blank
 
blank

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 28 Ιανουαρίου ως 3 Φεβρουαρίου.

 
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 28 Ιανουαρίου ως 3 Φεβρουαρίου.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Εβδομάδα λεπτών ισορροπιών χαρακτηρίζεται αυτή που έρχεται, μια και θα μας δώσει λόγους να χαρούμε, αλλά και να προβληματιστούμε! Ξέρετε, για ό,τι κι αν κάνουμε, όποια επιλογή κι αν ακολουθήσουμε, το μόνο σίγουρο είναι πως θα έρθει η στιγμή να περάσουμε από το ταμείο και να κάνουμε λογαριασμό… και αυτό είναι κάτι που θα κάνει πολλούς από εμάς να γελάσουν ή να… κλάψουν, ανάλογα την “ζημιά” που έκαναν!

Sponsored Links

Προβλέψεις, άστρα και έρωτας αυτή την εβδομάδα

Ας ξεκινήσουμε όμως από τα ευχάριστα, μια και ο Δίας, μετά από την πολύμηνη ανάδρομη πορεία του, γυρνά επιτέλους σε ορθή τροχιά. Αυτό μεταφράζεται σαν μια επανεκκίνηση… εφ’ όλης της ύλης, μια και επανέρχονται στο προσκήνιο, αφενός υποθέσεις που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα από τον Οκτώβριο του 2012, όταν δηλαδή μπήκε σε ανάδρομη κίνηση, αφετέρου, ξεκινούν πάλι να μπαίνουν σε ροή γεγονότα και εξελίξεις περισσότερο ελπιδοφόρες, ευκαιρίες που ξεκλειδώνουν μ’ εκείνο τον μαγικό τρόπο τα όνειρα και τις επιθυμίες, φέρνοντάς τα στο προσκήνιο και συχνά υλοποιώντας τα. Αισιοδοξείτε, ονειρευτείτε, ταξιδέψτε, απολαύστε, χαρείτε και επιτρέψτε στην θεά Τύχη να σας ακουμπήσει με το μαγικό της ραβδάκι και να μεταμορφώσει… εσάς, τη ζωή σας, και ό,τι χρειάζεται αλλαγή…

 

Επανεκκίνηση και στα όνειρα, αυτά που χάσαμε κυνηγώντας την πραγματικότητα και μαζί με αυτήν χάνουμε και τον εαυτό μας, όταν εγκλωβιζόμαστε μέσα στο πρέπει χωρίς να βρίσκουμε διεξόδους και αναγκαζόμαστε να συμβιβαστούμε σε μια ζωή στερημένη από φαντασία και επιθυμία, μια και όλα μοιάζουν τόσο μακρινά, σαν μια όαση στην έρημο όπου περπατάμε… περπατάμε… περπατάμε προς την μεριά της, αλλά συνεχώς αυτή πηγαίνει όλο και πιο μακριά… Ναι, η ονειροπόληση πια είναι ελεύθερη, όπως και ελεύθερη είναι κι η πραγματοποίηση της... Άλλωστε, Δίας είναι αυτός, δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να φέρει!!!

 

Στις 31 Ιανουαρίου, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, μας υποχρεώνει σε έναν (ίσως και τελικό για κάποιους) απολογισμό… Τι έδωσα, τι πήρα, όλα μπαίνουν στην σκληρή, αλλά δίκαιη εκτίμηση του ‘‘σοφού γέροντα’’ του ζωδιακού. Εκείνου που κάθεται στην έξοδο… της κάθε κατάστασης και κρατά το κουτάκι με τις υποχρεώσεις… “Τόσα πρέπει να πληρώσεις!” θα πει σε πολλούς. Κι εκεί, ξέρετε… δεν έχει να πεις “θα στα δώσω παρακάτω, αύριο ή μεθαύριο”… Τα χρέη είναι απαιτητά και θα τα εισπράξει με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς δικαιολογίες ή καθυστερήσεις. Θα βρει εκείνος τον τρόπο…

 

