blank
 
blank

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 26 Αυγούστου ως 1 Σεπτεμβρίου 2013.

 
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 26 Αυγούστου ως 1 Σεπτεμβρίου 2013.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, άστρα και έρωτας αυτή την εβδομάδα

Είναι η καρδιά που οδηγεί τα βήματά μας, την εβδομάδα αυτή. Η καρδιά που δεν κάνει… εκπτώσεις σε ό,τι νοιώθει, που λαχταρά να ζήσει το όνειρό της, να αγαπήσει, να αγαπηθεί, να παραδοθεί στον αέναο κύκλο του Έρωτα! Εκεί που θα νιώσει ζωντανή, ακόμα κι αν πονέσει… Είναι κι αυτό μέσα στους κανόνες του παιχνιδιού!

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό

Η Αφροδίτη έρχεται σε αντίθεση με τον Ουρανό και… θέλω να πετάξω, ν’ απελευθερωθώ, να ζήσω! Να αφεθώ στο διαφορετικό, στο αλλιώτικο, αυτό που θα μου ανοίξει νέους δρόμους, νέους ορίζοντες… Κι ας το πληρώσω το τίμημα! Έχω μάθει να το πληρώνω! Αυτό που αφήνω πίσω μου είναι ό,τι δεν αντέχω, ό,τι δεν με εκφράζει πια… Και θα φύγω μακριά από ό,τι μου προκαλεί θλίψη, μιζέρια, ρουτίνα! Αυτά πια δεν με εκφράζουν… Θέλω την ελευθερία της επιλογής! Και δεν ξέρω αν εκεί που θα πάω θα είναι καλύτερα η χειρότερα, ξέρω πως εκεί η καρδιά μου θα χτυπήσει πάλι… δυνατά!

Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα και το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία

Την Τρίτη, ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία! Ναι, έχω υπερβολή και το ξέρω! Ναι, ό,τι ζω, το έχω ζήσει πρώτα με τα μάτια της φαντασίας μου… Και τώρα θέλω να αφεθώ, να το ζήσω και στην πραγματικότητα! Δεν με νοιάζει αν είναι αληθινό ή αν είναι η στιγμή, που με κάνει να νοιώθω έτσι… Άλλωστε, μόνο το “τώρα” είναι αληθινό, μόνο αυτό υπάρχει… Αφήστε με να στροβιλιστώ στη φαντασία μου… Ποιος σας είπε πως είναι λιγότερο αληθινή απ’ την πραγματικότητα;;;

Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και ο Άρης στον Λέοντα

Την Τετάρτη, ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, κι εγώ εξυψώνομαι πάνω από αυτό που ‘‘φαίνεται’’! Τώρα μπορώ να μπω στην ουσία των πραγμάτων, στην ουσία του μυαλού και της σκέψης μου, και να κατανοήσω τις βαθιές μου αλήθειες, αυτές που με οδήγησαν μέχρι εδώ, αυτές που μ’ έκαναν να νοιώσω έντονα, εσωτερικά, απόλυτα!

 

Την ίδια μέρα ο Άρης περνά στο ζώδιο του Λέοντα, χρωματίζοντας την ερωτική ζωή με εκείνο το κατακόκκινο χρώμα που της ταιριάζει… Νέος δρόμος, νέα πρόσωπα, νέες επιθυμίες και… πάθος! Ατελείωτο πάθος, για ένωση των κορμιών, των ψύχων, που στροβιλίζονται στον ατελείωτο κόσμο των επιθυμιών, που θέλουν ένα μόνο βήμα, για να γίνουν πραγματικότητα... Θα το τολμήσω άραγε;

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα

Την Κυριακή ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα… και θέλω ν’ αλλάξω βαθιά! Να μεταμορφωθώ, σαν την πεταλούδα που πετά το κουκούλι της και ανοίγει τα υπέροχα φτερά της… Και να πετάξω ψηλά, μακριά! Στην κατεύθυνση των ονείρων μου!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ

Dance me to the end of love…

Πόσο σε έχει κουράσει η πραγματικότητα σου; Πόσο μακριά είσαι διατεθειμένος να πας; Τι είσαι πρόθυμος να θυσιάσεις; Πόσο αποφασισμένος είσαι να ταξιδέψεις στην κατεύθυνση των ονείρων σου; Όλα εξαρτώνται από σένα! Η αλλαγή είναι εδώ, η ευκαιρία σου απλώνει το χέρι και σε προσκαλεί… Σ’ ένα δρόμο άγνωστο μέχρι στιγμής για εσένα! Θ’ αφεθείς στο άγνωστο ή θα μείνεις προσκολλημένος στις γνωστές σου, “ασφαλείς” συνήθειες; Το ένα το ξέρεις πολύ καλά. Το άλλο άγνωστο, μυστηριώδες, ανεξερεύνητο… με την δική του, αμέτρητη γοητεία, αλλά και το δικό του τίμημα! Η επιλογή δική σου…

