blank
 
blank

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 23 ως 29 Δεκεμβρίου 2013.

 
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 23 ως 29 Δεκεμβρίου 2013.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, άστρα και έρωτας αυτή την εβδομάδα

Είναι μια εβδομάδα που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη στο κόκκινο και θα μας εισάγει σε μια περίοδο, που οι παλμοί αρχίζουν να χτυπάνε πιο δυνατά… Είναι η ώρα της αλήθειας, η ώρα που θα σταθούμε μπροστά στην ιστορία μας και θα αναγνωρίσουμε κάθε ευθύνη δική μας απέναντί της! Θέλοντας ή μη, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια επιλογών… Είναι μια εβδομάδα αναμετρήσεων, το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από το πόσο ειλικρινείς είμαστε με τον εαυτό μας!
 
Και μπορεί το γιορτινό των ημερών να μας κάνει να είμαστε πιο χαλαροί ή να θέλουμε να αφήσουμε γι’ αργότερα τα σοβαρά, όμως την εβδομάδα αυτή τα ηνία αναλαμβάνει ο Ουρανός και δεν θα αφήσει κανένα περιθώριο για παρακάτω, μια και στη συνέχεια αναλαμβάνουν άλλοι για να ολοκληρώσουν το έργο του! Τώρα είναι η αρχή…
 
Εδώ ο Ουρανός γίνεται… επαναστάτης με αιτία, μια και όλα όσα θα διαδραματιστούν την εβδομάδα αυτή ή όλα όσα ξεκινάνε τώρα, το πιο πιθανό είναι ότι έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν, σε πρόσωπα η γεγονότα και καταστάσεις, που για κάποιο λόγο το προηγούμενο διάστημα έμειναν παγωμένα, κλειδωμένα στο συρτάρι της ψυχής του κόσμου, μέχρι να έρθει η ώρα τους να ξανακάνουν την εμφάνισή τους! Και αυτή η ώρα, είναι τώρα!

Η αντίθεση Ουρανού-Άρη

Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ουρανό την Τετάρτη, δίνει το στίγμα του σε όλη την εβδομάδα, ανοίγοντας θα επικίνδυνα μονοπάτια… για να περπατήσουμε! Μονοπάτια που στο παρελθόν για κάποιο λόγο μπορεί και να τα είχαμε αποφύγει, τώρα όμως θα διαπιστώσουμε πως πρέπει να μείνουμε και να αντιμετωπίσουμε… Συχνά τα γεγονότα θα είναι καταιγιστικά, θα έχουν τη μορφή λάβας ενός ηφαιστείου, που κοιμόταν εδώ και καιρό και τώρα ξυπνά, παρασύροντας στο διάβα του ό,τι υπάρχει…
 
Και βέβαια, είναι οι ερωτικές ιστορίες που πρωταγωνιστούν στα γεγονότα, μια και… αναστατώνουν, μέσα από εκείνα τα συναισθήματα, που όσο κι αν τα καταπιέσεις, το σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να τα κρατήσεις κοιμισμένα!
 
Ο έρωτας γίνεται επαναστάτης, έρχεται να ξεσηκώσει τις καρδιές, να σπείρει αυτά τα δαιμόνια, που είναι ικανά να εγείρουν διεκδίκηση, αψηφώντας κάθε τίμημα και κάθε κόστος… και να δημιουργήσουν… ανατροπές στο ερωτικό σκηνικό!

Η ανάδρομη Αφροδίτη

Σε αυτό συνηγορεί και η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης, δημιουργώντας τα διλήμματα εκείνα, ανάμεσα στη φωνή της καρδιάς και στη φωνή της λογικής, ανάμεσα στο πρέπει και στο θέλω, μόνο που όταν τίθενται τέτοιου είδους διλήμματα, το σίγουρο είναι ότι η καρδιά νικάει… Μπορεί όχι πάντα, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις! Αν μη τι άλλο, μια ταραχή θα αρχίσουμε να τη νοιώθουμε, γιατί παρακάτω θα γραφτεί η συνέχεια. Είπαμε, τώρα είναι η αρχή!

