΟΣ
Είμ’ εγώ αγέρας, κλέφτης έρωτας…
Μπορεί όλη αυτή την περίοδο να νοιώθεις πως δοκιμάζονται τα νεύρα και οι αντοχές σου και μπορεί να βρίσκεσαι αλλού, από εκεί που θα ήθελε να είναι η καρδιά σου, όμως ο κύκλος ανοίγει και πάλι! Η Πανσέληνος του μήνα κάνει την επίσημη έναρξη για έναν έρωτα που θα κινηθεί περισσότερο στην σκοτεινή πλευρά της ζωής σου, εκεί που το πάθος γίνεται πιο έντονο, εκεί που τα μυστικά στήνουν τα δικά τους παιχνίδια και η ερωτική ένταση φτάνει στο αποκορύφωμά της! Για αυτόν τον έρωτα μιλάμε, τον μυστικό και παθιασμένο… Αυτό έχουν τα άστρα για εσένα… Το αν θα τον ζήσεις, εξαρτάται από εσένα και μόνο!
ΥΓ. Εκείνος που διεγείρει τα πιο κρυφά σου συναισθήματα δεν είναι άλλος από τον Παρθένο, ο Υδροχόος όμως σε απογειώνει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΖΥΓΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν ζητάω πολλά
Μόνο αυτά που μου λες στο σκοτάδι
Να τα πεις μια φορά
Με το φως το πρωί κι ένα χάδι…
Νέος κύκλος ανοίγει και πάλι… Νέος και με μεγάλη δυναμική, μια και κρύβει μέσα του πολλές εκπλήξεις. Κι ενώ από τη μια η διάθεση σου θέλει να εκτοξευτεί και μαζί της κι εσύ, από την άλλη θα υπάρξουν πολλοί και διάφοροι λόγοι, για τους οποίους θα είσαι αναγκασμένος να κάνεις άλλα από αυτά που θέλεις. Πάντως ο έρωτας όλο το επόμενο διάστημα πρωτοστατεί στις εξελίξεις, ίσως όχι με τον τρόπο που θα ήθελες, μια και συχνά θα σε φέρει αντιμέτωπο με διλλήματα και με συμπεριφορές που δεν θα είναι εύκολο να κατανοήσεις. Πολύ πιθανόν την εβδομάδα αυτή να υπάρξει και το κλείσιμο ενός κύκλου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Υδροχόους των πρώτων ημερών… Βεβαίως ‘‘παίζει’’ να ανοίξει κι ένας άλλος… ιδιαίτερα καυτός!!!!
ΥΓ. Πρόσεξε τη σχέση σου με τον Λέοντα την εβδομάδα αυτή, γιατί και οι δυο κινείστε σε ένα τεντωμένο σκοινί… Με τον Ζυγό ωστόσο προβλέπεται μεγάλη ερωτική ένταση! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΥΔΡΟΧΟΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεν είναι αγάπη… δεν είναι αγάπη αυτό που ζούμε
Είναι σου λέω πανικός
Ένας μικρός Τιτανικός
Και θα ’ναι θαύμα αν σωθούμε…
Σαφώς και δεν είναι η πιο ήρεμη περίοδος για εσένα, αλλά για σκέψου! Είναι μια περίοδος που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μια και όλα όσα βγαίνουν τώρα μπροστά σου, είναι και αυτά που τόσο καιρό αρνιόσουν να δεις κατά πρόσωπο… Όμως τώρα ήρθε η ώρα να πέσουν οι μάσκες και να δεις την αλήθεια γυμνή! Μια και το… crush test στις σχέσεις σου δεν είναι και πολύ εύκολο και, από την άλλη μεριά, είναι κι εκείνες οι έντονες επιθυμίες σου, που βγαίνουν βόλτα στο μυαλό σου προκαλώντας θύελλες συναισθημάτων! Έντονες ερωτικές εμπειρίες έρχονται στο προσκήνιο την εβδομάδα αυτή, τόσο από αυτές που θα σε κάνουν να γυρίσεις την πλάτη σε ένα πρόσωπο, μια και δεν θα αντέξεις άλλο τις απαιτήσεις του, όσο και εμπειρίες… από εκείνες που σβήνουν μόνο με την ένωση των δύο σωμάτων…
ΥΓ. Πρόσεξε την σχέση σου με τον Σκορπιό, δεν είναι στα καλύτερα της και μπορεί εύκολα να επέλθει ρήξη στο μεταξύ σας, ωστόσο με τον Αιγόκερω πυροδοτούνται άγρια πάθη! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΑΡΚΙΝΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δυο μέρες μόνο