ΥΓ. Με τον Ζυγό αφήνεσαι στον μαγικό χορό, που σε παρασύρει η διαφορετικότητά σας! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

 

ΛΕΩΝ

Κόκκινο σαν το δειλινό

Σαν το φιλί πάνω απ’ τα χείλη τα μισάνοιχτα…

Είναι η καρδιά σου, που δεν μπορεί να ζήσει το λίγο, το μίζερο, το καθημερινό! Αυτή, που διψά για το μεγαλείο του Έρωτα, να το δώσει, να το μοιραστεί, μοναδικά και μεγαλόπρεπα! Βασιλικά, έτσι όπως ταιριάζει και στις δύο φύσεις, και στην δική σου και στου έρωτα… Μυστικός ο κώδικας του μεταξύ σας… Και τώρα για μια ακόμα φορά έχεις τον κωδικό του, που θα σου επιτρέψει να ξεκλειδώσεις τις καρδιές, τα βλέμματα και θα σε οδηγήσει σ’ εκείνους τους δρόμους, όπου το μόνο που υπάρχει είναι το σμίξιμο, εκείνο που θα σε μυήσει στον κόσμο της ηδονής και των αισθήσεων, πάνω στα κατακόκκινα σεντόνια της καρδιάς σου!

ΥΓ. Με τον Κριό ταξιδεύεις στους πύρινους κόσμους του πάθους! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξαφνικά… στο κορμί σου οδηγούν όλοι οι δρόμοι

Δεν υπάρχουν πρέπει και νόμοι

Ξαφνικά

Δυο αστέρια μιλάνε για σένα

Σε παράλληλους δρόμους κλεισμένα

Ξαφνικά!

Είναι τα συναισθήματα που ανακατεύονται σαν την θάλασσα, πότε γίνονται μικρά κυματάκια που σε δροσίζουν, και πότε τεράστια κύματα, που σε παίρνουν, σε σηκώνουν και σε πετούν στην άλλη άκρη της ζωής σου… Μια και συχνά θα νοιώσεις πως κινείσαι στα άκρα και θα πρέπει να επιλέξεις ποια κατεύθυνση θέλεις να πάρεις… Αυτή που πρέπει ή αυτή που θέλεις; Η απάντηση θα σου δοθεί από μόνη της, μέσα από τα δύο μάτια που σε κοιτούν, γεμάτα επιθυμία στο απέναντι τραπέζι από το δικό σου… Δεν θα το σκεφτείς πολύ, είναι σίγουρο!

ΥΓ. Είναι ο Δίδυμος που… βάζει φωτιές και πυροδοτεί τα βλέμματα και τα σώματα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ

Βρήκα σ’ ευκαιρία το αύριο

Δίπλα στον δικό σου παράδεισο

Στο ωραιότερο σημείο

Μένουμε εμείς οι δύο…

Έχεις δει το δρόμο που σχηματίζει το φεγγάρι πάνω στην θάλασσα, όταν λάμπει ολόγιομο τις νύχτες; Πόσες φορές δεν έχεις περπατήσει τα όνειρά σου πάνω σ’ αυτή τη χρυσή διαδρομή; Πόσες φορές δεν έχεις ταξιδέψει τα όνειρα και τις επιθυμίες σου σ’ αυτήν, τις νύχτες του καλοκαιριού… Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ και οι επιθυμίες σου επίσης! Μόνο που τώρα δεν είσαι μόνος… Και ναι, μπορείς να περπατήσεις ξανά στην χρυσή διαδρομή, με την αγκαλιά σου γεμάτη απ’ το φως της… Γεμάτη από τα όνειρά σου… Κι από το βλέμμα, που σε κοιτάζει όλο προσμονή και πόθο… Είναι η κάθε στιγμή διαφορετική… και τώρα είναι η δική σου!

ΥΓ. Μαζί σου σ αυτή την μαγική στιγμή ο Παρθένος και ο Αιγόκερως! Μ’ αυτούς μπορείς να περάσεις απέναντι, στην άλλη όχθη! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ταξίδεψέ με… σ’ ένα ταξίδι χωρίς πυξίδα για οπουδήποτε