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ήλιο και τετράγωνο με τον Ουρανό

Αλλά οι εξελίξεις της εβδομάδας δε σταματούν εδώ! Την Κυριακή έχουμε τη σύνοδο του Ηλιού με τον Ερμή, αλλά και το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό. Kαι… το έργο συνεχίζεται, μια και το μυαλό θέλει να δραπετεύσει, να ακολουθήσει τις δικές του διαδρομές, αυτές που δεν μπορούν να το περιορίσουν, ούτε να το κρατήσουν εγκλωβισμένο στους τέσσερις τοίχους της μοναξιάς… Θέλει να ζήσει χωρίς όρους, χωρίς όρια, χωρίς νόμους και κανόνες! Έτσι βγαίνει από την πεπατημένη, για να κάνει τη δική του επανάσταση και να πει ένα μεγάλο όχι σε όποιον και ό,τι προσπαθεί να του επιβληθεί! Εγείροντας και εδώ τα δικά του αιτήματα, χωρίς να διαστάσει να αρνηθεί ακόμα και σχέσεις, με τις οποίες συμπορεύεται εδώ και χρόνια…
 
Μπορεί να ακούγεται δύσκολο, μα μόνο έτσι μπορείς να αλλάξεις τα πράγματα! Μόνο αν ακολουθήσεις την επιτακτική φωνή της καρδιάς και βεβαίως, μόνο όταν πάψεις να βολεύεσαι στα ίδια και τα ίδια και αναζητήσεις εκείνο το φως, που θα σε ζεστάνει πραγματικά! Ας μην ξεχνάμε πως… η ευτυχία είναι κατάκτηση, δεν είναι βόλεμα! Τώρα έρχεται η στιγμή να τη διεκδικήσουμε, ο καθένας με το δικό του τρόπο!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Φωτιά κι ανάσταση,
καρδιά πονάς και σπάσ’ τα εσύ…
Είναι οι επιθυμίες σου που κινούνται χωρίς κατεύθυνση, ανεξέλεγκτες, μοναχικές, γεμάτες διλήμματα, αλλά και με τάση να ζήσουν έντονα, να κάψουν και να καούν, στο βωμό της δικής σου αλήθειας! Να είσαι έτοιμος για όλα την εβδομάδα αυτή… για τα γνωστά και άγνωστα… Έτοιμος να αντιμετωπίσεις αυτά που ξέρεις, αλλά και αυτά που δεν έχεις γνωρίσει ακόμα. Είναι κι εκείνο το πρόσωπο από το παρελθόν, που μπλοκάρει τελείως τη σκέψη σου, τις κινήσεις σου, και σε κάνει να μην ξέρεις σε ποια κατεύθυνση να κινηθείς… Όλα φαίνονται πιο δύσκολα, σε σχέση με το τι θέλεις εσύ ο ίδιος. Η εβδομάδα αυτή έχει γεγονότα (περισσότερο για τους Δίδυμους του πρώτου δεκαημέρου) από αυτά που θα αλλάξουν κατά πολύ τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζες μέχρι σήμερα τα πράγματα, και μπορεί να φαίνεται δύσκολο… όμως είναι και αυτά που θα σε κάνουν να δεις με ένα πιο ξεκάθαρο βλέμμα το προς τα πού και με ποιο πρόσωπο θα αποφασίσεις να συνεχίσεις, ιδιαίτερα αν ήδη στη ζωή σου, υπάρχουν δύο αγάπες, μια παλιά και μια νεότερη… Για σένα που ανήκεις στους αδέσμευτους Διδύμους, το σκηνικό έχει πολύ ξαφνικές και επεισοδιακές εισβολές ενός προσώπου, που σκοπό έχει να δημιουργήσει μια πλήρη ανισορροπία στη ζωή σου, μια και ό,τι έρχεται τώρα, έχει έντονη συναισθηματική φόρτιση! Και όχι… δεν θα είναι εύκολο, θα είναι όμως θυελλώδες και άκρως ερωτικό
 
