blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 27 Μαΐου ως 2 Ιουνίου 2013.

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 27 Μαΐου ως 2 Ιουνίου 2013.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, άστρα και έρωτας αυτή την εβδομάδα.

Ξεκινάμε μ’ ένα υποθετικό σενάριο: Πείτε πως στέκεστε μαζί με τον καλύτερό σας φίλο μπροστά σε ένα ανοιχτό παράθυρο και παρατηρείτε το τοπίο και τους ανθρώπους, τις αντιδράσεις, τις συμπεριφορές κλπ. Αν έρθει κάποιος τρίτος και σας ρωτήσει τι βλέπετε, θα απαντήσετε και οι δύο με διαφορετικά λόγια σχετικά με αυτό που έχετε μπροστά σας. Αυτό λέγεται “Οπτική Γωνία” και φυσικά, ο καθένας από εμάς έχει την δική του!
 
Και περνάμε στην πραγματικότητα, όπου εδώ τα πράγματα γίνονται περίπλοκα… Αφού και στην πραγματικότητα, ο καθένας από εμάς έχει την δική του οπτική γωνία και μπορεί και οι δύο να παρατηρούμε το ίδιο γεγονός, μα έχουμε όμως τελείως διαφορετική άποψη! Βέβαια, ως ένα σημείο, διαλέγουμε εμείς το τι ακριβώς βλέπουμε… Από την άλλη όμως, παίζει ρόλο και η τύχη…
 
Επίσης, πάντα υπάρχει κι ένας… σκηνοθέτης, που σκηνοθετεί τα γεγονότα… Στον Ουρανό, υπάρχουν δέκα σκηνοθέτες που αναλαμβάνουν το έργο της… καθημερινότητας, πολλές φορές μάλιστα συνεργάζονται, δημιουργώντας μια μεγαλύτερη πολυπλοκότητα. Για την εβδομάδα αυτή, τη θέση του διευθυντή σκηνοθέτη αναλαμβάνει (μετά από πολύ καιρό) ο Δίας!
 
Και εδώ έρχεται η οπτική που λέγαμε, μια και όταν ακούμε “Δίας” το μυαλό πηγαίνει στον σκηνοθέτη των μεγάλων επιτυχιών… και όλοι λίγο ως πολύ θέλουμε να πάρουμε τον τίτλο του πρωταγωνιστή στα έργα του! Όμως, αυτή την εβδομάδα ο σκηνοθέτης μας επιλέγει για βασικούς πρωταγωνιστές τον Ερμή στις 27 και την Αφροδίτη στις 28 του μηνός.

Η σύνοδος του Δία με τον Ερμή και την Αφροδίτη

Το… καστ υπέροχο, μα έχουν ένα θεματάκι… Το στούντιο που έχουν δεν είναι το κατάλληλο για όλους… Ούτε ο Δίας, μα ούτε και η Αφροδίτη νοιώθουν πολύ άνετα μέσα σε αυτό… Είναι βλέπετε το στούντιο “Οι Δίδυμοι” που ανήκει στον μικρό και πονηρό Ερμή, όπου αυτός κινείται με μεγάλη άνεση και κάνει τα δικά του! Βρίσκεται βλέπετε στο… σπίτι του και αυτός έχει όλη την άνεση των κινήσεων!
 
Και βεβαίως οι όψεις συνόδου, τόσο του Ερμή με τον Δία όσο και της Αφροδίτης, σαφώς και ευνοούν πολύ το ταλαιπωρημένο κλίμα των ημερών. Σαφώς και θα υπάρξουν εξελίξεις τόσο στα επαγγελματικά μας ζητήματα, όσο και σε θέματα επικοινωνίας, επαφών και συζητήσεων, και βεβαίως σε ό,τι αφορά την ερωτική μας ζωή, που περνά σε μια άλλη φάση, με περισσότερο παιχνίδι, περισσότερο φλερτ, περισσότερη χαρά… Όμως, τις περισσότερες φορές τα γεγονότα θα μείνουν σε μια περισσότερο επιφανειακή φάση, αυτή των λόγων και των υποσχέσεων της στιγμής… Που προσωρινά θα μας ικανοποιήσουν, μα δύσκολα θα μπορέσουν να παίξουν τους ρόλους που θα περίμενε κανείς από ένα τόσο δυνατό σενάριο και ένα τόσο καλό σκηνοθέτη…
 
