blank
 
blank

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 28 Οκτωβρίου ως 3 Νοεμβρίου 2013.

 
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 28 Οκτωβρίου ως 3 Νοεμβρίου 2013.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, άστρα και έρωτας αυτή την εβδομάδα

Είναι πολλές οι φορές που θα νιώσουμε πως κολυμπάμε σε ένα βυθό, ο οποίος έχει συνεχόμενες εναλλαγές εικόνων! Το φως εναλλάσσεται με το σκοτάδι, το γαλάζιο της θάλασσας με το μαύρο της αβύσσου… και τα συναισθήματα εναλλάσσονται και αυτά σαν τα χρώματα γύρω μας, πότε αισιοδοξία και πότε φόβος, που χάνεται μέσα στα μαύρα βάθη των ωκεανών… Και τότε βγαίνουμε στην επιφάνεια για να πάρουμε μια μεγάλη ανάσα οξυγόνου και ζωής!

 

Ένα τέτοιο ταξίδι μας ετοιμάζει εβδομάδα που έρχεται, με πολλά και διαφορετικά ενεργειακά σχήματα, τα οποία μπορεί να βγάλουν στην επιφάνεια τους φόβους και τις ανασφάλειες, αλλά μπορεί να βγάλουν και την απαισιόδοξη πλευρά μας, όπως είναι η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο που πραγματοποιείται την Τρίτη. Αλλά από την άλλη μεριά, θα υπάρξει και εκείνη η ανάσα που θα πάρουμε, και που είναι ικανή πραγματικά να μετασχηματίσει ολόκληρη την ύπαρξη… και γι’ αυτό φροντίζει ο Άρης στο τρίγωνο με τον Πλούτωνα… Και βέβαια, την πιο σοβαρή ανάσα στη ζωή τη δίνει μόνο ο Έρωτας!

Το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα

Η εβδομάδα αυτή ξεσηκώνει θύελλες, μέσα από έντονα φορτισμένες ενεργειακά καταστάσεις, καρδιές και συναισθήματα… Άρης-Πλούτωνας και η ενέργεια δεν είναι εύκολη, ακόμα και αν μιλάμε για την ευνοϊκή όψη του τριγώνου… Είναι αυτή που θα φέρει στο προσκήνιο ό,τι μπορεί να νιώθουμε, αλλά για κάποιο λόγο να μη το βγάζουμε προς τα έξω… Τώρα διεκδικούμε ό,τι νιώθουμε πως μας ανήκει με πάθος, ακόμα και αν χρειαστεί να υπερβούμε εαυτόν, ακόμα και αν χρειαστεί να ξεπεράσουμε τα όρια… Δεν υπάρχει φραγμός ούτε και “δεν μπορώ” στη δυναμική που εκδηλώνεται, όταν δύο καρδιές θέλουν να ενωθούν…

Οι όψεις Ήλιου-Πλούτωνα-Ερμή

Σε όλο το σκηνικό συνηγορούν και η όψη του Ήλιου σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, αλλά και του Ερμή σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα την Παρασκευή και η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή… Όλα συνηγορούν στην εκδήλωση αυτών των βαθύτερων συναισθημάτων και σκέψεων, που τώρα ξεχύνονται, προκειμένου να ζήσουν αυτό που έχουν ονειρευτεί: τον έρωτά τους…

Η Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό

Την σφραγίδα σε όλο αυτό το σκηνικό θα βάλει βεβαίως η έκλειψη της Κυριακής στον Σκορπιό! Μία έκλειψη που πέραν όλων των άλλων, μιλά για εκείνα τα πολύ βαθιά συναισθήματα, που όταν βγουν προς τα έξω, θα ξεσηκώσουν θύελλες και θα αλλάξουν, θα μεταμορφώσουν ριζικά τις ζωές, μια και ο μόνος που μπορεί να μεταμορφώσει πλήρως το όποιο σκηνικό, είναι μόνο ο έρωτας!