Στις 2 Φεβρουαρίου ο Άρης περνά στο ζώδιο των Ιχθύων, η ενέργεια ακολουθεί υπόγειες διαδρομές, η σεξουαλικότητα αναζητά πεδία… υδάτινα για να εκφραστεί, πεδία γεμάτα έρωτα και συναίσθημα, μεταξωτά σεντόνια και καρδιές, που καίγονται στη φλόγα του πάθους και του αισθησιασμού… Μέσα στην μυστικότητα που γεννά η αμφιβολία και ο ανεκδήλωτος πόθος, που τρέφεται από την ένταση της επιθυμίας… αυτής που λέει ‘‘Θέλω, αλλά με προϋποθέσεις’’,  κι ας καίγεται, κι ας ακολουθεί άλλες κατευθύνσεις όταν δεν προκύπτει αυτό που επιθυμεί! Έρωτας με συναίσθημα με καρδιά, με φαντασία, μυστικός, ανεκδήλωτος αλλά και παθιασμένος!

 

Παράλληλα την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη εγκαταλείπει το αυστηρό ζώδιο του Αιγόκερω και περνά σε αυτό του Υδροχόου… Οι σχέσεις γίνονται περισσότερο φιλικές, έχουν ανάγκη την επικοινωνία, αλλά και την συνύπαρξη! Αυτή η σχέση που θα σου κρατήσει το χέρι και θα σε ακούσει, όπως ο καλός φίλος και που μπορεί να σου φαίνεται ίσως και απόμακρη –γιατί έχει ανάγκη την ελευθερία της– αλλά θα είναι κοντά σου όταν την χρειαστείς, όπως ο καλός φίλος! Μήπως αυτό δεν έχουμε περισσότερο ανάγκη; Την παρουσία... Ο έρωτας, όπως και να ‘χει, είναι εκεί… αναζητώντας το χέρι που θα ακουμπήσει το δικό σου τρυφερά και θα σου πει “είμαι μαζί σου” και θα το εννοεί, και αυτό θα είναι μεγαλειώδες!!!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην απορείς που σκέπτομαι

Εσένα μόνο…

Υπάρχουν πράγματα που δεν έχεις ολοκληρώσει, ενώ θα ήθελες πολύ… και μιλάμε για την ερωτική σου ζωή, που μοιάζει σαν τοπίο στην ομίχλη! Δεν ξέρεις πού πηγαίνεις ακριβώς, ξέρεις όμως πως ακολουθείς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που σε έχει αναστατώσει, χωρίς να ξέρεις πού ακριβώς θέλεις να φτάσεις μαζί του… Αυτό γίνεται εδώ και πολύ καιρό, πολύ πιθανόν να πρόκειται και για μια παρελθοντική κατάσταση… Ναι, ήρθε η ώρα των τελικών αποφάσεων και όλα δείχνουν πως κάπου καταλήγεις ή πλέον το μεταξύ σας παίρνει μια πιο οριστική μορφή… Μέσα σε ένα ατελείωτο πήγαινε-έλα, η ζωή σου αποκτά έντονη κοινωνικότητα και ενδιαφέρον, ενώ συχνά η ροή των εξελίξεων θα έχει τόση ένταση, που δεν θα προλαβαίνεις… Από τις 2 του μηνός πάντως, πρόσεξε τις εντάσεις στην επαγγελματική και κοινωνική σου ζωή γενικότερα, αλλά και τις επιλογές σου, μια και αυτές θα καθορίσουν και το παρακάτω…

ΥΓ. Με τον Υδροχόο είστε και οι δύο σε τρελά κέφια, πρόσεξε όμως τον Λέοντα, καθώς δεν έχει και πολύ καλές διαθέσεις απέναντι σου! Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΖΥΓΟΣ

…Πάνω στα δυο χέρια σου λιώνω

Ένα στίχο σκοτώνω

Πάρε με μαζί σου…

Όλα δείχνουν πως η διαδρομή που έχεις κάνει μέχρι τώρα, όσο και οι προσπάθειες, έχουν αρχίσει να αποδίδουν, όχι εύκολα, μα μια ικανοποίηση την παίρνεις την εβδομάδα αυτή. Ο έρωτας έρχεται να επιβεβαιώσει την ύπαρξη του στη ζωή σου με τον καλύτερο τρόπο… Βεβαίως, συχνά - πυκνά θα σου βγαίνουν δυσκολίες και οι γνωστές σου ανασφάλειες, που δεν θα σου επιτρέπουν να εκφραστείς όπως θα ήθελες και, βεβαίως, από τις 2 του μηνός ανοίγει ένας καινούργιος κύκλος, που φέρνει μαζί του ερωτική ένταση, με συγκρούσεις, αλλά και πολύ συναίσθημα και πάθος! Μην φανταστείς πως μπορείς να χειριστείς εύκολα τις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σου, μια και συχνά θα αντιμετωπίζεις ζητήματα έξω από τον έλεγχό σου… Το καλύτερο και περισσότερο εξισορροπητικό που μπορείς να κάνεις, είναι άφθονο και καλό… σεξ, με το ταίρι σου ή με… όποιο πρόσωπο νοιώθεις να σε έλκει ερωτικά! Μετουσίωσε την ενέργεια. για να περάσεις καλύτερα. Αυτό είναι το μυστικό!

ΥΓ. Με τον Υδροχόο απογειώνεσαι ερωτικά, ενώ με τον Αιγόκερω η κόντρα σου είναι βέβαιη… Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήκωσε τα κύματα

Σκόρπισε συνθήματα

Άλλαξε τους χάρτες μου

Τόσο ξαφνικά!

Θα έρθουν στιγμές, που θα νοιώσεις την γη να χάνεται κάτω απ τα πόδια σου και την καρδιά σου να σφίγγεται, χωρίς να μπορείς να χειριστείς την κατάσταση… Ήρθε η ώρα να δεις κατάματα την πραγματική αλήθεια για τη σχέση σου, κατά πόσο τελικά είναι το πρόσωπο που αξίζει να έχεις στη ζωή σου ή τελικά είναι η συνήθεια, που σε κρατά στα ίδια και στα ίδια; Τα διλλήματα θα έχουν τον πρώτο λόγο την εβδομάδα αυτήν (ειδικά σ’ εσένα του πρώτου δεκαημέρου) και μια τάση απομόνωσης μπορεί να σε καθηλώσει στο σπίτι, με διάθεση να κλειστείς περισσότερο στον εαυτό σου και να αφουγκραστείς το μέσα σου! Βεβαίως αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ, μια και από τις 2 του μηνός τα μηνύματα της αισιοδοξίας έρχονται στην πόρτα σου κι εσύ ξαναμπαίνεις για τα καλά στο παιχνίδι! Ο έρωτας σου χτυπά ξανά την πόρτα, πιο ορμητικός και διεκδικητικός αυτήν την φορά… όλα είναι θέμα χρόνου και σωστών αποφάσεων!

ΥΓ. Σαφώς με τον Σκορπιό οι εντάσεις είναι πολλές μεταξύ σας και σας φέρνουν σε δύσκολη θέση, ενώ με τον Δίδυμο ξανανιώνεις και μπαίνεις και πάλι στο παιχνίδι! Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ

Μ` αρέσεις γιατί

Γελάς σαν παιδί

Μ` αρέσεις γιατί

Γελάς κι είσαι εσύ

Την ανάγκη να σταθείς για λίγο στην άκρη και να παρατηρήσεις τα γεγονότα που διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό στη ζωή σου, θα την νιώσεις έντονα την εβδομάδα αυτή, ίσως να θελήσεις γενικότερα να αποστασιοποιηθείς από την ένταση και τα συναισθήματα που σε κατακλύζουν... Ένα σχετικό ‘‘ζόρισμα’’ το περνάς σε σχέση με την ερωτική σου ζωή, η οποία γεγονός είναι πως σου έχει δώσει συγκινήσεις, αλλά και αγωνίες… Ένα δίλλημα για την πορεία μιας σχέσης ή ενός φλερτ που δεν έχει ολοκληρωθεί, ακόμα παίζει έντονα στο μυαλό σου και μάλιστα σε δυσκολεύει η απόφασή του… Ωστόσο, μην νομίζεις πως θα μείνεις για πολύ έτσι, μια και η φύση σου δεν είναι από αυτές που θα αρκεστεί και πολύ στη σκέψη!!! Προτιμά την δράση και από τις 2 του μηνός, θα έχεις πολλούς λόγους να δραστηριοποιηθείς ξανά. Μάλιστα ο φιλικός σου κύκλος σου δίνει υλικό, που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη σου και θα σε εξιτάρει… Ξανά στο παιχνίδι λοιπόν, άλλωστε αυτός είναι και φυσικός σου χώρος!

ΥΓ. Με τον Λέοντα τα πράγματα ζορίζουν επικίνδυνα, ενώ με τον Υδροχόο το ερωτικό παιχνίδι αποκτά ενδιαφέρον! Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΛΕΩΝ

Με κοιτάζουν, μου μιλούν και απορούν

Αχ τα μάτια σου…

Βουτιά στα βαθιά προετοιμάζει για σένα η εβδομάδα. Η ερωτική σου ζωή περνά από τις… συμπληγάδες πέτρες, κι εσύ, φύση και θέση παιδί αισιόδοξο, δεν μπορείς και πολύ τις δυσκολίες που προκύπτουν! Όμως θα χρειαστεί να πάρεις θέση και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο γύρω σου, μια και όλο και περισσότερο ο κλοιός θα στενεύει… Μην φοβηθείς τα ξεκαθαρίσματα, τις περισσότερες φορές είναι για καλό, όμως τώρα θα πάρεις κι ένα μάθημα σε σχέση με τις επιλογές που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Πάντως, μην νομίζεις πως αυτό θα συνεχιστεί για πολύ, μια και από τις 2 του μηνός επιστρέφεις δριμύτερος στον ερωτικό στίβο, έτοιμος για να κατακτήσεις και να κατακτηθείς! Ένας νέος και, όπως όλα δείχνουν, ούριος άνεμος φυσά, για να σε συνεπάρει, να σε ανανεώσει και να τροφοδοτήσει και πάλι την ερωτιάρα φύση σου… Νέοι έρωτες, νέα δεδομένα, αλλά και παλιότερες ιστορίες, που μπορεί να μην έχουν κλείσει τον κύκλο τους, επιστρέφουν για να σε ενεργοποιήσουν…You are back again!

ΥΓ. Η ένταση με τον Σκορπιό είναι πλέον προφανής, όμως με τον Τοξότη ξαναβρίσκεις τις ισορροπίες σου… Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μα ό,τι μας δένει στα παλιά

Ειν’ οι κακές συνήθειες…

Η κίνηση είναι δεδομένη την εβδομάδας αύτη, καθώς και τα πρόσωπα που θα σε απασχολήσουν, με τον ένα ή τον άλλον τρόπο. Γιατί ‘‘παίζει’’ να επανέλθουν στη ζωή σου πρόσωπα και καταστάσεις από το πρόσφατο παρελθόν σου, στα οποία δεν έχεις δώσει ακόμα οριστικές απαντήσεις ή δεν έχεις πάρει εσύ την απάντηση που θα ήθελες και να επανεκκινήσεις το θέμα εκ νέου… Πάντως, μια πίεση εσωτερική την περνάς, καθότι θα νιώσεις πως δεν παίρνεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι και το περιβάλλον θα γίνεται όλο πιο πιεστικό προς την μεριά σου… Από τις 2 του μήνα και μετά, η διάθεσή σου αλλάζει και περνάς σε μια καλύτερη φάση, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, με πολύ διάθεση να βγεις έξω, να μιλήσεις, να συναναστραφείς και να γνωρίσεις νέα άτομα, που θα ανάψουν μέσα σου την φλόγα της περιπέτειας. Πάντως, οικογενειακά ζητήματα δεν θα σε αφήσουν να ησυχάσεις, καθώς θα κινείσαι μεταξύ κρύου και ζέστης, με πολλά πράγματα να τριγυρνούν στο κεφάλι σου, ζητώντας λύσεις… Δεν είναι σίγουρο πως θα καταφέρεις να τα ισορροπήσεις όλα και η υπομονή δεν είναι και από τα βασικά σου προσόντα…