 
ΖΥΓΟΣ
Κι αν αγαπώ, θέλω ν' ακούω πως μ' αγαπάνε
κι αν αφεθώ, να 'χουνε κάπου να με πάνε
Και θ' αφεθώ, αρκεί να δω πως κάπου πάω
αρκεί αυτό, αυτό σημαίνει αγαπάω 
Ήρθε η ώρα να αποτινάξεις από πάνω σου ό,τι μπορεί να σε καταπιέζει, να σε κάνει να ασφυκτιείς, να σε προβληματίζει… Όχι, δεν ταιριάζει σε σένα αυτή κατηγορία σχέσης και αν τώρα είσαι από τους Ζυγούς (ιδιαίτερα του πρώτου δεκαημέρου) που έχουν τέτοιου είδους ερωτήματα, είναι και η στιγμή που θα κληθείς να δώσεις απαντήσεις… Να ξέρεις, δεν είναι μια εύκολη εβδομάδα, είναι μια εβδομάδα κατά την οποία τα εσωτερικά σου ερωτήματα θα βγουν προς τα έξω, δημιουργώντας θύελλες στο τοπίο της ερωτικής σου ζωής… Μα ό,τι και να γίνει, καλό είναι να θυμάσαι, πως πρέπει να μείνεις πιστός στην αλήθεια σου… Μόνο αυτή μπορεί να σε βοηθήσει πραγματικά και να σου προσφέρει λύσεις και διεξόδους. Άλλωστε, ό,τι γίνεται τώρα, πολύ πιθανόν να έχει τις ρίζες του ακόμα και σε καταστάσεις παρελθοντικές, που τώρα έχει έρθει η ώρα τους να εκτονωθούν, τόσο από εσένα όσο και από τον σύντροφό σου. Το αποτέλεσμα είναι κι αυτό που θα κρίνει το μεταξύ σας. Πόσο τελικά οι βάσεις που έχετε στη σχέση σας είναι υγιείς και ικανές να στηρίξουν την όποια δυσκολία; Μήν σε φοβίζουν τα δύσκολα, να σε φοβίσουν περισσότερο τα ψεύτικα… Αυτά είναι που θα αλλάξεις τώρα!
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν μια στιγμή μπορεί
να τ’ αλλάξει όλα,
μ’ ένα βλέμμα
μ’ ένα φιλί…
Και είσαι εσύ που αλλάζεις την εβδομάδα αυτή! Στις σχέσεις σου γίνεσαι περισσότερο διεκδικητικός, ξαφνικός, απρόβλεπτος, μπαίνεις στο παιχνίδι, με διάθεση να κατακτήσεις και να κατακτηθείς, μια και το μέσα σου βρίσκεται σε πλήρη αναστάτωση και συχνά δε θα μπορείς να έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι ακριβώς θέλεις να κάνεις ή πώς θέλεις να κινηθείς! Το τοπίο είναι θολό, κινείσαι με βάση το ένστικτο και τις παρορμήσεις σου, όμως το σενάριο δεν θα λέγαμε πως είναι άσχημο… Το αντίθετο, μάλλον έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον… Αν ήδη έχεις μια μόνιμη σχέση στη ζωή σου, το σίγουρο είναι πως θα περάσει από αρκετές αναταράξεις, δεδομένου ότι η συμπεριφορά σου δεν θα είναι και η καλύτερη, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Υδροχόου του πρώτου δεκαημέρου. Ενδεχομένως και κάτι άλλο να τριγυρνάει στο μυαλό σου, ένα άλλο πρόσωπο, που σε αναστατώνει! Και είναι τα διλήμματα, που σε κάνουν να μην ξέρεις σε ποια κατεύθυνση να κινηθείς! Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Υδροχόους, κάτι νέο φαίνεται να τριγυρνάει στο σκηνικό, κάτι που έρχεται ανέλπιστα ξαφνικά, απρόοπτα και ανεβάζει κατακόρυφα την αδρεναλίνη σου!
 