 

Ο έρωτας, που τώρα ακολουθεί σκοτεινές διαδρομές… Πολλοί παράνομοι έρωτες θα κάνουν την εμφάνισή τους ή θα είναι εκείνοι που μέσα από την κρυφή παρουσία τους στη ζωές και στις καρδιές, θα δώσουν το σύνθημα για τη μεταμορφωτική αλλαγή, αυτή που θα θελήσουν να βγάλουν στο φως… και αυτή που θα καταστρέψει παλιότερες σχέσεις, για να χτίσει νέες, καινούργιες και πιο υγιείς, μια και ο έρωτας μπορεί να ανθεί στο σκοτάδι, όμως πάντα θα γυρεύει το φως… Αυτό που θα τον κάνει να ζει πραγματικά…

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δυο χείλη κατακόκκινα στοιχειώνουν το μυαλό μου μια κατακόκκινη βελούδινη φωτιά Να προσπεράσω θα ’πρεπε αν θέλω το καλό μου μα του έρωτα καρφώθηκε γερά η σαϊτιά

Ναι, είναι η εποχή σου! Έχεις μπει στη ροή των εξελίξεων, αυτών που θα σε σπρώξουν πιο κοντά στο όνειρό σου, αφού θα ενεργοποιηθούν όλα εκείνα που απαιτούνται, για να κινήσουν τους μοχλούς των γεγονότων, ιδιαίτερα στην ερωτική σου ζωή, που τώρα παίρνει… φωτιά! Το συναίσθημά σου είναι και αυτό που θα σε καθοδηγήσει… Μα και η διάθεσή σου είναι αυτή που θα σε σπρώχνει να ζήσεις έντονα και δε θα σου φτάνει αυτό που έχεις τώρα… Θα θελήσεις περισσότερα και θα τα αναζητήσεις τόσο μέσα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου, η οποία πολύ πιθανόν να περάσει σε μια άλλη κατάσταση, πιο επίσημη, όσο και μέσα από νέα πρόσωπα που έρχονται τώρα στη ζωή σου, γεμάτα πάθος, ικανά να μεταμορφώσουν την καρδιά και το μυαλό σου και να σε παρασύρουν στον κύκλο του Έρωτα!!!

ΥΓ. Με τον Σκορπιό το πάθος βασιλεύει πάντα!

Μάθετε περισσότερα στην τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σ’ όποιον αρέσουμε,

Για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε…

Ανοίγει ο κύκλος, ο κύκλος ο δικός σου, έτσι όπως ακριβώς τον ξέρεις, έτσι όπως τον έχεις φανταστεί! Κανένας και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στη δύναμη της επιθυμίας σου… Και τώρα θα κάνεις ακριβώς αυτό που θέλεις με τον τρόπο που εσύ να γνωρίζεις! Και πραγματικά οι ευκαιρίες θα είναι πολλές ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή, που τώρα κυλά στους ρυθμούς του δικού σου πάθους, έχει τη δική σου ερωτική φλόγα, η οποία έλκει τα πρόσωπα, με τα οποία πρέπει να συναντηθείς! Και που βεβαίως, δεν αποκλείεται να έχουν να κάνουν και με το παρελθόν σου, μια και ο κύκλος μαζί τους δεν έχει κλείσει οριστικά! Φυσικά, θα υπάρξουν και νέα πρόσωπα που θα ακολουθήσουν τον ερωτικό σου χορό… Δεν έχεις παρά να διαλέξεις!

ΥΓ. Με τον Παρθένο είναι πολύ πιθανό μια φιλία να αλλάξει μορφή και να σας οδηγήσει σε μια σχέση προσωπική, με πολύ έντονα συναισθήματα. Αλλά και με τον Αιγόκερω το πάθος δεν τιθασεύεται!!!

Μάθετε περισσότερα στην τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

 

ΙΧΘΕΙΣ

Ο έρωτας κι ο ουρανός

δεν είναι στο χέρι κανενός

μονάχα στο δικό σου…

σου το ‘πα, παραδώσου!