ΥΓ. Με τον Δίδυμο ξεκαθαρίζει κάτι παλιούς ανοιχτούς λογαριασμούς, ενώ με τον Ιχθύ η κόντρα μπορεί να γίνει πολύ μεγάλη! Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ψυχές και οι αγάπες

Σιαμαίες αυταπάτες!

Πιθανόν να νοιώσεις πως η ερωτική σου ζωή, το τελευταίο διάστημα τουλάχιστον, δεν σου δίνει αυτά που χρειάζεσαι για να είσαι καλά και αυτή την εβδομάδα σου βγάζει στην επιφάνεια τα προβλήματα που υπάρχουν, ζητώντας λύσεις… Εξέτασε όμως και το ενδεχόμενο μήπως γίνεσαι πολύ απαιτητικός από τους άλλους και αυτό λειτουργεί σαν μπούμερανκ, δηλαδή εσύ πιέζεις αυτούς κι αυτοί εσένα… Πάντως, σύντομα τα πράγματα αλλάζουν και μπαίνεις σε έναν καινούργιο κύκλο… επιθυμιών, όπου νιώθεις έντονα την ανάγκη χαθείς μέσα στο πέλαγος των συναισθημάτων σου ή σε μια αγκαλιά, που θα ανοίξει για σένα και μόνο… Η λίμπιντο σου στα ύψη κι εσύ κινείσαι με μόνη πυξίδα και κατεύθυνση το αρχέγονο ένστικτο της επαφής, αυτής που εκτονώνει κάθε συναισθηματική ένταση, μέσα από την επαφή των σωμάτων και των ψυχών… Ζήσε το, αυτό έχεις ανάγκη για τώρα, η καρδιά σου, το μυαλό σου, το κορμί σου έχουν αυτήν την ανάγκη της ένωσης… Μην το υποτιμάς!

ΥΓ. Με τον Υδροχόο ταξιδεύεις σε ερωτικές θάλασσες, ενώ με τον Σκορπιό οι συγκρούσεις σε διεγείρουν! Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν είν’ αγάπη… δεν είν’ αγάπη

Αυτό που ζούμε είναι σου λέω πανικός

ένας μικρός Τιτανικός

Και θα ‘ναι θαύμα αν σωθούμε…

Ακόμα και αν όλα δείχνουν πως δεν έχουν την εξέλιξη που θέλεις, ή νοιώθεις πως η πίεση δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα από όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου, έχεις ένα μεγάλο πλεονέκτημα: θυμήσου πως ο Σκορπιός έχει για σύμβολό του τον Αετό… Άνοιξε τα φτερά σου και πέτα… Πάνω απ’ όλους κι απ’ όλα, νοιώσε την ελευθερία του να βρίσκεσαι εκεί στους ουρανούς και να τα βλέπεις όλα από ψηλά… Γιατί μέρες είναι και θα περάσουν και απ’ τις 2 του μηνός τα καλύτερα είναι μπροστά σου, μια και η φύση σου έχει πάντα ένα συγκεκριμένο πράγμα στο μυαλό της, τον έρωτα, που τον αναζητά πάντα και παντού. Και μπαίνεις σε μια άκρως ερωτική και αισθησιακή περίοδο, που η προτεραιότητά σου θα είναι αυτή: η αγκαλιά, η ένωση, το πάθος… Και θα σου δοθούν με όλο το μεγαλειώδες περιεχόμενο τους (συναίσθημα, όνειρα κτλπ) κι εσύ θ ανοίξεις τα φτερά σου, για μια ακόμα φορά… Μόνο που τώρα, θα ταξιδέψεις σε κόσμους που βασιλεύει το φιλί και ο πόθος!