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Μου λείπεις γιατί
Σε θέλω γιατί
Με κάνεις να τρέμω από φόβο μη σε χάσω πριν σε ξεπεράσω
Αρχικά είναι οι σκέψεις σου, που τριγυρνάνε σε περίεργες διαδρομές του παρελθόντος… Κάτι νιώθεις να σου λείπει, κάτι που δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τον κύκλο του και μέσα σου, η καρδιά έχει ένα μεγάλο "θέλω" και ένα μεγάλο ερωτηματικό… Τι θα γίνει άραγε; Αναρωτιέσαι! Είναι στο χέρι σου να κάνεις ένα βήμα πίσω και να ρίξεις μια δεύτερη ματιά στο πρόσωπο, για το οποίο ο έρωτάς σου δεν έχει ακόμα τελειώσει… Έλα, μην ντρέπεσαι να το πεις, παραδέξου το! Είναι και ο μόνος λόγος, ο οποίος θα σε κινητοποιήσει πραγματικά, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Ταύρους του τρίτου δεκαημέρου. Και ξέρεις, αυτή θα είναι και η αισιόδοξη νότα στην καθημερινότητά σου, μια και η ένταση δεν θα σου λείψει όλο αυτό το διάστημα, περισσότερο όσον αφορά στα εργασιακά σου ζητήματα… Ο έρωτας έρχεται να απαλύνει, αλλά και να ομορφύνει με τις δικές του, μαγικές πινελιές, τη ζωή σου… φτάνει να τολμήσεις! Πάντως (και περισσότερο για τους Ταύρους του πρώτου δεκαημέρου), μια είδηση ή μια συνάντηση την εβδομάδα αυτή, μπορεί να μη σας βγει έτσι όπως την περιμένετε… Όμως εξάπτει το ενδιαφέρον σας και σας δημιουργήσει επιπρόσθετους λόγους να αναζητήσετε ένα πρόσωπο, που νιώθετε ότι κάτι έχετε να ανταλλάξετε μαζί του!
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θέλω ακόμα μια βόλτα, έχουμε ζήσει τόσα μαζί.
Θέλω ακόμα μια βόλτα στου Αιγαίου το γλυκό θαλασσί.
Θέλω ακόμα μια βόλτα στης ζωής μας τα μεγάλα γιατί.
Θέλω ακόμα μια βόλτα να κάνουμε μαζί.
Μήπως την νοιώθεις μπλοκαρισμένος; Μήπως οι προτεραιότητές σου μπερδεύονται με τα θέλω σου και όλο αυτό μαζί σε κάνει να χάνεις λίγο το παιχνίδι; Δεν είναι εύκολο, μια και υπάρχουν έντονες επιθυμίες, έντονες διαθέσεις, που σε κυριεύουν όλο αυτό το διάστημα και που σε οδηγούν στην αναζήτηση, σε εκείνες τις αγκαλιές μέσα στις οποίες θα χαθείς, στη δική σου πραγματικότητα, σ’ ένα βλέμμα που σε κάνει να ταξιδεύεις… Είναι μια τέτοια εβδομάδα, που μπορεί να χάνεις τα βήματά σου, γιατί για αλλού ξεκινάς και αλλού καταλήγεις, αφού ο προορισμός σου είναι μόνο ο έρωτας! Αν έχεις μια μόνιμη σχέση στη ζωή σου, τα πράγματα δεν είναι εύκολα, μια και υπάρχει το ενδεχόμενο του μπλεξίματος… μεταξύ του παλιού και του νεότερου, και το δίλημμα καθημερινά θα νιώθεις ότι γίνεται όλο και πιο μεγάλο! Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους Παρθένους, το πεδίο είναι ελεύθερο να αναζητήσεις ό,τι ακριβώς νιώθεις ότι μπορεί να σου λείπει, είτε είναι μια αγκαλιά από το παρελθόν είτε μια νέα εμπειρία, άκρως ερωτική… Η εβδομάδα ευνοεί τις εμπειρίες εκείνες, που μπορεί να μην υπόσχονται διάρκεια, υπόσχονται όμως ένταση!
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αλλάζουνε εντός μου
τα σύνορα του κόσμου…
Άνοιξε το κουτί με τις πολύ βαθιές σου επιθυμίες… Τι είναι εκείνο που επιθυμείς περισσότερο την ώρα αυτή; Τι είναι αυτό που θα ήθελες να έχεις και όμως δεν έχει έρθει… ακόμα τουλάχιστον; Η εβδομάδα αυτή σου ανοίγει τον κόσμο των προκλήσεων και σε ρίχνει στα δύσκολα, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Αιγόκερους που έχουν μια μόνιμη σχέση ή γάμο στη ζωή τους! Τώρα αρχίζουν τα τεστ… Ό,τι μπορεί να κράτησες μέσα σου το προηγούμενο διάστημα, έρχεται με τη μορφή χιονοστιβάδας, καταλύοντας τους όρους, τα όρια, την υπομονή σου, τα πάντα, ιδιαίτερα για τους Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου, που δοκιμάζετε τις αντοχές σας, αλλά και το κατά πόσο μπορείτε και αξίζει να είσαστε μαζί με τον άνθρωπο αυτό… Και να ξέρετε πως τώρα είναι μόνο η αρχή, γι’ αυτό οπλιστείτε με δύναμη, κουράγιο και υπομονή, αφού η ιστορία θα έχει συνέχεια! Όμως από την άλλη μεριά (γιατί πάντα υπάρχει κι άλλη οπτική), είναι η ευκαιρία σας να ζήσετε σύμφωνα με τα δικά σας μέτρα και σταθμά, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να είστε απόλυτα εστιασμένοι στις πραγματικές σας ανάγκες και στις πραγματικές επιθυμίες… Αυτές ακολουθείτε τώρα, οτιδήποτε άλλο λειτουργεί παραπλανητικά… Ναι, θα μπείτε στο παιχνίδι και να ξέρετε πως ό,τι και να γίνει, μπορείτε να βγείτε νικητές… Αρκεί αυτό που θα επιλέξετε να είναι και αυτό που εσείς θέλετε και θα υποστηρίξετε!
 