Περίεργα τα παιχνίδια της εβδομάδας αυτής… Θα σε κάνουν να αλλάξει πολλές φορές τη διαδρομή σου, μια και γι’ αλλού θα ξεκινάς και αλλού θα βρίσκεσαι! Και είναι το πάθος που θα σε οδηγήσει σε κείνη την αγκαλιά, όπου νιώθεις ότι ανήκεις… Η λογική δεν θα βρίσκει ούτε δρόμο ούτε διέξοδο στη ζωή σου στον κύκλο αυτόν! Και μπορεί να βρεθείς μπροστά σε άκρως κτητικές και διεκδικητικές συμπεριφορές από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, που από τη μια δεν θα μπορείς να διαχειριστείς, από την άλλη όμως θα ανεβάζουν την αδρεναλίνη σου στα ύψη! Και είναι πολύ πιθανό ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου να εγείρει έντονη διεκδίκηση απέναντί σου… Που ομολογουμένως σε γοητεύει, αλλά και σε μπερδεύει… Όμως και τα πρόσωπα τα καινούργια που μπαίνουν στο παιχνίδι, είναι σίγουρο πως θα σου προκαλέσουν ακραία συναισθήματα… Θα παραδοθείς στο ένστικτο και τη γοητεία των αισθήσεων και θα ταξιδέψεις σε έναν νέο κύκλο εμπειριών και έρωτα…

ΥΓ. Με τον Παρθένο η ένταση είναι ανεξέλεγκτη, αλλά και με το Σκορπιό ο κύκλος τώρα ανοίγει!

Μάθετε περισσότερα στην τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ

Άνοιξέ μου να κρυφτώ νύχτωσε και σ’ αγαπάω που να πάω μέσα μου μια τρικυμία σπάει όλα τα ταμεία, ψυχραιμία τρέχω μες την εθνική σου πάνω στη διπλή γραμμή σου ακροβατώ κρύψε με εσύ που ξέρεις πάρε με και μη με φέρεις σ’ αγαπώ

Έχει έρθει η ώρα να αποφασίσεις, τι είναι τελικά αυτό που θέλεις… Τα διλήμματα όσο περνάει ο καιρός γίνονται και περισσότερο έντονα και σε ταλαιπωρούν. Ποια κατεύθυνση θέλεις να ακολουθήσεις; Αυτή της καρδιάς σου ή αυτή της λογικής; Πάντα τα μπέρδευες αυτά τα δύο… Όμως τώρα τα περιθώρια γίνονται όλο και πιο στενά, μια και η καρδιά σου χτυπάει, και μάλιστα πολύ δυνατά! Δεν θα μπορέσεις να κρυφτείς αυτήν τη φορά… Ζορίζουν τα πράγματα αρκετά και εσύ καλείσαι να πάρεις θέση! Η καθημερινότητά σου γίνεται όλο και περισσότερο ασφυκτική και δεν θα σου είναι εύκολο να ησυχάσεις… Μια απόφαση είναι, μην το σκέφτεσαι: Να γυρίσεις πίσω ή να προχωρήσεις μπροστά; Κάτι πρέπει να κρατήσεις και κάτι να αφήσεις… Πάρε το χρόνο σου και το σίγουρο είναι πως θα βρεις την άκρη σου… Άλλωστε έχεις μοναδική ευελιξία στα δύσκολα!

ΥΓ. Τον Σκορπιό πάντως δύσκολα θα τον κάνεις παρελθόν…

Μάθετε περισσότερα στην τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Δώσε μου λιγάκι ουρανό

πάρε με μαζί στο πέταγμά σου

μάθε με κι εμένα να πετώ

να μην έχω ανάγκη τα φτερά σου…

Εκείνο που αλλάζει σημαντικά είναι οι προτεραιότητές σου και είναι εντυπωσιακό να παρακολουθήσεις όλη αυτήν την αλλαγή… Αυτό που πριν είχες σαν προτεραιότητα, να μπαίνει τελευταίο, και το ανάποδο… Είναι η ροή των εξελίξεων που θα σε οδηγήσει αρχικά σε μια εσωτερική διεργασία, που θα σε κάνει να δεις τα πράγματα γύρω σου διαφορετικά… Οι ισορροπίες γίνονται όλο και πιο ευαίσθητες και λεπτές… ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Ζυγούς που έχουν μια μόνιμη σχέση ή γάμο… Είναι μία περίοδος στάσης, αναθεώρησης και επανεξέτασης όλων αυτών που σε έχουν φέρει μέχρι εδώ… Ωστόσο, ένας μυστικός έρωτα θα κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σου κι είναι αυτός που μεγαλώνει το δίλημμα μέσα σου… Και μπορεί τα πράγματα να μην είναι εύκολα ή έτσι όπως τα έχεις μάθει μέχρι τώρα, είναι αυτά όμως που ξυπνούν όλα εκείνα τα πρωτόγνωρα συναισθήματα, που σε κάνουν να ανακαλύπτεις πώς να είσαι ζωντανός!