ΥΓ. Με τον Υδροχόο βρίσκεσαι στα κόκκινα και το μεταξύ σας είναι εκρηκτικό, ενώ με τον Ιχθύ ταξιδεύεις σε άγνωστα νερά! Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΙΧΘΕΙΣ

Ακόμα και αν φύγεις… για τον γύρο του κόσμου

Θα ‘σαι πάντα δικός μου

Θα ‘μαστε πάντα μαζί

Και δεν θα σου λείπω γιατί θα ‘ναι η ψυχή μου

Το τραγούδι της ερήμου που θα σ’ ακολουθεί…

Το πιο πιθανό σενάριο για τη εβδομάδα αυτή είναι μια εσωτερική πίεση με ή χωρίς λόγο, που δεν σε αφήνει να σταθείς ήσυχος πουθενά! Όμως σκέψου πως είσαι ένα… ψάρι και μπορείς να ξεγλιστράς από τα δύσκολα, απλά αλλάζοντας κατεύθυνση. Υπάρχουν και αλλού ωκεανοί να ταξιδέψεις, με νερά πιο ζεστά, πιο φιλικά… Γεγονός είναι πάντως πως κάτι μυστικό έχει κάνει ή κάνει τώρα την εμφάνιση του, μια μυστική σχέση ή μια σχέση, που για κάποιο λόγο μένει στην σκοτεινή πλευρά της ζωή σου κι αυτό σε αναστατώνει, αλλά και σε διεγείρει πολύ! Και βεβαίως, οι ερωτικές εντάσεις δεν θα λείψουν, μια και όλα όσα συμβαίνουν την περίοδο αυτή, σου ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη!!! Και είναι πολύ πιθανό να εμπλακείς μια σχέση με πολύ κλειστά όρια και περιθώρια, η οποία όμως σε ανεβάζει ψυχικά και σου ανοίγει τον κύκλο, τον μυστικό κύκλο του έρωτα, όπου όλα μπορούν να συμβούν…

ΥΓ. Με τον Παρθένο κολυμπάς σε σκοτεινά νερά, ενώ με τον Αιγόκερω η αδρεναλίνη σου ανεβαίνει επικίνδυνα! Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ

…Φύλλο και φτερό

Στην καρδιά σου χιόνι, που τη σκέψη σου ματώνει…

Βρε παιδί μου αμάν..

Στην καρδιά βάλε πατίνια… και δυο ρουλεμάν!

Βάλε στο μαγνητόφωνο τραγούδια που γουστάρεις

Σκέψου την ώρα, την στιγμή που τη ρεβάνς θα πάρεις…

Παρόλο που ο οικονομικός τομέας μπαίνει σε μια καλύτερη ροή την εβδομάδα αυτήν και παίρνεις κάποιες ανάσες, οι οποίες σε ξελασπώνουν από τον ‘‘πονοκέφαλο’’ που σου δημιουργούν οι υποχρεώσεις σου, ο τομέας των σχέσεων σου δέχεται ένα ισχυρό πλήγμα. Είναι πολύ πιθανόν να κληθείς να πάρεις θέση, απέναντι σε πρόσωπα που υπάρχουν στη ζωή σου και που τον τελευταίο καιρό οι σχέσεις σας δεν ήταν και οι καλύτερες… Θυμήσου πως, όσο πιο αμετακίνητος είσαι, τόσο περισσότερο θα δυσκολέψεις το μεταξύ σας και δεν υπάρχει και περίπτωση να καταλήξετε κάπου καλά! Είναι σημαντικό να δείξεις ευελιξία, ανοχή και γενικότερα, συγκαταβατικότητα, προκειμένου να βρεθούν οι πολυπόθητες λύσεις! Παρακάτω, τα πράγματα βελτιώνονται αισθητά, από τις 2 του μηνός κα μετά, και μάλιστα ο φιλικός σου κύκλος επιφυλάσσεις ερωτικές εκπλήξεις, που θα σε ανανεώσουν… Μέχρι τότε υπομονή!

