blank
 
blank

Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 3 ως 9 Φεβρουαρίου 2014.

 
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 3 ως 9 Φεβρουαρίου 2014.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, άστρα και έρωτας αυτή την εβδομάδα

Καλωσορίζουμε τον Φεβρουάριο, έναν έντονα ερωτικό μήνα, μια και ο Θεός του έρωτα γιορτάζει… Και μαζί του και εμείς, ο κάθε ένας από εμάς που νιώθει την καρδιά του να χτυπάει πιο δυνατά, όχι πως οι ερωτευμένοι χρειάζονται λόγο για να γιορτάσουν, αλλά… να, ο μήνας του δίνει ένα πιο επίσημο ύφος!
 
Η εβδομάδα αυτή κάνουμε ένα σοβαρό διάλειμμα απ’ όλους και απ’ όλα! Το επιβάλλουν άλλωστε οι ουρανοί, μια και αποφάσισαν να μη δώσουν κανένα ερέθισμα, ούτε καλό ούτε κακό, να μας αφήσουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουμε το σκηνικό της ζωής μας ακριβώς έτσι όπως εμείς το έχουμε σκεφτεί και επιθυμήσει!
 
Όχι, δεν θα επηρεαστούμε από κανέναν, παρά μόνο από το συναίσθημα και την καρδιά μας… Και να δούμε, τελικά τι καταφέραμε; Πόσο κοντά ή πόσο μακριά βρισκόμαστε από τα όνειρά μας, από τους ανθρώπους μας, από το συναίσθημά μας… Ένας απολογισμός είναι πάντα χρήσιμος, για να μπορέσουμε να πάμε παρακάτω, για να μπορέσουμε να δούμε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα και να αφουγκραστούμε το πόσο σημαντική είναι και η δική μας συμμετοχή της σε όλα όσα έχουν διαδραματιστεί γύρω μας, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις σχέσεις μας, που το σίγουρο είναι ότι δεν έχουν περάσει και εύκολα το τελευταίο διάστημα!
 
Το σημαντικό επίσης είναι ότι πάντα υπάρχει το περιθώριο βελτίωσης, αρκεί να το σκεφτούμε και να το θελήσουμε πραγματικά! Πάντα υπάρχει τρόπος να γίνουν τα πράγματα καλύτερα, ακόμα και αν αυτή τη στιγμή φαίνονται αξεπέραστα!
 
Ναι, τον κόσμο δεν μπορούμε να τον αλλάξουμε, μπορούμε όμως να αλλάξουμε τον εαυτό μας! Και αν μη τι άλλο, οφείλουμε να το προσπαθήσουμε! Διαβάστε τι θα συμβεί στα ζώδια, και μην ξεχνάτε να διαβάζετε καθημερινά την επιρροή των αστρικών διελεύσεων, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σας, στις προσωπικές σας προβλέψεις.

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Ανανέωση, αλλά και ξεκαθαρίσματα!
Με τη διάθεσή σου εμφανώς βελτιωμένη σε βρίσκει εβδομάδα, και μια αστείρευτη δίψα να ζήσεις έντονα, να κάνεις πράγματα που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να χαρείς! Περνάς περισσότερο στη δράση, με όλα αυτά τα πράγματα που το προηγούμενο διάστημα μπορεί να άφησες για κάποιο λόγο πίσω σου… Η ερωτική σου ζωή δείχνει να βρίσκεται σε μία μεγαλύτερη ηρεμία και σου δίνει τη δυνατότητα να ανακτήσεις τόσο τις δυνάμεις σου, όσο και τα πρόσωπα που ενδεχομένως απομακρύνθηκαν για κάποιο λόγο από κοντά σου. Ωστόσο, για εσένα του τρίτου δεκαημέρου τα πράγματα δεν έχουν ησυχάσει ακόμα και βρίσκεσαι εν μέσω μιας αναταραχής, αλλά και πιθανών ξεκαθαρισμάτων που επιβάλει η περίοδος αυτή. Φρόντισε ωστόσο να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι ακριβώς θέλεις, τι ζητάς από τους άλλους, για να μπορέσεις να λειτουργήσεις και με συγκεκριμένο τρόπο απέναντί τους, προκειμένου να έχεις και λιγότερες απώλειες!
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό τα πράγματα έχουν ακόμα αρκετό βαθμό δυσκολίας στο μεταξύ σας, με τον Αιγόκερω όμως, αρχίζετε να λειτουργεί και πάλι στους γνωστούς σας ρυθμούς. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΛΕΩΝ
Μπροστά σε αναθεωρήσεις…
Ένα διάλειμμα πάντα δίνει τη δυνατότητα της ανατροφοδότησης και τώρα γεγονός είναι πως το χρειάζεσαι, μια και η ένταση της τελευταίας περιόδου χρειάζεται αρκετή επεξεργασία από την μεριά σου… Η ερωτική σου ζωή συνεχίζει να σε τροφοδοτεί με αρκετές εντάσεις τη σχέση με το σύντροφό σου, τόσο για σένα του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά πολύ περισσότερο για εσένα του τρίτου δεκαημέρου! Από την άλλη μεριά ωστόσο, το ενδιαφέρον είναι στο να μπορέσεις να δεις μ’ ένα πιο ξεκάθαρο βλέμμα, τι είναι τελικά αυτό που σου ταιριάζει, τι ζητάς από τους άλλους, αλλά και τι ζητάνε οι άλλοι από εσένα… Την εβδομάδα αυτή θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ένα σημαντικό διάλειμμα και να πάρεις τις αποστάσεις που χρειάζεται, προκειμένου να ξεκαθαρίσει περισσότερο μέσα σου η όποια κατάσταση σε προβληματίζει. Αυτό δεν αποκλείει ότι μπορεί να έχει και κάποιες πολύ όμορφες στιγμές, που θα σε βοηθήσουν να ανανεωθείς ή να χαλαρώσεις και να έρθεις πιο κοντά με το πρόσωπό που σε ενδιαφέρει… Φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς… Είναι πολύτιμες!
 