Ωστόσο, κι επειδή όπως είπαμε τα πάντα είναι ζήτημα οπτικής γωνίας, το θέμα είναι ένα: Πώς μπορούμε να περάσουμε καλά, παίρνοντας αυτό που έχει να μας δώσει το έργο; Απλά, ακολουθώντας το ρητό: “Άδραξε τη μέρα!” Βλέπουμε λοιπόν στην κάθε ημέρα τι έχει να μας δώσει και τι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε, για να περάσουμε καλά…

Ο Ερμής στον Καρκίνο, ο Άρης στους Διδύμους

Την Παρασκευή έχουμε δύο μετατοπίσεις. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και μας οδηγεί σε έναν πιο συναισθηματικό και συμπονετικό τρόπο σκέψης. Μας απασχολούν πολύ περισσότερο οι άλλοι, καθώς και η οικογένεια και το σπίτι μας. Η Μετακίνηση αυτή θα φέρει εξελίξεις στις ζωές των υδάτινων ζωδίων, δηλαδή στους Καρκίνους, τους Σκορπιούς και τους Ιχθείς.
 
Παράλληλα, την ίδια ημέρα ο Άρης περνά στο ζώδιο των Διδύμων. Η κίνηση αυξάνεται στην επικοινωνία, στις επαφές και στις συζητήσεις, καθώς και η ενεργητικότητα. Συχνά μπορεί να υπάρξουν και εντάσεις, που αφορούν σε αυτούς τους τομείς, ενώ ευνοεί τα ζώδια του αέρα, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους.

Ο Ουρανός σε εξάγωνο με τον Ήλιο

Την Κυριακή, ανεβαίνει άλλο έργο! Σκηνοθέτης ο Ουρανός, με πρωταγωνιστή τον Ήλιο, σε όψη εξαγώνου! Το σκηνικό εντυπωσιακό… Κι εδώ, το έργο δεν έχει συγκριμένο σενάριο… Εκείνο που ξέρουμε στα σίγουρα είναι πως μιλά για απρόσμενες αλλαγές και ευκαιρίες έξω απ’ τα συνηθισμένα… Καθώς και για ξαφνικές συναντήσεις και εκπλήξεις. Το έργο όμως μας αφήνει ελεύθερους και για να αυτοσχεδιάσουμε, στην δική μας σκηνή και βέβαια, μέσα από την δική μας οπτική! Γιατί τελικά, αυτή θα διαμορφώσει και την… εξέλιξη του έργου!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μα εγώ ζω στον κόσμο τον δικό μου
Κι εκεί υπάρχεις μόνο εσύ, μωρό μου!
Κόσμος πάει κι έρχεται στη ζωή σου, βρίσκεσαι σε ένα μόνιμο ‘‘βομβαρδισμό’’ μηνυμάτων, ειδήσεων, πληροφοριών, επαφών! Στο στοιχείο σου δηλαδή! Και βέβαια, είναι μια εβδομάδα που θα σου δώσει αρκετές ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά στους επαγγελματικούς στόχους σου, μια και το σενάριο μιας ευνοϊκής συνεργασίας είναι ενεργό και μάλιστα με πολύ καλές προϋποθέσεις για εσένα… Πιθανόν να είναι και κάτι που κυνηγάς εδώ και καιρό, μα τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να το βάλεις σε εφαρμογή ή να βρεις τα κατάλληλα άτομα για να το υποστηρίξουν, αφού μπορεί να υπάρξουν στο περιβάλλον σου πρόσωπα ικανά να σου σταθούν. Εκείνος που επίσης έχει την… τιμητική του στη ζωή σου βεβαίως, δεν είναι άλλος από τον… Έρωτα, που έρχεται να σε ξεσηκώσει, να σε παρασύρει και να σε οδηγήσει στα δικά του μονοπάτια, αυτά που μπορεί ν α μεταμορφώσουν τη ζωή σου… Αν έχεις μια μόνιμη σχέση πρόσεξε πολύ τις κινήσεις σου, γιατί οι καταστάσεις που θα διαμορφωθούν θα είναι αρκετά περίεργες και θα σε συνεπάρουν… Αν είσαι μόνος, άδραξε την ευκαιρία… Μπορεί να είναι και αυτή που θα αλλάξει ριζικά την ζωή σου!
ΥΓ. Ιδιαίτερα εσύ του τρίτου δεκαημέρου, και συγκριμένα εσύ που έχεις γεννηθεί 14 και 15 Ιουνίου, φρόντισε να μην αφήσεις καμία ευκαιρία, χωρίς να την εκμεταλλευτείς! Τώρα είναι η εποχή σου! Γενικότερα, ο Τοξότης είναι από τα φαβορί της εβδομάδας!
 