ΥΓ. Η σχέση σου με τον Σκορπιό βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού, ενώ ο Ιχθύς σε ανανεώνει… Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν ήτανε το έδαφος πρόσφορο

Θα σου ‘φτιαχνα μια πίστα από φώσφορο…

Σαφώς η καθημερινότητά σου λειτουργεί με ιδιαίτερα πιεστικό τρόπο, τόσο που πολλές φορές δεν θα ξέρεις τι να πιάσεις και τι να αφήσεις… Το περιβάλλον γίνεται ιδιαίτερα απαιτητικό από εσένα και ένα μικρό ή μεγάλο τρίξιμο δεν το γλιτώνεις… Όμως, η ερωτική σου ζωή (γιατί γι’ αυτό γίνεται ο πολύ λόγος) βρίσκεται σε καλή φάση και μάλιστα το φλερτ, το παιχνίδι, συνεχίζει και αυτήν την εβδομάδα να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, ιδιαίτερα για εσένα του τρίτου δεκαημέρου. Από τις 2 του μηνός και μετά, μπαίνεις σε μια άκρως αντιφατική περίοδο, όπου από την μια μπαίνουν στη ζωή σου πρόσωπα που θα σου προκαλέσουν ερωτική διέγερση και θα θελήσεις να διεκδικήσεις μια θέση στην καρδιά τους, αλλά και αυτά από εσένα Από την άλλη, οι εντάσεις ιδιαίτερα με τις μόνιμες σχέσεις της ζωής δεν θα λείψουν, γι’ αυτό φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, προκειμένου να τηρήσεις τις ισορροπίες. Πάντως και ενδιαφέρον θα έχει και καινούργια πρόσωπα μπαίνουν στο παιχνίδι… Να περάσεις καλά και να προσέχεις!

ΥΓ. Με τον Αιγόκερω η ερωτική ένταση συνεχίζεται αμείωτη, ενώ με τον Ιχθύ μπαίνεις σε κόκκινες γραμμές! Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

…Θέλει τρέλα η ζωή μας και νοστιμιά

Άμα θες να βρεις τις πύλες του παραδείσου…

Ένα φρένο… κι ένα STOP την εβδομάδα αυτή αναχαιτίζει τις δραστηριότητες σου και πιθανόν να νοιώσεις την ανάγκη να μείνεις λίγο πίσω και να παρατηρήσεις όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου. Ανεφοδιασμός δυνάμεων ή ανασύνταξη θα χαρακτηρίσει την εβδομάδα αυτή, χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα πράγματα γύρω σου θα σταματήσουν να εξελίσσονται… Το αντίθετο, ειδικά για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, που οι εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή έχουν ιδιαίτερα ευχάριστο χαρακτήρα! Και βεβαίως, από τις 2 του μηνός, οι επαφές σου αυξάνονται κατακόρυφα, η κοινωνική σου ζωή αποκτά μεγαλύτερη ένταση, ειδήσεις, μηνύματα, e-mail, τηλέφωνα, σε κατακλύζουν και οι προσκλήσεις δεν σε αφήνουν να σταθείς καθόλου μέσα… Πρόσωπα νέα, αλλά και παλιά, έρχονται στη ζωή σου και γενικότερα μια κίνηση κι ένα ενδιαφέρον υπάρχει, αλλά περισσότερο σε επιφανειακό επίπεδο! Αν μη τι άλλο, θα περάσεις καλά…

ΥΓ. Πρόσεξε τη σχέση σου με τον Σκορπιό, μπορεί να υπάρξουν εντάσεις στο μεταξύ σας, ενώ με έναν Ταύρο αναστατώνεσαι!!! Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

 

Να έχετε μια όμορφη και ερωτική εβδομάδα!

 

Σχετικά άρθρα και θέματα:

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-01-2013 00:00:00