ΥΓ. Με τον Σκορπιό τα πράγματα συνηθίζουν να είναι αρκετά δύσκολα περισσότερο για σένα του τρίτου δεκαημέρου, αλλά με τον Κριό ανανεώνεσαι πολύ! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Επιστροφή στην αισιοδοξία!
Περνάς στην φάση που σιγά-σιγά ξαναβρίσκεις εκείνο το μικρό παιδί που κρύβεις μέσα σου και που πάντα έχει μια διάθεση να εξερευνήσει, να μάθει, να γνωρίσει, να κάνει σκανδαλιές και βεβαίως, να… παίξει! Η εβδομάδα σου δίνει τη δυνατότητα να χαλαρώσεις, να περάσεις καλά και να ασχοληθείς με όλα εκείνα τα πρόσωπα που ενδεχομένως έχεις παραμελήσει… Η ψυχολογία σου αποκτά τη γνωστή της αισιοδοξία, και σου επιβάλλει, τι άλλο; Παιχνίδι! Μια και η ερωτική σου ζωή δείχνει να τροφοδοτείται από πρόσωπα, τα οποία σου εξάπτουν αρκετά το ενδιαφέρον και αυτό είναι ικανό να σου δώσει γερές δόσεις συγκίνησης… Και ιδιαίτερα για σένα του τρίτου δεκαημέρου, ένα πρόσωπο που δείχνει να επανέρχεται στο προσκήνιο, σου δίνει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για να ασχοληθείς μαζί του… Εκμεταλλεύσου ό,τι σου δίνεται… Καλά θα περάσεις, να ξέρεις!
 