 
ΖΥΓΟΣ
Έφτιαξα… κόσμο στην παλάμη μου μπροστά
Έβαλα χρώματα, αστέρια και βουνά
Και με τα κύματα ζωγράφισα νησιά
Μόνο για σένα!
Μια σημαντική πόρτα ανοίγει τώρα στη ζωή σου και σου δείχνει ένα συγκεκριμένο μονοπάτι, που καλείσαι να βαδίσεις! Ένα μονοπάτι ανάπτυξης και εξέλιξης, γεμάτο από καινούργια πράγματα και νέες εμπειρίες, σε νέους χώρους, με νέα ενδιαφέρονται και νέους ανθρώπους! Είναι μια εποχή που το δισάκι των εμπειριών σου θα γεμίσει με διαφορετικά πράγματα απ’ ό,τι έκανες ως τώρα, τα οποία θα ικανοποιήσουν το μυαλό και την καρδιά σου. Πολύ πιθανόν να αποφασίσεις και κάποιο ταξίδι πέρα από τα συνηθισμένα… Ο έρωτας αγγίζει κι αυτός τη ζωή σου με το μαγικό του χέρι και σου φέρνει μοναδικά δώρα, μέσα από τα πρόσωπα που εμφανίζονται στην καθημερινότητά σου ή μέσα από τους ανθρώπους που συναλλάσσεσαι, γεμίζοντας την καρδιά σου φως και ζεστασιά, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο. Και μάλιστα, με πρόσωπα αρκετά διαφορετικά από εσένα, πολύ πιθανόν από το εξωτερικό ή με τελείως διαφορετική κουλτούρα από την δική σου! Και σίγουρα μπορεί να είναι κάτι, που θα μείνει στην ζωή σου πολύ περισσότερο απ’ όσο νομίζεις!
ΥΓ. Εσύ που έχεις γεννηθεί 16 και 17 Οκτωβρίου, έχεις πολύ σημαντικές ευκαιρίες για να αλλάξεις πλέον ριζικά ό,τι δεν σου αρέσει μέχρι τώρα ή να κάνεις κάποιες πολύ σημαντικές αναβαθμίσεις, πολύ πιθανόν και μέσα από μια ερωτική ιστορία, που θα έχει προοπτικές εξέλιξης. Γενικότερα, ο Δίδυμος είναι αυτός που έχει πολλές προοπτικές ανανέωσης, όμως και ο Τοξότης σου επιφυλάσσει εκπλήξεις!
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έτσι όπως σ’ έχω αγκαλιά
Κι έχεις ακουμπήσει στα σεντόνια
Θεέ μου λέω η πρώτη μας βραδιά
Κάνε να κρατήσει χίλια χρόνια…
Ακόμα και αν νοιώθεις πως τα πράγματα που συμβαίνουν τώρα στη ζωή σου δεν είναι αυτά που θα ήθελες και νοιώθεις μια εσωτερική κούραση ή αυτά που ξεκινάς να κάνεις δεν σου βγαίνουν έτσι όπως τα είχες σχεδιάσει, ηρέμησε!!! Γιατί θα δεις πως ακόμα και αν τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα σχεδιάζεις, είναι γιατί το… σύμπαν έχει καλύτερα σχέδιά για εσένα! Την εβδομάδα αυτή μπορείς να προωθήσεις μια οικογενειακή σου υπόθεση, να ασχοληθείς περισσότερο ή και να προωθήσεις ζητήματα που αφορούν στα παιδιά σου, να έχεις τι επαφές που χρειάζεσαι, προκειμένου να εξελίξεις ένα σχέδιό σου και βεβαίως, εκείνο που παίζει καθοριστικό ρόλο όλη αυτήν την περίοδο είναι η ερωτική σου ζωή και τα γεγονότα, όπως διαμορφώνονται! Ναι, η καρδιά σου χτυπά πιο δυνατά και στους χτύπους της ανταποκρίνεται και μία άλλη καρδιά, που ενώνεται με την δική σου… Μοναδική περίοδος για τις εξελίξεις της ερωτικής σου ζωής, ιδιαίτερα για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, που όπως όλα δείχνουν αλλάζει θεαματικά, φέρνοντας εκείνη την ανάταση, που πραγματικά θα σε κάνει να ξανανιώσεις και να δεις τα πράγματα από άλλη σκοπιά… Εκείνη της αισιοδοξίας!
ΥΓ. Εσύ του τρίτου δεκαημέρου και συγκεκριμένα εσύ που έχεις γεννηθεί 12 και 13 Φεβρουαρίου, έχεις πολύ σημαντικές ευκαιρίες, μια και ό έρωτας… σε έχει βάλει στο μάτι! Το νου σου! Α, παίξε και κανένα τυχερό παιχνίδι (με μέτρο), αφού η τύχη είναι με το μέρος σου. Γενικότερα, ο Δίδυμος είναι εκείνος που μπορεί να είναι η ευκαιρία σου για τώρα, αλλά και ο Ζυγός σε παρασύρει με την ερωτική διάθεση που σου εκφράζει!
 