Να σε κρατάω αγκαλιά
Δυο μέρες μόνο
Να σ’ έχω δίπλα μου ξανά για λίγο μόνο…
Την… άγρια πλευρά σου πυροδοτεί η εβδομάδα αυτή, αυτή που θα βγάλει στην επιφάνεια την ανάγκη για πάθος και επιβεβαίωση, που θα την αναζητήσει όπου χρειάζεται! Η συναισθηματική σου ζωή σε έξαρση και ο έρωτας θα στήσει το δικό του, άγριο χορό στην καρδιά σου… Έχει πολύ ιδιαίτερες ερωτικές εμπειρίες η εβδομάδα, μια και υπάρχει το ενδεχόμενο να κλείσεις οριστικά το κεφάλαιο μιας σχέσης, που νοιώθεις πως δεν έχει τίποτε άλλο να σου δώσει… Βεβαίως, από την άλλη μεριά, κάποιες πολύ ιδιαίτερες ‘‘ενώσεις’’ κάνουν την εμφάνιση τους, όμοιες με την δύναμη ενός κεραυνού… Το σίγουρο είναι πως οι νύχτες σου και μπορούν και θα αποκτήσουν ξεχωριστό ενδιαφέρον, αρκεί να το θελήσεις…
ΥΓ. Πρόσεξε πολύ την σχέση σου με τον Λέοντα, μια και οι δύο σας βρίσκεστε σε ιδιαίτερα δύσκολη φάση… ωστόσο Καρκίνος και Αιγόκερως είναι από τα φαβορί! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΣΚΟΡΠΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Θα θελα μια νύχτα
Στου ανέμου το νησί
Να ‘βρισκα της μοίρας το ψεύτικο κρασί
Εκείνο που μας βγάζει απ’ τη λησμονιά
Να το πιω και να φύγω μακριά…
Άκρως ερωτική εποχή και πολύ ιδιαίτερη εβδομάδα… Μια εβδομάδα όπου όλα μπορούν να συμβούν, μια και ο έρωτας σε θέλει για βασικό του πρωταγωνιστή, (ιδιαίτερα εσένα του πρώτου δεκαημέρου) και έχει βάλει σκοπό να ρίξει τα δίχτυα του επάνω σου… Νέες ερωτικές ιστορίες μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και μάλιστα με ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα, εκείνο που τα κάνει να φαίνονται όλα ιδανικά… Αλλά και παλαιότερες αναθερμάνσεις έρχονται, μ’ εκείνα τα πρόσωπα από το παρελθόν, που το μεταξύ σας για κάποιο λόγο δεν έχει κλείσει… Απ’ όλα έχει η εβδομάδα και βεβαίως έχει και δυσκολίες… Στο παιχνίδι του έρωτα όμως είσαι πρωταγωνιστής!
ΥΓ. Η σχέση σου με τον Καρκίνο, είτε ξεκινά τώρα, είτε επιστρέφει από το παρελθόν, είναι πάντα το ίδιο συναρπαστική…… και με τον Παρθένο όμως ανοίγεις έναν νέο κύκλο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΙΧΘΕΙΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Για τις παλιές αγάπες μην μιλάς
Στα πιο μεγάλα θέλω κάνουν πίσω
Δεν άντεξαν μαζί και χάθηκαν μακριά
Κλείστηκαν στις σπηλιές χαμένων παραδείσων…
Θα βρεθείς αντιμέτωπος με προκλήσεις, από εκείνες που θα πρέπει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου για να τις διαχειριστείς… Όμως, οι προκλήσεις είναι μέσα στην φύση σου, είναι αυτό που σε κάνει να νοιώθεις ζωντανός, αυτό που ξυπνά τον… μαχητή μέσα σου! Ναι, το παιχνίδι γίνεται πολύ έντονο και ιδιαίτερα αν έχεις μια μόνιμη σχέση στη ζωή σου, καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, γιατί οι απαιτήσεις που θα σου προβάλει ο σύντροφός σου θα σε κάνουν να μην ξέρεις πώς να τις χειριστείς (ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου)… Αλλά ακόμα και αν απλά έχεις μια σχέση που ακολουθείς, την εβδομάδα αυτή θα έρθεις αντιμέτωπος με αρκετές δυσκολίες, που θα πρέπει να ξεπεράσεις προκειμένου να την κρατήσεις… Δύσκολο το παιχνίδι… Κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου! Γιατί γι’ αυτό είσαι: για τα δύσκολα!