Μαζί σου να ‘μαι και δεν φοβάμαι

Σου λέω τίποτα

…Άλλοι κοιτούν τον ουρανό και χάνονται

Εγώ δεν έμαθα ποτέ να δραπετεύω

Άλλοι κοιτούν τον ουρανό και χάνονται

Εγώ κοιτώ τα μάτια σου και ταξιδεύω…

“Μήπως ζω σε παραμύθι;” θ’ αναρωτηθείς! Είναι που είσαι κι εσύ διαφορετικός και είναι και η διάθεσή σου, που ντύνει τα πάντα με αυτά που νοιώθει… το συναίσθημά σου κινείται σε δυσθεώρητα ύψη, που το μυαλό σου δεν μπορεί να καταλάβει… Κι όλα γύρω σου καλύπτονται από το ρήμα ‘‘Νοιώθω’’! Μια και τίποτα γύρω σου δεν μπορεί να ερμηνευτεί με λόγια, μόνο μέσα από τις αισθήσεις… Αυτές που θα μεταμορφώσουν τα πάντα γύρω σου και πολύ περισσότερο τις νύχτες σου… Αυτές που θα ‘‘καούν’’ μοναδικά, μέσα από την ένωση των σωμάτων, μα πάνω από όλα των ψυχών! Μια βαθιά, μεταμορφωτική εμπειρία για λίγους… Θ’ αφεθείς;

ΥΓ. Με τον Αιγόκερω θα μοιραστείς πολύ δυνατές στιγμές αισθησιασμού και ηδονής! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Λιγότερο από μια στιγμή

Μάτια να κοιταχτούνε

Μπορεί να φύγει μια ζωή

Να μην λησμονηθούνε…

Και μπορεί να ξαναγύρισες στις καθημερινές σου υποχρεώσεις, μα η καρδιά σου και το μυαλό σου λαχταρούν την ξενοιασιά, την ανεμελιά, αυτήν την πινελιά που κάνει την ζωή διαφορετική… Μην διστάζεις ούτε λεπτό, διάλεξε χρώματα και… άρχισε να ζωγραφίζεις! Ποιο είναι το πιο αγαπημένο σου χρώμα; Όλες εκείνες οι σκοτεινές αποχρώσεις, αυτές που μεγαλώνουν το μυστήριο και διεγείρουν όλες σου τις αισθήσεις… Απαραίτητο σκηνικό: Νύχτα… που δυναμώνει το πάθος και επιτρέπει στην φαντασία να δραπετεύει σε όλα εκείνα τα απαγορευμένα σοκάκια του μυαλού… Εκεί που όλα μπορούν να συμβούν!

ΥΓ. Ταύρος και Παρθένος… συνοδοιπόροι σου, σ’ αυτήν την… ελεύθερη πτώση των αισθήσεων και του μοιράσματος εμπειριών! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πες μου ένα ψέμα

Ν’ αποκοιμηθώ…

Είναι σαν ένας τεράστιος προβολέας να ρίχνει το φως του πάνω στην ψυχή σου, στην καρδιά σου, και εσύ να μην μπορείς να κρυφτείς πουθενά! Παρά μόνο να δεις κατά πρόσωπο… Τι είναι αυτό που τελικά θέλεις; Τι επιθυμείς έντονα, δυνατά, ως τα μύχια της ψυχής σου; Μόλις το δεις κατάματα, αυτόματα θα ξέρεις και ποιόν δρόμο θ΄ ακολουθήσεις! Κι εδώ συμβαίνει κάτι μαγικό: Όλοι οι δρόμοι θα είναι ανοιχτοί, αυτοί που οδηγούν κατευθείαν στην καρδιά σου… Φτάνει εσύ να το δεις… Φτάνει εσύ να αποφασίσεις να τους ανοίξεις…

ΥΓ. Ο Ιχθύς έχει το μαγικό κλειδί, που ξεκλειδώνει τα πιο βαθιά σου μυστικά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να κοιμηθούμε αγκαλιά

Να μπερδευτούν τα όνειρά μας

Και στων φιλιών την μουσική

Ρυθμό να δίνει η καρδιά μας…

Αλλιώτικη εβδομάδα, εμποτισμένη με γενναίες δόσεις από βαθύ, έντονο και δυνατό συναίσθημα… Μια και όλα γύρω σου ξεσηκώνονται, για να υποδεχτούν τον έρωτα… Τον έρωτα σου, αυτόν που περίμενες, αυτόν για τον οποίο ετοιμαζόσουν ολόκληρο τον χειμώνα… Τα δώρα που σου φέρνει, ανεκτίμητα! Μια και το πρόσωπο με το οποίο θα βρεθείς, είναι βγαλμένο κατευθείαν από την φωτογραφία της καρδιάς σου… Ζήσε με όλη την δύναμη της ψυχής σου, ερωτεύσου… Χόρεψε μαζί του στο ηλιοβασίλεμα… Είναι το δώρο σου!