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θάλασσα μικρή,
μας χωρίζει και πονάω..
Κι άλλη Κυριακή
Με την σκέψη σου περνάω…
Σε ζητάω…
Υπάρχει ένα αρκετά παρασκηνιακό κλίμα, που θα λειτουργήσει σε εσωτερικό επίπεδο, μέσα από διεργασίες, αλλά και μυστικές επαφές που τώρα δρομολογείς, προκειμένου είτε να ανιχνεύσεις τις προθέσεις των άλλων, είτε και να μετρήσεις τι μπορείς να κάνεις κι εσύ ή να χαράξεις μια νέα στρατηγική, σχετικά με τα θέματά σου. Και βεβαίως, αυτό μπορεί να έχει να κάνει και με τις φιλικές σου σχέσεις, ίσως κάποιες από αυτές παίρνουν μια άλλη διάσταση, ίσως να αρχίσεις να βλέπεις διαφορετικά ένα πρόσωπο από τον φιλικό σου κύκλο… Μπορεί να φτιάξεις διάφορες ιστορίες στο μυαλό σου, ικανές ωστόσο να πυροδοτήσουν και το συναίσθημά σου. Η συνέχεια του σεναρίου είναι… το πρόσωπο αυτό να πάρει μια ξεχωριστή θέση στη ζωή σου, αλλά προς το παρόν τουλάχιστον να μένει στην σκοτεινή πλευρά… Ίσως γιατί εσύ έχεις και κάποιες άλλες δεσμεύσεις στη ζωή σου, που για την ώρα δεν σου επιτρέπουν την δημοσιοποίησή του, ίσως γιατί τις ‘‘δεσμεύσεις’’ τις έχεις το άλλο πρόσωπο… Πάντως και θα το ζήσεις και θα ξεσηκωθείς…
ΥΓ. Ο Ταύρος είναι μια πολύ προκλητική… πρόταση για την εβδομάδα αυτήν, καθώς και ο Δίδυμος… Το ‘‘μυστικό’’ πάντως δεν θα το γλιτώσεις εύκολα…
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
…Μα όταν είμαι αγάπη μου μαζί σου
Στην αυλή του παραδείσου
Κάπου ανάμεσα στ’ αστέρια
Αγκαλιά στα δύο σου χέρια
Και κουρνιάζω σαν σπουργίτι
Τίποτα άλλο δεν μου λείπει…
Έντονη περίοδος, γεμάτη συναισθήματα, που συχνά-πυκνά σε κάνουν να λειτουργείς με τον γνωστό… ακραίο και κτητικό σου τρόπο, μια και ο έρωτας την περίοδο αυτή κάνει πολύ αισθητή την παρουσία του στη ζωή σου και μάλιστα με πολύ ιδιαίτερο τρόπο! Συχνά θα νοιώθεις πως κινείσαι ανάμεσα σε δύο καταστάσεις, όχι απαραίτητα υπαρκτές… ή μάλλον, μπορεί η μια να υπάρχει στη ζωή σου και η άλλη στο μυαλό σου, ή… η μια στη ζωή σου και ή άλλη στο… κρεβάτι σου! Όπως και να έχει, είναι αρκετό για να ξεσηκώσει το… θυελλώδες πάθος σου και να θελήσεις να διεκδικήσεις κάτι περισσότερο… Επίσης, την εβδομάδα αυτή μπορεί να βγεις ωφελημένος από μια οικονομική συμφωνία η να έχεις έκτακτα έσοδα από μια πηγή, που δεν περίμενες… Καθόλου κακό το σενάριο, αντίθετα, μάλλον για πολύ καλό μοιάζει!
ΥΓ. Παρασύρεσαι έντονα με ένα Ιχθύ και παθιάζεσαι, με τον Ταύρο όμως ζεις αισθησιακές στιγμές…
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
Σαν δυο φωτάκια βραδινού αεροπλάνου
Τα δυο σου μάτια και χαράζουν τον αέρα
Η αγκαλιά σου είναι η σκάλα του Μιλάνου
Κι εγώ απόψε έχω επίσημη πρεμιέρα…
Ναι, θα ξεφύγεις, θα παρασυρθείς από τη δίνη των γεγονότων, αυτών που δεν μπορείς να ορίσεις με το μυαλό ή τη λογική… Μόνο να τα νοιώσεις μπορείς! Συχνά τα διλλήματα θα κάνουν φωλιά στην καρδιά σου, καθώς θα εμφανίζονται εκείνες οι σκιές, που σκοπό θα έχουν τόσο να σε αποπροσανατολίσουν, όσο και να κάνουν την καρδιά σου να θέλει να παραδοθεί σε ένα νέο πρόσωπο, που έρχεται τώρα στη ζωή σου και την ξεσηκώνει, την συναρπάζει, την γεμίζει χρώματα μοναδικά, φωτεινά, υπέροχα… Πώς να περιγράψεις το χρώμα του έρωτα… μόνο να το νοιώσεις μπορείς! Κι εσένα η καρδιά σου άρχισε να χτυπά πιο δυνατά και να βλέπει όλο εκείνο το φως να την πλημμυρίζει! Θα ερωτευτείς και θα παρασυρθείς, για το μετά δεν συζητάμε! Μόνο το τώρα μετράει, μόνο το τώρα!
ΥΓ. Με τον Παρθένο μπλέκεις σε ένα μοναδικό παιχνίδι πάθους και αισθησιασμού, αλλά και ο Δίδυμος σου προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις!
 