ΥΓ. Με τον Αιγόκερω πιάνεις το νήμα από την αρχή… Με τον Σκορπιό ωστόσο παραδίνεσαι σε ένα πρωτόγνωρο πάθος!

Μάθετε περισσότερα στην τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μα το σημάδι στο λαιμό μου απ’ τα φιλιά σου

θα μαρτυράει πως με είχες αγκαλιά σου…

μα το σημάδι στο λαιμό μου που θα μένει

θα μαρτυράει πως δεν είμαστε δυο ξένοι…

Μπορεί να νιώσεις ότι η ροή των πραγμάτων δεν κατευθύνεται προς τα εκεί που θέλεις… Για αλλού να ξεκινάς, άλλα να σχεδιάζεις και άλλα να σου βγαίνουν μπροστά σου. Η ερωτική σου ζωή να περνά από έντονες αναθεωρήσεις και κάτι δείχνει να μην σου πηγαίνει καλά… γι’ αυτό και μπαίνεις στη διαδικασία να αναρωτηθείς κατά πόσο το πρόσωπο που είναι κοντά σου, είναι και αυτό που σε εκφράζει (ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Υδροχόους του δεύτερου δεκαημέρου). Από την άλλη μεριά ωστόσο, η διάθεσή σου θα είναι έντονα ερωτική και είναι αυτή που θα έλξει εκείνες καταστάσεις, που εύκολα μπορεί να σε βγάλουν εκτός ορίων! Μια και οι εμπειρίες που μπορεί να προκύψουν τώρα, είναι άκρως αισθησιακές… και θα σε ταξιδέψουν σε ένα κόσμο ηδονής!

ΥΓ. Με τον Παρθένο, το παιχνίδι μεταξύ σας έχει πολλές και κρυφές πτυχές…

Μάθετε περισσότερα στην τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ

Μην μου μιλάς για καλοκαίρια

για ακρογιαλιές και αστέρια

πες μου μονάχα πως κι εδώ

το ίδιο μ’ αγαπάς…

Το μυαλό σου θα μοιάζει σαν να έχουν μπει μέσα χιλιάδες μέλισσες, που βουίζουν όλες μαζί δυνατά και δεν θα σε αφήνουν να ησυχάσεις! Είναι μια εποχή έντονων αναθεωρήσεων, όπου τίποτα πια δεν είναι το ίδιο, μια κι εσύ έχεις αλλάξει… Έχει αλλάξει τόσο ο τρόπος με τον οποίο βλέπεις τα πράγματα και τα επεξεργάζεσαι, όσο και οι επιθυμίες σου. Συχνά μπορεί να νιώσεις σαν ένα λιοντάρι κλεισμένο μέσα στο κλουβί του, χωρίς τρόπο διαφυγής! Και είναι μια περίοδος που θα σου δώσει τη δυνατότητα να κάνεις το βήμα, που μέχρι τώρα νόμιζες ότι δεν μπορείς, μια και όλα σε οδηγούν σε ένα δρόμο αυτόν της καρδιάς, μια και ο λόγος της αλλαγής σου είναι ένα πρόσωπο, που σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά και θέλεις να αλλάξεις ό,τι μέχρι τώρα μπορεί να υπάρχει στη ζωή σου, αλλά δεν εξυπηρετεί αυτό που έχεις ανάγκη! Δεν είναι εύκολα τα πράγματα, είναι σίγουρο, όμως από την άλλη μεριά είναι πιο δύσκολο ακόμα, να μην ακολουθείς αυτό που σε προστάζει το μέσα σου, το “θέλω” σου… Το τρένο του έρωτα έχει στάση στο δικό σου σταθμό, να ξέρεις όμως πως είναι για πολύ λίγο… Θα το προλάβεις άραγε;

ΥΓ. Με τον Σκορπιό κλείνει ένας κύκλος… Θα το αντέξεις;