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μα η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει
να το θυμάσαι μικρή μου καρδιά…
Η καρδιά πονάει πάντα όταν ψηλώνει…
Πάντα…
Ήδη νιώθεις μέσα σου μια αναστάτωση… Ακόμα και αν τα εξωτερικά γεγονότα δείχνουν φαινομενικά ήρεμα, δεν παύει το κλίμα γύρω σου να έχει μια φόρτιση, ακόμα και αν δεν μπορείς να καταλάβεις από που προέρχεται… Σαν να φυσάει γύρω σου ένα απαλό αεράκι, που όσο περνάει ο καιρός, αυτό το αεράκι δυναμώνει όλο και περισσότερο και η αλήθεια είναι πως κανείς δεν μπορεί να σου πει αν θα παραμείνει αεράκι ή… αν θα γίνει θύελλα την εβδομάδα αυτή! Γεγονός είναι πως τα πράγματα έχουν έντονο βαθμό δυσκολίας και σε φέρνουν αντιμέτωπο με τις επιλογές σου! Ιδιαίτερα αν έχεις μία μόνιμη σχέση στη ζωή σου, την εβδομάδα αυτή αλλά και όλο το επόμενο διάστημα, βγαίνουν στην επιφάνεια τα όποια θέματα μπορεί να κουβαλάς με το άλλο πρόσωπο εδώ και καιρό… Έχει έρθει η στιγμή για ένα καλό ξεκαθάρισμα στο μεταξύ σας… Και είναι επίσης πολύ πιθανό να βρεθείς μπροστά και σε κάποιες ξαφνικές αποκαλύψεις, που θα σε κάνουν να δεις και να καταλάβεις πολλά για το πρόσωπο, με το οποίο συμβιώνεις ή συνυπάρχεις… Πράγματα τα οποία θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις τη μέχρι τώρα στάση σου, αλλά ενδεχομένως και ο σύντροφός σου να εγείρει έντονες απαιτήσεις, τις οποίες δεν θα σου είναι εύκολο να τις διαχειριστείς… (Ιδιαίτερα για τους καρκίνους του πρώτου δεκαημέρου.) Σε ό,τι αφορά στους αδέσμευτους Καρκίνους, η ένταση των ημερών σχετίζεται περισσότερο με το οικογενειακό σας περιβάλλον και είναι πιθανό να υπάρξουν λόγοι για έντονες αντιπαραθέσεις και πιθανές ρήξεις στο μεταξύ σας… Όπως και να έχει, μην αφήσετε τον παρορμητισμό σας να μιλήσεις, γιατί μην ξεχνάτε πως είναι οι σχέσεις αυτές σας έχουν συντρόφεψαν μπορεί και χρόνια…
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ποιος έχει λόγο στην αγάπη
ποιος να έχει την ευθύνη…
Ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω… Κάπως έτσι είναι οι ρυθμοί για την εβδομάδα αυτή, μια και όλο το πλανητικό σκηνικό συνηγορεί στη δημιουργία πολλών διλημματικών καταστάσεων, που θα σε κάνουν να μην ξέρεις ποια κατεύθυνση να ακολουθήσεις! Και είναι ο έρωτας που θα μπερδέψει τη σκέψη σου, τα βήματά σου, το μυαλό σου… ανοίγοντας έναν νέο κύκλο, μέσα από άκρως ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις, που έρχονται τώρα στ’ αυτιά σου. Μπορεί να βρεθείς και μπροστά σε… εξομολογήσεις που θα σε ξαφνιάσουν και θα σε κάνουν να δεις με άλλο βλέμμα το πρόσωπο, που έχεις κοντά σου… Γεγονός είναι πως το παρασκήνιο αποκαλύπτει τα μυστικά του και φέρνει… τα πάνω κάτω! Πολύ πιθανόν ένα πρόσωπο να σου εξομολογηθεί τον έρωτά του, αλλά και εσύ να θελήσεις να γίνεις περισσότερο αποκαλυπτικός, ως προς τις προθέσεις σου απέναντί του! Βεβαίως, ποτέ δεν ξέρεις όταν κάτι σου αποκαλύπτεται… τι μπορεί να φέρει… Έχει εκπλήξεις η εβδομάδα, όπως και πρόσωπα από το παρελθόν, που κάνουν την επανεμφάνισή τους στη ζωή σου… Και το παιχνίδι αρχίζει! Να ξέρεις πως ακόμα και αν έχει δυσκολίες, το σίγουρο είναι πως θα το ευχαριστηθείς! Και μην νομίζεις πως μπορείς να ελέγξεις τις εξελίξεις, έχουν δρομολογηθεί… Μπορείς μόνο να τις ζήσεις!
 