ΥΓ. Πρόσεξε την σχέση σου με τον Λέοντα και τον Σκορπιό… Δεν είναι καθόλου εύκολα τα πράγματα, προμηνύονται… ερωτικές καταιγίδες! Αλλά και με τον Καρκίνο το παιχνίδι δυσκολεύει… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΛΕΩΝ
Δεν θα ψάξω να βρω αφορμές που σκοτώνουν την νύχτα
Δεν θα ψάξω να βρω εραστές
Που δεν θέλουν να χάσουν
Αγκαλιά σου θα με βρει η αυγή…
Μπορεί η διάθεσή σου να είναι για περισσότερη ξενοιασιά και ανεμελιά, και μπορεί το καλοκαίρι να σε τραβά όλο και περισσότερο στην αγκαλιά του, όμως την εβδομάδα αυτή κάνεις μια σοβαρή στάση… Από την μια ενεργοποιείται έντονα ο κύκλος των σχέσεών σου, όμως και τουλάχιστον για την εβδομάδα αυτή, το… ‘‘παιχνίδι’’ δεν θα έχει ούτε τις προϋποθέσεις που θα ήθελες, ούτε και την ανταπόδοση των άλλων προσώπων προς την μεριά σου…Το αντίθετο μάλλον, μια και θα χρειαστεί να έρθεις αντιμέτωπος με κάποιες σκληρές ίσως αποφάσεις και ενδεχομένως με κάποιες ρήξεις, ιδιαίτερα αν έχεις μια μόνιμή σχέση στη ζωή σου… Βεβαίως, από την άλλη μεριά, το τοπίο της ερωτικής σου ζωής βρίσκεται σε μια μορφή… εκκαθάρισης. Αυτό δεν παύει να είναι σημαντικό, γιατί παρακάτω θα ανοίξει ένας καινούργιος κύκλος, πολύ πιο φωτεινός και περισσότερο αισιόδοξος! Απαραίτητες λοιπόν οι εκκαθαρίσεις, για τον ερχομό του νέου! Βεβαίως, παίζει και το δυνατό σενάριο μιας μυστικής, ερωτικής σχέσης… Αυτό δεν το ξεχνάς!
ΥΓ. Μεγάλη προσοχή με τον Σκορπιό… το μεταξύ σας ισορροπεί σε ένα τεντωμένο σκοινί… Με τον Καρκίνο απογειώνεσαι ερωτικά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΛΕΩΝ και στείλε το στο 695 999 55 81).
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ό,τι κι αν γίνει ένα να λες
Πως μ’ αγαπάς χίλιες φορές
Πως μ’ αγαπάς χίλιες φορές
Κι εγώ… εσένα…
Σαφώς η ανάγκη σου για επαφή και επικοινωνία γίνεται περισσότερο έντονη τώρα και είναι αυτή, που θα σε σπρώξει να αναζητήσεις κάτι έντονο, κάτι πραγματικά δυνατό, που θα σε απογειώσει! Και βεβαίως, η ερωτική σου ζωή παίρνει φωτιά, μια και έρχονται στο προσκήνιο κάποιες πολύ έντονες καταστάσεις, από αυτές που έχουν να κάνουν με σφοδρές ερωτικές ενώσεις, όλο πάθος και ένταση, αφού το σμίξιμο των σωμάτων θα είναι το θέλω σου και αυτό που θα οδηγήσει τα βήματά σου σε κάθε κατεύθυνση… Η κατάσταση μπορεί να έχει να κάνει με μια γνωριμία περισσότερο ανανεωτικού χαρακτήρα, όμως είναι αρκετή να σε απογειώσει!