Μάθετε περισσότερα στην τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

ΛΕΩΝ

Πιο καλή η μοναξιά

από σένα που δεν φτάνω…

μια σε βρισκω, μια σε χάνω

πιο καλή η μοναξιά…

Μπορεί να νιώσεις πως έχει σταματήσει ο χρόνος γύρω σου και σε περιμένει να πάρεις μια απόφαση, η οποία μόνο εύκολη δεν είναι… Το μυαλό σου βασανίζουν χιλιάδες διλήμματα, τα οποία δεν είναι εύκολο να απαντηθούν… Είναι μια εποχή ξεκαθαρισμάτων, τα οποία βεβαίως και δεν είναι εύκολο να γίνουν… Έχει και κόστος και έντονες εσωτερικές συγκρούσεις, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Λέοντες του δεύτερου δεκαήμερου, που έχουν μία μόνιμη σχέση ή γάμο! Ωστόσο, από την άλλη μεριά, την εβδομάδα αυτή θα έχεις και αρκετά στηρίγματα, που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να δεις εκείνο το μικρό φως, που αχνοφέγγει στην άκρη του τούνελ… Και είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις το μονοπάτι, που θα περπατήσεις για να φτάσεις στον τελικό σου προορισμό… Μην δειλιάσεις, μην λιγοψυχήσεις και μην σταματήσεις να περπατάς. Η αλλαγή θα γίνει όπως και να έχει, όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις, τόσο πιο εύκολα θα γίνουν τα πράγματα!

ΥΓ. Με τον Σκορπιό τα πράγματα είναι οριακά μεταξύ σας. Με τον Τοξότη όμως υπάρχει ακόμα η ένταση στο μυαλό και στο κορμί!

Μάθετε περισσότερα στην τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γιατί χωρίς εσένα δεν υπάρχω τα λάθη μου με κάνανε να μάθω. Γιατί χωρίς εσένα δεν υπάρχω εσύ είσαι ό,τι είχα, έχω, θα `χω.

Το μέσα σου και το έξω σου είναι σαν δύο διαφορετικοί κόσμοι, που έρχονται μονίμως σε σύγκρουση όλο αυτό το διάστημα… Και βεβαίως, δεν είναι εύκολο να ισορροπήσεις όλα όσα συμβαίνουν την περίοδο αυτή στη ζωή σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Τοξότες που έχουν μια μόνιμη σχέση ή γάμο. Εκείνο που στα σίγουρα κανείς όμως, είναι ένας μεγάλος επαναπροσδιορισμός στα θέλω σου και τις ανάγκες σου, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει αρκετή ένταση στη μόνιμη σχέση σου… Και πολύ πιθανόν, ο λόγος να είναι ένα πρόσωπο, που έχει κυριεύσει την καρδιά σου και το κορμί σου, αλλά βρίσκεται στη σκοτεινή πλευρά της ζωής σου… Δεν είναι εύκολο να δώσεις απαντήσεις την περίοδο αυτή… Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να έρθεις σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σου και να δεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις… Ωστόσο, αν ανήκεις στους αδέσμευτους Τοξότες, είναι πολύ πιθανό ένα πρόσωπο από το παρελθόν να αναζητήσει ξανά την αγκαλιά σου…

ΥΓ. Με τον Δίδυμο, η δεύτερη ευκαιρία μοιάζει σχεδόν σίγουρη!

Μάθετε περισσότερα στην τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ

Καρδιά μου λιώνω

για σένα μόνο…

Ορμητικό το συναίσθημα, σαν θάλασσα φουρτουνιασμένη… Οδηγεί κάθε βήμα σου, κάθε κίνησή σου, κάθε ματιά σου… Και ο έρωτας κυρίαρχος στον κύκλο αυτό, θα σε οδηγήσει σε νέα μονοπάτια, με νέα πρόσωπα αλλά και νέες εμπειρίες, έντονες γεμάτες αισθησιασμό και πάθος… Βεβαίως, στο ταξίδι σου αυτό είναι πολύ πιθανόν να χρειαστεί να αφήσεις πίσω σου πρόσωπα, τα οποία δεν έχουν τίποτα πια να σου πουν… Το ξεκαθάρισμα είναι αναγκαίο, για να μπορέσεις να πας παρακάτω… Αλλά και οι ίδιες οι καταστάσεις θα σε οδηγήσουν, αφού δεν θα μπορείς να κάνεις διαφορετικά… Όλα είναι τόσο δυνατά, που δεν αφήνουν περιθώρια για σκέψεις και απορίες… Και βεβαίως, θα το ζήσεις! Μια και ό,τι έρχεται τώρα στη ζωή σου, δεν θα σου αφήσει περιθώρια να ξεφύγεις, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Ταύρους του πρώτου δεκαημέρου! Είναι ένα δώρο από τη ζωή για σένα, μαζί με όλα αυτά που θα ακολουθήσουν…