ΥΓ. Με τον Δίδυμο πάντα το παιχνίδι μοιάζει συναρπαστικό! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ανάκτηση ισορροπιών!
Η… πολύ ιδιαίτερη ευαισθησία σου, καταλαγιάζει την εβδομάδα αυτή και αρχίζεις να νιώθεις πως τα πράγματα λειτουργούν πιο ισορροπημένα γύρω σου και οι σχέσεις σου δείχνουν να ξανά αποκτούν μια πιο ήρεμη ροή, για τους περισσότερους Καρκίνους, τουλάχιστον! Γιατί για σένα του τρίτου δεκαημέρου, υπάρχουν ακόμα αρκετά θέματα προς επίλυση με το σύντροφό σου και όλο αυτό περνά την ψυχολογία σου από αρκετές αναταράξεις, που συχνά μπορεί να μην σου είναι εύκολο να τις διαχειριστείς… Αλλά για σένα του δεύτερου αλλά και του πρώτου δεκαημέρου, τα πράγματα κυλούν έως και ευχάριστα στην προσωπική σου ζωή, μια και ο έρωτας δείχνει να ανακτά την προηγούμενη ηρεμία του και η καρδιά σου νοιώθει και πάλι γεμάτη και χαρούμενη… Ωστόσο, ένας απολογισμός σχετικά με το τι έφταιξε, αλλά και το ποσοστό της δικής σου συμμετοχής στην όποια δύσκολη κατάσταση δημιουργήθηκε, δεν είναι καθόλου κακός!
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό τα πράγματα εξακολουθούν να κινούνται σε τεντωμένο σκοινί… με τον Αιγόκερω, το κλίμα στο μεταξύ σας αποκαθίσταται! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Χαλάρωση και απολογισμός.
Παρόλο που το τελευταίο διάστημα ζορίστηκες αρκετά και η ερωτική σου ζωή ήταν ο κύριος λόγος αυτής της έντονης πίεσης, τα πράγματα έχουν εξισορροπήσει, συχνά όμως χωρίς να έχουν λυθεί, και αυτό συνεχίζει να σου δημιουργεί ένα σχετικό άγχος το διάστημα αυτό. Ωστόσο, είναι σημαντικό τώρα να δεις κατάματα και τη δική σου συμμετοχή στην όλη δυσκολία που πέρασες, γιατί το σίγουρο είναι πως έχεις παίξει και εσύ πολύ μεγάλο ρόλο και το ποσοστό της ευθύνης που σου αναλογεί ίσως να είναι και μεγαλύτερο από του άλλου! (Ξέρεις άλλωστε πως πάντα τα κάνεις όλα πιο δύσκολα από ό,τι είναι!) Ενδεχομένως παρακάτω να χρειαστεί ξανά να έρθεις αντιμέτωπος με τα ίδια ζητήματα που σε ταλαιπώρησαν, και… όπως και να το κάνουμε, το να γνωρίζεις την αίτια της όποιας δυσκολίας είναι σημαντικό! Πάντως, για τώρα το διάλλειμα σε χαλαρώνει και θα έχεις τη δυνατότητα να επαναφέρεις ό,τι νιώθεις ότι μπορεί να έχασες… Σημαντικό επίσης είναι να επαναφέρεις και τον καλό σου εαυτό… ξέρεις, εκείνον τον αετό, που πετάει ψηλά και στέκεται πάνω από την όποια δυσκολία…
 
ΥΓ. Για εσένα του πρώτου και του δευτέρου δεκαημέρου, μπορεί να υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες, τόσο για πολύ σημαντικά ξεκαθαρίσματα, τα οποία θα λειτουργήσουν υπέρ σου, όσο και νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες, οι οποίες δείχνουν να παίζουν σημαντικό ρόλο παρακάτω! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Βελτίωση και ευκαιρίες!
Είναι πολλές οι αλλαγές που προετοιμάζονται εδώ και καιρό για σένα και που βεβαίως συχνά νιώθεις ότι δεν ξέρεις σε ποια μεριά να σταθείς και ποια κατεύθυνση να ακολουθήσεις! Ένα μπέρδεμα υπάρχει και στο μυαλό σου, αλλά και στα γεγονότα τα οποία διαδραματίζονται γύρω σου! Οφείλεις όμως να ομολογήσεις πως σε έναν γενικότερο απολογισμό είσαι κερδισμένος… Και ιδιαίτερα οι Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου, την εβδομάδα αυτή, αλλά και όλη την περίοδο που διανύουμε, βρίσκεστε σε μια φάση έντονης αναδιοργάνωσης, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Οι ενδείξεις που παίρνετε είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές και θετικές, πολύ πιθανόν και με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας! Αλλά και για εσάς του δεύτερου δεκαημέρου, οι εξελίξεις ανανεώνουν κατά πολύ την ψυχολογία σας, μια και όλο και κάτι δείχνει να έρχεται προς την μεριά σας… κάτι που μάλλον σας ενδιαφέρει πολύ… Ένα πρόσωπο από τον φιλικό σας κύκλο, πιθανόν να παίξει και σημαντικό ρόλο στις παρακάτω εξελιξεις… Αλλά και για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, η ερωτική σας ζωή, έχει πολύ ενδιαφέρουσες και άκρως αισθησιακές εμπειρίες… Καλά τα σενάρια για τώρα!
 
ΥΓ. Με τον Καρκίνο το σίγουρο είναι πως το μεταξύ σας ανανεώνεται… Και με τον Παρθένο κάτι δείχνει να επανέρχεται! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ισορροπία είναι δύσκολη τώρα…
Με την ψυχολογία σου να… κάνει βόλτες, πότε σε κάτι σκοτεινά και ανήλιαγα υπόγεια, και πότε στους… ουρανούς, σε βρίσκει η εβδομάδα… Όχι, δεν είναι ότι εσύ δεν ξέρεις τι θέλεις, είναι ότι τα γεγονότα σε έχουν μπερδέψει αρκετά (περισσότερο τους Διδύμους του δευτέρου δεκαημέρου) και μία το συναίσθημα που σε παρασύρει, μία οι αναστολές σου… πάει, τον έχασες τον λογαριασμό! Όμως (και περισσότερο για τους Διδύμους του τρίτου δεκαημέρου), το παιχνίδι δεν σταματά να σε διεγείρει και βεβαίως να σε παρασύρει, σε έντονους ρυθμούς… Για το ερωτικό παιχνίδι μιλάμε, μια και τα πρόσωπα που έρχονται τώρα στη ζωή σου, έχουν αυτόν ακριβώς τον σκοπό: Να σε ξεσηκώσουν!
 