ΙΧΘΕΙΣ
Αφού μπερδεύτηκα…
και σ’ ερωτεύτηκα
στην κατηφόρα ασ’ το βράχο να κυλήσει…
Έντονα συναισθήματα σε κατακλύζουν και είναι αυτά που θα σε οδηγήσουν, όχι μόνο αυτήν την εβδομάδα, αλλά και ολόκληρη την επόμενη περίοδο, μια και θα ζητούν εκτόνωση! Η διάθεσή σου άκρως ερωτική, θέλει να ζήσει έντονα, διαφορετικά, με πάθος! Δεν είναι καθόλου απίθανο να σε οδηγήσει σε μια αγκαλιά, ίσως και ενός προσώπου από το παρελθόν σου ή ακόμα και ενός φιλικού σου προσώπου, που το μεταξύ σας έχει έντονα ερωτικό χρώμα, και θα σου χαρίσει… ό,τι ακριβώς ζητάς! Ίσως μια ξαφνική συνάντηση να αναζωπυρώσει το μεταξύ σας και να σας φέρει και πάλι κοντά. Το σίγουρο είναι πως η ερωτική ένταση κυριαρχεί για την εβδομάδα αυτή στο σκηνικό και είσαι εσύ που θα καθοδηγήσεις τις εξελίξεις… Ίσως τίποτα να μην μπορεί να σου υποσχεθεί διάρκεια, μπορεί όμως να σου υποσχεθεί ένταση! Άλλωστε, για τώρα αυτό είναι που ζητάς! Άρχισε με αυτό που σου δίνεται… και βλέπεις για παρακάτω… Πρόσεξε όμως, γιατί οι εκπλήξεις της εβδομάδας δεν είναι και απαραίτητα ευχάριστες… Μπορεί να κρύβουν και ανατροπές, ιδιαίτερα αν έχεις μια μόνιμη σχέση η γάμο. Μπορεί να βρεθείς μπροστά σε αποκαλύψεις, που δεν είναι σίγουρο ότι θα σου αρέσουν, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου, και για αλλού να ξεκινάς και αλλού να καταλήγεις… Βεβαίως, πάντα “παίζει” να βρεθείς και κάπου καλύτερα!
 