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
…Να μείνεις εδώ
να φτάσουμε ως το τέρμα
να μείνεις εδώ,
να γίνουμε ένα…
Σαφώς, οι υποθέσεις που εξελίσσονται μέσα στο σκηνικό των ημερών είναι πολλές, όπως οι οικονομικές σου συναλλαγές και οι οικονομικές διεκδικήσεις που έχεις την εβδομάδα αυτή και που, αν προσέξεις το πώς θα τις χειριστείς, μπορεί να βγεις πολύ ωφελημένος, καθώς όχι μόνο θα σου προσφέρουν λύσεις, αλλά θα σε βοηθήσουν και εξελικτικά! Και είναι ο τρόπος που επικοινωνείς τώρα, αφού κι εσύ είσαι περισσότερο ανοιχτός στους άλλους, αλλά και οι άλλοι προς τα εσένα κι αυτή η αμφίδρομη επαφή διευκολύνει τις επαφές, μα και φέρνει κοντά σου νέους ανθρώπους, που κάτι έχουν να σου πουν, κάτι έχουν να σου δώσουν… Ιδιαίτερα για σένα του τρίτου δεκαημέρου, η ζωή σου εμπλουτίζεται με… νέες ερωτικές ιστορίες, μια και το φλερτ και το παιχνίδι, κυριαρχούν στην καθημερινότητα σου. Έλκεις και… έλκεσαι από πρόσωπα, με τα οποία μπορεί να έχεις από καιρό επαφές, είναι άτομα με τα οποία συναλλάσσεσαι σε συχνή βάση, όμως τώρα κάτι αλλάζει, κάτι που στα μάτια σου φαντάζει διαφορετικό… Βεβαίως, μπορεί το παιχνίδι να μείνει στα λόγια και στο φλερτ, μπορεί όμως και να προχωρήσει…
ΥΓ. Ιδιαίτερα εσύ που έχεις γενέθλια 13 και 14 Απριλίου, είσαι πολύ κοντά στο σενάριο μιας αρκετά επωφελούς κατάστασης, τόσο στον οικονομικό τομέα όσο και στον ερωτικό, απ’ την οποία έχεις να πάρεις πολλά! Γενικότερα, ο Δίδυμος σε ξεσηκώνει, σε παρασύρει, σε συναρπάζει, όμως και ο Λέων σου επιφυλάσσει εκπλήξεις για αυτήν την εβδομάδα!!!
 