ΥΓ. Είναι ο Ταύρος που σε παρασύρει στον μαγικό αισθησιακό χορό του… και όλη η ακρογιαλιά μια ‘‘μυστική’’ πίστα για τον έρωτά σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Στις δικές σου παραλίες

Θέλω τα ξενύχτια μου…

Χρώματα, μουσικές, έρωτας, όλα σ’ ένα φευγάτο και άκρως ακατάλληλο σκηνικό για τους πολλούς… Το σκηνικό είναι φτιαγμένο μόνο για δύο! Εκεί που οι ματιές χάνονται η μια μέσα στην άλλη και τα σώματα μπλέκονται σε μια γιορτή, γεμάτη πυροτεχνήματα και βεγγαλικά… Εκεί που το πάθος γίνεται όλο και πιο δυνατό, καθώς συναντά το όνειρο… Και όλα αυτά που είχες φανταστεί είναι εδώ! Αρκεί ν’ απλώσεις το χέρι σου και να τ αγγίξεις… Εδώ, που το καλοκαίρι συνεχίζει να μας ζεσταίνει… Εδώ, που κάθε τι που ονειρεύτηκες μπορεί να συμβεί… Αρκεί να το θελήσεις! Μην αργείς, δεν θα κρατήσεις για πάντα… Για τώρα σου δίνεται!

ΥΓ. Ακολούθησε τα ίχνη που σου αφήνει στην άμμο ο Παρθένος! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ζήτα μου ό,τι θες

Πάρε με όπου θες εσύ…

Ζωή μισή δεν θέλω πια να ζω…

Και θέλεις να τα ζήσεις όλα και να κάνεις ακόμα περισσότερα… Όμως σκέψου τι είναι αυτό που είσαι διατεθειμένος ν’ αφήσεις πίσω σου; Γιατί κάτι πρέπει ν αφήσεις! Το νέο, το καινούργιο, θέλει το χώρο του για ν’ ανθίσει… Μην προβληματίζεσαι, απλά παρακολούθησε τα σημάδια γύρω σου… Κάποιο δρόμο σου δείχνουν, κάπου θέλουν να σε πάνε… Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να αποφασίσεις αν θέλεις να πας, γιατί η διαδρομή δεν θα είναι εύκολη! Είναι όμως μοναδική, γεμάτη συναισθήματα, νέες εμπειρίες, νέα πρόσωπα… “Αξίζει τον κόπο;” αναρωτιέσαι… Η απάντηση είναι μόνο δική σου!

ΥΓ. Νέος ο δρόμος που σου δείχνει ο Ζυγός… Θα τον ακολουθήσεις; Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

 

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Αχ θάλασσά μου σκοτεινή

Θάλασσα αγριεμένη

Πού θα με βγάλεις το πρωί

Σε ποια στεριά μου ξένη

Διλλήματα, από αυτά που δεν σε αφήνουν να σταθείς πουθενά… Το μυαλό, η καρδιά σου, το μέσα σου ολόκληρο, συμμετέχει σ’ ένα ξέφρενο πάρτι, αυτό της λογικής και του συναισθήματος… Η σύγκρουσή του σφοδρή και στο επίκεντρο εσύ, που βασανίζεσαι προς τα πού να πας και ποια κατεύθυνση να ακολουθήσεις… Ο έρωτα σε καλεί προκλητικά, βασανιστικά, παίζοντας με τα όρια και τις αντοχές σου… Σου απλώνει το χέρι και σε προσκαλεί στην γιορτή του… Σκέπτεσαι όλα όσα πρέπει να αφήσεις πίσω σου… Μην τα βάζεις στη ζυγαριά, δεν μπορείς να τα μετρήσεις… Μόνο να νοιώσεις!

ΥΓ. Ο Κριός μπορεί να είναι τόσο διαφορετικός, μα όλο αυτό το διάστημα έχει μπει για τα καλά στο μυαλό και στην καρδιά σου… Και από εκεί αρχίζουν όλα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα θελα μια νύχτα

Στου ανέμου το νησί

Να ‘βρισκα της μοίρας το ψεύτικο κρασί

Εκείνο που μας βγάζει απ’ τη λησμονιά

Να το πιω και να φύγω μακριά…

Έβγαλες πάλι το σπαθί από το θηκάρι… Ποιόν πολεμάς; Μήπως τον ίδιο σου τον εαυτό; Αυτόν που θέλει να ζήσει έντονα, χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς όρους, χωρίς όρια; Είσαι περίεργος, είναι γεγονός! Όμως το να πολεμάς… εσένα, δεν το κάνει πιο δύσκολο; Επίτρεψε στον εαυτό σου να παρασυρθεί απ’ ότι μπορεί να του ορίζει ο δρόμος, που ανοίγεται τώρα μπροστά σου… Ναι, έχει διλλήματα, μα μην αντιστέκεσαι… Κάτι θέλει να σου πει, κάπου θέλει να σε πάει… Πίστεψέ το, πως το δικαιούσαι αυτό που σου δίνεται!

ΥΓ. Με τον Δίδυμο ξεσηκώνεσαι πολύ, μια κι εκείνος σε ξέρει καλά και μπορεί να σε κάνει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

 

Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη κι ερωτική εβδομάδα!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-08-2013 00:00:00