ΥΓ. Με τον Ζυγό, αν το παιχνίδι δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, να ξέρεις πως είναι θέμα χρόνου. Αλλά και με τον Υδροχόο, υπάρχει έντονο και αμοιβαίο ενδιαφέρον! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΖΥΓΟΣ
Ερωτικές… ανακωχές!
Δεν έχεις παράπονο, τα πράγματα έχουν μπει πλέον σε μια σειρά… ίσως όχι όλα, μα είναι θέμα χρόνου να τακτοποιηθούν και οι υπόλοιπες εκκρεμότητες! Εκείνο όμως που λειτουργεί… ιδιαίτερα εξισορροπητικά είναι η ερωτική σου ζωή, που πλέον έχει μπει σε καλό δρόμο (και περισσότερο για εσένα του δευτέρου δεκαήμερου). Μια κι εκείνα τα… μπρος-πίσω της προηγούμενης περιόδου, ομολογουμένως σε δυσκόλεψαν αρκετά, όμως μάλλον έχεις πλέον αρχίσει να ξεκαθαρίζεις την θέση σου, αλλά έχεις καταλάβει και τις προθέσεις του άλλου προσώπου απέναντι σου… Ωστόσο, ιδιαίτερα αν έχεις μια μόνιμη σχέση ή γάμο, καλό είναι να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, γιατί παρακάτω μπορεί να έχει και συνέχεια… Όσο για σένα του τρίτου δεκαημέρου, αυτό που μπορεί να σε… τρελαίνει στον άλλον, να είναι και η αιτία ενός έντονου πάθους που νοιώθεις για αυτόν! Είσαι σε περίοδο πολύ υψηλών συχνοτήτων και εντάσεων, αλλά και μεγάλης ερωτικής… έξαψης! Αυτά τα δύο συνήθως πάνε μαζί!
 
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω κάνεις… προσωρινή ανακωχή, αλλά με τον Υδροχόο, κάθε τι γύρω σου αποκτά καινούργιο νόημα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γοητεία που κερδίζει!
Όλη αυτή την περίοδο το σίγουρο είναι ότι η γοητεία σου θα δεν περνά απαρατήρητη… Εκπέμπεις καλή διάθεση και αισιοδοξία, βασικά συστατικά για να κυλούν τα πράγματα γύρω σου σε ποιο αρμονικούς ρυθμούς… Και είναι κι άλλοι που έρχονται πιο πολύ κοντά σου και αποζητούν την παρέα σου, την αγάπη σου… Γεγονός είναι πως η περίοδος αυτή έχει πολύ κόσμο που πηγαίνει κι έρχεται στη ζωή σου, και η ερωτική σου ζωή επίσης! Ιδιαίτερα εσύ του δεύτερου δεκαήμερου, βρίσκεσαι σε μια φάση νέων ενάρξεων, νέων ξεκινημάτων, έτοιμος να αναθεωρήσεις τα πάντα αν χρειαστεί, προκειμένου να βρεθείς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει… Και, αν πρόσωπο δεν υπάρχει ακόμα, είναι πολύ πιθανό στο επόμενο διάστημα να υπάρξει, και μάλιστα με πολύ… έντονο ρόλο! Όσο για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα φρόντισε να εκμεταλλευτείς ό,τι καλύτερο έχει να σου δώσει και να περάσεις όσο μπορείς καλύτερα… Για το μέλλον δεν μπορούμε να σου υποσχεθούμε τίποτα!
 