 
ΛΕΩΝ
…Κόψε και μοίρασε στα δύο
Πάντα η αγάπη θέλει δύο
Δυο να ζεσταίνουνε το κρύο
Δυο να μοιράζονται αμαρτία και Θεό!
Έντονη κοινωνικότητα χαρακτηρίζει όχι μόνο την εβδομάδα, αλλά και όλη αυτήν την περίοδο, αφού και εσύ βρίσκεσαι σε μια πολύ καλή φάση, αλλά και τα θέματά σου κινούνται με έναν τρόπο αρκετά ικανοποιητικό, ικανό να ενεργοποιήσει την καλή σου διάθεση! Αυτήν, που θα έλξει συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις στη ζωή σου, τα οποία αφενός θα εξυπηρετήσουν τους σκοπούς σου και σε οικονομικό επίπεδο, αφετέρου θα σου δώσουν τη χαρά και την ζωντάνια αυτή της παρέας, του μοιράσματος, τόσο σε φιλικό όσο και σε ερωτικό επίπεδο… Γιατί την εβδομάδα αυτή, είτε μιλάμε σε επίπεδο μια νέας γνωριμίας με ένα πρόσωπο ξεχωριστού ενδιαφέροντος, είτε μιλάμε για την εξέλιξη μια πρόσφατης ιστορίας που έχει έρθει στη ζωή σου, εξελίξεις θα έχεις… Εκείνο που καλό είναι να προσέξεις, αφορά στις πιθανές εντάσεις με άτομα του φιλικού σου κύκλου. Πρόσεξέ το λίγο αυτό, μια και θα σε συντροφέψει για το επόμενο διάστημα… Όπως επίσης ενδέχεται και μία ερωτική ιστορία να κινηθεί στο παρασκήνιο της ζωής σου, εγείροντας… πάθη!
ΥΓ. Πολύ σημαντικός ο Τοξότης για σένα την περίοδο αυτή, αλλά στο παιχνίδι μπαίνει και ο Κριός, που σε ξεσηκώνει επικίνδυνα!
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Φλόγες που πέφτουν βροχή
Τα αστέρια καίνε μια ευχή
Δεν ξέρω που να σταθώ
Και το αντίθετο ρεύμα περνώ…
Γύρω γύρω όλοι… και στην μέση εσύ! Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα στη ζωή σου την εβδομάδα αυτή. Κόσμος, επαφές, συζητήσεις, παιχνίδι, φλερτ… απ’ όλα έχουν οι Ουρανοί για εσένα… Και είναι μια μοναδική περίοδος, από όπου μπορείς να αντλήσεις χαρά, αισιοδοξία, αλλά και ευκαιρίες, που θα σε φέρουν πιο κοντά στα όνειρά σου! Μια πρόταση ή μια συνεργασία που έρχεται στη ζωή σου, καλό είναι να φροντίσεις να την αξιοποιήσεις με κάθε τρόπο, γιατί έχει σημαντικά οφέλη για εσένα… Αλλά και ο έρωτας έχει στήσει τον δικό του χορό και σε παρασύρει στους ξέφρενους ρυθμούς του… Αν έχεις μια μόνιμη σχέση, τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, μια και ‘‘διπλές’’ ιστορίες κάνουν πολύ αισθητή την παρουσία τους και μάλιστα με τέτοιο τρόπο, που δεν σε αφήνουν να ησυχάσεις… Και είναι περισσότερο το παιχνίδι που σε ανεβάζει, σε εξιτάρει, σε παρασύρει… Αν βεβαίως ανήκεις στους αδέσμευτους Τοξότες, μπορεί το ‘‘ερωτικό παιχνίδι’’ να έχει πάνω από μία επιλογές… Όπως και να ’χει, τα διλλήματα δεν τα γλιτώνεις…
ΥΓ. Ιδιαίτερα εσύ που έχεις γεννηθεί 14, 15 και 16 Δεκεμβρίου, φρόντισε να εκμεταλλευτείς ό,τι έρχεται τώρα στη ζωή σου, είτε αφορά σε μια επαγγελματική ευκαιρία είτε στην ερωτική σου ζωή… Βασικός πρωταγωνιστής δεν παύει να είναι ο Δίδυμος, που σε ξεσηκώνει με… απρόβλεπτες εξελίξεις, αλλά και ο Κριός φαίνεται πως αρχίσει να διεκδικεί κάτι από εσένα!
 