ΥΓ. Να ξέρεις πως ο Καρκίνος μπορεί να σου προσφέρει πολύ σημαντικές συγκινήσεις. Και είναι αυτός που μπορεί να απογειώσει τις αισθήσεις και το κορμί… Πολύ δυνατό το μεταξύ σας, με έντονες στιγμές και συγκινήσεις! Ποτέ δεν βγάζουμε απ’ έξω όμως τον Κριό που το μεταξύ σας λειτουργεί σαν ένας μαγνήτης! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΤΟΞΟΤΗΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Μια φωτοβολίδα μες την νύχτα σκάει
Κι η καρδιά μου σπάει
Μες το φως σε είδα…
Γίναν τα κομμάτια
Μια καινούργια αρχή
Μες την αλλαγή
Βλέπω μ’ άλλα μάτια…
Έντονα χρώματα την εβδομάδα τούτη για την ερωτική σου ζωή, μια και τα πάντα κινούνται, δονούνται, γύρω από την ερωτική σου ζωή, που τώρα μπαίνει σε ένα νέο δρόμο, μια και όλα γύρω φαντάζουν πιο όμορφα, πιο φωτεινά, και έχουν το χρώμα του ιδανικού! Μια νέα γνωριμία με ένα πρόσωπο που έρχεται τώρα κοντά σου, μοιάζει σαν σκηνή από παραμύθι… Το συναίσθημά σου εκτοξεύεται κι εσύ κολυμπάς στην θάλασσα του έρωτα… Και βεβαίως θα το ζήσεις, και βεβαίως θα αφεθείς… Αν έχεις μια μόνιμη σχέση στη ζωή σου, ενδέχεται να παρασυρθείς σε πιο σκοτεινά μονοπάτια… Πάντως, όπως και να έχει, δώσε χρόνο πριν βιαστείς να πεις πως βρήκες το άλλο σου μισό! Καλό θα είναι να προσέχεις πολύ την μόνιμή σχέση σου (ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου) γιατί φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετές εντάσεις στο μεταξύ σας…
ΥΓ. Η σχέση σου με τον Λέοντα περνά από δύσκολες διαδρομές, με τον Παρθένο όμως ανοίγεις μια νέα σελίδα, που όμως θέλει προσοχή και όχι βιασύνη… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΤΑΥΡΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φτιάξε καρδιά μου το δικό σου παραμύθι
Γιατί χανόμαστε…
Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να παρακολουθήσεις τις εξελίξεις της εβδομάδας αυτής, μια και υπάρχουν αρκετές πλανητικές συγκυρίες, που συνηγορούν υπέρ σου! Όχι πως αυτό θα κάνει τα πράγματα εύκολα, μα θα δώσει περισσότερο χρώμα στη ζωή σου. Ο έρωτας σε παρασύρει σε εκείνες τις διαδρομές που μπορεί να σε εξιτάρουν ή να φαίνονται με την πρώτη ματιά πολύ όμορφες, όμως καλό είναι να ρίξεις και μια δεύτερη και μια… τρίτη (ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου), πριν βιαστείς να βγάλεις τα συμπεράσματά σου, είτε αυτό αφορά σε μια νέα γνωριμία, είτε σε ένα πρόσωπο μέσα από τον φιλικό σου κύκλο, που όλα δείχνουν πως παίρνει μια άλλη τροπή…
ΥΓ. Με τον Ιχθύ η μαγεία απλώνεται γύρω σου, αλλά θέλει προσοχή! Με τον Αιγόκερω όμως το πάθος γίνεται ανεξέλεγκτο… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΠΑΡΘΕΝΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μέσα στα μαλλιά σου πετάω
Τις στιγμές μου μεθάω
Σ’ αγαπώ και φεύγω
Πάνω στα δυο χέρια σου λιώνω
Ένα στίχο σκοτώνω
Πάρε με μαζί σου…
Η… άγρια φύση σου ενεργοποιείται και όλα γύρω σου ακολουθούν τις δικές σου επιθυμίες! Υποτάσσονται στη δική σου δύναμη, που τώρα θα πάρει αυτό που θέλει, αυτό που νοιώθει πως της ανήκει! Ναι, θα τα ζητήσεις όλα, θα προβάλεις τον δυναμισμό σου, ωστόσο δεν είναι σίγουρο πως τα αποτελέσματα είναι αυτά που περιμένεις, γιατί οι αντιδράσεις από την άλλη μεριά μπορεί να είναι μη αναμενόμενες. Βεβαίως ο έρωτας, τόσο την εβδομάδα αυτή, αλλά και γενικότερα όλο αυτό το διάστημα, έχει μια πολύ έντονη παρουσία στη ζωή σου, και παίζει πολύ μια νέα γνωριμία, που μπορεί να εξελιχτεί σε κάτι πολύ έντονο και παθιασμένο… Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρξουν και κάποιες πολύ δυνατές συγκρούσεις, που διόλου απίθανο να πάρεις ακραίες θέσεις απέναντί τους… Καλό είναι να φροντίσεις να ρίξεις τους τόνους, γιατί τίποτα δεν είναι σίγουρο για την εβδομάδα αυτήν!
ΥΓ. Προσοχή στην σχέση σου με τον Καρκίνο, μια και το μεταξύ σας βρίσκεται σε πολύ μεγάλη ένταση το διάστημα αυτό… Με τον Παρθένο περνάς σε άλλες διαστάσεις και δοκιμάζεις πρωτόγνωρα συναισθήματα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Στο Myastro, υποδεχόμαστε την Πανσέληνο και τις άλλες σημαντικές όψεις της εβδομάδας, με έρωτα και πάθος! Πάρε τώρα την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Να έχετε όλοι μια όμορφη εβδομάδα!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-07-2013 00:00:00