ΥΓ. Με τον Παρθένο, η ερωτική ένταση δεν θα σου αφήσει κανένα περιθώριο δισταγμών ή ερωτημάτων. Το μόνο που θα μπορείς να κάνεις, είναι να την ακολουθήσεις…

Μάθετε περισσότερα στην τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξαφνικά ένας ήλιος μεσάνυχτα βγαίνει Της Αθήνας το κλάμα σωπαίνει Ξαφνικά τα ραδιόφωνα λεν τ’ όνομά σου Κι η νύχτα φοράει τ’ άρωμά σου Ξαφνικά

Ναι, μπορείς να ζήσεις την πλήρη ανατροπή, αρκεί να το θελήσεις… Μια και οι ευκαιρίες που έρχονται τώρα στη ζωή σου, είναι αυτές που μπορούν να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο, όχι μόνο με τον οποίο βλέπεις τα πράγματα, αλλά και αυτόν που ζεις! Ο έρωτας θα κυριαρχεί όλο το διάστημα αυτό στη ζωή σου, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο πραγμάτων και προσώπων, όπου σε ξεσηκώνουν και γεμίζουν την καρδιά σου με εκείνα τα χρώματα της επιθυμίας και του πάθους! Και ξεκινά ένα υπέροχο ταξίδι στη χώρα των επιθυμιών σου, όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν… Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να μπει μέσα στο άγνωστο, το παιχνίδι σου επιφυλάσσει πολλές και δυνατές συγκινήσεις!

ΥΓ. Με τον Αιγόκερω το πράγμα βγαίνει έξω από τα συνηθισμένα όρια… Αλλά και με τον Σκορπιό ζεις μοναδικές συγκινήσεις!

Μάθετε περισσότερα στην τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καμιά φορά

λέω ν’ αλλάξω ουρανό

μα δεν υπάρχουν δρόμοι…

Ό,τι βασάνισε μέχρι τώρα το μυαλό σου και την καρδιά σου, έχει έρθει η ώρα να εκπληρωθεί… Ανοίγει το κουτάκι των επιθυμιών, που ξεχύνονται με ορμή στη ζωή σου και έλκουν τα πρόσωπα εκείνα, τα οποία έχουν κάνει κατάληψη στο μυαλό και την καρδιά σου, αλλά μέχρι τώρα για κάποιο λόγο δεν είχατε καταφέρει να μοιραστείτε αυτό που νιώθετε… Βεβαίως, μπορεί να αφορά σε πρόσωπα από το παρελθόν σου, που σε έχουν αγγίξει πολύ βαθιά και επιθυμείς να βρεθείς πιο κοντά τους. Τώρα είναι η στιγμή που μπορείς να τα καταφέρεις! Αλλά και νέα πρόσωπα που εισβάλουν τώρα στο ερωτικό παιχνίδι, θα σε κάνουν να νιώσεις πραγματικά χαρούμενος, μια και η ερωτική ένταση είναι αυτή που καθοδηγεί και τις εξελίξεις, οι οποίες στ’ αλήθεια θα είναι και πολλές και καλές!

ΥΓ. Με τον Παρθένο το παιχνίδι ακολουθεί τη μαγική διαδρομή μιας βαθιάς συγκίνησης, όμως με τον Σκορπιό το πάθος είναι ανεξέλεγκτο!

Μάθετε περισσότερα στην τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος αυτού του άρθρου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια όμορφη, ερωτική εβδομάδα!

 

Download Video as MP4

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-10-2013 00:00:00