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια
Μόνο τρόπο να κοιτάνε…
Θα νοιώσεις πως τα πράγματα έχουν σαφώς στραφεί υπέρ σου, τα άστρα φωτίζουν με μοναδικό τρόπο την ζωή σου, μπορείς να χαμογελάσεις, μπορείς να νοιώσεις πως η… τύχη ήρθε επίσκεψη και στη δική σου ζωή… Όποιοι και να είναι οι στόχοι σου, την εβδομάδα αυτή να ξέρεις πως θα βρεις και αρκετούς συμμάχους στο πλευρό σου για να σε υποστηρίξουν. Τόσο όσον αφορά στα οικονομικά σου ζητήματα, που τώρα έρχονται στο προσκήνιο με… λύσεις που θα σε διευκολύνουν, όσο και στα ζητήματα που αφορούν στην προσωπική σου ζωή… Γιατί και ο έρωτας κάνει την βόλτα του από την καρδιά σου μ’ έναν τρόπο έντονο, θα σε ξεσηκώσει, θα σου δώσει χαρά, θα αλλάξει τη διάθεσή σου… είτε πρόκειται για μια νέα γνωριμία, με ένα πρόσωπο με το οποίο νιώθεις πως μπορείς να επικοινωνήσεις και να ανταλλάξεις τις σκέψεις σου, τις ιδέες σου, τον χρόνο σου, την καρδιά σου, είτε πρόκειται για άτομο από το πρόσφατο παρελθόν, που τώρα εξελίσσεται πολύ καλύτερα απ’ ό,τι περίμενες! Κι εδώ, είναι στο χέρι σου να βάλεις βάσεις, ακόμα και για κάτι πιο μόνιμο! Να ξέρεις πως τα δώρα της περιόδου αυτής μπορεί να σου δώσουν σημαντικό βήμα για την συνέχεια…
ΥΓ. Σαφώς ο Παρθένος έρχεται με… ορμητικές διαθέσεις απέναντί σου, αλλά και ο Τοξότης σου προσφέρει συγκινήσεις!
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν είσαι θάλασσα
Εγώ σ’ αγκάλιασα
Και αν είσαι άνεμος εγώ σε κράτησα
Και να το αύριο είναι στο χέρι μου
Θα ‘σαι για πάντοτε το καλοκαίρι μου!
Νοιώθεις πως κάτι πρέπει να αλλάξει αισθητά τώρα στη ζωή σου και αυτό θα σε σπρώξει σε μια μεγαλύτερη κινητοποίηση… Και θα διεκδικήσεις με περισσότερη ένταση όλα όσα έχεις βάλει σαν στόχο, ιδιαίτερα στον εργασιακό τομέα, όπου μπορεί να έχει και τις περισσότερες εξελίξεις! Κάτι αλλάζει στο εργασιακό σου σκηνικό, μια νίκη, μια κατάκτηση που σε φέρνει ακόμα πιο κοντά στα όνειρά σου, όχι μόνο σε χαροποιεί, αλλά σου δίνει και νέα κίνητρα, νέα όρεξη, για να κάνεις ακόμα περισσότερα πράγματα, να κυνηγήσεις ακόμα περισσότερο το όνειρό σου… Όσο για τον έρωτα, ναι, έχεις κι εκεί σημαντικές νίκες, που σε τροφοδοτούν… Πολύ πιθανόν και κάποια ιστορία από το παρελθόν να κάνει την εμφάνισή της και να σε αναστατώσει, ενώ εσύ βρίσκεσαι με ένα νέο πρόσωπο, κι έτσι να μην αποφύγεις τις διπλές καταστάσεις και τα διλλήματα της περιόδου! Επίσης, και ο έρωτας στο χώρο της δουλειάς είναι ένα σενάριο που θα… φορεθεί πολύ! Διαλέγεις και παίρνεις…