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Αχ θάλασσά μου σκοτεινή
θάλασσα αγριεμένη…
πού θα με βγάλεις το πρωί,
σε ποια στεριά μου ξένη…
Ζορίζουν τα πράγματα… Και είναι η ώρα που θα βρεθείς μπροστά στις μέχρι τώρα επιλογές σου και θα κάνεις τον απολογισμό σου… Τι έχεις καταφέρει τελικά; Πόσο οι επιλογές αυτές σε εκφράζουν και κατά πόσο είναι αυτό που τελικά χρειάζεσαι; Έχει πίεση, όχι μόνο η εβδομάδα, αλλά και ολόκληρη η περίοδος αυτή. Ιδιαίτερα αν έχεις μια μόνιμη σχέση η γάμο, είναι η εποχή που θα περάσει από το τεστ του χρόνου, για να ξεκαθαρίσει… Και γεγονός είναι πως κι εσύ λειτουργείς με μια διάθεση αρκετά επαναστατική (ιδιαίτερα οι Κριοί του πρώτου δεκαημέρου) και δεν ανέχεσαι καμία μορφή πίεσης ή συμβιβασμού. Αλλά και ο σύντροφός σου δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω και… το παιχνίδι αρχίζει! Πάντως είσαι εσύ που ορίζεις τις εξελίξεις, μια και σε ό,τι δεν σε εκφράζει, δεν προτίθεσαι να δώσεις άλλο χώρο ή χρόνο στη ζωή σου… Από την άλλη μεριά, δεν αποκλείεται και μια νέα ερωτική γνωριμία να ανεβάσει την αδρεναλίνη σου στα ύψη, καθώς δεν θα είναι κάτι συνηθισμένο, αλλά κάτι… άκρως διεγερτικό! Αν ανήκεις στους Κριούς του τρίτου δεκαημέρου, η επιστροφή σου σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν είναι αυτό που τυραννά το μυαλό σου. Βλέπεις, ο έρωτας, όσο και να θέλεις να τον κάνεις να σιωπήσει, έχει την δική του φωνή και τον δικό του λόγο! Και πάντα έχει τον τρόπο να σε κάνει να τον ακούσεις!
 
 
ΛΕΩΝ
Κάνε τον χειμώνα καλοκαίρι
κάνε το μπαλκόνι σου νησί
ό,τι θέλει ο άνθρωπος, καρδιά μου, το μπορεί…
Μάλλον είσαι από αυτούς που παίρνουν το χρυσό κλειδί της εβδομάδας… Μια και παρόλο που υπάρχει ένταση και πίεση στο πλανητικό σκηνικό, εσένα δεν φαίνεται να σε ακουμπά! Το αντίθετο, μάλλον βγαίνεις ευνοημένος από τις εξελίξεις… Ο έρωτας κυρίαρχος, έρχεται να σε ανανεώσει μέσα από τα γεγονότα εκείνα, που μπορεί να δείχνουν δύσκολα ή ανατρεπτικά, αλλά κινούνται προς όφελός σου… Ξαφνικές ειδήσεις, ανέλπιστα μηνύματα, ξαφνικές συναντήσεις, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά της εβδομάδας, που θα σε φέρουν πιο κοντά σε ένα πρόσωπο, με το οποίο, είτε κάτι έχετε να μοιραστείτε, είτε κάτι έχετε αφήσει στη μέση… Ναι, μπορεί να είναι και ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου… Όλα ''παίζουν'' την εβδομάδα αυτή και όλα έχουν εκείνο τον απρόσμενο και ανατρεπτικό χαρακτήρα, που το σίγουρο είναι πως θα σε ξεσηκώσει!
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτι σου
στα μεγάλα νησιά του μυαλού και του χάρτη σου!
Η… ερωτική σου ζωή σε πλήρη δράση και αναδιοργάνωση… Όχι, δεν είναι μια ήσυχη εβδομάδα, αλλά μια εβδομάδα γεμάτη γεγονότα, που θα πολύ πιθανόν να σου αλλάξουν και ολόκληρη την μέχρι τώρα διαδρομή σου! Και όπως όλα δείχνουν, μια νέα ερωτική ιστορία κάνει την εμφάνισή της, με σκοπό να σε ξεσηκώσει και να βάλει σε ένα ερωτικό παιχνίδι, που θα σε ταρακουνήσει για τα καλά… Μια και έχει πολύ μεγάλη ένταση και δυναμική, ιδιαίτερα για τους Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου! Αν έχεις μια μόνιμη σχέση στη ζωή σου, τα πράγματα… μάλλον είναι δύσκολα, μια και δημιουργούνται πολλά διλλήματα… Ενδεχομένως πάντως, να βρεθείς και μπροστά σε αποκαλύψεις, γι’ αυτό, το νου σου! Ωστόσο, μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, και άφησε τον χρόνο να σου δείξει τι πρέπει να κάνεις! Αν βέβαια ανήκεις στους αδέσμευτους Τοξότες, τα πράγματα γίνονται πολύ πιο εύκολα… Θα το ζήσεις με όλη του την ένταση… Μην ζητάς διάρκεια, ζήσε τις στιγμές… Για τώρα, αυτό σου δίνεται!
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-12-2013 00:00:00