ΥΓ. Με τον Λέοντα τα πάντα είναι πιο φωτεινά, όταν είστε μαζί! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Ισορροπία αλλά και δοκιμασίες!
Επειδή όλα θέλεις να τα βάζεις σε κουτάκια και να τα τακτοποιείς, και μέσα σου και έξω σου, την εβδομάδα αυτή έχεις τη δυνατότητα πλέον να τακτοποιήσεις ό,τι μπορεί να σε έχει αναστατώσει το προηγούμενο διάστημα, και πολύ περισσότερο την ερωτική σου ζωή, μια και η διάθεση σου όχι μόνο δεν έλεγε να κατασταλάξει, αλλά δεν ήξερε και ποια κατεύθυνση να ακολουθήσει. Τώρα, όχι μόνο εξισορροπείς την κατάσταση, αλλά έχεις τη δυνατότητα να φέρεις και τα πράγματα στα μέτρα σου, ιδιαίτερα εσύ του δεύτερου δεκαήμερου… Πολύ πιθανόν και κάποιες νέες γνωριμίες να παίξουν τον δικό τους ρόλο στις εξελίξεις… Καθόλου κακό το σενάριο! Ωστόσο για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, το παιχνίδι έχει αρκετά ξεκαθαρίσματα και καλό είναι να αφήσεις τον χρόνο να σου δείξει την κατεύθυνση που πρέπει να κινηθείς και να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις… Δεν είναι ακόμα η ώρα για αυτές… Έχει πολύ συνέχεια το έργο ακόμα…
 
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω οι ισορροπίες επανέρχονται, με τον Ζυγό ωστόσο θέλει λίγο προσοχή, γιατί το κλίμα εύκολα μπορεί να γίνει έκρυθμο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ομαλότητα και… επαναφορές!
Σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή, τα πράγματα εξελίσσονται αρκετά ικανοποιητικά και ίσως είναι από τους τομείς εκείνους, που σε προβληματίζουν λιγότερο αυτήν την περίοδο… Ιδιαίτερα για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου, τα πράγματα συνεχίζουν να κυλούν στους εντυπωσιακούς ρυθμούς των προηγούμενων ημερών και να σε γεμίζουν με εκείνα τα εκπληκτικά συναισθήματα της ερωτικής έντασης… που απ’ ό,τι φαίνεται, θα συνεχίσει να σε ακολουθεί και στην συνέχεια… Και είναι τόσο οι παλαιότερες σχέσεις σου, που έχουν αναζωπυρωθεί σημαντικά, όσο και τα νέα πρόσωπα, που κάνουν την είσοδό τους στη ζωή σου, εγείροντας έντονα συναισθήματα… Εσύ του πρώτου δεκαημέρου, μήπως η διάθεσή σου είναι να κοιτάξεις ξανά και πάλι προς τα πίσω; Σ’ εκείνο το πρόσωπο από το παρελθόν σου, που απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα… το μεταξύ σας δεν έχει κλείσει τον κύκλο του; Όσο για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, θα κάνετε λίγη… υπομονή! Η σειρά σας, είναι λίγο παρακάτω…
 
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω το κλίμα στο μεταξύ σας είναι μοναδικό, αλλά και με τον Ταύρο τα πράγματα εξελίσσονται με μεγάλη ομαλότητα. Με τον Ιχθύ όμως, μάλλον δεν μπορείς να κλείσεις τον κύκλο του μεταξύ σας και επιστρέφεις για νέες διαπραγματεύσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ευκαιρίες, παλιές και νέες, αλλά και εντάσεις!
Παρόλο που η ένταση που έχεις μέσα σου, μπορεί να βγαίνει και έξω σου (μια και τα γεγονότα σου δίνουν αρκετές αφορμές για να βγαίνεις συχνά και εκτός ορίων, ιδιαίτερα εσύ του τρίτου δεκαήμερου), παράλληλα μπορεί και να σε τροφοδοτεί με πολύ μεγάλη ερωτική ένταση, που κάνει το κρεββάτι σου… φλεγόμενο πεδίο! Ωστόσο, για σένα του δεύτερου δεκαήμερου, τα πράγματα εξελίσσονται με μια μεγαλύτερη ομαλότητα, το συναίσθημά σου είναι καταλαγιασμένο, έτσι που να μπορείς να δεις με μια μεγαλύτερη ψυχραιμία και να αξιολογήσεις εκ νέου τα πρόσωπα που υπάρχουν στη ζωή σου, τόσο τα παλαιότερα, όσο και τα νέα που έρχονται τώρα! Θα ανακαλύψεις αν είναι από εκείνα που έχουν κάτι να σου πουν και βεβαίως, να σε αγγίξουν! Για σένα του πρώτου δεκαημέρου, πιθανόν και μια επικοινωνία σου με έναν πρώην σου, να σου ανανεώσει πολύ την διάθεση!
 
ΥΓ. Με τον Ιχθύ οι συγκινήσεις δεν έχουν ξεχαστεί και σας φέρνουν και πάλι κοντά! Αλλά και με έναν άλλο Αιγόκερω το παιχνίδι απογειώνεται… Προσοχή με τον Ζυγό! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη κι ερωτική εβδομάδα!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-02-2014 00:00:00