ΥΓ. Για ξανασκέψου την ιστορία με τον Αιγόκερω… Μάλλον δεν την έχεις ξεπεράσει ακόμα και τώρα που επανεμφανίζεται, σε προβληματίζει! Όμως, τόσο ο Ζυγός, όσο και ο Τοξότης είναι δύο ζώδια που θα σε ξεσηκώσουν πολύ! Εσύ που γεννήθηκες 15, 16 και 17 Σεπτεμβρίου, εισπράττεις πολύ σημαντικά οφέλη, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή!
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ξαφνικά, εκεί που είπα πως μαράθηκα
Σα λουλούδι ότι έκλεισα και πάει…
Ξαφνικά από το τίποτα ερωτεύτηκα
Και τίποτα στην γη δεν με κρατάει…
Και μπορεί οι εργασιακοί σου ρυθμοί να έχουν ανέβει… επικίνδυνα, μπορεί η καθημερινότητά σου να είναι ασφυκτική, να νοιώθεις πως δεν μπορείς να πάρεις ανάσα από πουθενά, όλο και κάτι να σου ζητάνε και όλο και κάτι να σου βγαίνει, που δεν το είχες υπολογίσει… Ναι, τα πράγματα μπορεί να έχουν ένα βαθμό δυσκολίας, έχουν όμως και ενδιαφέρουσες “ανάσες”, που θα τις καταλάβεις στην πορεία! Γιατί κάποιο σχέδιό σου φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά, ή προωθείται μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα, με ευνοϊκούς όρους. Αλλά και η ερωτική σου ζωή αλλάζει, μια και το παιχνίδι, όσο περνά ο καιρός, γίνεται όλο και πιο έντονο… Σαφώς και θα υπάρξουν τα πρόσωπα εκείνα που θα σε ταξιδέψουν, θα σου δώσουν τη δυνατότητα να ζήσεις μοναδικές συγκινήσεις, που θα δώσουν τροφή στο μυαλό και στην καρδιά… Και δεν αποκλείεται καθόλου να σε διεκδικήσει ή να διεκδικήσεις ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που όμως βρίσκεται ακόμα στην καρδιά σου… Πάρε ό,τι σου δίνεται! Είναι δώρο…
ΥΓ. Να ξέρεις πως όλη αυτήν την περίοδο ο Σκορπιός θα είναι για σένα, ό,τι για τον ταύρο το… κόκκινο πανί! Αλλά και ο Ταύρος θα ξεσηκώσει θύελλες στο συναίσθημά σου…
 
 
Να έχετε όλοι μια όμορφη και πολύ ερωτική εβδομάδα!

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-05-2013 00:00:00